אז הבאתי את הJOLIDA לבדיקה ו...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הרמקולים והאקוסטיקה בחנות מצאו חן בעיניך, אבי.
ברור שאפשר לשמוע בחנות לפני שמשאילים לבדיקה ביתית.סוג של סינון ראשוני.
אבל אין לזה כמעט שום ערך עם שאר הדברים שונים.
ברור שאפשר לשמוע בחנות לפני שמשאילים לבדיקה ביתית.סוג של סינון ראשוני.
אבל אין לזה כמעט שום ערך עם שאר הדברים שונים.
הDENON היה ה-D>A בלבד, הוא היה מכוון לPURE DIRECT ככה שכל ה"תפקיד" שלו היה להפוך את האות מדיגיטלי לאנלוגי...web כתב:אבי
כמו שכתבו קודם לדעתי בדקת לא נכון בגלל ש"שמעת" את הקדם של ה DENON
לבדיקה רצינית אתה צריך לחבר את המקור ישירות למגבר המשולב
שירשורים זה טוב בפורום, לא באלקטרוניקה...
אם הייתי מחבר את המגבר ישר למקור (שבמקרה שלי הוא DVD פיוניר DV470) התוצאה הייתה פחות טובה, לדנון יש פרוססור טוב יותר (שמותקן גם בספינת הדגל של החברה ה-5805).
באחד השרשורים שלי כתבתי שעוד לא יצא לי לשמוע רמקול שיגרום לי להנאה כמו הקליפש, ביום שזה יקרה אני אפתח מחדש את השרשור "התחדשתי".Polk28 כתב:לקחת את הקליפשים שלך לחנות ? יכול להיות שגם בחנות היית מתאכזב מהתוצאה
ואז העניין של האקוסטיקה הוא לא היחיד שמשפיע על התוצאה בבית.
איך אתה יודע שאהבת יותר את הקליפשים מהקאבס ? בחנת אותם ראש בראש באותם
תנאים ?
ליאור....
הקבס רמקול מעולה ללא ספק, שמעתי אותו מול הפולק אודיו המפורסם שזכה בתחרות "אוזן הזהב" והקבס נשמע טוב יותר (והוא גם זול יותר) אבל לפי דעתי הקליפשים עושים עבודה טובה יותר.
כשיהיה לי זמן אני יעשה סקירה לקבס
eyal_ro אני אבוא לבקר בכיף, כנ"ל גם אתה.
לדעתי אתה מערב בין שני גורמים:אם הייתי מחבר את המגבר ישר למקור (שבמקרה שלי הוא DVD פיוניר DV470) התוצאה הייתה פחות טובה, לדנון יש פרוססור טוב יותר (שמותקן גם בספינת הדגל של החברה ה-5805)....
1) DAC שלדעתי רמתו דומה בין ה-DVD לרסיבר.
2) פרוססור ברסיבר שאחראי על RC. אם פרוססור זה מופעל גם במצב PURE DIRECT אז זה אומר שהאות עובר מניפולציה נוספת מעבר ל-DAC ואז מסלול האות ארוך בהכרח מאשר היה אילו חובר ישירות ל-DVD.
אני חושב שאתה טועה.
אני לא יודע מה טיב הפרוססור בDVD אבל אני כן יודע שהפרוססור שמותקן ברסיבר הוא ברמה הגבוהה ביותר שיש לדנון להציע.
אגב שמתי לב שהAL24 פועל רק במצב סטריאו, דירקט ופיור דירקט (כלומר שההגברה מעוברת ל2 רמקולים בלבד ולא 5) אם אני שומע סטריאו ב5 ערוצים הכיתובית AL24 נעלמת מהצג.
ברסיבר יש לי אפשרות להפעיל את הRC גם כשהרסיבר מכוון לפיור דירקט אבל אני לא משתמש בו.
הרסיבר היה D>A בלבד ולא הייתה אף "התערבות" של מעגל זה או אחר.
אני לא יודע מה טיב הפרוססור בDVD אבל אני כן יודע שהפרוססור שמותקן ברסיבר הוא ברמה הגבוהה ביותר שיש לדנון להציע.
אגב שמתי לב שהAL24 פועל רק במצב סטריאו, דירקט ופיור דירקט (כלומר שההגברה מעוברת ל2 רמקולים בלבד ולא 5) אם אני שומע סטריאו ב5 ערוצים הכיתובית AL24 נעלמת מהצג.
ברסיבר יש לי אפשרות להפעיל את הRC גם כשהרסיבר מכוון לפיור דירקט אבל אני לא משתמש בו.
הרסיבר היה D>A בלבד ולא הייתה אף "התערבות" של מעגל זה או אחר.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
CAVI,
ברגע שחיברת את ה DVD או ה CD לרסיבר שלך והשתמשת ביציאות PRE OUT שלו זה אומר שהרסיבר שלך בעצם מתפקד כ PRE AMP (שיש לו כניסות דיגיטליות).
כלומר זה נכון שהשתמשת ב DAC של ה DENON אך גם השתמשת ב PRE OUT שלו לפני שהסיגנל נכנס ל JOLIDA ובכך קיבלת שרשור של 2 דרגות קדם הגברה וזה כנראה לא המצב האידיאלי כדי להתרשם ממגבר סטריאו...

ברגע שחיברת את ה DVD או ה CD לרסיבר שלך והשתמשת ביציאות PRE OUT שלו זה אומר שהרסיבר שלך בעצם מתפקד כ PRE AMP (שיש לו כניסות דיגיטליות).
כלומר זה נכון שהשתמשת ב DAC של ה DENON אך גם השתמשת ב PRE OUT שלו לפני שהסיגנל נכנס ל JOLIDA ובכך קיבלת שרשור של 2 דרגות קדם הגברה וזה כנראה לא המצב האידיאלי כדי להתרשם ממגבר סטריאו...