מכת הקריוקי
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מר איסטווד תודה - והאמת זה בהחלט נשמע מוכר לצערי... 
וואו , אני מבין שלשיטתך כול מי שאוהב מוסיקה מזרחית הוא ישר עסוואת ? והבנות הן בטח ז**ת ?clip99 כתב:על הכל יש להודות להלל לשבח ולקלס את הרעות החולות "כוכב נולד, הקול" וכל אלה . עד לפני כמה שנים התופעה לא היתה קיימת . אבל במדינת הערבים
אפקט העדר והרצון להיטמע ולהיות "ככל העמים" חזק כנראה , ומה לעשות שאצלנו המושפעים הם בעיקר חובבי מוזיקה ערבית לסוגיה. אז היום כל מאנפף ברבע שקל מהצ'כונה לוקח את המיקרופון ליד , מתחיל לייבב ולזהם את האוויר בצלילים ורעשים שכל קשר בינם למוזיקה אקראי בהחלט
מקווה שהמשתתפים בשרשור לא נמנים על קהל היעד של התוכניות האלה , ואם יש כאלה שכן אז אין
לכם מה להלין (כמו מצביעי נתניהו) , כי הבאתם את זה על עצמכם.
אגב נקודה למחשבה . למה תמיד מדובר בסוג אחד של מוזיקה במסיבות הקריוקי האלה ? למה הם לא מנסים לשיר סגנונות אחרים? מה רע במוזיקה ישראלית כמו פורטיס/איינשטיין/משינה , מה רע בפופ/רוק לועזי?
ואולי יש קשר לכך שאותה מוזיקה היא גם היחידה המושמעת בקול רם מרכבים ברחוב , בעיקר שחורים עם אורות ניאון וג'נטים מנצנצים?...
אני לא חושב שעדתיות דפוקה כזו יכולה להיות היום קבילה . אבל מסתבר שמאחורי המקלדת מותר הכול
גילוי נאות : אני לא מחבב את המוסיקה הזו , (אבל אני גם לא מחבב מוסיקה ישראלית בכלל היא חובבנית מידי לטעמי
רק נקודה אחת , בפועלים הזרים לא מטפלים , כי כול יפי הנפש הצפוניים , שלא מוכנים לראות אותם בשכונות היוקרה שלהם , רוצים עדיין להלחם את יפיפיות הנפש שלהם ע"ח העניים שחיים בשכונות מצוקה . והיות ולהם יש גישה לתקשורת , לכן המשטרה מפחדתkaplaey2 כתב:לא יודע מה הם עושים שם במשטרה!
בפריצות לא מטפלים![]()
רעש ומטרדים לא מטפלים![]()
תנועה כשיש פקקים לא מטפלים - או אפילו גורמים לפקקים![]()
תלונות של אזרחים שכבר באים אליהם עם הוכחות - כלומר עושים בשבילם את העבודה לא מטפלים![]()
דקירות, קטטות, עובדים זרים שאונסים ותוקפים - לא מטפליםמזל שהאבא ידע אומניות הלחימה
אבל עבירות תנועה! ביד קשה! ובזרוע נטויה!
מהירות ביד קשה! ובזרוע נטויה!
בקיצור כל מה שמכניס כסף ולא מצריך יותר מדי מאמץ![]()
בלי להיכנס להכללות! חבורת חארות! כוח אדם נחות! רצון אפס לעשות את העבודה!
שום קשר בין המדים שלהם והתפקיד שלהם לשמירת חוק! אפסים!...
אם ככה , אזי כנראה המשטרה הזהירה אותם שיסגרו עד אז , כי אז הם לא יוכלו להעלים עיין.oris74 כתב:הרעש נפסק בערך ב 23:00 ואני מניח שאתה צודק בתאוריה שלך ולדעתי פה טמון הכלב כי רוב האנשים פשוט כבר התיאשו מלפנות למשטרה והחליטו לסבול בשקט......
ראיתי את זה כבר בעבר , שהשוטרים מקיימים יחסים די "חברותיים" עם ערסים
-
oris74
- חבר במועדון HT

אני חושב שאתה צודק בהנחה שלך כי מעולם לא נתקלתי במסיבת ערסים שנגמרה ב 23:00 - בדרך כלל רק ב 23:00 אפשר להתלונן ובמקרה הטוב בחצות המשטרה מגיעה להשתיק. כנראה שפה עשו איתם 'עסקה'...truejoker כתב:אם ככה , אזי כנראה המשטרה הזהירה אותם שיסגרו עד אז , כי אז הם לא יוכלו להעלים עיין.oris74 כתב:הרעש נפסק בערך ב 23:00 ואני מניח שאתה צודק בתאוריה שלך ולדעתי פה טמון הכלב כי רוב האנשים פשוט כבר התיאשו מלפנות למשטרה והחליטו לסבול בשקט......
ראיתי את זה כבר בעבר , שהשוטרים מקיימים יחסים די "חברותיים" עם ערסים...
truejoker כתב:וואו , אני מבין שלשיטתך כול מי שאוהב מוסיקה מזרחית הוא ישר עסוואת ? והבנות הן בטח ז**ת ?clip99 כתב:על הכל יש להודות להלל לשבח ולקלס את הרעות החולות "כוכב נולד, הקול" וכל אלה . עד לפני כמה שנים התופעה לא היתה קיימת . אבל במדינת הערבים
אפקט העדר והרצון להיטמע ולהיות "ככל העמים" חזק כנראה , ומה לעשות שאצלנו המושפעים הם בעיקר חובבי מוזיקה ערבית לסוגיה. אז היום כל מאנפף ברבע שקל מהצ'כונה לוקח את המיקרופון ליד , מתחיל לייבב ולזהם את האוויר בצלילים ורעשים שכל קשר בינם למוזיקה אקראי בהחלט
מקווה שהמשתתפים בשרשור לא נמנים על קהל היעד של התוכניות האלה , ואם יש כאלה שכן אז אין
לכם מה להלין (כמו מצביעי נתניהו) , כי הבאתם את זה על עצמכם.
אגב נקודה למחשבה . למה תמיד מדובר בסוג אחד של מוזיקה במסיבות הקריוקי האלה ? למה הם לא מנסים לשיר סגנונות אחרים? מה רע במוזיקה ישראלית כמו פורטיס/איינשטיין/משינה , מה רע בפופ/רוק לועזי?
ואולי יש קשר לכך שאותה מוזיקה היא גם היחידה המושמעת בקול רם מרכבים ברחוב , בעיקר שחורים עם אורות ניאון וג'נטים מנצנצים?...![]()
אני לא חושב שעדתיות דפוקה כזו יכולה להיות היום קבילה . אבל מסתבר שמאחורי המקלדת מותר הכול
גילוי נאות : אני לא מחבב את המוסיקה הזו , (אבל אני גם לא מחבב מוסיקה ישראלית בכלל היא חובבנית מידי לטעמי), אבל אני חושב שלקטלג אנשים ע"פ המוסיקה שהם שומעים , מעיד יותר על הפוסל מאשר על הנפסלים
...
סלח לי , מה אתה קופץ? מאיפה הבאת את הלוגיקה הזו ? איפה ראית שעשיתי הכללה? אמרתי שזה סוג המוזיקה החביב על אוכלוסייה בעייתית , זו עובדה אגב , אלא אם אתה חי במדינה אחרת ולא שמת לב. לא כל מי ששומע מזרחית בעייתי , ולהיפך . אדם נשפט אצלי על פי מנטליות והתנהגות , לא מוצא/עדה/העדפה מוזיקלית.
המוזיקה הזו גועלית אבל אני מכיר אנשים נורמטיביים לגמרי שמה לעשות , אוהבים אותה . אני מעקם את האף אבל מקבל את זה. כן עדתיות או לא , עובדה היא שהמוזיקה הזו הולכת יד ביד עם המנטליות של יוצאי ארצות מסויימות , שוב אני מציין עובדה - אתה יכול לומר מה שאתה רוצה אבל זה לא יעשה אותך צדקני יותר או אותי עדתי יותר . קרא ונסה להבין את מה שכתבתי לפני שישר אתה מתנפח למראה מילות מפתח כלשהן , ותראה שאני יוצא נגד התופעה ולא האנשים . המדינה הזו מתפוררת אבל לך נדמה שאיתרת דעות עדתיות ? נשמע כמו זעקת הקוזק הנגזל , סניגורם של "הח'ברה הטובים".
