ולפעמים כיף "להסתבך" אן לפתור משהו שלא עובד לך כמו שצריך.mp3lll כתב:למה להסתבך זה כיף? למה לא להוריד SBS את לא תרגישי בשום הבדל...
פתרונות קלים תמיד יש

ולפעמים כיף "להסתבך" אן לפתור משהו שלא עובד לך כמו שצריך.mp3lll כתב:למה להסתבך זה כיף? למה לא להוריד SBS את לא תרגישי בשום הבדל...

לדעתי לא, אני עובד עם PowerDVD רק בשביל קבצי ISO 3Dmichal20600 כתב:שאלה נוספת -
האם ה power dvd ינגן טוב יותר קבצי mkv בהשוואה ל madia player classic?...

הסרט לא הוחרש לך אחרי 20 דקות - בעקבות ההגבלים החדשים שיש על סרטי בלו ריי שמועתקים ל ISO?kingshoko כתב:לדעתי לא, אני עובד עם PowerDVD רק בשביל קבצי ISO 3Dmichal20600 כתב:שאלה נוספת -
האם ה power dvd ינגן טוב יותר קבצי mkv בהשוואה ל madia player classic?...
כל השאר Media player classic...

לדעתך זה מעפן? אתה אומר את זה עם ביסוס או סתם?kingshoko כתב:SBS - side by side
זאת אומרת תמונה ליד תמונה והמסך יודע להצליב בינהם וליצור תלת מימד, לדעתי זה מעפן.
אבל תנסי, יכולה לנגן את זה עם media plyaer classic.
אלו קבצי MKV....

אצלי בבית, עם הציוד הצנוע שלי, יש הבדלים גדולים בחדות התמונה, בעומק ה3Dmp3lll כתב:לדעתך זה מעפן? אתה אומר את זה עם ביסוס או סתם?kingshoko כתב:SBS - side by side
זאת אומרת תמונה ליד תמונה והמסך יודע להצליב בינהם וליצור תלת מימד, לדעתי זה מעפן.
אלו קבצי MKV....
כי לטעמי זו תשובה מגוכחת....

kingshoko כתב:אצלי בבית, עם הציוד הצנוע שלי, יש הבדלים גדולים בחדות התמונה, בעומק ה3Dmp3lll כתב:לדעתך זה מעפן? אתה אומר את זה עם ביסוס או סתם?kingshoko כתב:SBS - side by side
אלו קבצי MKV....
כי לטעמי זו תשובה מגוכחת....
בין ISO, לSBS.
ומשום מה עם סרטי SBS, מרגיש קצת אי נוחות בעיניים\ראש ובסרטי ISO, לא.
אולי פסיכולוגי אולי לא, אולי מגוחך בשבילך אבל הבדלים יש וגדולים!...