XBMC - מקור עברי - הגדרות המקור
- rabak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 565
לא לשכוח להירשם לאתר podnapisi כדי להפעיל את התוסף
- gombi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
שלום,
קודם כל סחתין על היוזמה. נושא התרגום האוטומטי ל XBMC בעברית הוא באמת בעייתי ואני שמח שמישהו לקח את העניין לידיים.
התקנתי את ה- XBMC Subtitles Plug-in מה-repository של TheWiz. הבעיה היא שכשאני קורא לתוסף מתוך ניגון התוכן, הוא לא נפתח. עשיתי disable לתוסף המקורי של XBMC.
ברגע שאני מאפשר את התוסף המקורי, הוא מיד חוזר לעבוד.
המדובר על התקנה שרצה על אייפד.
רעיונות?
קודם כל סחתין על היוזמה. נושא התרגום האוטומטי ל XBMC בעברית הוא באמת בעייתי ואני שמח שמישהו לקח את העניין לידיים.
התקנתי את ה- XBMC Subtitles Plug-in מה-repository של TheWiz. הבעיה היא שכשאני קורא לתוסף מתוך ניגון התוכן, הוא לא נפתח. עשיתי disable לתוסף המקורי של XBMC.
ברגע שאני מאפשר את התוסף המקורי, הוא מיד חוזר לעבוד.
המדובר על התקנה שרצה על אייפד.
רעיונות?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
אתן לך הצצה מהמדריך שאני כותב ויפורסם בקרוב.תעשה את 4-7:
1. כנס להגדרות -> הרחבות -> קבל הרחבות -> TheWiz Hebrew Add-Ons -> כתוביות, בחר XBMC Subtitles Hebrew.
2. לחץ התקן הרחבה
3. ההרחבה הותקנה בהצלחה
4. כנס להגדרות -> מראה -> מעטפת, לחץ על שורת הגדרות.
5. בחר תוסף
6. בחר תסוף כתובית ("תוסף כתובית". טעות במקור)
7. בחר XBMC Subtitles Hebrew
כעת ננגן סרט או סדרה ונראה כיצד התוסף כתוביות עובד.
1. כנס להגדרות -> הרחבות -> קבל הרחבות -> TheWiz Hebrew Add-Ons -> כתוביות, בחר XBMC Subtitles Hebrew.
2. לחץ התקן הרחבה
3. ההרחבה הותקנה בהצלחה
5. בחר תוסף
כעת ננגן סרט או סדרה ונראה כיצד התוסף כתוביות עובד.
- gombi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
תודה
אני אנסה בערב ואעדכן.
- Rettiginon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
כתוביות בעברית ג׳יבריש
הי, אני משתמש חדש בxbmc באייפד
כבר הבנתי והתקנתי כמעט הכל. יש עדיין דברים שלא הבנתי ואני עוד מנסה להבין (סקריפטים למשל)
כבר הצלחתי לראות היום סדרה ולהפעיל כתוביות בעברית דרך ההרחבה הרגילה xbmc subtitles
הבעיה היא שזה בג׳יבריש! שפת המערכת שלי באנגלית (מעדיף שתשאר כך) אבל כתוביות שינית לעברית ופונט לAriel based. עדיין לא עזר.
יש למישהו סבלנות להסביר לטירון מה לעשות?
אני מזכיר, אני משתמש אייפד עם שפת מערכת באנגלית אז אם מישהו רוצה לעזור אני אשמח שאת שמות התפריטים וכאלה ירשום באנגלית, זה יקל עלי
תודה בכל אופן.
כבר הבנתי והתקנתי כמעט הכל. יש עדיין דברים שלא הבנתי ואני עוד מנסה להבין (סקריפטים למשל)
כבר הצלחתי לראות היום סדרה ולהפעיל כתוביות בעברית דרך ההרחבה הרגילה xbmc subtitles
הבעיה היא שזה בג׳יבריש! שפת המערכת שלי באנגלית (מעדיף שתשאר כך) אבל כתוביות שינית לעברית ופונט לAriel based. עדיין לא עזר.
יש למישהו סבלנות להסביר לטירון מה לעשות?
אני מזכיר, אני משתמש אייפד עם שפת מערכת באנגלית אז אם מישהו רוצה לעזור אני אשמח שאת שמות התפריטים וכאלה ירשום באנגלית, זה יקל עלי
תודה בכל אופן.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

תוך 24 שעות אני מעלה מדריך מלא על XBMC.
את לך את הגירסה הקצרה לבעיה שלך:
1. כנס למערכת -> הגדרות -> מראה -> בינלאומי שנה את ערכת התווים ל-(Hebrew (Windows וכן שפת כתוביות לעברית.
2. כנס למערכת -> הגדרות -> וידאו -> כתוביות -> שנה את ערכת התווים ל-(Hebrew (Windows.
את לך את הגירסה הקצרה לבעיה שלך:
1. כנס למערכת -> הגדרות -> מראה -> בינלאומי שנה את ערכת התווים ל-(Hebrew (Windows וכן שפת כתוביות לעברית.
2. כנס למערכת -> הגדרות -> וידאו -> כתוביות -> שנה את ערכת התווים ל-(Hebrew (Windows.
- CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
אצלי לא ניתן להכנס לשורת ה-settings ב-appreance. יש רעיון?TheWiz כתב:אתן לך הצצה מהמדריך שאני כותב ויפורסם בקרוב.תעשה את 4-7:
2. לחץ התקן הרחבה
3. ההרחבה הותקנה בהצלחה
5. בחר תוסף
כעת ננגן סרט או סדרה ונראה כיצד התוסף כתוביות עובד....
אני משתמש בSKIN, MQ4, אם זה משנה משהו
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על הסרטון, זה עובד רק בסקין הדפולטי...
בסקין שלי זה לא עובד...
בסקין שלי זה לא עובד...
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

