היגיון רבותיי היגיון --> מישהוא יכול לאמר לי בבקשה מה קורה פה .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

niko כתב:
zeev78 כתב:
molvy כתב:בנוסף לכל הכתוב יהיו כאלה שיעדיפו את הצליל של B&W על פני הצליל של POLK ולא חשוב ריצפתיים או סטליטים.

בפעם האחרונה שהייתי בחנות ולא אזכיר את שמה שמעתי רמקולים ריצפתיים של B&W מול רמקולי מדף של Sonus Faber ובפירוש העדפתי את המדפיים על הריצפתיים

אז מה זה אומר?? שאני לא הגיוני??
...

(Y) :??:
...
אל תבלבל בין סטליטים למדפיים, יש מדפיים שיביישו הרבה ריצפתיים.
...

אני כבר מבולבל לגמרי, זה התחביב שלי כמה שנים ואני כל פעם "לומד" פה משהו חדש.

SHLOMIS1Z פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1124

שליחה

SHLOMIS1Z כתב:שלום לחבריי :D

באחד מהשרשורים ראיתי שחברנו EPONY המליץ לחבר אחר באתר לרכוש במסגרת תקציבו את הרמקולים : B&W MT-60D .
אני יודע שהמחיר בזאפ אינו משקף כל מציאות ולא בא להחליף כל ברור מול חנות מתמחה כזו או אחרת , אך לשם הספורט - הצצתי לעבר המחיר .
המחיר בזאפ : 18,900 .
אני יוצא מנ"ק הנחה כי בפועל נוכל להשיגו נניח ב 13,000 .
אני מדגיש , אני לא מתייחס למחירים בחו"ל .
ועכשיו לשאלה השאלתית :[/b]
1)
למה שמישהו יהיה מעוניין בסט סטליטים, במחיר מופקע שכזה , אם סט שלם כדוגמת POLK AUDIO (נניח מסדרה RTI) יעלה לו אותו המחיר כמו ה סטליט .
2) מה מיוחד בסט סטליט שאין בריצפתי ?
3) למה לקחת סטליט עם סאב (אם ניתן לקרוא לזה כך :lol: ) אם הוא לא יירד נמוך מאשר סט שלם של POLK AUDIO
4) ובכלל המחירים הגבוהים לא מצדיקים את איכות המוצר הסופי -- > מישהוא מסכים איתי ?
מה אתם חושבים ? אני מפספס פה משהוא ?
...
וואו לאיזה כיוון לקחתם את השרשור הביזארי הזה ( :lol: )
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב , אנסה שוב : :roll:
מדוע המחיר של ה B&W מופרז ביחס לרמקולים אחרים כגון ריצפתיים (כי הרי כל אחד יעדיף רמקול זה על רמקול סטליט ,מדפי ) שאם ארכוש אותם אהנה מסאונד עוטף יותר כי שם האלמנטים גדולים בקוטרם או שקיימים רק בריצפתיים (WOOFER+ MIDRANGE + TWEETER).
אני לא מדבר על מקום לבית שלא יכול להכילם , או על בעיות עם ההנהלה שלא רוצה רמקול גדול בסלון.!!!
אני לא מדבר על עיצוב .!!!
על מה אני בתור צרכן סופי משלם סכום הזוי שאין בריצפתי .?
נ.ב : הרמקול הלוויני B&W אינו מכיל גימור של זהב טהור :lol: [/b]
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

אולי תשאל את היבואן ? :wink:

לא ממש מבין את מטרת השאלה.
זה כמו לשאול למה אנשים מוכנים לשלם הון תועפות עבור מכונית קופה שני מושבים כאשר במחיר שלה אפשר לרכוש מכונית מנהלים מרווחת וגדולה.

מה הטענה שלך?
שהרמקול לא שווה לך את מחירו?
אל תקנה.
בשביל זה יש הרבה סוגים והרבה פירמות בשוק.
בהצלחה,
ארז

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9068

שליחה

epony כתב:שאלות? :wink: (f)
...
דווקא יותר בכיוון של בלאגן... :D
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

כל יבואן וכל מוצר והמחיר שלו... אם הטענה שלך היא על תמחור היבואן אז מקום השרשור הזה הוא בתוך שרשור תלונות המחירים.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

רמקול ריצפתי איכותי ברמה גבוהה יקר לייצור ולכן הוא עולה הרבה מאוד כסף, הסט אפ שמאחוריו עולה אפילו יותר כסף, עם רמקול קטן ואיכותי ניתן להגיע לרמות ביצועים גבוהות במחיר נמוך יותר כי הוא זול יותר לייצור, רמת המחירים של הציוד שמאחוריו יכולה להיות שפויה יותר ו צנועה יותר (שים לב שאנחנו מדברים פה על קטגוריית מחיר של הHigh end, מי שהסאונד או העיצוב חשובים לו לא מסתכל בכלל על "כמה ולמה", רק אם זה מתאים או לא מתאים ולכן השאלה שלך לא ברורה ואפילו מנוסחת בצורה צינית). שים לב שאפילו לא התייחסתי לסאב, מדובר בסאב מאוד איכותי עם עיצוב מרשים, ביחד לא מבחינים שמדובר "רק" ברמקול לוויני, ושרוצים לחסוך במקום זו "פשרה" בכלל לא רעה. הטענה שלך לגבי המחיר הגבוהה פה בארץ בהשוואה לחוץ לארץ אולי מוצדקת אבל זה לא המקום, יש שרשור במיוחד בשביל הדברים האלה ואם כבר מדברים על מחיר אז יש דוגמאות יותר טובות לפערים לא רק במחיר אלא גם באיכות, סט אפים בעלות של עשרות אם לא מאות אלפי שקלים שמבחינת סאונד שווים רבע מהמחיר שלהם רק בגלל השם, מדוע בחרתה בתור דוגמה סט רמקולים שזכה לשבחים בכל העולם לא רק בגלל העיצוב אלא גם בגלל הסאונד?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

SHLOMIS1Z - מה שאתה מכוון אליו זה ברור, והתשובה פשוטה.
כל רמקול (לא משנה איזה סוג) ניתן לבנות במגוון איכויות, החל מאיכויות הדרייברים, איכות ההרכבה, איכות החומרים, אביזרים נלווים וכו'.
על אותה השאלה אפשר גם לשאול למה למישהו לקנות את סדרת הDIAMOND כשבאותו המחיר הוא יכול לקחת את סדרת הCM, רסיבר ומה לא.

יש גם רמקולים סטליטים יקרים הרבה יותר - לדוגמה קבאס.

התשובה היא שיש אנשים שמחפשים את הפתרונות, ולכן חברות בונות אותם. ואם בונים אותם כנראה שיש מישהו שמוכן לשלם על זה.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”