אבל ברגע ששופרסל/רשת אחרת יתחילו למכור קפסולות במחיר נמוך יותר (אם הטעם יהיה פלוס מינוס אותו דבר) , אעבור לרכוש אצלם.
כסף לא גדל על העצים (לפחות לא על העצים אצלי בגינה

בתור נציג ה"מיוחדים" פהra כתב: ומי שמרגיש מיוחד לממן את ה"בוטיקים" וזה משפר לו את טעם הקפה......

אני לא מנסה לכפות על אף אחד לעבור לקפסולות החדשות (אפילו עוד לא טעמתי אותן...)arnold כתב:
אני לא שולל לעבור למתחרה יותר זול, אם יהיה זול משמעותית / טוב יותר / נוח יותר.
...

ושוב הצרכן אשם שלא מסתפק במה שקובעים שהוא מחיר הוגן (למוכר)shay1 כתב:מדהים איך אננחו הישראלים דו פרצופיים לעצמנו...

שליח עד הבית בחינם זה לא נקרא שירות?moti_r כתב:shay1, באופן עקרוני אתה צודק לגמרי.
אבל האמת שאני ממש לא מבין מה גדולת השירות של נספרסו. החברה הזו בסה"כ מוכרת קפסולות למכונת קפה. לא צריך כאן שום שירות מיוחד, והאמן לי, שאני מאוד מודע לאיכות השירות שאני מקבל (או יותר נכון, לא מקבל) כאן בארץ.
וואלה-פארקינג לאוטו זה נחמד, אבל ממש לא נחוץ בישראל. זה שהם יושבים בכיכר המדינה ויש להם רק עוד מקום אחד שבו אפשר לאסוף קפסולות, מבחינתי זה לא מראה על איכות שירות, אלא בדיוק על ההיפך. אבל גם אם נקח את זה כפרמטר, אז מה עוד הם בדיוק עושים שהמתחרים לא עושים?
אנשים קונים את המכונה בשק"ם או בחנות מתמחה, לא אצל נספרסו. מקבלים את הידע והיעוץ מאיש מכירות, לא מנציג נספרסו.
שמענו סיפורי זוועה גם על איכות התיקונים של נספרסו, והאמת שגם אם הטכנאים שלהם היו מדהימים, זה לא מצדיק פער ענק במחיר השוטף. זה יכול להצדיק פער במחיר המכונה.
אז מה בדיוק ה"שירות" הזה שלהם, שמצדיק את הפרש המחירים?
לדעתי הבדל המחירים תוצאה ישירה וכמעט בלעדית של היותם מונופול ומותג....

shay1 כתב:כמה הערות:moti_r כתב:shay1,
שליח עד הבית בחינם זה לא נקרא שירות?
להחנות לך את הרכב שאתה בא לרכוש קפה זה לא נקרא שירות?
הנציגים ברשתות החשמל הם עובדי נספרסו ולא עובדי הרשת.
בנספרסו אתה יכול לעמוד על הראש אין מיקוח על המכונות והם מפנים בלב שלם את הלקוחות לחנויות שירכשו שם ויקבלו מחיר טוב יותר
...
משלוח אינו חינם - מותנה במינימום רכישה
שירות חנייה בכיכר המדינה כי אין להם ברירה ואני לא אומר זאת לרעה
אפילו שיבחתי את ההסדר ברמת אביב
בחנות שרכשתי את המכונה לא היו ואין עובדי נספרסו
אין מיקוח על המחיר ? חלום של מונופול
כשתהיה תחרות באיכות ובמחיר (נכון שאין עדיין)
נווכח שזה אפשרי...

