5 ימים עם גאלאקסי נוט 2

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

EliHaboosh כתב:
truejoker כתב:איך בודקים אם זה הנוט הראשון או השני ? מה ההבדלים בינהם שאדם לא מיומן יוכל לדעת ?
...
סתם ממבט חיצוני?
הפינות בנוט 2 מעוגלות יותר, הוא קצת קצת גדול יותר
העט שונה לגמרי
כפתור ה HOME שונה ומעוגל יותר
...
תודה , אלו הבדלים שמי שלא מכיר את הנוט הישן לא ידע אותם , נכון ? האם יש דרך שאני אבוא לחנות ואדע אם מוכרים לי נוט1 במחיר של נוט2 ?

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975

שליחה

oferlaor כתב: וחסר לי אפליקציות קריטיות (אין אפילו אחת שיודעת לנגן מהמחשב או מה-NAS שלי וידאו מרחוק!!!).
...
אם אתה מתחבר לרשת הביתית דרך VPN מה עוצר אותך להשתמש בפרוטוקול כלשהו לשיתוף ספריית המדיה ?
נראה לי הכי פשוט עם אנדרואיד ללכת על UPNP, אם כבר אז הייתי מתקין שרת שיודע לבצע transcoding on-the-fly להקטנת הביטרייט אולי mediatomb, כלקוח אנדרואיד אתה יכול להתקין את BubbleUPNP או כל אחת שדומה לה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

oferlaor כתב:קניתי לאחרונה Note2, שכן האייפון 5 ממש לא עושה לי את זה.

השתמשתי בשני הטלפונים (האייפון 4S וה-Note2) במקביל ואח"כ שבוע ככה ושבוע ככה.

לאחרונה חזרתי לאייפון 4S. חלק מהבעיות שנתקלתי ב-Note2 הם מינורים והוא שמיש לחלוטין (המסך שלו מדהים). גם פונקציות כמו CallAPP המעולה משפרים מאוד את החוויה.

אבל בסופו של יום, דברים בסיסיים כמו copy paste לוקחים לי המון מאמץ, אפליקציות כמו teamviewer עובדות הרבה פחות טוב, וחסר לי אפליקציות קריטיות (אין אפילו אחת שיודעת לנגן מהמחשב או מה-NAS שלי וידאו מרחוק!!!).

המכשיר מעולה. אין בכלל ספק. המסך מדהים, והגודל שלו הרבה יותר מוצלח מהגודל של האייפון.

אידאלית, אני מחפש אייפון עם form factor ומבנה של ה-Note2, וה-launcher והיכולות customization של ה-note 2, אבל עם iOS והאפליקציות של האייפון...
...
לא יכול שלא להסכים יותר
בדיוק מה שאני חושב.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

truejoker כתב:
kingikra כתב:
truejoker כתב:איך בודקים אם זה הנוט הראשון או השני ? מה ההבדלים בינהם שאדם לא מיומן יוכל לדעת ?
...
לא בטוח שהבנתי את השאלה. אתה רוצה לדעת איך אתה מזהה ברחוב נוט 1 או נוט 2? יהיה לך קשה.
...
לא, בחנות
...
קודם כל הדגם. N7000 לעומת N7100.
למה שחנות תמכור לך 1 במחיר של 2? איפה אתה קונה? בג'לג'וליה?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

kingikra כתב:
truejoker כתב:
kingikra כתב:
...
לא בטוח שהבנתי את השאלה. אתה רוצה לדעת איך אתה מזהה ברחוב נוט 1 או נוט 2? יהיה לך קשה.
...
לא, בחנות
...
...
מצטער על האיחור בתגובה , מכול מקום , אני לא מכיר את החנות , והיות ואני לא מכיר בכלל את מערכת האנדרואיד (גם לא את האייפון), והיות והבדל המחיר בינהם כפי שראיתי בזאפ הוא כ1000 ש"ח , ואני מבין שבד"כ כשמזהים טירון שלא יודע כלום , מנסים להשחיל לו , ולכן שאלתי

וסתם רק לשם עניין , אני בד"כ נוהג ללמוד טיפה על הנושא לפני שאני קונה , כי בנושאים שאני מבין , אני רואה שחנויות מכובדות מאוד , כשהן נתקלות באדם שלא יודע כלום , מה הן מנסות להשחיל לו . אז אני מנסה מראש שלא להמצא בצד שמשחילים לו :)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

oferlaor כתב:חסר לי אפליקציות קריטיות (אין אפילו אחת שיודעת לנגן מהמחשב או מה-NAS שלי וידאו מרחוק!!!).
...
ניסית PLEX?

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

truejoker כתב:
kingikra כתב:
truejoker כתב:
kingikra כתב:
...
...
לא, בחנות
...
...
מצטער על האיחור בתגובה , מכול מקום , אני לא מכיר את החנות , והיות ואני לא מכיר בכלל את מערכת האנדרואיד (גם לא את האייפון), והיות והבדל המחיר בינהם כפי שראיתי בזאפ הוא כ1000 ש"ח , ואני מבין שבד"כ כשמזהים טירון שלא יודע כלום , מנסים להשחיל לו , ולכן שאלתי

וסתם רק לשם עניין , אני בד"כ נוהג ללמוד טיפה על הנושא לפני שאני קונה , כי בנושאים שאני מבין , אני רואה שחנויות מכובדות מאוד , כשהן נתקלות באדם שלא יודע כלום , מה הן מנסות להשחיל לו . אז אני מנסה מראש שלא להמצא בצד שמשחילים לו :)
...
היום ראיתי סרטון השוואה בין 1 ל 2. הם נראים ממש שונים. תציץ ביוטיוב ותאמין שלא תחשוש יותר.
מה שניסיתי לומר בכך שחנות נורמלית לא תמכור לך חצץ הוא שאם ניקח את KSP למשל, כמה מטומטם צריך להיות המוכר, כדי לקחת סיכום ולמכור נוט 1 למישהו שביקש ושיללם בשביל נוט 2? גם אם הקונה בן 87 ולא יודע מהחיים שלו, מספיק שאיזה בן\נכד שלא יעלה על התרמית ואני לא מקנא ב KSP. כל כך הרבה שנים של גדילה והצלחה יכולים להגמר בן רגע.
לעומת זאת, אם תקנה מאיזה עבריין ברחוב (אני סתם מקצין כמובן), אין שום סיבה בעולם שהוא לא ימכור לך את הנוט 1 במחיר של נוט 2.

DanielShavit
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

צריך עזרתכם קיבלתי מייל עם קישור מפיי פל לאתר שמוכר טאבלטים וסלולר

שליחה

http://www.coolicool.com/en/android-cel ... tion_phone

לא ברור לי האם מדובר במכשירים תואמי סמסונג או בדבר האמיתי מחירים נמוכים מאוד ונראה לי חשוד ולא הגיוני
מה דעתכם ?

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817

שליחה

חיקויים

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757

Re: צריך עזרתכם קיבלתי מייל עם קישור מפיי פל לאתר שמוכר טאבלטים וסלולר

שליחה

DanielShavit כתב:http://www.coolicool.com/en/android-cel ... tion_phone

לא ברור לי האם מדובר במכשירים תואמי סמסונג או בדבר האמיתי מחירים נמוכים מאוד ונראה לי חשוד ולא הגיוני
מה דעתכם ?
...
זה לא תואמי סמסונג...זה חיקויים חסרים.
השם דומה והמפרט נמוך יותר

inonlevy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335

שליחה

עופר איך מתקדם?
אני חושב לרכוש אחד כזה ומאוד רוצה פתרון לair video מios,
יש עוד דברים מיוחדים במכשיר?