"חווית" הגלישה בהוטנט
-
romitkin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
אני בתשתית בזק, אז מחובר עם חייגן.
זה קורה בעיקר בשעות הערב, עכשיו למשל. וקורה גם באתרים בחו"ל וגם בארץ. לדוגמא:
hometheater ממש עכשיו יש לי את הבעיה שצריך לרענן מספר פעמים כדי שהעמוד יוצג
בחו"ל, בעיקר ויקיפדיה אבל גם רוב האתרים האחרים כמו פייסבוק, xda-developers, טורנטליץ' ששם לפי מה שהבנתי הבעיה היא באתר עצמו.
ומהירות ההורדה עדיין תקינה.
זה קורה בעיקר בשעות הערב, עכשיו למשל. וקורה גם באתרים בחו"ל וגם בארץ. לדוגמא:
hometheater ממש עכשיו יש לי את הבעיה שצריך לרענן מספר פעמים כדי שהעמוד יוצג
בחו"ל, בעיקר ויקיפדיה אבל גם רוב האתרים האחרים כמו פייסבוק, xda-developers, טורנטליץ' ששם לפי מה שהבנתי הבעיה היא באתר עצמו.
ומהירות ההורדה עדיין תקינה.
- avirez
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
אני גם מחובר דרך תשתית בזק.Class889 כתב:כן מסביר את הגלישה שלך, אני מנייח שאתה בחיבור ללא חייגן.avirez כתב:כן, אני באלחוטי. אינטרנט 10M . אז אלו תוצאות הפקודה ping -l 100 -n 500 walla.co.il:
Packets Sent: 500, Received 486, Lost = 14 (2%
trip times: min 18ms, Max = 1490ms average = 45ms
ובמהלך הבדיקה עדיין היו בעיות גלישה......
מה שאומר שזה נובע מהתשתית.
תנסה לעשות את אותה פקודה אבל לאתר בדיקות של הוט
אני חושב שזה
speed.hot..net.il
אני לא זוכר בדיוק אבל תבדוק לשם בדיוק באותו האופן.
מה שאני מנסה לוודא זה בוודאות זה מגיע מהISP (החיבור שלו לשדרת האינטרנט) או שזה עוד ברשת של הוט (רוב הסיכויים שכן).
במידה והתשתית היא הבעייה, תצטרך לפנות אליהם לגביי זה שהגלישה שלך קקה ושיש לך פאקט לוס ממש גבוה, תדרוש שיבוא טכנאי ושיסדר את העוצמות וכו.
אני מרשה לעצמי לתת לך כבר הסבר מה לעשות כי אני 99% בטוח שזה התשתית.
romitkin לגבייך זה נשמע משהו אחר.
באיזה אתרים זה קורה לך? גם בארץ וגם בחול? בשעות ספציפיות?
אתה צריך לבודד מאיפה מגיעה התקלה, ובאיזה תצורה אתה מחובר? DHCP גם כן?...
אני לא מסוגל לעשות את הבדיקה ping -l 100 -n 500 speed.hotnet.net.il כי כל מה שאני מקבל זה Request timed out
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
על איזה מהירות חיבור אתה ואיזה מודם יש לך?
והאם יש לך יוזר של ספק אחר לנסות ? במידה ועם ספק אחר זה לא קורה אז תדע בוודאות שזה קשור לספק.
ולפי דעתי DNS לא קשור כאן לנושא.
והאם יש לך יוזר של ספק אחר לנסות ? במידה ועם ספק אחר זה לא קורה אז תדע בוודאות שזה קשור לספק.
ולפי דעתי DNS לא קשור כאן לנושא.
- avirez
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
מצטער שלוקח לי מלא זמן להגיב.. האינטרנט על הפנים.Class889 כתב:על איזה מהירות חיבור אתה ואיזה מודם יש לך?
ולפי דעתי DNS לא קשור כאן לנושא....
אני מחובר במהירות 10 מגה עם מודם
Rotal rta1320a
לצערי אין לי יוזר אחר לבדוק.
-
romitkin
-
- חבר פעיל מאוד

avirez אני חושב שהכוונה היתה לאתר בדיקת מהירות בתשתית הוט, מכיוון שאתה בתשתית בזק האתר הזה לא יעבוד לך.
Class889 מהירות 15Mbps עם ראוטר בזק D-link 2760u אשר מוגדר ב bridge ומחובר לראוטר Linksys WRT54GL.
לצערי אין לי יוזר אחר לבדוק איתו.
