יעוץ לנגן CD

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

טוב אז ככה.
קודם כל משהו שהבטחתי לאבי.
אבי ה 1020 יגיע השנה, אבל לא ידוע מתי. היו להם כמה 1010 והם נחטפו מיד.

לאחר שהתייעצתי כאן עם חברי הפורום וחשבתי מה אני צריך/רוצה בעיקר רוצה.
התלבטתי בין נגן CD נטו לבין נגן בלו-ריי.
הסיבות אני מזכיר היו נוחות הכנסת דיסק והפעלה, שהרי יש לי HTPC וכל האופציות כבר קיימות לי מבחינת ניגון דיסקים,
אם כבר נוחות אז למה רק CD למה שלא יהיה נח גם ב DVD ובלו-ריי.
וכאן נכנס האלמנט של איכות, נכון בשביל מה שמשמיעים לילדה לא צריך איכות ומספיק DVD פשוט
גם אני שומע דיסקים לפעמים למרות שרוב המוזיקה שלי על המחשב ולי כן חשובה איכות.
הדילמה הייתה בין איכות לנוחות בתקציב של עד 2000 ש"ח לכן נפסלו אופציות כמו Oppo וכו'..

הלכתי היום לס.ג'י בפינסקר להתרשם מה-BD-S673 - Yamaha
בעיקר בגלל שקראתי ביקורות לא מחמיאות ב-Amazon. האמת בדקתי זמני טעינה של בלו-ריי, הרצה קדימה אחורה, דילוג בין קטעים הכל היה סביר בהחלט, כותרי בלו-ריי כבדים ולוקח חצי דקה לטעון, לא כזה נורא. תאכלס אין לי בלו-ריי הכל מוזרם מהמחשב במילא.
ניגון CD של מוזיקה היה מהיר, לא שציפיתי לפחות, חיברתי את הנגן למגבר של Yamaha RX-A820, דומה למה שלי יש, בחיבור אנלוגי, רק כדי להתרשם, מאחר והיו לי תכניות אחרות לגבי איך לחבר אותו למגבר..... :wink:
בדקתי גם יכולת ניגון משתי היציאות במקביל HDMI ואנלוגי / קואקסיאלי, מאחר וברשותי Musical Fidelity V-DAC II
אני מתכוון לחבר את הנגן ביציאה אופטית/קואקסיאלית לMusical Fidelity V-DAC II ומשם אנלוגי לרסיבר.
בנוסף יציאת HDMI לרסיבר. בצורה כזאת לא אתפשר על איכות סאונד בניגון אודיו והסרטים בצורה רגילה.
קיבלתי מחיר הוגן לחלוטין וקניתי (Y)

אבל רגע , עד כאן הכל רגיל, למה נושא ההודעה הוא שומו שמיים :?:
הנה הסיבה :!:
הרמקולים הקדמים שלי + סנטר הם Quad
מי שקרא חלק מהשרשורים שלי יודע שאני מרוצה מהם מאד מאד. הסנטר הוא החוליה היותר חלשה במקצת, כי בזמנו מה שבאמת רציתי לקנות היה ה-Quad Center L2. שאין אליו קישור באתר של Quad כי כבר לא מייצרים אותו.
אבל בזמנו שמעתי אותו והוא היה מ ד ה י ם :!:
הנה בכל זאת קישור שמצאתי:
http://www.superfi.co.uk/p-3746-discont ... eaker.aspx
בקיצור מכאן לכאן אחרי בירורים ורחרוח בחנות הבנתי שלא רק שיש אותו בתצוגה, אלא בדיוק הצבע שרציתי Rosewood 8)

בזמנו הוא עלה קרוב ל 4000 אפשר למצוא אותו בעודפים בחנויות מתמחות מעל 3000 מתצוגה קניתי ב 2500
עכשיו הסטאפ הקדמי שלי מושלם, כסטאפ של מדפיים וסנטר מאוזן וחם.
כן זו הוצאה שלא תכננתי עליה, אבל למזלי יש חשבון בנק נוסף אישי :twisted: בדיוק לדברים האלו.... (שהבת זוג לא תצעק אחרי זה) .