אני בהחלט חולק על דעתך ואפילו חושב שאתה אולי קצת מגזים במתאפורות שלך כגון בריאותmoti_r כתב:shay1, אני מאוד לא מסכים איתך
אין דבר כזה משלוח חינם. משלוח עולה כסף.
זה כמו המתנות שמקבלים מנספרסו אם קונים הרבה שרוולים.
הכל מתומחר, ולכן המחיר הגבוה.
לא שמעתי אף פעם על עובדי נספרסו בחנויות. אולי הם קיימים, אבל לא שמעתי עליהם, לא פגשתי אותם וגם כשאני קניתי נספרסו לאחותי (לפני 10 שנים), רכשתי את המכונה ישירות מהמוכר באל"ם, לא מאיש נספרסו. ואגב, אין דבר כזה מחיר מחירון למכונות נספרסו. בכל חנות תוכל לקבל מחיר אחר.
לגבי לוואצה, אני לא יודע ואין לי ניסיון איתם, אבל זה לא הנושא כאן.
אנחנו לא משווים את איכות השירות של נספרסו מול לוואצה.
אנחנו משווים את איכות ה-"שירות" של קפסולות נספרסו מול קפסולות של מתחרים (במקרה הזה, שטראוס).
ועדיין לא קיבלתי תשובה שתספק אותי, מה ההבדל הגדול בשירות בין נספרסו למתחרים, כשמדובר בקפסולות.
לגבי איכות השירות שתספק אותי, אני חושב שדווקא אתה, שהתחלת מזה שישראלים לא מבינים בשירות, הפכת כאן לרגע את היוצרות.
אין דבר כזה איכות שירות שתספק לקוח.
יש רק איכות שירות ש*לא* מספקת לקוח.
זה בדיוק כמו בריאות. אף אחד לא מסתובב וחושב לעצמו כמה כיף שהוא בריא, ומעריך את בריאותו ברמה יומיומית. עד שהוא חולה, ואז כשכואב לו, זה מרכז העולם עבורו. על אותו המשקל, כשלקוח מקבל שירות טוב, הוא לא חושב על זה בכלל. הוא מתעצבן רק כשהשירות גרוע.
דווקא בגלל שאנחנו במדינת ישראל, שבה השירות כ"כ רע, אנחנו פתאום מתלהבים ובוכים מאושר כשהשירות הוא טוב, כשלמעשה זה לא היה צריך בכלל להפתיע אותנו.
אני אספר לך סיפורים על השירות האמריקאי שקיבלתי מכל מני גופים, כולל חנויות קפה - זה נשמע יותר כמו אגדה מאשר סיפור אמיתי, ובטח שדמיוני בארצנו....

ראשית אני ממש לא מזלזל בך אבל באומרך דברים כאלו יוצא שאתה מזלזל בעצמך אני רק חדדתי את העניין אבל נכזוב את הטרמינולוגיה הזוmoti_r כתב:shay1, אתה קצת מזלזל וזה לא נעים. בנוסף, אתה לא באמת מכיר אותי, אז אל נא תניח הנחות על סדרי העדיפויות שלי.
אני מצטרף למילים של ra כאן מעלי. בנוסף, אני מזכיר שהדיון הוא לגבי הקפסולות.
אגב, "בוטיק קפסולות קפה" זה אוקסימורון, בעיני.
בוטיק זה משהו קטן, יחודי ואיכותי. בדיוק ההיפך ממפעל שמייצר קפה נוח, בינוני ושטאנצי לגמרי.
אפילו אפל לא קוראת לחנויות שלה "בוטיק", למרות שהיא מכוונת הרבה יותר גבוה מנספרסו.
arnold, מעניין לקרוא אותך.
אני מניח שעבור מישהו שמחפש טעמים חדשים, וגם נמצא באיזור של אחת מהחנויות של נספרסו, יש יתרון באפשרות לטעום את הקפה בחנות.
השאלה היא עד כמה זה נפוץ. כמה אנשים באמת הולכים לטעום את הקפה בחנויות, וכמה בסופו של דבר מזמינים את אותו הקפה פעם אחר פעם.
אני מניח שהשורה התחתונה היא מה שיהיה רלוונטי כאן. אני מוכן להמר שתוך תקופה לא ארוכה (שנה-שנתיים), הקפסולות החליפיות תנגוסנה בחלק עצום של שוק הקפסולות למכונות נספרסו, אם לא נראה ירידה במחיר הקפסולה הרשמית.
hosq, אני לא מסכים שסלולר זו לא דוגמא טובה. אם מתעלמים מנושא המחיר, אז יש אפילו יתרון גדול ברכישה של מכשיר סלולרי מחברת סלולר. בכל פעם שהיתה לי תקלה עם המכשיר (וגם כשהוא נפל לי מהיד ונשבר), שיחה אחת למוקד של פרטנר, ותוך כמה שעות מגיע שליח עם מכשיר חליפי. בעיה בהוצאת שיחות כשאני בחו"ל, אימייל לנציג השירות שלנו ותוך חצי שעה העסק נפתר. אין דברים כאלה בגולן טלקום. השאלה עד כמה חשוב לך השירות הזה, וכמה אתה מוכן לשלם עליו. אבל ההבדל בשירות קיים בהחלט....