Class889 מהירות 15Mbps עם ראוטר בזק D-link 2760u אשר מוגדר ב bridge ומחובר לראוטר Linksys WRT54GL.
לצערי אין לי יוזר אחר לבדוק איתו.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
רגע אז שניכם על תשתית של בזק בעצם? חחח
avirez תתחבר ל@1 ואתה תקבל IP של 147.235 לאותו IP שאתה מקבל תעשה פינג כמו שאמרתי לך, אבל במקום הספרה האחרונה, תשנה ל1.
דוגמא:
נגיד ואתה תקבל IP:
147.235.98.23
אז תעשה את הבדיקה שעשית ל
147.235.98.1
romitkin דבר איתי בפרטי אני אביא לך יוזר של ספק אחר ותבדוק.
avirez תתחבר ל@1 ואתה תקבל IP של 147.235 לאותו IP שאתה מקבל תעשה פינג כמו שאמרתי לך, אבל במקום הספרה האחרונה, תשנה ל1.
דוגמא:
נגיד ואתה תקבל IP:
147.235.98.23
אז תעשה את הבדיקה שעשית ל
147.235.98.1
romitkin דבר איתי בפרטי אני אביא לך יוזר של ספק אחר ותבדוק.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
גם אצלי קרתה התקלה, גם אני בהוט, אצלי היא נפתרה לבד:
http://www.hometheater.co.il/vt183016.% ... 7%99%D7%9D
http://www.hometheater.co.il/vt183016.% ... 7%99%D7%9D
-
romitkin
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון:
בדקתי את הגלישה מספקית אחרת (תודה ל Class889 על היוזר לבדיקה), והבעיה היא בהוטנט ללא צל של ספק. לא שרתי DNS או משהו בסגנון. זה ההבדל בין אתר שעולה מייד לבין אתר שיש צורך במספר ריפרשים כדי שיעלה.
אני במצב הזה הייתי פשוט עובר ספקית. צריך רק לבדוק מחירים בספקיות אחרות.
בדקתי את הגלישה מספקית אחרת (תודה ל Class889 על היוזר לבדיקה), והבעיה היא בהוטנט ללא צל של ספק. לא שרתי DNS או משהו בסגנון. זה ההבדל בין אתר שעולה מייד לבין אתר שיש צורך במספר ריפרשים כדי שיעלה.
אני במצב הזה הייתי פשוט עובר ספקית. צריך רק לבדוק מחירים בספקיות אחרות.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
אני משוכנע שזה נכון. כבר סופ"ש שני שיש את הבעיה.romitkin כתב:עדכון:
אני במצב הזה הייתי פשוט עובר ספקית. צריך רק לבדוק מחירים בספקיות אחרות....
כנראה שאתחיל לחפש ספק אחר בקרוב.
נראה לי שכולם לוקחים היום 20 ש"ח לחודש לרוב המהירויות.
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
פשוט מדהים, יש בעיות עם הוטנט ובזק, או ההפיך עם בזק בינלאמי והוט
בטוח שהכל נעשה בכוונה
בטוח שהכל נעשה בכוונה
- ron5054
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 513
לא חושב שיש קשר. יש בעיות עם הוטנט. לי יש תשתית הוט והוטנט. והגלישה בשבועיים שלושה האחרונים בלתי נסבלת.
במפתיע ההורדות דווקא בסדר.
אם יש מישהו שיש לו תשתית הוט ובעיות עם בזק בינלאומי אני אשמח לשמוע כי חשבתי לעבור לבזב"ל אם התקלה בהוטנט תמשך.
במפתיע ההורדות דווקא בסדר.
אם יש מישהו שיש לו תשתית הוט ובעיות עם בזק בינלאומי אני אשמח לשמוע כי חשבתי לעבור לבזב"ל אם התקלה בהוטנט תמשך.
- or4558
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 812
אז ככה פשוט סיוט הייתי אצל אחיין שלי שבמקרה יש לו הוט בוקס עם יוזר של הוט נט אתרים לא עולים בכלל גם HT לא עלה לאחר 5 refresh עלה ואבל עדיין מה שמוזר הפייסבוק עולה ללא בעיה כנראה בעיה בהוט נט שמסתירים משהו
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
טוב, זה פשוט בלתי נסבל. מישהו יצר איתם קשר? השאלה אם לעזוב או לחכות כמה ימים שיסתדר
- no_alone
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
גם אצלי
- amirmir
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
גם אצלי זה קורה, אני יצרתי איתם קשר, אין עם מי לדבר.