אז זה הסיפור ואני כבר מחכה לחבר את הכל ולבדוק, איזה כיף
תודה רבה לכולם על ההמלצות

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

אלעד - איזה יופי !!!
מ א ב ר ו ק - תתחדש על הרכישה המקורית ועל הרכישה האימפולסיבית (Y) (f) (l) (b) :pizza: 8)
תענוג שהסט מושלם :)
ובלי תמונות לשטוף את העיניים אי אפשר לעבור לסדר היום.
אגב - באחד השרשורים שלך בזמנו לגבי החשמל והמזנון (ובמסגרת זה שאנחנו גם אוטוטו בבית חדש) - קניתי מאמת לארון חשמל שהוא גם מגן ברקים לכל הבית וגם מייצב מתח במחיר של 320 שקל + תעלת חשמל מחורצת להעביר את כל הכבלים (24 שקל).
לא יודע אם סידרת את הבלגן בחוטיאדה שהייתה, שתדע לכל מקרה... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli כתב:אלעד - איזה יופי !!!
מ א ב ר ו ק - תתחדש על הרכישה המקורית ועל הרכישה האימפולסיבית (Y) (f) (l) (b) :pizza: 8)
תענוג שהסט מושלם :)
ובלי תמונות לשטוף את העיניים אי אפשר לעבור לסדר היום.
אגב - באחד השרשורים שלך בזמנו לגבי החשמל והמזנון (ובמסגרת זה שאנחנו גם אוטוטו בבית חדש) - קניתי מאמת לארון חשמל שהוא גם מגן ברקים לכל הבית וגם מייצב מתח במחיר של 320 שקל + תעלת חשמל מחורצת להעביר את כל הכבלים (24 שקל).
לא יודע אם סידרת את הבלגן בחוטיאדה שהייתה, שתדע לכל מקרה... (Y)
...
לא לא סידרתי עדיין אבי והילדה כבר מתחילה לזחול ולטפס על דברים :-| חייב למצוא פתרון

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

eyosha
תתחדש (Y)

יש לי בעיה עם דבר אחד שרשמת :
...
זה ממש ממש לא נכון, וחבל להטעות כאן את החברים..
ובמיוחד את אבי שמצפה לזה המון זמן.

BD-A1010 מעולם לא הגיע לארץ וגם BD-A1020 לא מגיע לארץ.
נכון לכתיבת שורות אלו, אין גם הזמנה עתידית מהיצרן לארץ של הנגן הזה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

ת.ת.ת. (Y) 8)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טלHD כתב:eyosha
תתחדש (Y)

יש לי בעיה עם דבר אחד שרשמת :
...
זה ממש ממש לא נכון, וחבל להטעות כאן את החברים..
ובמיוחד את אבי שמצפה לזה המון זמן.

BD-A1010 מעולם לא הגיע לארץ וגם BD-A1020 לא מגיע לארץ.
נכון לכתיבת שורות אלו, אין גם הזמנה עתידית מהיצרן לארץ של הנגן הזה.
...
אין כוונה להטעות טל, אבל אין לי סיבה לכתוב סתם, זה מה שאמרו לי אחד לאחד בפינסקר 59 תל אביב, אם צריך אוכל לנקוב בשמות. אני מכיר את אבי הרבה זמן ואין לי סיבה להטעות אותו, אלא אם כך אמרו לי, מצטער (W)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אני בטוח שלא המצאת את זה וחבל שאיש מכירות נלהב חירטט לך את האינפורמציה המוטעית הזו.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טלHD כתב:אני בטוח שלא המצאת את זה וחבל שאיש מכירות נלהב חירטט לך את האינפורמציה המוטעית הזו.
...
ההסבר ההגיוני היחיד שלי, הוא שהמוכר/ים לא הבינו למה התכוונתי שאמרתי bda 1020 וחשבו שהתכוונתי למשהו אחר

