כלי פריצה לכל מנעול ב80 דולר
-
מושההשפיץ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
לשכנה שלי נכנסו דרך הדלת הראשית ,שבוע שעבר קומה ראשונה על עמודים.
בלי סימני פריצה על הדלת הראשית,פשוט נשארה סגורה ולא נעולה.
בזמן שהלכה לביקור אבלים אחה"צ ,רוקנו לה את התכשיטים והזהב.
מה שאומר היתה עבודת מודעין מקדימה.
לפניכחודשיים,חמתי איבדה את המפתחות של תיבת הדואר,ושל מחסן האופניים..
בסופו של דבר ,אחרי שימוש מייגע במקדחה ופטיש,וגרימת נזק אסטתי החלפתי צילנדרים בעלות זניחה.
זמן העבודה והסימנים של העבודה החובבנית,לא הצדיקו את החיסכון.להבא אני מזמין מנעולן.
בלי סימני פריצה על הדלת הראשית,פשוט נשארה סגורה ולא נעולה.
בזמן שהלכה לביקור אבלים אחה"צ ,רוקנו לה את התכשיטים והזהב.
מה שאומר היתה עבודת מודעין מקדימה.
לפניכחודשיים,חמתי איבדה את המפתחות של תיבת הדואר,ושל מחסן האופניים..
בסופו של דבר ,אחרי שימוש מייגע במקדחה ופטיש,וגרימת נזק אסטתי החלפתי צילנדרים בעלות זניחה.
זמן העבודה והסימנים של העבודה החובבנית,לא הצדיקו את החיסכון.להבא אני מזמין מנעולן.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אה, אם כבר נכנסו אז שיהיה להם יותר קל להוציא החוצה טלויזיה גדולה, אולי גם קצת מוצרי חשמל...Itsik_G כתב:אם הם כבר נכנסו, לא יודע אם הייתי טורח להקשות עליהם את היציאה...דאוס כתב:...כדי להקשות את היציאה דרך הדלת, בדרך כלל מתקינים מנעול פרפר בנוסף למנעול הרגיל.......
ואם יש זמן אז גם רהיטים
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
guyezra,
הגנבים של היום מאוד מפונקים ועצלנים.
הם כמעט ולא גונבים טלויזיות ומוצרי חשמל אלא במקרה שהם יודעים שהמשפחה בחופשה.
המטרה הקלה והפופולרית שלהם היא מפתחות רכב ואם יש גם מזומן ותכשיטים זמינים, הרי זה משובח.
הם לא הולכים לאמץ את הגב שלהם ולסחוב דברים כבדים.
המטרה הקלה והפופולרית שלהם היא מפתחות רכב ואם יש גם מזומן ותכשיטים זמינים, הרי זה משובח.
הם לא הולכים לאמץ את הגב שלהם ולסחוב דברים כבדים.
No place like home.......... Theater
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
+1opv כתב:guyezra,
הם לא הולכים לאמץ את הגב שלהם ולסחוב דברים כבדים....
פרצו לבית לפני חודשיים בערך, גנבים מקצועיים ככל הנראה , לא לקחו אפילו את הלפטופ שלי (17") שעמד להם מול העיניים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

יכול להיות. אני לא מתיימר להיות מומחה בעיסקי גניבות.
ככה או ככה, אני לא רואה סיבה להקל עליהם.
טיפסו לחלון ונכנסו? שיצאו ככה, אולי במקרה מישהו יפול וישבור משהו.
טיפסו לחלון ונכנסו? שיצאו ככה, אולי במקרה מישהו יפול וישבור משהו.
- opv
-
- חבר מביא חבר

בפעם האחרונה (והיחידה) שפרצו אלי הביתה,guyezra כתב:יכול להיות. אני לא מתיימר להיות מומחה בעיסקי גניבות.
טיפסו לחלון ונכנסו? שיצאו ככה, אולי במקרה מישהו יפול וישבור משהו....
כל המשפחה היתה בבית , היינו ישנים ולא התעוררנו.
אז מצד אחד, יש את החלק הקדמוני שאומר, הלוואי שהיית מתעורר ועושה להם 1 2 3,
מצד שני, אני אומר חבל שהיה להם קל להכנס, אבל ברגע שנכנסו שיצאו כמה שיותר מהר,
אחרת דברים יכולים להסתבך ולהפוך למכוערים.
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
אור,
אני מניח שאין לכם כלב, נכון?
