התלבטות לגבי sony 55hx920
Gilsony ,
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html
רצ"ב סקירה לגבי zl1. תראה מה כתוב שם לגבי מספר האזורים - "The ZL1 Cevo That We're testing HAS 55'' PVA display (LTA550HQ08 from the Samsung-Sony) and a 512-zone LED backlighting system Full subsequently assembled Which one thousand three individual LEDs."
לגבי השיקולים בתמחור אתה גם טועה [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
תמשיך להאמין שלתמחר מסך בארצנו בפי 3!! ממה שהוא נמכר בחו"ל זה מוצדק בהחלט משיקולי אחסון או הובלה.
ומה הקשר בין להביע דיעה לעובדות? גם אני יכול לקבוע שיונדאי טובה יותר ממרצדס. בא לי. אז מה ?
רצ"ב סקירה לגבי zl1. תראה מה כתוב שם לגבי מספר האזורים - "The ZL1 Cevo That We're testing HAS 55'' PVA display (LTA550HQ08 from the Samsung-Sony) and a 512-zone LED backlighting system Full subsequently assembled Which one thousand three individual LEDs."
תמשיך להאמין שלתמחר מסך בארצנו בפי 3!! ממה שהוא נמכר בחו"ל זה מוצדק בהחלט משיקולי אחסון או הובלה.
ומה הקשר בין להביע דיעה לעובדות? גם אני יכול לקבוע שיונדאי טובה יותר ממרצדס. בא לי. אז מה ?
רק שתדע שהמעבד של הטושיבה הוא המעבד שסוני משתמשים בו לps3 שהם מייצרים אז זה אומר מן הסתם שהם מכרו אותו לטושיבה ואם אתה לא מצליח להסיק לבד אז כמובן שהמעבד בסוני יהיה טוב יותר כי הם יודעים מה הם מוכרים ולכן הם יכולים לייצר טוב יותר.dor8 כתב:Gilsony ,
ומה הקשר בין להביע דיעה לעובדות? גם אני יכול לקבוע שיונדאי טובה יותר ממרצדס. בא לי. אז מה ?...
"דגם ה - CELL של Toshiba, הציג לפני יותר משנה וחצי חידוש מקורי, בדמות מעבד חזק במיוחד שהושתל בקרבו – מעבד ה-CELL בן 8 ליבות בו עושה שימוש חברת סוני בקונסולת המשחקים PS3."
http://www.dtown.co.il/articles/1756.html
דבר שני, סוני לא מציגים נתונים של אזורי תאורה ושטויות כאלה הם נותנים תמונה לא נתונים על הנייר
אם אתה חושב שבאמת יש להם 128 אזורי תאורה תראה לי
עזוב לא רוצה להראות לך.
יש בפורום לאחרונה הרבה פריקים של סוני שחושבים שכולם מעתיקים טכנולוגיה מסוני ושמה שלא סוני זה לא שווה...
רוצה לדעת למה הם לא מפרסמים את הנתון הקריטי הזה שאתה מגדיר כ"שטויות" ??
כי בפרמטר הזה הם פשוט הכי נחותים מהמתחרים שלהם ואם תרצה להבין וללמוד למה אז הנה ההסבר :
אם תקרא סקירות על סידרת הHX שלהם או אפילו תראה פעם את המסך בעיניים תראה שיש דבר שחוזר על עצמו
שוב ושוב בכל פעם שמזכירים את המסך הזה ולא משנה איפה או באיזה הקשר וזו תופעת ההילה - blooming המרגיזה
שבולטת באופן נוראי במסך הזה !!!
למה זה קורה? מאוד פשוט , ככל שיש פחות אזורי תאורה כך התופעה יותר בולטת ! [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
http://www.avsforum.com/t/1318875/offic ... -talk/2280
והנה תקרא שרשור שלם של בעלי מסך הסוני שבוכים כל היום על התופעה המרגיזה הזו ותראה שזו לא המצאה שלי..
סוני אכן לא מציגים נתונים אבל בפועל נותנים שחור מלא הילות ועננות שמסגיר מיד כמה הם חסכו באזורי תאורה במסך.
עכשיו תמשיך לכתוב שטויות שהcevo זה איזה נסיון חיקוי של הסוני.
יש בפורום לאחרונה הרבה פריקים של סוני שחושבים שכולם מעתיקים טכנולוגיה מסוני ושמה שלא סוני זה לא שווה...
כי בפרמטר הזה הם פשוט הכי נחותים מהמתחרים שלהם ואם תרצה להבין וללמוד למה אז הנה ההסבר :
אם תקרא סקירות על סידרת הHX שלהם או אפילו תראה פעם את המסך בעיניים תראה שיש דבר שחוזר על עצמו
שוב ושוב בכל פעם שמזכירים את המסך הזה ולא משנה איפה או באיזה הקשר וזו תופעת ההילה - blooming המרגיזה
למה זה קורה? מאוד פשוט , ככל שיש פחות אזורי תאורה כך התופעה יותר בולטת ! [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
והנה תקרא שרשור שלם של בעלי מסך הסוני שבוכים כל היום על התופעה המרגיזה הזו ותראה שזו לא המצאה שלי..