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

חחח... אז ההתלהבות שלי הייתה רגעית לכמה שעות :oops:
יש לי רעיון - אני אשתמש בנקודות שצברתי בנוסע המתמיד של אלעל לקניית כרטיס לגרמניה, אטוס אקנה ואחזור.
אקח איתי תיק עם סנדוויצים ושתייה קלה - יותר טוב מזה לא יכול להיות :lol:

אלעד - הכל טוב, תן לנו בתמונות ובשרשור התחדשתי ועוד קצת רשמים מהנגן, בעיקר על החיבור האנלוגי. אני ארצה לחבר אותו בהמשך לקיט מנורות ומשם לרסיבר ב- PURE DIRECT. איך הבדלי הסאונד בין זה האנלוגי לזה ה- HDMI ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

התרשמות ראשונית

שליחה

טוב התפניתי מעט כדי לכתוב התרשמות ראשונית מה- Yamaha BD-S673, חיבור דיגיטלי ואנלוגי דרך MF-VDAC2 והסנטר החדש של Quad center L2 שכבר לא מייצרים, אבל נראה לי שהסנטר של סדרת ה- Classic של Quad שודרג לאותם נתונים וממדים כמו ה L2 , דרוש בדיקה עדיין..

אז ככה אחת הדאגות שלי היו זמני טעינה הדלקה וכיבוי של ה- BD-S673.
קראתי ביקורות לא ממש מחמיאות באמזון, תאכלס זמן הדלקה סביר, בסביבות 15 שניות שאין דיסק.
זמו טעינת DVD גם כן סביר, דילוג קטעים מהיר חיפוש מהיר, העברה קדימה אחורה בסדר גמור.
אין לי בלו-ריי, לכן טעינת בלו-ריי לא נבדקה.
זמן כיבוי מעט ארוך לטעמי אבל תאכלס, אם אני מכבה את המכשיר אני לא ממש צריך לחכות מולו, בניגוד לטעינת דיסק שם אני כן מחכה, שהרי אני רוצה לצפות. ללא קשר אחרי 10 דקות הוא כבה לבד, אם אין שימוש.

ממשק ועדכונים:
למרות שלא הייתה לי שום כוונה לחבר את המכשיר לרשת האינטרנט מאחר ויש לי גם HTPC גם מגבר שמחוברים לרשת. וזה מספק את כל צרכי הגלישה צפייה ביוטיוב ושאר דברים שאני צריך דרך הרשת, כולל סטרימינג וכו'.
למכשיר חיבור wiFi והוא מתחבר ומזהה את הרשת במהירות ובקלות. טוב אם זה כלכך קל יאללה שיתחבר.
הדבר הראשון שבדקתי זה עדכון תוכנה.
המכשיר מזהה מיד שיש עדכון ומוריד את הקובץ, הורדה איטית מאד, או שהקובץ גדול מאד, או שהמכשיר מוריד במהירות איטית. יש לי חיבור 10mb יש 4 מחשבים/ניידים שמחוברים לרשת האלחוטית בכולם הגלישה מהירה.
אחרי 20 דקות בערך ירד הקובץ, העדכון היה מהיר אז. next --> next, restart והמכשיר מעודכן.

הגדרות המערכת מבחינת יציאות, מסך , ניגון אוטומטי שפה תרגומים וכו'.. קלות מאד. לא קראתי מילה מהוראות היצרן הכל ברור.

גלישה:
שוב אין לי צורך ביכולות הרשת של המכשיר מהסיבות שציינתי למעלה, אבל אם כבר אז נבדוק...
גלישה ביוטיוב דרך הרשת האלחוטית היא לא חוויה מרהיבה, ה-HTPC שמחובר דרך LAN עושה את זה הרבה יותר מהר... :)
בכל זאת עובד סביר בחלק מהקטעים. המקלדת הווירטואלית נוחה והממשק נח.
מאחר ואני מזרים מוזיקה דרך פרוטוקול UPnP, הרסיבר מושך את כל המוזיקה ללא בעיה, אבל גם ל BD-S673 יש יכולות DLNA והן עובדות מצוין ברשת האלחוטית, ללא שום רבב וקפיצות גם לא ב- FLAC 24bit .

