יש סקירה כלשהי בין E550 51" סמסונג לבין UT50 50" פנסוניק?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #21 

אני אתייחס לקטע בהודעה שלך שקשור למסך עצמו :)

קודם כל אתה אמור לבטל את הOverscan במסך(בפנסוניק זה בהגדרות תמונה מתקדמות) לפני שאתה מתקן את זה דרך המחשב.

אני מציע לך לחבר את המחשב ישירות למסך.

במסכים של פנסוניק אין "מצב מחשב" ולכן אתה צריך להעביר את התמונה ל"מצב משחק" ולבדוק שאין איזשהו עיבוד תמונה פעיל. מה שתארת לפני שערכת את ההודעה על טקסט שהופך למודגש זה כנראה מסנן רעשים.

לגבי ה600Hz - לא. זה בעצם סריקה שתמיד פעילה במסך ללא קשר לקצב הרענון שהוא מקבל. יותר מזה - גם נגן בלוריי וגם PS3 לא יכולים לשלוח יותר מ60Hz והם המקור העיקרי להפעלת סרטים כאלה, כידוע. אתה לא מפסיד כלום.

לגבי הכרטיס מסך - אני לא בטוח שאי-אפשר. איך הבנת את זה? תנסה לשאול בפורום HTPC.

למרות שרשמית פנסוניק לא דורשת את זה רצוי לעשות למסך הרצה. יש כמה דרכים לעשות את זה חוץ מהמסך הלבן.
חפש בפורום לגבי זה.

כדי להפעיל את מצב 24p אתה צריך לשלוח 24Hz מהמחשב ולבחור ב96Hz במסך. אני לא יודע איפה זה נמצא בתפריטים של פנסוניק אבל קל למצוא את זה.

Efi222 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

שלום :)
אתה מתכוון תחת הגדרות מתקדמות 16:9 overscan ככל הנראה. לא הבנתי מה זה בכלל.
לגבי חיבור ישיר לTV - למה בעצם? הרי הרסיבר צריך לעבד את הסאונד

לגבי הכתב המודגש - ככל הנראה הכרטיס מסך המובנה של אינטל לא התמודד טוב עם החיבור, לפי שעה נראה שזה הסתדר (אם כי בכל מקרה הכרטיס מסך הנוכחי לא משהו ואצטרך להחליף אותו)

לגבי מצב 24P - לא מצאתי.

קצב רענון מסך - לא בדיוק הבנתי. הרי אם כל השידורים הינם עד 60HZ, והעין שלנו רואה שינויים עד 70, אז מה הרעיון בלשווק את זה ש100hz/400hz או 600hz?

לגבי ההרצה - קצת מפחיד אותי להשאיר את המסך כמה שעות שכולו לבן :wink:

מה אי אפשר עם הכרטיס מסך? להריץ 3D? אפשר, לא ברזולוציית 1920*1080.

תודה רבה על העזרה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”