יאללה מתחילים
שמתי לב שבסוף השימוש , לאחר כיבוי המכונה נותר לחץ רב בדוד.
השאלה היא האם כדאי לעזור לו לרוקן אותו ע"י פתיחה של הסטימר כשמכונה כבר כבויה ?
יש סיבה לא לעשות את זה ?
אני דיי בטוח שקראתי איפה שהוא שזה מאריך את חיי הדוד אבל אני לא מוצא את זה.
השאלה היא האם כדאי לעזור לו לרוקן אותו ע"י פתיחה של הסטימר כשמכונה כבר כבויה ?
יש סיבה לא לעשות את זה ?
אני דיי בטוח שקראתי איפה שהוא שזה מאריך את חיי הדוד אבל אני לא מוצא את זה.
תודה דניאל
וכל שאר הבאר שבעיים בפרטי
בראבו על הסולידריות והאחווה !
בינתיים מסתדר ומשתפר מיום ליום. הבזרה הזה מכשיר רציני (X3טפו) , בהחלט בנוי היטב.
ד"א קניתי היום שתי תערובות מדורקפה בקוקה בג'.
לא התלהבתי לא מהשירות (אי אפשר לטעום) וגם לא ידעו להגיד מתי הקפה נקלה , המחירים דומים ל"קפה בוטיק".
אני מתחיל להבין שהמצב בדרום לא משהו (צ'ינו קפה (מכונות) שנראה כמו מחסן , דורקפה (פולי קפה) וכל שאר הארומות כבתי קפה , אני מפספס מישהו ?)
ולכן החלטתי היום לקנות בית במרכז. סתם
.
לא ברור , לא חסרה אוכלוסיית קפה בב"ש אבל אולי פרוצדורת הקפה הביתי יקרה מדי בשביל האוכלוסייה , או שזה פשוט חור לא מנוצל מה שקשה לי להאמין.
בינתיים מסתדר ומשתפר מיום ליום. הבזרה הזה מכשיר רציני (X3טפו) , בהחלט בנוי היטב.
ד"א קניתי היום שתי תערובות מדורקפה בקוקה בג'.
לא התלהבתי לא מהשירות (אי אפשר לטעום) וגם לא ידעו להגיד מתי הקפה נקלה , המחירים דומים ל"קפה בוטיק".
אני מתחיל להבין שהמצב בדרום לא משהו (צ'ינו קפה (מכונות) שנראה כמו מחסן , דורקפה (פולי קפה) וכל שאר הארומות כבתי קפה , אני מפספס מישהו ?)
ולכן החלטתי היום לקנות בית במרכז. סתם
לא ברור , לא חסרה אוכלוסיית קפה בב"ש אבל אולי פרוצדורת הקפה הביתי יקרה מדי בשביל האוכלוסייה , או שזה פשוט חור לא מנוצל מה שקשה לי להאמין.
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לא חסרה אוכלוסיית קפה בב"ש. בתי הקפה הומי אדם כל השבוע במרכזי הקניות ובמיוחד בסופ"ש.
אתה יכול לקנות בתבליני מימון בשוק ברזיל וקולומביה ותערובת לאספרסו שמורכבת משניהם עם רובוסטה במחיר מעולה.
בנוסף תבליני מימון בביג עם מבחר עצום אך הטריות לא תמיד הכי הכי.
עדן טבע מרקט כנ"ל.
אתה יכול לקנות בתבליני מימון בשוק ברזיל וקולומביה ותערובת לאספרסו שמורכבת משניהם עם רובוסטה במחיר מעולה.
בנוסף תבליני מימון בביג עם מבחר עצום אך הטריות לא תמיד הכי הכי.
עדן טבע מרקט כנ"ל.
לגבי קפה, לא ממש צריך להתפשר. אתה יכול להזמין בדואר מקולים באיזורים אחרים בארץ... נגרו, קפה בוטיק, פורטופינו, סקרטו, קפה בת' וכו... בקיצור, המרחק הזה כבר לא מהווה מגבלה כשמדובר בצבי של הדואר שידהיר לך את הקפה עד באר שבע.
אבל... אני מניח שיום אחד תתחיל לקלות לבד ואז השמיים הם הגבול.
בהצלחה ושבת שלום.
אבל... אני מניח שיום אחד תתחיל לקלות לבד ואז השמיים הם הגבול.
בהצלחה ושבת שלום.