איכות צפייה ושמע.
אני לא ארחיב על איכות צפייה כי אין לי בלו-ריי
אבל ארחיב על איכות השמע, כאן דווקא יש מה לכתוב.
הגדרתי ששתי היציאות HDMI / SPDIF יוציאו ביטסטרים, ה HDMI מחובר ישירות למגבר, ה- SPDIF ל- MF VDAC2
מה שאני אוהב בתצורה כזו זה האפשרות להחליף במהירות ערוץ במגבר ולהשוות את אותו קטע ניגון בין ערוץ לערוץ.
בניגוד לסקירות קודמות בהן כתבתי שלא שמעתי הבדל מהותי עם או בלי ה DAC כאן הדברים שונים.
הסיבות שונות.
1. עברתי דירה, האקוסטיקה וסידור המערכת בחלל הסלון הרבה הרבה יותר נכונים כאן מאשר בדירה הקודמת.
2. בבדיקה קודמת השוותי קבצים מהמחשב ולא דיסקים

שמתי את ההופעה של לד זפלין ב O2 בלונדון מ 2007
אח"כ את Friday Night live של פאקו דלוסיה ואל דמיולה
ולבסוף גם קובץ מהמחשב , Song book של Chris Cornel.

ההבדל הגדול ביותר היה בדיסק של לד זפלין, בעיקר בקולו המאנפף של רוברט פלאנט, דרך ה DAC היה ברור מאד ומפורט מאד, קל היה להבין את מילות השיר (לא שאני לא יודע אותם בע"פ :-/). צלילים מעט פחות מרוחים, יותר הדוקים וברורים. לי זה משנה מאד.
בדיסק של פאקו דה לוסיה ואל דמיולה, דווקא פחות הרגשתי בהבדל, אבל באלבום של Chris Cornel היה הבדל מהותי וזה דווקא קובץ Flac מהמחשב.
שוב קולו של Chris היה ברור יותר דרך ה DAC והצלילים הדוקים מפורטים יותר, זה מאד שימח אותי, כי קניתי את ה DAC בדיוק למטרה זו ולא השתמשתי בו בשנה האחרונה, כי לא מצאתי הבדל, אבל עכשיו אני מאד מאמין עקב האקוסטיקה השונה והסידור הנכון יותר, זה נשמע פצצה!!

מיותר לציין שכל ההאזנה היתה בצוד Straight ז"א קדמיים + סאב בלבד.
מה חסר?

לא הזכרתי ולו במילה אחת את הסנטר בכל הסיפור :|
אז הנה Last but not list
במוזיקה אני לא משתמש בסנטר, אבל בניגון קבצי ווידאו מכונן חיצוני ו DVD , ההבדל מהסנטר הקודם Quad Lite הוא עצום, דבר ששמתי לב כבר בחנות לפני שנה וחצי שקנית את ה Quad קדמיים + סנטר, פשוט אז לא היה לי כסף לסנטר, עכשיו מתצוגה קניתי ובאמת אין מילים זה מרים את הדיאלוגים בצורה שלא משתווה למה שהכרתי וכל צליל קטן ככל שלא יהיה שמנוגן דרך הסנטר, נשמע ברור ובטונציה נכונה, הסנטר הקטן יותר של Quad לא החסיר שום צליל, אבל הייתה לו נטייה לטיפה Over treble גם בדיאלוגים וגם באפקטים. ב L2 זה בדיוק מה שצריך לא מודגש מידי יותר עגול ויותר חזק.
האזנה התבצעה לאחר כיול + Addaptive DRC

מה אומר למרות נושא הדיון הוא הנגן, הסנטר גונב את ההצגה, הוא מדהים באמת. אם אכן אני צודק ו Quad שידרגו את הסנטר שלהם בסדרת ה Classic למשהו דומה ל L2 , אני ממליץ בחום

