האם הממיר הבעייתי של הוט בסופו של דבר דופק את הוט? - סקר ללקוחות יס ובזק

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי

במידה והממיר-מקליט הוט מג'יק היה מושלם הייתם עוברים להוט?

כן, לטריפל
25
34%
כן, לטלויזיה
6
8%
כן, לטלויזיה ואינטרנט
6
8%
אולי
5
7%
ממש לא!
31
42%

סך הכול הצבעות: 73

giladl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 964

שליחה

נכון שהסקר אינו מייצג וציינתי זאת, אבל עדיין הוא נותן תמונת מצב של גולשי הפורום.
תוכן ספציפי גם יכול להשפיע אבל לא במספרים גדולים, למשל ההשקעה של הוט בערוצי דיסקברי...לדעתי אם הם היו משקיעים בממיר הם היו מרווחים יותר.

ולגבייך ידידי, אתה כנראה שייך לאותם אחוזים בודדים של מעריצי יס שהטריפל לא מדבר אליהם וגם אם הוט יציעו את זה בחינם הם לא יתחברו.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287

שליחה

giladl כתב: נכון שהסקר אינו מייצג וציינתי זאת, אבל עדיין הוא נותן תמונת מצב של גולשי הפורום.
....
לפי הסקר עד כה, אם הוט תספק ממיר טוב כ- 50% מלקוחות יס יעברו להוט...
...
אז התכוונת:
לפי הסקר עד כה, אם הוט תספק ממיר טוב כ- 50% מגולשי הפורום (כולל כאלה שכבר בהוט) יעברו להוט...

giladl כתב:ולגבייך ידידי, אתה כנראה שייך לאותם אחוזים בודדים של מעריצי יס שהטריפל לא מדבר אליהם וגם אם הוט יציעו את זה בחינם הם לא יתחברו.
...
זה לא קשור ל "מעריצי יס" זה קשור לזה שתוכן יותר חשוב לי כשאני בוחר חברת טלויזיה, עזבתי את הוט בזמנו בגלל שירות גרוע ונשארתי ביס בגלל התוכן, שהוא יותר מתאים להעדפות הצפייה שלי...
אני עדיין משלם להוט על 100 מגה באינטרנט ועל טלפון ביתי כך שאם הטריפל היה נותן לי ערך מוסף בתוכן הייתי מוסיף כמה שקלים ומתחבר גם לטלויזיה בנוסף ליס

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

לא יודע עד כמה הסקר הזה מייצג או מציג תוצאות אמיתיות (למשל המונח "מושלם" מייצג מוצר שונה עבור כל אחד מהמצביעים), אבל אני חייב לציין שהממיר הזה פשוט זוועתי.
זמני התגובה שלו, אם בכלל הוא מגיב, מגיעים לעיתים ל-10-15 שניות רק כדי שהממיר יקבל את מה שאני לוחץ על הכפתורים בשלט.
זוועת עולם.
היה אצלי טכנאי של הוט עקב מעבר דירה, אמרתי לו שהממיר אף פעם לא מגיב והוא פשוט בעייתי, הוא ענה באדישות שזה הממיר ואין מה לעשות עם זה.

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416

שליחה

חח זה מזכיר לי את הצרה שלי עם הממיר מג'יק זוועת עולם, אף פעם לא מקליט מה שצריך וגם שהוא מקליט הוא תמיד מפספס כמה דקות צפייה ולהגדיר לו להקליט 15 דקות לפני ו 15 דקות אחרי תמיד מתנגש לי עם תוכניות אחרות שדופקות לי את ההקלטות
אם היו מסדרים את הממיר הזוועתי הזה אז הייתי נשאר בהוט בגלל המחיר אין ספק

עכשיו אני ביס ודווקא סבבה עם זה אבל המחיר יקר

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”