במקרים כאלה כלב פינצ'ר (אפילו) היה מונע פריצה...
במקרים כאלה כלב פינצ'ר (אפילו) היה מונע פריצה...
שחר
- opv
-
- חבר מביא חבר

עכשיו יש לנו פינצ'ר, זה היה השדרוג הראשון אחרי הפריצה.spacedude כתב:אור,
במקרים כאלה כלב פינצ'ר (אפילו) היה מונע פריצה......
סמכתי על שני החתולים שלי, אבל כנראה שנתנו להם משהו שהרדים אותם,
בבוקר שאחרי הם לא הפסיקו להקיא.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
spacedude
האווטר שלך ממש מדהים ומרגש.
אצלי הילדים גדלו עם בוקסר ויש לי תמונה די דומה של תינוק מטפס על הבוקסר ששוכב בהמון סבלנות ובאהבה (לא מכיר טרמינולוגיה אחרת לרגש של הכלב לבן אדם פרט לאהבה)
אצלי הילדים גדלו עם בוקסר ויש לי תמונה די דומה של תינוק מטפס על הבוקסר ששוכב בהמון סבלנות ובאהבה (לא מכיר טרמינולוגיה אחרת לרגש של הכלב לבן אדם פרט לאהבה)
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
הכלבה שלי רק נראת מרתיעה, הבעיה(של הפורץ) שבמידה והיה פורץ אלינו הכלבה היתה מטנפת אותו מריר מרוב ליקוקים שהיתה מרעיפה עליו.molvy כתב:spacedude
אצלי הילדים גדלו עם בוקסר ויש לי תמונה די דומה של תינוק מטפס על הבוקסר ששוכב בהמון סבלנות ובאהבה (לא מכיר טרמינולוגיה אחרת לרגש של הכלב לבן אדם פרט לאהבה)...
לצערי הרב לפני שמונה חודשים הרדמנו אותה. (התגובות של הילד, שהיום כבר כמעט בן 4, היו הכי קשות
שחר
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
הבוקסר אותו דבר... פרצוף מאיים ולשון ארוכהspacedude כתב:הכלבה שלי רק נראת מרתיעה, הבעיה(של הפורץ) שבמידה והיה פורץ אלינו הכלבה היתה מטנפת אותו מריר מרוב ליקוקים שהיתה מרעיפה עליו.molvy כתב:spacedude
אצלי הילדים גדלו עם בוקסר ויש לי תמונה די דומה של תינוק מטפס על הבוקסר ששוכב בהמון סבלנות ובאהבה (לא מכיר טרמינולוגיה אחרת לרגש של הכלב לבן אדם פרט לאהבה)...![]()
לצערי הרב לפני שמונה חודשים הרדמנו אותה. (התגובות של הילד, שהיום כבר כמעט בן 4, היו הכי קשות)
...
מצטער שהרדמתם אותה אני חושב שהכי נכון זה להביא כלב/ה אחר/ת מהר ככול האפשר
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אתה מזכיר לי את הכלב הראשון והאחרון שאימצתי , הוא היה דוברמן מעורב בזאב , וכשמצאתי אותו הוא היה כל כך קטן ומוזנח שלא ידעו מהו , אחרי טיפול הוא נעשה מה שנעשה , ואז כלפי כלבים אחרים הוא לא הראה אף פעם פחד , אבל לבני אדם , יכלו להכות אותו והוא לא היה עושה כלום .spacedude כתב:הכלבה שלי רק נראת מרתיעה, הבעיה(של הפורץ) שבמידה והיה פורץ אלינו הכלבה היתה מטנפת אותו מריר מרוב ליקוקים שהיתה מרעיפה עליו.molvy כתב:spacedude
אצלי הילדים גדלו עם בוקסר ויש לי תמונה די דומה של תינוק מטפס על הבוקסר ששוכב בהמון סבלנות ובאהבה (לא מכיר טרמינולוגיה אחרת לרגש של הכלב לבן אדם פרט לאהבה)...![]()
לצערי הרב לפני שמונה חודשים הרדמנו אותה. (התגובות של הילד, שהיום כבר כמעט בן 4, היו הכי קשות)
...
אני עדיין זוכר שיום אחד , הוא ראה שני זאבים ענקיים משחקים בחתיכת אבטיח , והוא רצה לשחק , שנהם תקעו בו מבטים , והייתי בטוח שבזה זה מסתיים , והם יהרגו לי אותו , הוא השתתק (שזה סימן אצלו שהוא הולך לתקוף ), ולא יודע למה אבל הם ברחו (ולא האמנתי למראה עני ), אח"כ בא איזשהו עלוב נפש אחד , נתן לו מכה על הראש , ולפני שהסתובבתי להכות אותו הוא ברח , סער רק יבב טיפה וזה הכול .
