תודה , אלו הבדלים שמי שלא מכיר את הנוט הישן לא ידע אותם , נכון ? האם יש דרך שאני אבוא לחנות ואדע אם מוכרים לי נוט1 במחיר של נוט2 ?EliHaboosh כתב:סתם ממבט חיצוני?truejoker כתב:איך בודקים אם זה הנוט הראשון או השני ? מה ההבדלים בינהם שאדם לא מיומן יוכל לדעת ?...
הפינות בנוט 2 מעוגלות יותר, הוא קצת קצת גדול יותר
העט שונה לגמרי
כפתור ה HOME שונה ומעוגל יותר...
5 ימים עם גאלאקסי נוט 2
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
אם אתה מתחבר לרשת הביתית דרך VPN מה עוצר אותך להשתמש בפרוטוקול כלשהו לשיתוף ספריית המדיה ?oferlaor כתב: וחסר לי אפליקציות קריטיות (אין אפילו אחת שיודעת לנגן מהמחשב או מה-NAS שלי וידאו מרחוק!!!)....
נראה לי הכי פשוט עם אנדרואיד ללכת על UPNP, אם כבר אז הייתי מתקין שרת שיודע לבצע transcoding on-the-fly להקטנת הביטרייט אולי mediatomb, כלקוח אנדרואיד אתה יכול להתקין את BubbleUPNP או כל אחת שדומה לה.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא יכול שלא להסכים יותרoferlaor כתב:קניתי לאחרונה Note2, שכן האייפון 5 ממש לא עושה לי את זה.
השתמשתי בשני הטלפונים (האייפון 4S וה-Note2) במקביל ואח"כ שבוע ככה ושבוע ככה.
לאחרונה חזרתי לאייפון 4S. חלק מהבעיות שנתקלתי ב-Note2 הם מינורים והוא שמיש לחלוטין (המסך שלו מדהים). גם פונקציות כמו CallAPP המעולה משפרים מאוד את החוויה.
אבל בסופו של יום, דברים בסיסיים כמו copy paste לוקחים לי המון מאמץ, אפליקציות כמו teamviewer עובדות הרבה פחות טוב, וחסר לי אפליקציות קריטיות (אין אפילו אחת שיודעת לנגן מהמחשב או מה-NAS שלי וידאו מרחוק!!!).
המכשיר מעולה. אין בכלל ספק. המסך מדהים, והגודל שלו הרבה יותר מוצלח מהגודל של האייפון.
אידאלית, אני מחפש אייפון עם form factor ומבנה של ה-Note2, וה-launcher והיכולות customization של ה-note 2, אבל עם iOS והאפליקציות של האייפון......
בדיוק מה שאני חושב.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל הדגם. N7000 לעומת N7100.truejoker כתב:לא, בחנותkingikra כתב:לא בטוח שהבנתי את השאלה. אתה רוצה לדעת איך אתה מזהה ברחוב נוט 1 או נוט 2? יהיה לך קשה.truejoker כתב:איך בודקים אם זה הנוט הראשון או השני ? מה ההבדלים בינהם שאדם לא מיומן יוכל לדעת ?.........
למה שחנות תמכור לך 1 במחיר של 2? איפה אתה קונה? בג'לג'וליה?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
מצטער על האיחור בתגובה , מכול מקום , אני לא מכיר את החנות , והיות ואני לא מכיר בכלל את מערכת האנדרואיד (גם לא את האייפון), והיות והבדל המחיר בינהם כפי שראיתי בזאפ הוא כ1000 ש"ח , ואני מבין שבד"כ כשמזהים טירון שלא יודע כלום , מנסים להשחיל לו , ולכן שאלתיkingikra כתב:קודם כל הדגם. N7000 לעומת N7100.truejoker כתב:לא, בחנותkingikra כתב:לא בטוח שהבנתי את השאלה. אתה רוצה לדעת איך אתה מזהה ברחוב נוט 1 או נוט 2? יהיה לך קשה.truejoker כתב:איך בודקים אם זה הנוט הראשון או השני ? מה ההבדלים בינהם שאדם לא מיומן יוכל לדעת ?.........
למה שחנות תמכור לך 1 במחיר של 2? איפה אתה קונה? בג'לג'וליה?...
