מה דעתכם על הטלויזיה 40eh5000 של Samsung ??
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
integral כתב:מי מדבר על להפעיל? מדברים על לפענח. הבחור רוצה לנגן סרטים מ USB. סרטים ב HD מגיעים עם DTS ב 99.9%hm32hm כתב:מי מפעיל מערכת DTS או AC3 בחדר שינה ?
כדי לקבל אפקט SOUND קולנועי צריך פריסה יעילה של הרמקולים + מסך גדול - וזה אומר מערכת סלונית.
יש לי בחדר שינה את הסמסונג 450 והיא מעולה ,כמובן עם תמיכה בכתוביות עברית.
ההחלטה בין פלזמה ל LED תלויה ברמת האור בחדר. אם בדרך כלל חשוך (חדר שינה = לילה)
ה E490 מומלצת גם מטעמי עלות...
הערך המוסף בפענוח אודיו מתקדם כמו dts זה בהפעלת 5 רמקולים לפחות דרך מגבר - די נדיר ל חדר שינה .
את הסרט שארוז ב mkv אפשר להקרין בטלוויזיה בהשמעת בסטריאו...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כל המסכים שלך עם לוקאל דימיניגdor8 כתב:זה תלוי באיזה מסך לד מדובר.
אני עם הפיליפס 9705 עם לוקאל דימינג בחדר
שינה-מסך בהיר מאוד וזה עדיף על כל מסך פלזמה ! איכות תמונה פנומנלית !...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
ההבדל בינהן הוא פונקציות SMART....keidar כתב:אנסתם לי תנושאאאאאאאאא![]()
קיצר ממליצים ללכת על הסמסונג דגם 5000 או להשקיע עוד 300ש"ח בשביל הדגם 5300 ??...
אתה אמור לדעת לבד אם זה מעניין אותך או לא.
לדעתי בהחלט שווה 300 ש"ח.
זה נכון שהדגם 5300 מגיע ללא דונגל? משמע צריך לקנות בנפרד ולחבר אליו מתאם רשת אלחוטית בשביל שיתחבר לרשת הביתית?
דבר נוסף באמת אפשר להשתמש בטלויזיה כסטרימר? להפעיל סרט בלפטופ והוא יקלוט אותו וינגן אותו באיכות טובה ללא תקיעות?
דבר נוסף באמת אפשר להשתמש בטלויזיה כסטרימר? להפעיל סרט בלפטופ והוא יקלוט אותו וינגן אותו באיכות טובה ללא תקיעות?
אם אני מחבר חוטי אז לא עדיף כבר לקנות את הדגם ללא SMART ולחבר את הלפטופ עם כבל HD ?integral כתב:דונגל לא טוב בשביל לראות סרטים ב HD. אל תזרוק עליו כסף. צריך חיבור חוטי. אם תעשה חיבור חוטי לא אמורה להיות לך בעיה להזרים סרטים ולראות אותם....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
כדאי שתלמד קודם מה כוללות פונקציות SMART ....מכוון שנראה לי שפיספסת את העיקר.keidar כתב:אם אני מחבר חוטי אז לא עדיף כבר לקנות את הדגם ללא SMART ולחבר את הלפטופ עם כבל HD ?integral כתב:דונגל לא טוב בשביל לראות סרטים ב HD. אל תזרוק עליו כסף. צריך חיבור חוטי. אם תעשה חיבור חוטי לא אמורה להיות לך בעיה להזרים סרטים ולראות אותם.......
http://asia.cnet.com/hands-on-samsung-s ... 216075.htm
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
כמה דברים להבהרה:
- אם הטלוויזיה מפענחת סרט ב "אריזת" MKV אך לא מציגה את הסרט (התוכנה קורסת) בגלל חוסר תמיכה בקול HD כמו DTS זה אומר שהמוצר לא טוב, עם פונקציית סטרימר דפוקה. לא לקנות מסך כזה.
- מסכי סמסונג מציגים סרט אשר מקודד ב DTS אך חשוב להבהיר שלא ישמעו יותר מ 2 ערוצים בטלוויזיה. זה לא אודיו ב HD. כדי לקבל קול HD צריך להפעיל רסיבר.
- שווה להשקיע 300 שח ב SMART של סמסונג. זה תחום שמתרחב ומתפתח
- ברור שכבל רשת עדיף וחובה ל 1080P או סרט ב 3D. אבל, סרט ב 720P ברשת אלחוטית חזקה (קליטה מרבית תקן N)
יכול לרוץ ללא עצירות ולא זקוקים לכבלים אחרים או קופסת סטרימר .
- אם הטלוויזיה מפענחת סרט ב "אריזת" MKV אך לא מציגה את הסרט (התוכנה קורסת) בגלל חוסר תמיכה בקול HD כמו DTS זה אומר שהמוצר לא טוב, עם פונקציית סטרימר דפוקה. לא לקנות מסך כזה.
- מסכי סמסונג מציגים סרט אשר מקודד ב DTS אך חשוב להבהיר שלא ישמעו יותר מ 2 ערוצים בטלוויזיה. זה לא אודיו ב HD. כדי לקבל קול HD צריך להפעיל רסיבר.
- שווה להשקיע 300 שח ב SMART של סמסונג. זה תחום שמתרחב ומתפתח
- ברור שכבל רשת עדיף וחובה ל 1080P או סרט ב 3D. אבל, סרט ב 720P ברשת אלחוטית חזקה (קליטה מרבית תקן N)
יכול לרוץ ללא עצירות ולא זקוקים לכבלים אחרים או קופסת סטרימר .