opv כתב:Nissan1,
פינות מוארות זו לא שטות.
כמובן שאם אתה בוחר בגישת "בורות היא ברכה", זו זכותך המלאה.
תתחדש ותהנה...
וואלק ,לך תבנה מדינה.
במקום שילך לבדוק ובמידה והבעיה קיימת יחזיר לחנות וידרוש לקבל יחידה תקינה הוא משכנע את עצמו

opv כתב:Nissan1,
פינות מוארות זו לא שטות.
תתחדש ותהנה...

עזוב יואב,istarmini כתב:opv כתב:Nissan1,
פינות מוארות זו לא שטות.
תתחדש ותהנה...![]()
וואלק ,לך תבנה מדינה.
במקום שילך לבדוק ובמידה והבעיה קיימת יחזיר לחנות וידרוש לקבל יחידה תקינה הוא משכנע את עצמו![]()
שהכל יופי טופי.
...

RanMoyal כתב:ניסן,
ראשית תתחדש. זו קנייה מעולה ואני בהמשך אתייחס לעניין הזה.
תן לי לומר לך מספר דברים על אותן בעיות שבחרת לכנות אותן בשם תואר "שטות".
ה-LCOS שאגב היא הטכנולוגיה המועדפת עליי by far סובלת מכמה בעיות, המרכזיות הן : חוסר אחידות הארה, או בלשון אחר פינות זוהרות, בעיות קונוורג'נס ובעיות פוקוס לאורך המסך (האמצע חד יותר מהפינות, פינה שמאלית חדה יותר מהימנית וכיוצ"ב).
לו תקח 3 יחידות סוני 50 ותעמיד אותן בשורה עם חומר שאני אתן לך , אתה תבחין בהבדלים לא פשוטים בין היחידות, לאור זאת האמריקאים מכנים רכישה כזו כ- luck of the draw (עניין של מזל) ואתה בוחר לקרוא לזה...בדומה לבת הקטנה שלי: ..."מה שיוצא ..אני מרוצה...".
וזו זכותך.
העניין שההבדלים בין היחידות יכולים להיות דרמטים ולפיכך סוני בארה"ב מאפשרת לך להחזיר את היחידה ולקבל מחליף במהלך ה-30 ימים הראשונים של הרכישה, ללא מתן כל הסבר.
מנסיון רב, עם האח הגדול של המקרן שלך ה- סוני VPL-VW95 אני יכול לומר לך שבחנתי מספר לא מבוטל של יחידות עד שרכשתי את היחידה הספציפית שנמצאת אצלי. בין היחידה הטובה ביותר שראיתי ליחידה הגרועה ביותר שראיתי, רמת השחור במצב של fade to Black דומה להפרשים בין 3 דורות של מקרנים, כל זאת בשל בעיית אחידות ההארה.
למרבה הצער גם נושא אחידות הפוקוס לאורך המסך הוא נושא מאוד שברירי ב- LCOS.
מספיק לקרוא את הפוסטים האינסופיים ב- AVS על בעיות שונות של אנשים.
העובדה שאתה לא רואה את זה, יכולה לנבוע מכך "שנפלת" על יחידה מעולה (ויש סבירות כזו) או שאתה בוחר לא לראות את זה, או שמא אתה לא יודע "איך" לראות את זה.
כל תשובה היא בסדר גמור והיא לגיטימית לחלוטין.
פחות לגיטימי לזלזל באנשים שהם פרפקציוניסטים ורוצים לקבל מוצר מושלם ככל הניתן.
באשר לבחירה עצמה:
כאן הנושא הופך להיות טיפה מורכב.
בארצנו הקטנטונת, ללא אפשרות של בחירת יחידה ספציפית ו/או החזרתה, הייתי ככל הנראה בוחר ב- 8000 כפי שבחרו יניב ועופר ולא ב-סוני 50 וזאת מהחשש שאני "אפול" עם יחידה בעייתית.
באופן אישי לא הייתי מסוגל לחיות עם יחידה בעייתית וכלל לא הייתי פותח את המקרן. זה אני. לא חייבים להיות דומים.
לו הייתי במדינה עם תרבות רכישה אחרת, הייתי ללא ספק לוקח את ה-50 שנמצא ברמה שלמה, בכמעט כל פרמטר מעל ה-8000.
לאחר שביליתי עם ה-8000 מספר רב של שעות, אין בעיני ולא יכולה להיות בעיני שום השוואה ביניהם.
ולמרות זאת, פעם נוספת, אני מצדיק את הבחירה של יניב ועופר לנוכח הנסיבות.
בל נטעה ה-800 מוצר מאוד נחמד ומהווה קפיצה מהמוצר שלהם של שנה שעברה אבל הוא בשום אופן לא מגיע לרמה של ה-סוני 50.
רן...

הבנתך לא נכונה.להבנתי מדובר בכמה אלפי שקלים טובים יותר...

חו״ל לצורך הענין זה לא ארה״ב, מבחינת היבואן ולכן יש להתיחס בהתאם.idan309 כתב:זה שאומר שמקרן שמתומחר בחו"ל בכ-4000 דולר (נכון, כולל מנורה ספייר) עולה בארץ כמו מקרן שמתומחר ב-2,600 דולר?
מאוד מפתיע.
לי אישית זה יגרום לבדוק את האופציה ל-HW50 בצורה רצינית....