וסתם רק לשם עניין , אני בד"כ נוהג ללמוד טיפה על הנושא לפני שאני קונה , כי בנושאים שאני מבין , אני רואה שחנויות מכובדות מאוד , כשהן נתקלות באדם שלא יודע כלום , מה הן מנסות להשחיל לו . אז אני מנסה מראש שלא להמצא בצד שמשחילים לו
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
ניסית PLEX?oferlaor כתב:חסר לי אפליקציות קריטיות (אין אפילו אחת שיודעת לנגן מהמחשב או מה-NAS שלי וידאו מרחוק!!!).
...
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

היום ראיתי סרטון השוואה בין 1 ל 2. הם נראים ממש שונים. תציץ ביוטיוב ותאמין שלא תחשוש יותר.truejoker כתב:מצטער על האיחור בתגובה , מכול מקום , אני לא מכיר את החנות , והיות ואני לא מכיר בכלל את מערכת האנדרואיד (גם לא את האייפון), והיות והבדל המחיר בינהם כפי שראיתי בזאפ הוא כ1000 ש"ח , ואני מבין שבד"כ כשמזהים טירון שלא יודע כלום , מנסים להשחיל לו , ולכן שאלתיkingikra כתב:קודם כל הדגם. N7000 לעומת N7100.truejoker כתב:לא, בחנותkingikra כתב:לא בטוח שהבנתי את השאלה. אתה רוצה לדעת איך אתה מזהה ברחוב נוט 1 או נוט 2? יהיה לך קשה.truejoker כתב:איך בודקים אם זה הנוט הראשון או השני ? מה ההבדלים בינהם שאדם לא מיומן יוכל לדעת ?.........
למה שחנות תמכור לך 1 במחיר של 2? איפה אתה קונה? בג'לג'וליה?...
וסתם רק לשם עניין , אני בד"כ נוהג ללמוד טיפה על הנושא לפני שאני קונה , כי בנושאים שאני מבין , אני רואה שחנויות מכובדות מאוד , כשהן נתקלות באדם שלא יודע כלום , מה הן מנסות להשחיל לו . אז אני מנסה מראש שלא להמצא בצד שמשחילים לו...
מה שניסיתי לומר בכך שחנות נורמלית לא תמכור לך חצץ הוא שאם ניקח את KSP למשל, כמה מטומטם צריך להיות המוכר, כדי לקחת סיכום ולמכור נוט 1 למישהו שביקש ושיללם בשביל נוט 2? גם אם הקונה בן 87 ולא יודע מהחיים שלו, מספיק שאיזה בן\נכד שלא יעלה על התרמית ואני לא מקנא ב KSP. כל כך הרבה שנים של גדילה והצלחה יכולים להגמר בן רגע.
לעומת זאת, אם תקנה מאיזה עבריין ברחוב (אני סתם מקצין כמובן), אין שום סיבה בעולם שהוא לא ימכור לך את הנוט 1 במחיר של נוט 2.
- DanielShavit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
צריך עזרתכם קיבלתי מייל עם קישור מפיי פל לאתר שמוכר טאבלטים וסלולר
http://www.coolicool.com/en/android-cel ... tion_phone
לא ברור לי האם מדובר במכשירים תואמי סמסונג או בדבר האמיתי מחירים נמוכים מאוד ונראה לי חשוד ולא הגיוני
מה דעתכם ?
לא ברור לי האם מדובר במכשירים תואמי סמסונג או בדבר האמיתי מחירים נמוכים מאוד ונראה לי חשוד ולא הגיוני
מה דעתכם ?
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
חיקויים
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
Re: צריך עזרתכם קיבלתי מייל עם קישור מפיי פל לאתר שמוכר טאבלטים וסלולר
זה לא תואמי סמסונג...זה חיקויים חסרים.DanielShavit כתב:http://www.coolicool.com/en/android-cel ... tion_phone
מה דעתכם ?...
השם דומה והמפרט נמוך יותר
- inonlevy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 335
עופר איך מתקדם?
אני חושב לרכוש אחד כזה ומאוד רוצה פתרון לair video מios,
יש עוד דברים מיוחדים במכשיר?
אני חושב לרכוש אחד כזה ומאוד רוצה פתרון לair video מios,
יש עוד דברים מיוחדים במכשיר?