סוני אכן לא מציגים נתונים אבל בפועל נותנים שחור מלא הילות ועננות שמסגיר מיד כמה הם חסכו באזורי תאורה במסך.
עכשיו תמשיך לכתוב שטויות שהcevo זה איזה נסיון חיקוי של הסוני.
אה הבנתי אז ההילה ה"מרגיזה הזאת " שרואים רק אם אתה יושב 2 ס''מ מהמסך זה מה שעושה את המסך לא טוב?dor8 כתב:עזוב לא רוצה להראות לך.
עכשיו תמשיך לכתוב שטויות שהcevo זה איזה נסיון חיקוי של הסוני....
עכשיו הכל מובן...
בסופו של דבר החלטתי לרכוש את ה 920 .
קיבלתי את הטלוויזיה ואני חייב להגיד שזה לא משהו סטנדרטי
שכולנו רגילים לראות.
הדבר הראשון שמורגש זה ברגע שיש חלק חשוך במסך זה נראה כאילו הוא כבוי לגמרי.
(עכשיו אני מבין על אילו שחורים מדברים)
בנוסף יש שם שני גימיקים מאוד נחמדים.
אחד זה חיישן נוכחות עם זיהוי פנים שהוא עושה שני דברים:
1. מצלם את כל מי שיושב מול הטלוויזיה ומכוון את איכות התמונה והסאונד בהתאם.
2. לפי הגדרת משתמש ברגע שעוזבים את החדר אחרי זמן מסוים, או שהחיישן מזהה שאין
אף אחד בחדר, מסך הטלוויזיה נכבה אבל הסאונד נשאר. כאשר חוזרים לחדר המסך נדלק שוב.
הדבר השני:
חיישן מרחק עבור ילדים שמתקרבים לטלוויזיה למרחק של מטר או פחות המסך מוחשך עם הודעה
להתרחק... ( הילד שלי בן שלוש כבר למד את העניין והוא ישר רץ להתיישב בספה....
)
חג שמח.
קיבלתי את הטלוויזיה ואני חייב להגיד שזה לא משהו סטנדרטי
שכולנו רגילים לראות.
הדבר הראשון שמורגש זה ברגע שיש חלק חשוך במסך זה נראה כאילו הוא כבוי לגמרי.
(עכשיו אני מבין על אילו שחורים מדברים)
בנוסף יש שם שני גימיקים מאוד נחמדים.
אחד זה חיישן נוכחות עם זיהוי פנים שהוא עושה שני דברים:
1. מצלם את כל מי שיושב מול הטלוויזיה ומכוון את איכות התמונה והסאונד בהתאם.
2. לפי הגדרת משתמש ברגע שעוזבים את החדר אחרי זמן מסוים, או שהחיישן מזהה שאין
אף אחד בחדר, מסך הטלוויזיה נכבה אבל הסאונד נשאר. כאשר חוזרים לחדר המסך נדלק שוב.
הדבר השני:
חיישן מרחק עבור ילדים שמתקרבים לטלוויזיה למרחק של מטר או פחות המסך מוחשך עם הודעה
להתרחק... ( הילד שלי בן שלוש כבר למד את העניין והוא ישר רץ להתיישב בספה....
חג שמח.
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
Gilsony כתב:הביקורת שלי היתה כללית למכשיר המסוים
כל הכבוד הצלחתה שוב" להזכיר" לנו אודות הטושיבה
הנתון של 256 איזורי תאורה נכון לגבי ה zl1
אך לגבי ה hx920 לא מגובה ( השמח לקישור )
היום מצב החברות היפניות הוא רע :
שרפ , טושיבה וכוי ( לא נפרט)
הכוונה שלי : למרות ששנת היצור של הסוני היא 2011
קשה להשיג מסכים ברמה שלה
יש עוד כמה מרכיבים חשובים במסך חוץ ממיספר ״איזורי התאורה״
מעבד, פיצ׳רים , פיניש , עיצוב וכוי
Dor8 תשתדל להיות עדין יותר בפעם הבאה
זה רק שירשור לא סדנת עצבים
כל אחד מביעה דעה משלו...
הוא צודק דור! לדעתי אתה צריך לשנות את קצת הגישה שלך וליהיות יותר עדין עם אנשים כאן בפורום ולקבל את דעתם של אחרים ופחות להעליב ולעקוץ.
חוצמיזה שכל האופציות שהצעת לי עד היום של מסכי הפול לד לוקל דימיניג[שאתה אומר שנעדרות הזליגת אור העננות המריחות ההילות והשוליים בתנועה מהירה וגם זה בעירבון מוגבל] אינן ישימות לקניה בארץ ואינן מופיעות באף תצוגה שהתקשרתי, ולכן אינן ישימות עבורי ועבור הרבה אנשים, dvdcenter לא מחזיק המון מסכים בתצוגה שלו[שבשיפוצים כרגע גם ככה] אלא רק מברר אם ניתן להזמין, שלא נדבר על הoled שאתה ממליץ עליו המון או לחכות לו. [אנשים רוצים לקנות מסך עכשיו ולראות סרטים בטווח הקרוב הנראה לעין ולא לחכות עוד שנה שנתיים כאשר הוא רק יצא להדגמות בקוריאה].
אבל לא נורא בכל אופן תודה.
ודודי תתחדש על המסך
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 25/03/2013 10:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: