הוטנט\הוט בעיה בהעלאת קבצים וכניסה לאתרים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מישהו יכול לעשות טרייס לאתרים ישראלים ?
אצלי כל אתר ישראלי שבדקתי כמו Walla.co.il הפינג הוא בערך 65MS , אבל לאירופה כמו bbc.co.uk הפינג הוא 75MS ,נראה שיש משהו בין החיבור של הוט ושאר הספקיות בארץ שלא ממש עובד טוב..
אצלי כל אתר ישראלי שבדקתי כמו Walla.co.il הפינג הוא בערך 65MS , אבל לאירופה כמו bbc.co.uk הפינג הוא 75MS ,נראה שיש משהו בין החיבור של הוט ושאר הספקיות בארץ שלא ממש עובד טוב..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני טיפה מבין בתקשורת מחשבים ואכן נראה ש-jzakay צודק.Class889 כתב:תלמד איך לקרוא טרייסים וכיצד הם עובדים ותבין שאין פה בעייה....
בראש העמודה שאתה התייחסת אליה מצויין Loss% ולא Round Trip כלומר המצב ממש אינו מזהיר בלשון המעטה כפי שאתה נוטה לחשוב.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
פינגים וטרייסים לא יכולים להעיד על עומס.
בדיקה אמינה היא בדיקת THROUGHPUT ולא להסתמך על פינגים שכן כל נתב יכול להתמודד עם כמות מסויימת של פינגים בזמן שבאותו זמן הוא יכול להיות לא עמוס בכלל.
פינגים זה כלי בשביל לדעת האם ניתן להגיע להוסט מסויים או לא.
ולא אומר כלום על טיב התקשורת.
אתם מוזמנים לקרוא ולהבין שאתם טועים.
http://maxwell.iwl.com/maxwell-white-pa ... -id-9.html
[left]
"Many engineers assume that ICMP Echo, more familiar as "ping", is a valid tool for measuring the performance and behavior of the internet. That assumption is incorrect. Ping is a tool of value mainly for determining whether connectivity exists or not. Ping is a weak tool for measuring delay, variation in delay (jitter), and throughput."
[/left]
וגם הבאתי כאן בפורום מאמר כיצד טרייסרוט עובד וכיצד קוראים אותו נכון.
בדיקה אמינה היא בדיקת THROUGHPUT ולא להסתמך על פינגים שכן כל נתב יכול להתמודד עם כמות מסויימת של פינגים בזמן שבאותו זמן הוא יכול להיות לא עמוס בכלל.
פינגים זה כלי בשביל לדעת האם ניתן להגיע להוסט מסויים או לא.
ולא אומר כלום על טיב התקשורת.
אתם מוזמנים לקרוא ולהבין שאתם טועים.
http://maxwell.iwl.com/maxwell-white-pa ... -id-9.html
[left]
"Many engineers assume that ICMP Echo, more familiar as "ping", is a valid tool for measuring the performance and behavior of the internet. That assumption is incorrect. Ping is a tool of value mainly for determining whether connectivity exists or not. Ping is a weak tool for measuring delay, variation in delay (jitter), and throughput."
[/left]
וגם הבאתי כאן בפורום מאמר כיצד טרייסרוט עובד וכיצד קוראים אותו נכון.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

Class889,
בהסתמך על הנאמר בתגובה שלך, למה בכל זאת ציינת ש-"אין לך שום בעייה, יש לך קצת פינג גבוה להוט סה"כ אבל הפינגים שלך תקינים"?
איך אתה יודע ש"אין לו שום בעיה" ומאיפה שאבת את המידע שה"פינג קצת גבוה להוט"?
לתשובתך אודה,
בהסתמך על הנאמר בתגובה שלך, למה בכל זאת ציינת ש-"אין לך שום בעייה, יש לך קצת פינג גבוה להוט סה"כ אבל הפינגים שלך תקינים"?
איך אתה יודע ש"אין לו שום בעיה" ומאיפה שאבת את המידע שה"פינג קצת גבוה להוט"?
לתשובתך אודה,
- Class889
-
- חבר מביא חבר