"כן כן אני מבין אותך, תעשה ריסט למחשב תיכנס לאתר המדליק שלנו לבדיקת מהירות התוצאה בסדר גמור אין שום בעיה, ואם אתה בכל זאת חושב שיש בעיה תנתק את ההוט בוקס מהחשמל ותחזיר אם זה חוזר תתקשר אלינו שוב ואני ישים לך מעקב על ההוט בוקס"
"כן כן אני מבין אותך, תעשה ריסט למחשב תיכנס לאתר המדליק שלנו לבדיקת מהירות התוצאה בסדר גמור אין שום בעיה, ואם אתה בכל זאת חושב שיש בעיה תנתק את ההוט בוקס מהחשמל ותחזיר אם זה חוזר תתקשר אלינו שוב ואני ישים לך מעקב על ההוט בוקס"
-
romitkin
-
- חבר פעיל מאוד

אני עברתי לבזק בינלאומי (הבעיות נעלמו לגמרי והגלישה מהירה יותר אפילו מהגלישה בהוטנט בזמן שהכול היה תקין).amirmir כתב:גם אצלי זה קורה, אני יצרתי איתם קשר, אין עם מי לדבר.
"כן כן אני מבין אותך, תעשה ריסט למחשב תיכנס לאתר המדליק שלנו לבדיקת מהירות התוצאה בסדר גמור אין שום בעיה, ואם אתה בכל זאת חושב שיש בעיה תנתק את ההוט בוקס מהחשמל ותחזיר אם זה חוזר תתקשר אלינו שוב ואני ישים לך מעקב על ההוט בוקס"...
הם התקשרו אלי לשאול למה אני רוצה להתנתק, וכאשר אמרשתי שזה בגלל בעיות טכניות, התחילו להגיד דברים כמו "ייתכן שההאטה היתה בגלל החיבור האלחוטי" וכמובן שאין שום קשר בין הדברים, מה שגם שאחד מהמחשבים מחובר בקווי וגם בו היתה הבעיה.
אבל שמע, אני לא מאשים אותם, במחיר כזה נמוך לא הייתי מצפה לאנשי תמיכה טכנית מקצועיים.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
כנ"ל גם אצלי. תשתית של הוט עם הוטנט 100 מגה. גלישה מזוויע. הורדות איטיות. בבדיקת מהירות באתר של הוט מתקבל 20 מגה. אני מנתק את ההוטבוקס מהחשמל והמהירות חוזרת לאיזור ה90 כנ"ל גם בהורדות אך העיניין חוזר חלילה אחרי חצי יום. בתמיכה טכנית מגמגמים ולא נותנים פתרונות. למה אני משלם סכום עתק שבפועל אני מקבל בקושי רבע מהירות שאני משלם עליה? 
"על החתום...."
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
פתחתי קריאה באינטרנט וקיבלתי אימייל בתשובה: יש לפנות לשירות לקוחות + מס" טלפון.amirmir כתב:גם אצלי זה קורה, אני יצרתי איתם קשר, אין עם מי לדבר.
"כן כן אני מבין אותך, תעשה ריסט למחשב תיכנס לאתר המדליק שלנו לבדיקת מהירות התוצאה בסדר גמור אין שום בעיה, ואם אתה בכל זאת חושב שיש בעיה תנתק את ההוט בוקס מהחשמל ותחזיר אם זה חוזר תתקשר אלינו שוב ואני ישים לך מעקב על ההוט בוקס"...
זה נראה כאילו האינטרנט מופנה אוטומטית למישהו שמפנה לשירות לקוחות בטלפון.
רק המחשבה על התקשרות אליהם וניהול דיאלוג עם מישהו שיגיד לי לכבות-להדליק את הנתב עושה לי רע.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
האם ההוטבוקס שלך משמש גם כראוטר או כמודם בלבד?Hertz33 כתב:כנ"ל גם אצלי. תשתית של הוט עם הוטנט 100 מגה. גלישה מזוויע. הורדות איטיות. בבדיקת מהירות באתר של הוט מתקבל 20 מגה. אני מנתק את ההוטבוקס מהחשמל והמהירות חוזרת לאיזור ה90 כנ"ל גם בהורדות אך העיניין חוזר חלילה אחרי חצי יום. בתמיכה טכנית מגמגמים ולא נותנים פתרונות. למה אני משלם סכום עתק שבפועל אני מקבל בקושי רבע מהירות שאני משלם עליה?...
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
איזה מוזר, אני פשוט לא חווה את כל התקלות האלה, האיפי שלי מתחיל ב37.142 - אולי הניתוב שלי שונה?