קודם כל משהו שהבטחתי לאבי.
אבי ה 1020 יגיע השנה, אבל לא ידוע מתי. היו להם כמה 1010 והם נחטפו מיד.
לאחר שהתייעצתי כאן עם חברי הפורום וחשבתי מה אני צריך/רוצה בעיקר רוצה.
התלבטתי בין נגן CD נטו לבין נגן בלו-ריי.
הסיבות אני מזכיר היו נוחות הכנסת דיסק והפעלה, שהרי יש לי HTPC וכל האופציות כבר קיימות לי מבחינת ניגון דיסקים,
אם כבר נוחות אז למה רק CD למה שלא יהיה נח גם ב DVD ובלו-ריי.
וכאן נכנס האלמנט של איכות, נכון בשביל מה שמשמיעים לילדה לא צריך איכות ומספיק DVD פשוט
גם אני שומע דיסקים לפעמים למרות שרוב המוזיקה שלי על המחשב ולי כן חשובה איכות.
הדילמה הייתה בין איכות לנוחות בתקציב של עד 2000 ש"ח לכן נפסלו אופציות כמו Oppo וכו'..
הלכתי היום לס.ג'י בפינסקר להתרשם מה-BD-S673 - Yamaha
בעיקר בגלל שקראתי ביקורות לא מחמיאות ב-Amazon. האמת בדקתי זמני טעינה של בלו-ריי, הרצה קדימה אחורה, דילוג בין קטעים הכל היה סביר בהחלט, כותרי בלו-ריי כבדים ולוקח חצי דקה לטעון, לא כזה נורא. תאכלס אין לי בלו-ריי הכל מוזרם מהמחשב במילא.
ניגון CD של מוזיקה היה מהיר, לא שציפיתי לפחות, חיברתי את הנגן למגבר של Yamaha RX-A820, דומה למה שלי יש, בחיבור אנלוגי, רק כדי להתרשם, מאחר והיו לי תכניות אחרות לגבי איך לחבר אותו למגבר.....
בדקתי גם יכולת ניגון משתי היציאות במקביל HDMI ואנלוגי / קואקסיאלי, מאחר וברשותי Musical Fidelity V-DAC II
אני מתכוון לחבר את הנגן ביציאה אופטית/קואקסיאלית לMusical Fidelity V-DAC II ומשם אנלוגי לרסיבר.
בנוסף יציאת HDMI לרסיבר. בצורה כזאת לא אתפשר על איכות סאונד בניגון אודיו והסרטים בצורה רגילה.
קיבלתי מחיר הוגן לחלוטין וקניתי
אבל רגע , עד כאן הכל רגיל, למה נושא ההודעה הוא שומו שמיים
הנה הסיבה
הרמקולים הקדמים שלי + סנטר הם Quad
מי שקרא חלק מהשרשורים שלי יודע שאני מרוצה מהם מאד מאד. הסנטר הוא החוליה היותר חלשה במקצת, כי בזמנו מה שבאמת רציתי לקנות היה ה-Quad Center L2. שאין אליו קישור באתר של Quad כי כבר לא מייצרים אותו.
אבל בזמנו שמעתי אותו והוא היה מ ד ה י ם
הנה בכל זאת קישור שמצאתי:
http://www.superfi.co.uk/p-3746-discont ... eaker.aspx
בקיצור מכאן לכאן אחרי בירורים ורחרוח בחנות הבנתי שלא רק שיש אותו בתצוגה, אלא בדיוק הצבע שרציתי Rosewood
בזמנו הוא עלה קרוב ל 4000 אפשר למצוא אותו בעודפים בחנויות מתמחות מעל 3000 מתצוגה קניתי ב 2500
עכשיו הסטאפ הקדמי שלי מושלם, כסטאפ של מדפיים וסנטר מאוזן וחם.
כן זו הוצאה שלא תכננתי עליה, אבל למזלי יש חשבון בנק נוסף אישי
אז זה הסיפור ואני כבר מחכה לחבר את הכל ולבדוק, איזה כיף
תודה רבה לכולם על ההמלצות