תודה
אלעד
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

יופי של סקירה, יופי של ציוד, ויופי של מוזיקה יש לך ;) 8)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

epony כתב:יופי של סקירה, יופי של ציוד, ויופי של מוזיקה יש לך ;) 8)
...
תודה epony
אני יבצע גם השוואה של ניגון קובץ בלו-ריי דרך HTPC מול הנגן, הכוונה לראות אם יש הבדל באיכות התמונה / סאונד
כאשר ב HTPC אני משתמש בכרטיס מסך של המחשב ובתוכנת MPC-HC
אני בספק אם אני אראה, אבל שווה לנסות

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

קבל BIG LIKE ממני (Y) (f)
נהניתי לקרוא וזה רק מעלה לי את רף הציפיות... :D
.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עדכון המשך בדיקות...

שליחה

כמו שהבטחתי, בלילה ביצעתי עוד השוואה של הנגן כאשר אני מחבר אליו כונן חיצוני, אל מול HTPC
הכונן הוא WD 1TB USB3
זו לא השוואה הוגנת מאחר וה HTPC תומך חיבור USB3 והנגן USB2
אבל דווקא בגלל זה, חשוב לי לבדוק את הביצועים
הסרט שנבחר לבדיקה הוא Star Wars III The Empire Strikes back
1080P 25GB ביט רייט בסביבות ה 20K
זה אמנם לא הבלו ריי המקורי מבחינת גודל אבל לא רחוק מזה, הסרט הכי כבד שיש לי בארסנל.
היה חשוב לי לבדוק שאין גמגומים בנגן, למרות ששוב, אני משתמש ב HTPC לניגון סרטים.

בחיבור הכונן למחשב, שאני כבר עושה זמן רב, לא היו בעיות המחשב מזהה תוך כמה שניות את הכונן, ומכאן כל שיש לעשות זה לבחור את הסרט הרצוי לשנות את ה- FrameRate בכרטיס מסך מ 60 ל 24 , כדי למנוע תופעת Jitter בתנועה רוחבית על המסך (נקודה שניגע בה מאוחר יותר) , Double click והסרט מנוגן
הרסיבר זיהה ללא בעיה את פס הקול המשובח. (תמונה 1)

הסרט נוגן חלק, לא היו קפיצות או בעיות מיוחדות ולא ציפיתי אחרת ממחשב חדש יחסית שמותאם במיוחד וקונפג במיוחד לניגון סרטים.

מצורפות תמונה להמחשה (תמונה 2)

עכשיו לחלק המעניין, חיברתי את הכונן לכניסת ה USB2 שבקדמת הנגן, לנגן שתי כניסות אחורית וקדמית. חיברתי לקדמית מטעמי נוחות והדלקתי.... האמת הנגן עלה מהר מאד הופתעתי, אבל עלייה וקוץ בה :)
שבאתי לנווט לכונן הקשיח לא הצלחתי, לקח לו 10 שניות בערך להבין שהפלתי עליו 1TB של כונן, לגיטימי זה לא מחשב. אחרי 10 שניות יכולתי לנווט בקלות בספריות בתוך הכונן ולבחור את הסרט, כאן אין שום הגדרות נוספות פשוט לנגן
(תמונה מספר 3)

מיד בדקתי ברסיבר, זיהה בדיוק את אותו פורמט האודיו, שום בעיות
הסרט נוגן טוב וחלק ללא ג'יטרס, האיכות לא נראתה לי שונה מזו של המחשב, סה"כ חוויה נוחה וקלה שנותנת תוצאה טובה.(מצורפת תמונה מספר 4) אותה התמונה כמו ממקודם רק מהנגן ולא מהמחשב.
טוב אפשר להכניס רק 3 תמונות להודעה, אז זה יצורף כהודעה נפרדת...