מה שמוכיח שלא תמיד התדמית של הכלב היא נכונה
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
[quote="bugsbunny"]למה שיהיה אסור ואיפה הפרסום בקובץ התקנות או החוקים שלפיו אסור ?[quote="sYn"]לכל התוהים, מכשיר מעין זה, אסור להחזקה בארץ.
סתם לידע כללי.[/quote]
למרות שסביר שאם תזמינו מנעולן הוא יעדיף לקדוח לכם את הצילינדר ולקחת מכם גם על הרכבה של חדש,
ברוכה הבאה משטרת ישראל לעולם המתקדם...
סרט מיוטיוב עוד מ-2007 שמראה איך עובד המכשיר.
לינק לוידאו
לוקח מספר דקות לא קטן לפתוח מנעול מולטילוק בעזרת המכשיר.
וכמובן גם ללא המכשיר אפשר לפתוח מולטילוק באמצעים די פשוטים ובהכרה טכנית של צורת הפעולה של המנעול.
לינק לוידאו
וכמובן גם ללא המכשיר אפשר לפתוח מולטילוק באמצעים די פשוטים ובהכרה טכנית של צורת הפעולה של המנעול.
https://www.youtube.com/watch?v=QHoFe-7TIBw">לינק לוידאו
שלעיל.
מדובר בסעיף קל יחסית שלא אמור לעשות רושם על עבריין רציני, אבל לאדם נורמטיבי, חבל להכתים
את הרישום הפלילי. אם תרצה אפילו אפנה אותך לתיק, בו קיבל אדם שנתפס עם ערכה כזו בנתב"ג
6 חודשי מאסר בפועל שרוצו בעבודות שירות.
האמן לי, הדברים נאמרים לאור ניסיון מרובה יחסית בדין הפלילי.
:)
- Beta
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1316
^^
ואם אני שולח לעצמי בדואר את זה? האם גם אז אני נחשב "פושע"? סתם מעניין לדעת.
הסיבה שהגנבים כבר לוקחים לא לוקחים טלויזיות זה כי הן כל הזמן גדלות! צריך להיות מינימום בודי-בילדר כדי להרים טלויזיה 60" שתלויה על הקיר. אני לא אשכח ששמעתי על מקרה פריצה לפני 5 שנים לבית של מכר שניסו להרים את הטלויזיה 50" וזה היה להם כבד והיא נפלה טראח על המסך וכולו נשבר. כואב הלב...
הסיבה שהגנבים כבר לוקחים לא לוקחים טלויזיות זה כי הן כל הזמן גדלות! צריך להיות מינימום בודי-בילדר כדי להרים טלויזיה 60" שתלויה על הקיר. אני לא אשכח ששמעתי על מקרה פריצה לפני 5 שנים לבית של מכר שניסו להרים את הטלויזיה 50" וזה היה להם כבד והיא נפלה טראח על המסך וכולו נשבר. כואב הלב...
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
העבירה נבדקת לפי "ההחזקה". זה לא משנה איך זה הגיע אליך, במשלוח, במסירה או "שנחת מהשמיים".Beta כתב:^^
הסיבה שהגנבים כבר לוקחים לא לוקחים טלויזיות זה כי הן כל הזמן גדלות! צריך להיות מינימום בודי-בילדר כדי להרים טלויזיה 60" שתלויה על הקיר. אני לא אשכח ששמעתי על מקרה פריצה לפני 5 שנים לבית של מכר שניסו להרים את הטלויזיה 50" וזה היה להם כבד והיא נפלה טראח על המסך וכולו נשבר. כואב הלב......
אם אתה מחזיק את החפץ, במישירין או במישור המשפטי, נטל ההוכחה כי ההחזקה של החפץ היא כדין,
עוברת אליך... להבדיל מנטל ההוכחה הרגיל בהליך פלילי המוטל על כתפי המדינה.
במידה ואין סיבה טובה. מתקיימת העבירה. השאלה אם יש או אין אינטרס ציבורי בהעמדה לדין, היא דבר אחר,
ללא קשר לאחריות המשפטית "הטהורה".
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- JohnHill
-
- טרול

- תגובות: 1