תחזור לסקין המקורי, תעשה את זה ואז תעבור לסקין שלך חזרה.
הוא ישמור את ההגדרה.
הוא ישמור את ההגדרה.
- MeniBI
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 663
היי רבקrabak כתב:לא לשכוח להירשם לאתר podnapisi כדי להפעיל את התוסף...
אם תוכל בבקשה לפרט במה מדובר?
לא כ"כ ברור לי
מה הקשר ומה נותנת ההרשמה
- CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי זה עדיין לא עובדTheWiz כתב:תחזור לסקין המקורי, תעשה את זה ואז תעבור לסקין שלך חזרה.
הוא ישמור את ההגדרה....
- Rettiginon
-
- חבר שרק התחיל

- Rettiginon
-
- חבר שרק התחיל

תרגום וחיפוש
הי,
נתקלתי בעוד בעיה מעניינת. אני משתמש בxbmc בiPad ורואה סרטים דרך תוכנת navi-x. כאשר אני רואה שם סרט, בנגן לא כתוב את שם הסרט אלה video נקודה משהו. כשאני מחפש תרגום הוא מחפש לי תרגום שמתחיל במילה video ולא בשם הסרט...
רעיונות?
עוד שאלה: האם יש חיפוש כללי? כלומר ללא הצורך להכנס לכל add on ולחפש ערוץ ואז סרט אלא משהו שמחפש כבר בכולם. בnavi-x יש אבל ברגיל לא מצאתי
נתקלתי בעוד בעיה מעניינת. אני משתמש בxbmc בiPad ורואה סרטים דרך תוכנת navi-x. כאשר אני רואה שם סרט, בנגן לא כתוב את שם הסרט אלה video נקודה משהו. כשאני מחפש תרגום הוא מחפש לי תרגום שמתחיל במילה video ולא בשם הסרט...
רעיונות?
עוד שאלה: האם יש חיפוש כללי? כלומר ללא הצורך להכנס לכל add on ולחפש ערוץ ואז סרט אלא משהו שמחפש כבר בכולם. בnavi-x יש אבל ברגיל לא מצאתי
- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
Re: תרגום וחיפוש
אתה צריך להפעיל בהגדרות של התוסף את החיפוש הידני ואז להכניס את שם הסרט דרך המקלדת הוירטואלית. השם בכוונה הוא VIDEO כי התכנים לא חוקיים ואם שם הסרט היה מופיע הסרט היה יורד מהאתר מהר מאד.Rettiginon כתב:הי,
רעיונות?
עוד שאלה: האם יש חיפוש כללי? כלומר ללא הצורך להכנס לכל add on ולחפש ערוץ ואז סרט אלא משהו שמחפש כבר בכולם. בnavi-x יש אבל ברגיל לא מצאתי...
אין דבר כזה חיפוש כללי בכל ה ADD-ON'S
- rabak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 565
http://www.podnapisi.net/en/MeniBI כתב:היי רבקrabak כתב:לא לשכוח להירשם לאתר podnapisi כדי להפעיל את התוסף...
לא כ"כ ברור לי
מה הקשר ומה נותנת ההרשמה...
במידה ותרצה להוריד גם מהאתר הזה שהוא ממש אחלה של אתר אתה צריך לתת יוזר וסיסמה
לפעמים הוא גם יותר מהיר מ OPENSUBTITLES
רוב התרגומים היום משתחררים קודם באתר addic7ed הבעיה שהבחור ביקש שלא יכתבו לו סקריפט שיוריד ממנו תרגומים באופן אוטומטי ואנחנו מכבדים את זה... לכן יש אתרים אחרים שמורידים ממנו מהר ומעלים אליהם
גם תרגומים בעברית מתפרסמים שם ונורא נוח להעלות תרגומים חדשים ולשתף
- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

אני מצליח למצא את התרגומים באתר דרך ה XBMC SUBTITLE גם ללא שם וסיסמה..rabak כתב:http://www.podnapisi.net/en/MeniBI כתב:היי רבקrabak כתב:לא לשכוח להירשם לאתר podnapisi כדי להפעיל את התוסף...
לא כ"כ ברור לי
מה הקשר ומה נותנת ההרשמה...
במידה ותרצה להוריד גם מהאתר הזה שהוא ממש אחלה של אתר אתה צריך לתת יוזר וסיסמה
לפעמים הוא גם יותר מהיר מ OPENSUBTITLES
רוב התרגומים היום משתחררים קודם באתר addic7ed הבעיה שהבחור ביקש שלא יכתבו לו סקריפט שיוריד ממנו תרגומים באופן אוטומטי ואנחנו מכבדים את זה... לכן יש אתרים אחרים שמורידים ממנו מהר ומעלים אליהם
גם תרגומים בעברית מתפרסמים שם ונורא נוח להעלות תרגומים חדשים ולשתף...
עריכה : אבל הוא לא נותן להוריד אז כנראה ההרשמה נחוצה לשם ההורדה
- Rettiginon
-
- חבר שרק התחיל

- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

Re: תרגומים
אין צורך בהורדה נוספת , ההגדרות של חיפוש ידני נמצאות בתוך התוסף עצמו בעמוד השלישיRettiginon כתב:הי
תודה על העזרה. איפה מוצאים add on כדי לכתוב את שם הסרט ידני לטובת חיפוש תרגום...
- Rettiginon
-
- חבר שרק התחיל

תרגומים
הי אני קצת לא מבין אבל לא כי אני אהבל כי אני חדש בזה אבל לגבי שינוי השם הידני, לא הבנתי באיזה תוסף ומה זה העמוד השלישי...