שוב פעם ע"מ להבהיר : אין לי בעיה עם אלה ששומעים מזרחית , יש לי בעיה כשהם כופים על כל השכונה/רחוב את ההשתתפות ב"חוויית" ההאזנה . יצא לך פעם לשמוע חפלה/קריוקי/מיצובישי מתפוררת שמפגיזות מוזיקה בסגנון שונה? לי לא יצא, לא מאז שנות ה-80 לפחות . לא, רק את הזבל הזה שאפשר לחטוף חררה ממנו. יודע מה, אני מצפצף .
אתה אמרת שאלו שכופים שומעים מוסיקה מסוג מסויים ומשתייכים לערסים , לידיעתך בשכונה שלי ה"ערסים" משום מה שומעים מוסיקה רוסית . הוכחה ניצחת שאם מצמידים מוסיקה לערסיות ואת זה לסוג המוסיקה זה לא יפה
ולצערי בשכונה שלי הם לפחות עושים את זה עם מוסיקה רוסית שאני לא מצליח להבין איך אנשים שטוענים לקולטורה מסוגלים לשמוע דבר כזה דוחה ועוד לקרוא לזה מוסיקה . אבל לא באתי והכללתי שקבוצה מסויימת היא כך וכך בגלל המוסיקה שלה
ולצערי בשכונה שלי הם לפחות עושים את זה עם מוסיקה רוסית שאני לא מצליח להבין איך אנשים שטוענים לקולטורה מסוגלים לשמוע דבר כזה דוחה ועוד לקרוא לזה מוסיקה . אבל לא באתי והכללתי שקבוצה מסויימת היא כך וכך בגלל המוסיקה שלה
אם היה מדובר בחב'רה מהשכונה שלך גם הייתי מסתייג . ברברים יש מכל העדות , מי יותר ומי פחות . הבעיה שלי היא עם התופעה ולא המוזיקה , למרות שהז'אנר המזרחי הכי מגעיל אותי אישית . אני לא מבצע הכללה גורפת לכאן או לכאן , אין לי מושג מה אחוז ההתפלגות בקרב יוצאי עדות המזרח בין אלה מהם שאוהבים ולא אוהבים מזרחית , ובין אלה מהם בעלי מנטליות בעייתית ונורמטיבית . לכן הכללה מצידי תהיה יומרנית וחסרת תוקף .
אני רק מתייחס למציאות בשטח . תמצא לי ערס אחד ששונא מזרחית (בעיקר) או היפהופ או טראנסים (גם ז'אנרים גועליים) . יודע מה , אולי תצליח למצוא צדיק אחד בסדום . אגב גם הח'ברה מהשכונה שלך לא יותר טובים , רק במחוזותינו איפה שאני גר הם לא קיימים או שלא יצא לי עדיין להיתקל בהם. זה לא אומר שהם שונים , אם הם מציקים לזולת עם מסיבות קריוקי , ולא משנה מה המוזיקה המושמעת - מזרחית או רוסית או מה שלא יהיה . אני שוב מבקש להבהיר - הבעיה שלי היא עם ההפרעה לשכנים במוזיקה רעשנית (כלשהי) וצעקות . זה שאני מקבל חררה ממזרחית , זה רק עניין אישי שלי שרק עושה את זה גרוע יותר בעיני. אז אם להתייחס לסייפא של דבריך , קבוצה מסויימת היא "כך וכך" בעיני בגלל ההתנהגות שלה , לא רק המוזיקה , ובכל מקרה אני לא משליך מכך על עדות שלמות .