כי הוא מגיע ליעד הסופי עם 0 PACKET LOSS
הוא אמר שאדום = פאקט לוס , אבל ממש לא נכון אדום מציין שם RTT גבוה וזה הגיוני כי השרת נמצא ביוסטון ארה"ב.
ודבר שני אני רואה את הפינג שלו לCMTS שלו קרי 10.187.128.1 והוא מקבל לשם 20-50MS זה קצת גבוה אבל זהו, הטרייס לא מעיד על שום בעייה אצלו.
הוא אמר שאדום = פאקט לוס , אבל ממש לא נכון אדום מציין שם RTT גבוה וזה הגיוני כי השרת נמצא ביוסטון ארה"ב.
ודבר שני אני רואה את הפינג שלו לCMTS שלו קרי 10.187.128.1 והוא מקבל לשם 20-50MS זה קצת גבוה אבל זהו, הטרייס לא מעיד על שום בעייה אצלו.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

תגיד לי, אתה קראת את מה שכתבתי לך? ומאיפה לקחת את המספרים הללו? הפינג ל-10.187.128.1 בכלל לא מצויין בשום מקום בטבלה - המספר 50 מציין בכלל אחוזי פאקט לוס ולא ב-MS כפי שציינת.Class889 כתב:כי הוא מגיע ליעד הסופי עם 0 PACKET LOSS
ודבר שני אני רואה את הפינג שלו לCMTS שלו קרי 10.187.128.1 והוא מקבל לשם 20-50MS זה קצת גבוה אבל זהו, הטרייס לא מעיד על שום בעייה אצלו....
אגב jzakay התייחס לעמודת הפאקט לוס (Loss%) ולא לשום דבר אחר שצבוע באדום ו-RTT לא קיים בכלל בטבלה.
יום טוב,
- Class889
-
- חבר מביא חבר

התבלבלתי לגביי הפינג להוט נכון.
מה שכן הPACKLET LOSS ליעד הסופי הוא זה שמשנה בלבד.
שוב כמו שאמרתי אין שום בעייה בטרייס , אני מודע לזה שהוא מתייחס לLOSS, וPACKET LOSS לנתבים במהלך הטרייס זה סה"כ אומר או שמעבד שלהם עמוס בנוגע לפינגים או שהוא הגיע לנתב שלא אמור להחזיר בכלל פינגים. אין קשר בין פינג לבין יכולת העברת מידע של הנתבים (זה לא נתב בייתי).
יכול להיות מאוד שיש לו בעייה, אבל הטרייס הזה תקין לחלוטין.
אני לא בא להתווכח, אני בא להסביר לכם שPACKET LOSS באמצע הטרייס לא מעיד על בעייה.
ואני אמרתי בפירוש שאין שום בעייה בטרייס בהודעה הראשונה שלי אז תקרא טוב מה אני רשמתי קודם
אבל אם צבע אדום אומר LOSS אז למה יש לו LOSS לנתב שלו
ותשים לב הצבע האדום לא מציין LOSS,שורה 10 למשל יש לו 100% LOSS אבל הצבע צהוב, זה נראה יותר מבוסס לפני RTT, ככל שאתה מתרחק הצבעים נהפך מצהוב לאדום.
מה שכן הPACKLET LOSS ליעד הסופי הוא זה שמשנה בלבד.
שוב כמו שאמרתי אין שום בעייה בטרייס , אני מודע לזה שהוא מתייחס לLOSS, וPACKET LOSS לנתבים במהלך הטרייס זה סה"כ אומר או שמעבד שלהם עמוס בנוגע לפינגים או שהוא הגיע לנתב שלא אמור להחזיר בכלל פינגים. אין קשר בין פינג לבין יכולת העברת מידע של הנתבים (זה לא נתב בייתי).
יכול להיות מאוד שיש לו בעייה, אבל הטרייס הזה תקין לחלוטין.
אני לא בא להתווכח, אני בא להסביר לכם שPACKET LOSS באמצע הטרייס לא מעיד על בעייה.
ואני אמרתי בפירוש שאין שום בעייה בטרייס בהודעה הראשונה שלי אז תקרא טוב מה אני רשמתי קודם
אבל אם צבע אדום אומר LOSS אז למה יש לו LOSS לנתב שלו
ותשים לב הצבע האדום לא מציין LOSS,שורה 10 למשל יש לו 100% LOSS אבל הצבע צהוב, זה נראה יותר מבוסס לפני RTT, ככל שאתה מתרחק הצבעים נהפך מצהוב לאדום.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
שוב פעם .. מישהו יכול לבדוק את עניין הפינגים בארץ בהוטנט ? משהו שם נראה מוזר...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2