נכון שהסקר אינו מייצג וציינתי זאת, אבל עדיין הוא נותן תמונת מצב של גולשי הפורום.
תוכן ספציפי גם יכול להשפיע אבל לא במספרים גדולים, למשל ההשקעה של הוט בערוצי דיסקברי...לדעתי אם הם היו משקיעים בממיר הם היו מרווחים יותר.
ולגבייך ידידי, אתה כנראה שייך לאותם אחוזים בודדים של מעריצי יס שהטריפל לא מדבר אליהם וגם אם הוט יציעו את זה בחינם הם לא יתחברו.
האם הממיר הבעייתי של הוט בסופו של דבר דופק את הוט? - סקר ללקוחות יס ובזק
-
giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
אז התכוונת:giladl כתב: נכון שהסקר אינו מייצג וציינתי זאת, אבל עדיין הוא נותן תמונת מצב של גולשי הפורום.
....
לפי הסקר עד כה, אם הוט תספק ממיר טוב כ- 50% מלקוחות יס יעברו להוט......
לפי הסקר עד כה, אם הוט תספק ממיר טוב כ- 50% מגולשי הפורום (כולל כאלה שכבר בהוט) יעברו להוט...
זה לא קשור ל "מעריצי יס" זה קשור לזה שתוכן יותר חשוב לי כשאני בוחר חברת טלויזיה, עזבתי את הוט בזמנו בגלל שירות גרוע ונשארתי ביס בגלל התוכן, שהוא יותר מתאים להעדפות הצפייה שלי...giladl כתב:ולגבייך ידידי, אתה כנראה שייך לאותם אחוזים בודדים של מעריצי יס שהטריפל לא מדבר אליהם וגם אם הוט יציעו את זה בחינם הם לא יתחברו....
אני עדיין משלם להוט על 100 מגה באינטרנט ועל טלפון ביתי כך שאם הטריפל היה נותן לי ערך מוסף בתוכן הייתי מוסיף כמה שקלים ומתחבר גם לטלויזיה בנוסף ליס
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
לא יודע עד כמה הסקר הזה מייצג או מציג תוצאות אמיתיות (למשל המונח "מושלם" מייצג מוצר שונה עבור כל אחד מהמצביעים), אבל אני חייב לציין שהממיר הזה פשוט זוועתי.
זמני התגובה שלו, אם בכלל הוא מגיב, מגיעים לעיתים ל-10-15 שניות רק כדי שהממיר יקבל את מה שאני לוחץ על הכפתורים בשלט.
זוועת עולם.
היה אצלי טכנאי של הוט עקב מעבר דירה, אמרתי לו שהממיר אף פעם לא מגיב והוא פשוט בעייתי, הוא ענה באדישות שזה הממיר ואין מה לעשות עם זה.
זמני התגובה שלו, אם בכלל הוא מגיב, מגיעים לעיתים ל-10-15 שניות רק כדי שהממיר יקבל את מה שאני לוחץ על הכפתורים בשלט.
זוועת עולם.
היה אצלי טכנאי של הוט עקב מעבר דירה, אמרתי לו שהממיר אף פעם לא מגיב והוא פשוט בעייתי, הוא ענה באדישות שזה הממיר ואין מה לעשות עם זה.
- Mpro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
חח זה מזכיר לי את הצרה שלי עם הממיר מג'יק זוועת עולם, אף פעם לא מקליט מה שצריך וגם שהוא מקליט הוא תמיד מפספס כמה דקות צפייה ולהגדיר לו להקליט 15 דקות לפני ו 15 דקות אחרי תמיד מתנגש לי עם תוכניות אחרות שדופקות לי את ההקלטות
אם היו מסדרים את הממיר הזוועתי הזה אז הייתי נשאר בהוט בגלל המחיר אין ספק
עכשיו אני ביס ודווקא סבבה עם זה אבל המחיר יקר
אם היו מסדרים את הממיר הזוועתי הזה אז הייתי נשאר בהוט בגלל המחיר אין ספק
עכשיו אני ביס ודווקא סבבה עם זה אבל המחיר יקר