אני רק מתייחס למציאות בשטח . תמצא לי ערס אחד ששונא מזרחית (בעיקר) או היפהופ או טראנסים (גם ז'אנרים גועליים) . יודע מה , אולי תצליח למצוא צדיק אחד בסדום . אגב גם הח'ברה מהשכונה שלך לא יותר טובים , רק במחוזותינו איפה שאני גר הם לא קיימים או שלא יצא לי עדיין להיתקל בהם. זה לא אומר שהם שונים , אם הם מציקים לזולת עם מסיבות קריוקי , ולא משנה מה המוזיקה המושמעת - מזרחית או רוסית או מה שלא יהיה . אני שוב מבקש להבהיר - הבעיה שלי היא עם ההפרעה לשכנים במוזיקה רעשנית (כלשהי) וצעקות . זה שאני מקבל חררה ממזרחית , זה רק עניין אישי שלי שרק עושה את זה גרוע יותר בעיני. אז אם להתייחס לסייפא של דבריך , קבוצה מסויימת היא "כך וכך" בעיני בגלל ההתנהגות שלה , לא רק המוזיקה , ובכל מקרה אני לא משליך מכך על עדות שלמות .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
שוב חוזר הניגון, והפעם בשכונת נווה גן בפתח תקווה. הדירה שלי מסננת רעשים בצורה מצויינת, ועדיין איכשהו, עם כל החלונות סגורים, ותוך כדי צפייה בקולנוע ביתי(!), זיופי הדכאון מתגברים על הכל.
בפנייה למשטרה, מותר להם עד 24:00(!!!) בלילה בשישי שבת. מעולם לא שמעתי על זה, "טוב" לדעת.
החזירות הזאת פשוט משגעת אותי. וזאת אותה משפחה כל פעם מחדש אצלנו בשכונה. אני באמת חושב ללא שום הגזמה, שסוג כזה של הפרעה מוגזמת(במודע) לציבור צריכה להיות עבירה פלילית.
בפנייה למשטרה, מותר להם עד 24:00(!!!) בלילה בשישי שבת. מעולם לא שמעתי על זה, "טוב" לדעת.
החזירות הזאת פשוט משגעת אותי. וזאת אותה משפחה כל פעם מחדש אצלנו בשכונה. אני באמת חושב ללא שום הגזמה, שסוג כזה של הפרעה מוגזמת(במודע) לציבור צריכה להיות עבירה פלילית.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
עזבו כבר את המשטרה. אפשר להניח שמהם לא ייצא שום דבר. אז מה כן לעשות?
לפעול משפטית. אין ברירה כרגע.
תובעים על מטרד. חפש קצת חומר בנושא. לא משהו חריג ופעמים רבות גם עובד.
לפעול משפטית. אין ברירה כרגע.
תובעים על מטרד. חפש קצת חומר בנושא. לא משהו חריג ופעמים רבות גם עובד.
אלי חבוש
-
oris74
- חבר במועדון HT

גם אצלנו זה ככה - יש בסך הכל 5-6 משפחות שעושות, כל אחת בתורה, מסיבת קריוקי פעם בחודש (שזה אומר בשביל שאר השכונה מסיבה כל שבוע).
עכשיו בחג זה בתדירות גבוהה יותר...
אני באמת מיואש מזה - אבל החלטתי בכל זאת להמשיך ולהתקשר למוקד 100 ולו רק כדי לדפוק להם את הסטטיסטיקות...
עכשיו בחג זה בתדירות גבוהה יותר...
אני באמת מיואש מזה - אבל החלטתי בכל זאת להמשיך ולהתקשר למוקד 100 ולו רק כדי לדפוק להם את הסטטיסטיקות...
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
גם אנחנו סבלנו מזה אמש.
אמנם השעות היו "סבירות", אבל הווליום היה הזוי.
לא הצלחתי לשמוע את הטלוויזיה בזמן המשחק,לא שמענו אחד את השני מדברים מבלי ממש לצעוק.
כשאני רואה סרט במערכת הקולנוע אני לא מגיע לכזה רעש אצלי בדירה.
ותבינו... המסיבה היתה ברחוב מקביל בפנטהאוס.
משך יותר משעתיים הטרדנו את מוקד 100 עד ששלחו ניידת. משהו בין 5-6 התקשרויות. בפעמיים הראשונות אמרו שיטופל, שלוש הפעמים הבאןת אמרו ששלחו ניידת ובאחת הפעמים האחרונות אמרו שאין כח אדם ויש אירוע.