לסיכום.
הנגן עובד יפה מול כונן חיצוני, זמן טעינה לא מהיר כמו מחשב ולא ציפיתי לזה, אבל הגיוני בהחלט שמפילים עליו כונן של 1TB.
הסרט מנוגן חלק ללא קפיצות איכות סאונד ותמונה טובות בדיוק כמו מה- HTPC
מסקנות:
כמו שכתבתי למעלה עוד נחזור לעניין הג'יטרס, HTPC זה דבר מעולה אבל לא לעצלנים או מי שרוצה קלות ונוחיות, לא חייבים לשנות framerate כל פעם שמנגנים סרט, אפשר פשוט ללחוץ וזהו אבל אז התנועה לא חלקה וזה מעצבן אותי.
כי כמו כל מי שנמצא כאן אני אוהב שדברים עובדים טוב.
לי אין בעיה אני עושה את זה בעיניים עצומות כבר.
הנגן פותר את העניין הזה בקלות, חבר כונן, חכה 10-20 שניות (רק בהדלקה ראשונית כמובן, חשוב לציין) בחר סרט, תכין ברוסקטה טוב לנשנש מול המסך, (רק למי שאין תינוקות, כשיש אין זמן לזה :-| ) וליהנות מסרט טוב וסאונד טוב.

ל HTPC יכולות מגוונות ורבות לאין שיעור. אבל הוא לא לעצלנים כמו שכתבתי וגם נראה פחות יפה
לא ניכנס כאן לשרשור האין סופי של HTPC או נגן בלו-ריי טוב. לכל אחד המחיר שלו כלכלית וגם דברים נוספים הגדרות וכו'....

הפתרון הכי טוב לדעתי?
שניהם
:P

חברה אני שמח לכתוב כאן, זו רק תרומה צנועה עבור כל מי שכלכך עוזר לי כאן
נ.ב

אבי יש עדכון גרסא ל Yamaha RX-A710 שלנו

תבלו ואל תשכחו ליהנות מהסרטים והמוזיקה שאנחנו מנגנים, לפעמים אני חושב שאנחנו כלכך עסוקים בפרטים ושוכחים ליהנות מהסה"כ לרובינו אחלה ציוד. אז פשוט לנצל ולנצל אותו בשביל זה קנינו בכל כך הרבה כסף

אלעד

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

תמונה 4 מתוך הנגן Yamaha BD-S673

שליחה

תמונה 4 מהשרשור הקודם

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

יופי של סקירה - שאפו! (Y)

נ.ב. האימפריה מכה שנית זה פרק 5 של מלחמת הכוכבים, לא פרק 3 ;)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

epony כתב:יופי של סקירה - שאפו! (Y)

נ.ב. האימפריה מכה שנית זה פרק 5 של מלחמת הכוכבים, לא פרק 3 ;)
...
:lol: נכון

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

שאפו על הסקירה (Y)

"מזל" שאין לך BD-A1020 ...בטח היית כותב עוד 2 עמודים :P

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אלעד - סחתיין עלייך, תודה. באמת אחלה של סקירה ופירוט מקיף לחווית המשתמש.
אם אני לא טועה הכתוביות מהנגן פרוסות על כל המסך (תמונה 4) בהשוואה לכתוביות מה- HTPC שנראות מרוכזות יותר (תמונה 3).

טל - אני חופר לו בפרטי, אז אין לו ברירה כ"כ והיד עוד נטויה... :lol:
.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli כתב:אלעד - סחתיין עלייך, תודה. באמת אחלה של סקירה ופירוט מקיף לחווית המשתמש.
אם אני לא טועה הכתוביות מהנגן פרוסות על כל המסך (תמונה 4) בהשוואה לכתוביות מה- HTPC שנראות מרוכזות יותר (תמונה 3).

טל - אני חופר לו בפרטי, אז אין לו ברירה כ"כ והיד עוד נטויה... :lol:
...
אבי כן הכתוביות מהנגן רחבות יותר, דבר שאפשר לסדר בקלות גם בנגן וגם ב HTPC תלוי מה ההעדפות...
טל, אין סוף לשדרוגים :) 1020 היה מבורך, אבל האמת ה673 + DAC לא נופל ממנו לדעתי באיכות סאונד... :music:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”