הם הגיעו רק כשהסברנו ממש בכעס שאנחנו מונעים פה אירוע אלימות וכדאי מאוד שיגיעו לפני שמישהו יעלה אליהם עם לום לפרק את המסיבה.
10 דקות והופיעה ניידת, הווליום חזר למשהו שפוי יותר.
לסבר את האוזן, נמדדו 90 דציבל אצלי בחלון.
בהגדרת המדעית זה רעש של מיכון במפעל ייצור וחשיפה לרעה כזה דורשת מיגון...
אמנם השעות היו "סבירות", אבל הווליום היה הזוי.
לא הצלחתי לשמוע את הטלוויזיה בזמן המשחק,לא שמענו אחד את השני מדברים מבלי ממש לצעוק.
כשאני רואה סרט במערכת הקולנוע אני לא מגיע לכזה רעש אצלי בדירה.
ותבינו... המסיבה היתה ברחוב מקביל בפנטהאוס.
משך יותר משעתיים הטרדנו את מוקד 100 עד ששלחו ניידת. משהו בין 5-6 התקשרויות. בפעמיים הראשונות אמרו שיטופל, שלוש הפעמים הבאןת אמרו ששלחו ניידת ובאחת הפעמים האחרונות אמרו שאין כח אדם ויש אירוע.
הם הגיעו רק כשהסברנו ממש בכעס שאנחנו מונעים פה אירוע אלימות וכדאי מאוד שיגיעו לפני שמישהו יעלה אליהם עם לום לפרק את המסיבה.
10 דקות והופיעה ניידת, הווליום חזר למשהו שפוי יותר.
לסבר את האוזן, נמדדו 90 דציבל אצלי בחלון.
בהגדרת המדעית זה רעש של מיכון במפעל ייצור וחשיפה לרעה כזה דורשת מיגון...
-
oris74
- חבר במועדון HT

יש בעיה רצינית עם התיחסות המשטרה לחוק הרעש... הם לא מכירים את החוק לפרטיו (למשל הם לא מבינים שיש בסמכותם לדרוש הנמכת עוצמת המוזיקה לפי שיקול דעתם) והדבר היותר חמור הוא שהם תמיד מסתפקים באזהרה לעבריינים במקום לקנוס אותם!!
-
oris74
- חבר במועדון HT

עוד מסיבה רועשת... פנייה ראשונה למשטרה בשעה 01:50 וכמובן שכלום לא קרה.. מתקשר שוב ב 02:20 ומקבל את התשובה הזו:
״הרגע סיימנו לטפל באירוע ואנחנו עכשיו בדרך אליך״
מדהים!! יש רק ניידת אחת בכל העיר?? או שכל השוטרים פשוט לוקחים את הניידות איתם הביתה בתור רכב ת״ש?
״הרגע סיימנו לטפל באירוע ואנחנו עכשיו בדרך אליך״
מדהים!! יש רק ניידת אחת בכל העיר?? או שכל השוטרים פשוט לוקחים את הניידות איתם הביתה בתור רכב ת״ש?
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
מבין לליבך !!!
אצלנו השכנים היו עורכים ערב קריוקי שלא מבייש אף פסטיבל "ים תיכוני " , והיו שמים פס על המשטרה ,
הניידת הייתה מגיעה , מבקשת להנמיך וחוזר חלילה ,
עד שערב אחד , (כנראה שהגיעו מס' תלונות) הגיע שני ניידות וחילקו דוחות .
העיניין סתם את הגולל על ערבים שכאלה , או לפחות על העוצמה והשעה !!
אשרינו שיש לנו משטרה שכזו
אצלנו השכנים היו עורכים ערב קריוקי שלא מבייש אף פסטיבל "ים תיכוני " , והיו שמים פס על המשטרה ,
הניידת הייתה מגיעה , מבקשת להנמיך וחוזר חלילה ,
עד שערב אחד , (כנראה שהגיעו מס' תלונות) הגיע שני ניידות וחילקו דוחות .
העיניין סתם את הגולל על ערבים שכאלה , או לפחות על העוצמה והשעה !!
אשרינו שיש לנו משטרה שכזו
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !