mk 808 עדכון תוכנה ו xbmc
צריך לשים לב שאנדרואיד היא מערכת הפעלה שתוכננה עבור סלולריים וטבלטים, לא עבור מוצרים שרק מחוברים לטלויזיה.
אנדרואיד בנוייה סביב הגרעין של לינוקס רק שהגרעין של אנדרויד הוא גרסה מסורסת, וחלק ממה שהושמט זה הדרייברים שתומכים במקלטים מסוג אלה וגם ספריית DVB-V4L שמאפשרת לתוכנות לתקשר איתם, ללא ספריה הזו לא ניתן לקחת תוכנה לDVB-T שעובדת בלינוקס ולצפות שתעבוד באנדרואיד.
לכן צריך דונגל שיש לו דרייבר במיוחד לאנדרואיד (לא מכיר כזה), ותוכנה מתאימה לאנדרואיד, אלו שקיימות לא תומכות בצפיה בXBMC, (לא ברור לי אם הן מתאימות רק לדונגלים מסויימים).
לכן לא ניתן לקחת מקלט DVB-T ולצפות שיעבוד עם מע' אנדרואיד.
אתה מסתבך יתר על המידה ומסבך, אין כל סיבה לרצות לקלוט שידורי DVB-T דוקא על גבי מכשיר אנדרואיד, זה מיותר לגמרי, כי אז תצטרך מכשיר כזה לכל טלויזיה ותצטרך גם לחבר אנטנה לכל מכשיר כזה.
הפתרון הוא לקלוט את השידורים ע"י מכשיר ייעודי לכך ולהזרים את השידורים ברשת הביתית (קווית או אלחוטית).
מכשיר זה משמש כשרת PVR או שרת טלויזיה, כל מכשיר שמחובר לטלויזיה הוא קליינט שלו ויודע לקבל ממנו את השידורים, להורות לו לבצע הקלטה וכו'..
הגרסה הקרובה של XBMC תידע להתנהג כלקוח PVR עבור שרתים שונים.
השרת יכול להיות תוכנה שרצה על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס או לינוקס או מכשיר ייעודי כמו HDHomeRun (ויש עוד כמוהו).
נראה לי כבר המלצתי פעמיים בשרשור זה על OpenELEC אבל נראה לי שזה לא נקלט.
OpenELEC היא הפצה שמיועדת למחשבים שמחוברים לטלויזיה וכוללת את XBMC ותוכנות כמו שרתי PVR ותוכנות הורדות.
גרסה 3 שלה תתמוך בצורה מלאה בצפייה בערוצי טלויזיה, כרגע גרסה 3 נמצאת בביטא ולכן היא לא חפה מבאגים אך אוטוטו הולכת להיות משוחררת גרסה יציבה.
ניתן להריץ אותה על כל מחשב, והיא פשוטה להתקנה והגדרה והשילוב שלה עם Raspberry Pi אמור לספק פתרון זול מספיק ויציב.
ושוב ברגע שמופעל שרת PVR על OpenELEC אז ניתן לקלוט את השידורים בכל מכשיר שמריץ את XBMC (כלומר גם מכשירי אנדרואיד).
שווה לך להמתין כי ברגע שתשוחרר גרסה 3 של OpenELEC יהיו פה מספיק משתמשים שיתנסו עימה ועם הRaspberry Pi.
אתה יכול כבר כיום לנסות אותה על אחד מהמחשבים שיש לך בבית, אני ממליץ לך לנסות.
אנדרואיד בנוייה סביב הגרעין של לינוקס רק שהגרעין של אנדרויד הוא גרסה מסורסת, וחלק ממה שהושמט זה הדרייברים שתומכים במקלטים מסוג אלה וגם ספריית DVB-V4L שמאפשרת לתוכנות לתקשר איתם, ללא ספריה הזו לא ניתן לקחת תוכנה לDVB-T שעובדת בלינוקס ולצפות שתעבוד באנדרואיד.
לכן צריך דונגל שיש לו דרייבר במיוחד לאנדרואיד (לא מכיר כזה), ותוכנה מתאימה לאנדרואיד, אלו שקיימות לא תומכות בצפיה בXBMC, (לא ברור לי אם הן מתאימות רק לדונגלים מסויימים).
לכן לא ניתן לקחת מקלט DVB-T ולצפות שיעבוד עם מע' אנדרואיד.
אתה מסתבך יתר על המידה ומסבך, אין כל סיבה לרצות לקלוט שידורי DVB-T דוקא על גבי מכשיר אנדרואיד, זה מיותר לגמרי, כי אז תצטרך מכשיר כזה לכל טלויזיה ותצטרך גם לחבר אנטנה לכל מכשיר כזה.
הפתרון הוא לקלוט את השידורים ע"י מכשיר ייעודי לכך ולהזרים את השידורים ברשת הביתית (קווית או אלחוטית).
מכשיר זה משמש כשרת PVR או שרת טלויזיה, כל מכשיר שמחובר לטלויזיה הוא קליינט שלו ויודע לקבל ממנו את השידורים, להורות לו לבצע הקלטה וכו'..
הגרסה הקרובה של XBMC תידע להתנהג כלקוח PVR עבור שרתים שונים.
השרת יכול להיות תוכנה שרצה על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס או לינוקס או מכשיר ייעודי כמו HDHomeRun (ויש עוד כמוהו).
נראה לי כבר המלצתי פעמיים בשרשור זה על OpenELEC אבל נראה לי שזה לא נקלט.
OpenELEC היא הפצה שמיועדת למחשבים שמחוברים לטלויזיה וכוללת את XBMC ותוכנות כמו שרתי PVR ותוכנות הורדות.
גרסה 3 שלה תתמוך בצורה מלאה בצפייה בערוצי טלויזיה, כרגע גרסה 3 נמצאת בביטא ולכן היא לא חפה מבאגים אך אוטוטו הולכת להיות משוחררת גרסה יציבה.
ניתן להריץ אותה על כל מחשב, והיא פשוטה להתקנה והגדרה והשילוב שלה עם Raspberry Pi אמור לספק פתרון זול מספיק ויציב.
ושוב ברגע שמופעל שרת PVR על OpenELEC אז ניתן לקלוט את השידורים בכל מכשיר שמריץ את XBMC (כלומר גם מכשירי אנדרואיד).
שווה לך להמתין כי ברגע שתשוחרר גרסה 3 של OpenELEC יהיו פה מספיק משתמשים שיתנסו עימה ועם הRaspberry Pi.
אתה יכול כבר כיום לנסות אותה על אחד מהמחשבים שיש לך בבית, אני ממליץ לך לנסות.
dhead2009
ordrod u-2 - ב 89$
משלוח ב 30 $
כבל מתח 9$
מערכת הפעלה טעונה על כרטיס micro sd - ב13$
מקלט wifi ב usb ב 12$
זיכרון פנימי 16G G ב 39$
כבל hdmi ב 9$
מתאם usb to io ב 15$
מאוורר ב 8 $
(אתשאר הציוד יש לי בבית או שלא מצאתי צורך בשבילו כעת)
סה"כ 224$ (896 ש"ח)
המכשיר חשוף (ללא מארז כלשהו)
האם שווה את המחיר?
שלא לדבר על 7 שבועות ומשלוח החל מינואר.
ordrod u-2 - ב 89$
משלוח ב 30 $
כבל מתח 9$
מקלט wifi ב usb ב 12$
זיכרון פנימי 16G G ב 39$
כבל hdmi ב 9$
מתאם usb to io ב 15$
מאוורר ב 8 $
סה"כ 224$ (896 ש"ח)
האם שווה את המחיר?
שלא לדבר על 7 שבועות ומשלוח החל מינואר.
dhead2009:
אם הבנתי אותך נכון
1. כאשר יש מספר טלויזיות בבית אז ממיר DVB-T כמו שיש היום הוא סירבול מאחר ואז צריך כמה כאלה לכל טלויזיה וכמובן אנטנה מחוברת לכל אחד.
( אגב למה לא לספק אנטנה בחיבור USB בעלות מינימאלית, כמוצר נלווה, ולחבר אותה לכל טלויזה נוספת כאשר המכשיר הראשון, זה שקולט ומחובר לאנטנה, יספק שידורים אלו לכל טליוזיה בעלת המתאם )
2. אופציה ראשונה ולא זולה ( 129$) היא מכשיר ייעודי כגון HDHomeRun ( האם הוא תומך באנדרואיד ?) אשר מתחבר לאנטנה ולראוטר ומספק גישה אלחוטית או חוטית לכל מכשיר בעל מערכת הפעלה לגשת אליו ולקלוט דרכו.
3. אופציה שניה זה להתקין ( חינם אני מניח ) תוכנת OpenELEC על המחשב הביתי יחד עם חיבור אנטנה למחשב ( בעזרת כרטיס טלויזיה נכון ? ), כאשר התוכנה הזו מיועדת למחשבים שמחוברים לטלויזיה וכוללת את XBMC ותוכנות כמו שרתי PVR ותוכנות הורדות. גרסה 3 שלה תתמוך בצורה מלאה בצפייה בערוצי טלויזיה.
4. במימוש אופציה 1 או 2 או אז מחברים מחשב קטן, סטיק אנדרואיד אשר תומך בצורה מלאה ב XBMC ( כרגע זה שיודע לעשות כן עולה בערך 180$ ) וזאת כי הגרסה הקרובה של XBMC תידע להתנהג כלקוח PVR עבור שרתים שונים.
כלומר לפנינו שתי דרכים , האחת זה רכישת שני מכשירים נפרדים :
האחד שישמש כשרת הזרמת תוכן כולל DVB-T ושאר תכנים אשר במחשב שלנו.
והשני מחשב קטן ( אנדרואיד סטיק אך בעל תמיכה מלאה ב XBMC או כמו שפעם ואפילו היום ונקרא HTPC אך מערכת כזו יקרה באופן משמעותי ממערכת אנדרואיד אפילו המאד יקרה כפי הרשום בס' 4)
כאשר המחשב הקטן יחד עם גרסת XBMC גרסה 3 מתנהג כלקוח של המכשיר הראשון ומשדר את התכנים לכל טלויזיה אליה הוא מחובר.
הדרך השניה זה להתקין תוכנה על המחשב הראשי יחד עם כרטיס טלויזה ( לרכישה בעלות של 200 ש"ח - אני טועה ?)
ושוב מחשב קטן שיתחבר לכל טלויזיה וימשוך את התכנים וכמובן יספק גלישה באינטרנט.
כן , אם כל מה שאמרת על OpenELEC נכון, אז הדרך השניה נוחה יותר ואולי אפילו זולה יותר
אבל וזה אבל גדול , מה לגבי אלה שיש להם טלויזה אחת , אין להם כל חוש טכני וכל מה שהם רוצים זה פלאג אנד פליי
האם להם לא יהיה מזור , האם הם יתקעו עם חברות חיצוניות לעד.
האם אין מכשיר אחד שיעשה למענם הכל וכל מה שהם יצטרכו לעשות זה לחבר אותו לטלויזה ולאנטנה וזהו.
פשוט כך, לחבר ולגלוש ולצפות בערוצי ישראל ולהתחבר ל XBMC - פשוט וקל, מרבית העם אין לו מושג בתוכנה כאן, שרת PVR שם, למשוך תוכן, לחבר לקנפג.
אני מחפש ואפילו מעז לומר מחפש יש מאין - כי אם אין אז עושים, מכשיר שיאחד הכל יחד תחת ממשק נוח וקל , פשוט פשוט פשוט.
אם אין ממשק , עושים ממשק השאלה היא מה לעשות., מה צריך לעשות כדי שכל זה יקרה , כמו שאמרתי אנשים יש בשפע, מה להגיד להם לעשות זו שאלתי אלייך.
אם הבנתי אותך נכון
1. כאשר יש מספר טלויזיות בבית אז ממיר DVB-T כמו שיש היום הוא סירבול מאחר ואז צריך כמה כאלה לכל טלויזיה וכמובן אנטנה מחוברת לכל אחד.
( אגב למה לא לספק אנטנה בחיבור USB בעלות מינימאלית, כמוצר נלווה, ולחבר אותה לכל טלויזה נוספת כאשר המכשיר הראשון, זה שקולט ומחובר לאנטנה, יספק שידורים אלו לכל טליוזיה בעלת המתאם )
2. אופציה ראשונה ולא זולה ( 129$) היא מכשיר ייעודי כגון HDHomeRun ( האם הוא תומך באנדרואיד ?) אשר מתחבר לאנטנה ולראוטר ומספק גישה אלחוטית או חוטית לכל מכשיר בעל מערכת הפעלה לגשת אליו ולקלוט דרכו.
3. אופציה שניה זה להתקין ( חינם אני מניח ) תוכנת OpenELEC על המחשב הביתי יחד עם חיבור אנטנה למחשב ( בעזרת כרטיס טלויזיה נכון ? ), כאשר התוכנה הזו מיועדת למחשבים שמחוברים לטלויזיה וכוללת את XBMC ותוכנות כמו שרתי PVR ותוכנות הורדות. גרסה 3 שלה תתמוך בצורה מלאה בצפייה בערוצי טלויזיה.
4. במימוש אופציה 1 או 2 או אז מחברים מחשב קטן, סטיק אנדרואיד אשר תומך בצורה מלאה ב XBMC ( כרגע זה שיודע לעשות כן עולה בערך 180$ ) וזאת כי הגרסה הקרובה של XBMC תידע להתנהג כלקוח PVR עבור שרתים שונים.
והשני מחשב קטן ( אנדרואיד סטיק אך בעל תמיכה מלאה ב XBMC או כמו שפעם ואפילו היום ונקרא HTPC אך מערכת כזו יקרה באופן משמעותי ממערכת אנדרואיד אפילו המאד יקרה כפי הרשום בס' 4)
כאשר המחשב הקטן יחד עם גרסת XBMC גרסה 3 מתנהג כלקוח של המכשיר הראשון ומשדר את התכנים לכל טלויזיה אליה הוא מחובר.
הדרך השניה זה להתקין תוכנה על המחשב הראשי יחד עם כרטיס טלויזה ( לרכישה בעלות של 200 ש"ח - אני טועה ?)
ושוב מחשב קטן שיתחבר לכל טלויזיה וימשוך את התכנים וכמובן יספק גלישה באינטרנט.
כן , אם כל מה שאמרת על OpenELEC נכון, אז הדרך השניה נוחה יותר ואולי אפילו זולה יותר
אבל וזה אבל גדול , מה לגבי אלה שיש להם טלויזה אחת , אין להם כל חוש טכני וכל מה שהם רוצים זה פלאג אנד פליי
האם אין מכשיר אחד שיעשה למענם הכל וכל מה שהם יצטרכו לעשות זה לחבר אותו לטלויזה ולאנטנה וזהו.
פשוט כך, לחבר ולגלוש ולצפות בערוצי ישראל ולהתחבר ל XBMC - פשוט וקל, מרבית העם אין לו מושג בתוכנה כאן, שרת PVR שם, למשוך תוכן, לחבר לקנפג.
אני מחפש ואפילו מעז לומר מחפש יש מאין - כי אם אין אז עושים, מכשיר שיאחד הכל יחד תחת ממשק נוח וקל , פשוט פשוט פשוט.
אם אין ממשק , עושים ממשק השאלה היא מה לעשות., מה צריך לעשות כדי שכל זה יקרה , כמו שאמרתי אנשים יש בשפע, מה להגיד להם לעשות זו שאלתי אלייך.
אגב , מה זה המכשיר הזה : Egreat R200s Full 3D HD Mediaplayer
http://www.dealcat.de/Sonstiges/Egreat- ... ::971.html
http://www.dealcat.de/Sonstiges/Egreat- ... ::971.html
קודם כל אני ממליץ לך לא לרכוש דבר לפני שיגיעו ביקורות משתמשים, כלומר לא לפני ינואר.motikfir כתב:dhead2009
ordrod u-2 - ב 89$
משלוח ב 30 $
כבל מתח 9$
מקלט wifi ב usb ב 12$
זיכרון פנימי 16G G ב 39$
כבל hdmi ב 9$
מתאם usb to io ב 15$
מאוורר ב 8 $
סה"כ 224$ (896 ש"ח)
האם שווה את המחיר?
שלא לדבר על 7 שבועות ומשלוח החל מינואר....
דבר שני ייתכן מאוד שגם הגרסה הפחות מהירה גם תספק את הסחורה כלומר ה ODROID-U.
השיקול העיקרי הוא לרכוש כמה שפחות אביזרים היקפיים ע"מ לשלם כמה שפחות מע"מ.
מאוורר אתה לא צריך, עם מתאם IO לא תדע מה לעשות, אתה לא צריך גם כרטיס מיקרו SD וגם eMMC אלא צריך לבחור בין אחד מהם (ומיקרו SD אתה יכול לרכוש גם בארץ).
בנוסף לכך למעט כרטיס eMMC (ומתאם IO) את כל הרכיבים ההיקפים ניתן לרכוש במקומות אחרים וחלקם כמו כבל HDMI וכרטיס רשת אלחוטי יותר זולים באופן משמעותי (יש לרכוש כמובן כרטיס רשת שנתמך ע"י המכשיר)
ייתכן שאם תיהיה דרישה לכך הם גם יאפשרו שיטת משלוח זולה יותר (ואני מאמין שיהיה לכך ביקוש רב).
מאחר וכבר קיימים טבלטים (לפחות Ramos) סינים עם המעבד הזה של סמסונג אז ייתכן מאוד שיגיעו מוצרים סינים נוספים שכוללים שבב זה ויתנו אלטרנטיבות נוספות.
אם הייתי מזמין עכשיו את המוצר אז הייתי מזמין מהאתר את המכשיר עצמו, זיכרון eMMC בנפח 16GB, וספק כוח, סה"כ 167$ לפני מע"מ.
במידה והיו ביקורות חיוביות על המוצר הזול יותר ODROID-U בשימוש עם כרטיס מיקרו SD אז אפשר להזמין רק את המכשיר וספק כח, 108$ לפני מע"מ, אני מניח שיצא בסביבות 500 ש"ח.
וכמובן יש להכניס לחישוב הכללי את עלות הרכיבים ההיקפים שתרכוש ממקורות אחרים.
תעביר את השאלה הזו לפורום סטרימרים.aquamale כתב:אגב , מה זה המכשיר הזה : Egreat R200s Full 3D HD Mediaplayer
http://www.dealcat.de/Sonstiges/Egreat- ... ::971.html...
מה זה אנטנה? או שהטלויזיה שלך כוללת כבר מקלט DVB-T או שתומכת במקלט בחיבור USB (לא נראה שקיימת כזו), או שאתה מחבר דרך hdmi מכשיר כלשהו שמציג וידאו על הטלויזיה.aquamale כתב:dhead2009:
( אגב למה לא לספק אנטנה בחיבור USB בעלות מינימאלית, כמוצר נלווה, ולחבר אותה לכל טלויזה נוספת כאשר המכשיר הראשון, זה שקולט ומחובר לאנטנה, יספק שידורים אלו לכל טליוזיה בעלת המתאם )...
הוא לא היחיד קיימים עוד כאלה כמו NJOY (מסוקר באתר), VUPLUS ובטח יהיו (או יש) עוד כאלה.aquamale כתב:dhead2009:
2. אופציה ראשונה ולא זולה ( 129$) היא מכשיר ייעודי כגון HDHomeRun ( האם הוא תומך באנדרואיד ?) אשר מתחבר לאנטנה ולראוטר ומספק גישה אלחוטית או חוטית לכל מכשיר בעל מערכת הפעלה לגשת אליו ולקלוט דרכו....
כן, שים לב שקיימת כיום גם הלוח Raspberry Pi שגם נתמך שעלותו עם רכיבים היקפיים שונים (ספק כוח, מארז, רכזת USB) מגיעה לסביבות 50$-60$.aquamale כתב:dhead2009:
3. אופציה שניה זה להתקין ( חינם אני מניח ) תוכנת OpenELEC על המחשב הביתי יחד עם חיבור אנטנה למחשב ( בעזרת כרטיס טלויזיה נכון ? ), כאשר התוכנה הזו מיועדת למחשבים שמחוברים לטלויזיה וכוללת את XBMC ותוכנות כמו שרתי PVR ותוכנות הורדות. גרסה 3 שלה תתמוך בצורה מלאה בצפייה בערוצי טלויזיה....
כן, אני מניח שתוכל בקרוב למצוא מכשירי אנדרואיד תואמי XBMC בצורה מלאה גם בסביבות 50-70$.aquamale כתב:dhead2009:
4. במימוש אופציה 1 או 2 או אז מחברים מחשב קטן, סטיק אנדרואיד אשר תומך בצורה מלאה ב XBMC ( כרגע זה שיודע לעשות כן עולה בערך 180$ ) וזאת כי הגרסה הקרובה של XBMC תידע להתנהג כלקוח PVR עבור שרתים שונים....
אתה לא צריך מכשיר יעודי שיזרים תכנים שנמצאים במחשבים בבית, זה נקרה שיתוף ברשת ביתית.aquamale כתב:dhead2009:
כאשר המחשב הקטן יחד עם גרסת XBMC גרסה 3 מתנהג כלקוח של המכשיר הראשון ומשדר את התכנים לכל טלויזיה אליה הוא מחובר....
ושוב תצפה למכשירי אנדרואיד זולים מאוד תומכי XBMC.
דונגלי DVB-T עולים ב ebay כ10$ (ופחות) כולל משלוח לארץ, אך לרוב האנטנה שמצורפת אליהם לא מאפשרת קליטה ללא תקלות ויש לשקול חיבור לאנטנה חיצונית ולעיתים אנטנה אקטיבית גם עוזרת (הכל תלוי באיכות השידור באיזור בו אתה נמצא, ואפילו בכיוון אליו מכוונת האנטנה).aquamale כתב:dhead2009:
ושוב מחשב קטן שיתחבר לכל טלויזיה וימשוך את התכנים וכמובן יספק גלישה באינטרנט....
גלישה באתרי אינטרנט דרך דפדפן מגבילה אותך לבחירה באנדרואיד או מערכת הפעלה מלאה כמו וינדוס (או לינוקס) ואז אתה צריך לחבר לטלויזיה מחשב.aquamale כתב:dhead2009:
פשוט כך, לחבר ולגלוש ולצפות בערוצי ישראל ולהתחבר ל XBMC - פשוט וקל, מרבית העם אין לו מושג בתוכנה כאן, שרת PVR שם, למשוך תוכן, לחבר לקנפג....
אבל אם אתה רק רוצה לצפות בyoutube ובתוכן ואתרי צפייה ישירה כמו מאקו אז אתה יכול לעשות זאת הישר ממשק XBMC ואז OpenELEC תתן לך פתרון מלא על גבי מכשיר יחיד.
אם הייתי צריך להמליץ לך על משהו זה להמתין עד ליציאת OpenELEC 3.0 ולקרוא על ביקורות משתמשים בשימוש איתה על גבי הRaspberry Pi בדגש על קליטת ערוצי עידן+.
הפוטנציאל של המערכת מבחינת עלות-תועלת הוא גבוה, ובמידה ויתממש באופן מלא ללא כל תקלות אז זה הפתרון הטוב ביותר.
עלות הלוח מאתר RS עם ספק כוח ומארז היא כ57$ כולל משלוח, כלומר כ220 ש"ח.
תוסיף לכך כרטיס זיכרון 8GB במהירות Class10 כ50 ש"ח, דונגל DVB-T בכ10$, סט שלט ומקלט IR בין 5$ ל20$, רכזת USB איכותית עם ספק כוח חיצוני, 20$ עד 30$, כלומר תוספת של 200 עד 300 ש"ח,.
נראה שבסה"כ עם בחירה נבונה של רכיבים היקפיים ניתן לקבל מערכת מלאה בכ400 ש"ח עד 500 ש"ח , וכמובן ניתן לחסוך אם ברשותך כבר חלק מהרכיבים.
- ItMo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
motikfir כתב:שלום רב
לאחר שרכשתי את מכשיר המיני פיסי mk808 בניגוד להמלצות (שאותם קראתי אחרי הקנייה)
מראש אני יגיד שניסיוני בעולם זה הוא קצר והידע לא גדול, אבל עם חקירה מעמיקה בנושא הגעתי לתוצאות.
ולכן אין אני אחראי לכל נזק שיגרם למכשירכם.
אז ככה:
קניתי את המכשיר מכאן:
http://dx.com/s/mk808
יש לבצע עדכון תוכנה לפי מדריך מפורט מאתר geekbuying.com :
http://blog.geekbuying.com/index.php/20 ... e-release/
את ה firmware לא הצלחתי להוריד מהקישור שלהם אלא:
http://www.arctablet.com/blog/featured/ ... mi-output/
וללכת לפי ההסבר שלהם, בתחתית הדף יש קישור משם ניתן להוריד את הקישור לקובץ עדכון ה firmware עם סיומת img העדכני ביותר (לזמן כתיבת שורות אלו)
אני הורדתי את עדכון 1080 של geekbuying אשר פתר לי את בעיות ה restart , ההתחממות ותקיעה בעת ניגון סרטי hd.
ועכשיו לחלק הנחמד:
התקנת xbmc:
יש להוריד את הגרסה העדכנית ביותר של ה apk מכאן:
http://code.google.com/p/xbmc-android/downloads/list
יש להוריד גרסה למכשיר non-NEON.
לאחר מכן יש להמשיך בדיוק לפי המדריך באתר של benny123 מכאן:
http://www.hometheater.co.il/vt169788
תודה מיוחדת לbenny123 על הכרת עולם שלם של טלויזיה איכותית בחינם עם תמיכה ברמה אחרת....
באמת שאני לא יודע מה אתה רוצה.aquamale כתב:dhead2009
אתה מקסים , אין שאלה שלא ענית עליה אלה שנשאר דבר לא פתור
אני רוצה לייצר קופסא אחת אשר האדם מן הישוב יקנה יחבר לטלויזה וזהו אולי מקסימום אנטנה - זהו, חבר ושכח
כזה - איך עושים , מה צריכים ?...
אתה רוצה לרכוש מכשיר לעצמך או לכמה חברים ובני משפחה? תקרא ותבקש המלצות (כמו שאתה עושה כעת) ותתנסה בעצמך.
אם זה כל כך מעניין אותך אז זה גולש כבר להיות מעבר לאיזשהו מוצר מוכן שאתה רוכש והופך לתחביב (שיכול להיות גם רווחי במידה מה) ואז השיקול של אם רכישה כזו או אחרת משתלמת והסתכלות על החור שבגרוש לא רלוונטית כיוון שזה חלק מהלימוד ובסופו של דבר הרעיון ללמוד ולדעת יותר כיצד כן לקבל את המוצר המושלם מבחינת ביצועים, שימושיות ועלות ואז כמובן תוכל להמליץ לאחרים על פתרון כזה או אחר.
בסופו של דבר תצטרך להתנסות בעצמך, כי גם פה בפורום זה משהו חדש כיוון שאת כל האינטגרציה הזו ניתן היה לבצע עד כה ע"י מחשבים או איזשהו פתרון קנייני (כמו SageTV שהובאה למנוחות ע"י גוגל) פתרון לא זול ולא אלגנטי כלל.
אך כיום בעזרת XBMC והשילוב של מחשבי ARM זולים, טבלטים מבוססי אנדרואיד אפשר לקבל אינטגרציה מלאה והפצת תכנים כמו שידורי עידן+, סרטים ומוזיקה.
אם אתה רק מעוניין בעסקה המשתלמת ביותר והמלצה על פתרון בשבילך בלבד אז תאזר בסבלנות, הרבה דברים הולכים להתבהר בהקדם, כל מי שימליץ לך כרגע על מוצר יחיד שיתן לך הכל ומהכל טועה ויטעה.
אם זה כבר מעבר לתחביב אז אני לא מתיימר שאוכל לעזור לך בכך.
יש לך צוות פיתוח ? מהנדסי embbeded ? תוכניתני קרנל ודרייברים ? אני משער שלא.
יש לך תקציב למאות ואלפי קופסאות? איך הסינית שלך? אתה מוזמן לבקר בסין אולי תמצא שם מוצר מתאים עם DVB-T תמיכה בXBMC ולינוקס וכל שתצטרך אולי יהיה למצוא מפתח קרנל וליצור גרסה מתאימה של XBMC עבור לינוקס, כמובן שאז תיהיה נתון לחסדיהם של מפעלים אלו ואיכות בקרת המוצר הידועה לשמצה שם המפעלים הסיניים.
הנה דוגמא לטבלטים סיניים שמותגו מחדש ונמכרו במאות רק בזכות שנוספה להם תמיכה בלינוקס http://www.indiegogo.com/pengpod
נראה לי שבסופו של דבר המכשיר המושלם להרצת XBMC יהיה זה:
http://www.ouya.tv
http://en.wikipedia.org/wiki/Ouya
חבל רק שיש לחכות עד מרץ 2012...
Batnun
.
http://www.ouya.tv
http://en.wikipedia.org/wiki/Ouya
חבל רק שיש לחכות עד מרץ 2012...
Batnun
.
dhead2009
חייב קודם כל להגיד לך תודה, מרב עצים אני לא רואה יער
עדיין מנסה להבין מה זה הרסברי הזה
אין לי מפתחים אבל ניתן להשיג
יש תקציב לכמה הכל תלוי בעונה
סינית חלקית , שותף שלי חי על קו ת"א שנזן מזה זמן מה
יש לי ניסיון אישי איתם, חלק טוב וחלק כמובן לא ממש
מבחינת חומרה אני מבין שצריך או מעבד חיה או מעבד סביר אבל שמפתחי XBMC מאפשרים בו האצת חומרה
לגבי לוח אם מקלטים והתממשקות בין כל אלה , יש כבר כאלה שעובדים ועובדים טוב מאד
מה שחסר זה ממשק שיכיל את הכל וזה כמובן ה XBMC - ולזה אני מניח שאמרת שצריך מפתחים - אם היה ניתן לשתול בתוך ה XBMC תפריט של עידן ותפריט של אנדרואיד היה פשוט לא ?
כלומר שבחיבור של הקופסא עולה הממשק של XBMC - ואז ניתן לבחור כמו שבוחרים סרטים אז בוחרים בעידן + או באינטרנט או באנדרואיד או ביוטיוב וכדומה
אני בכיוון ?
חייב קודם כל להגיד לך תודה, מרב עצים אני לא רואה יער
עדיין מנסה להבין מה זה הרסברי הזה
אין לי מפתחים אבל ניתן להשיג
יש תקציב לכמה הכל תלוי בעונה
סינית חלקית , שותף שלי חי על קו ת"א שנזן מזה זמן מה
יש לי ניסיון אישי איתם, חלק טוב וחלק כמובן לא ממש
מבחינת חומרה אני מבין שצריך או מעבד חיה או מעבד סביר אבל שמפתחי XBMC מאפשרים בו האצת חומרה
לגבי לוח אם מקלטים והתממשקות בין כל אלה , יש כבר כאלה שעובדים ועובדים טוב מאד
מה שחסר זה ממשק שיכיל את הכל וזה כמובן ה XBMC - ולזה אני מניח שאמרת שצריך מפתחים - אם היה ניתן לשתול בתוך ה XBMC תפריט של עידן ותפריט של אנדרואיד היה פשוט לא ?
כלומר שבחיבור של הקופסא עולה הממשק של XBMC - ואז ניתן לבחור כמו שבוחרים סרטים אז בוחרים בעידן + או באינטרנט או באנדרואיד או ביוטיוב וכדומה
אני בכיוון ?
אני מתנצל בפני פותח השרשור על ההשתלטות העויינת עליו.
aquamale,
כן, אתה בכיוון,
אך לדעתי אתה חייב להתנסות בעצמך או שיהיה לך מישהו עם חוש טכני שיוכל להתקין לך פלטפורמות להשוואה.
לדעתי צריך להתנסות או להדגים בפניך 3 פלטפורמות:
פלטפורמה אחת תיהיה מחשב, זה יכול להיות מחשב זול, קטן מימדים ושקט מבוסס Atom + Ion (מעבד של אינטל וכרטיס גרפי של Nvidia) או לחלופין מבוסס Fusion (מעבד וכרטיס גרפי של AMD) שני המחשבים מסוגלים להריץ את OpenELEC ולנגן וידאו באיכות HD.
לחילופין אתה יכול גם להתקין את OpenELEC על כונן פלאש נייד ולנסות אותה על כל מחשב שברשותך, גם נייד, מאחר ומותקנת על כונן חיצוני אז אתה לא מבצע שינויים במחשב שלך אלא רק על הכונן החיצוני.
פלטפורמה זו תהווה בשבילך נקודת המוצא כיוון שהיא תיהיה מהירה, פונקציונלית ושימושית, רצוי להבין באמצעותה כיצד דברים צריכים לעבוד במערכות הזולות יותר מבוססות Arm ואנדרואיד.
פלטפורמה שנייה שאני ממליץ לך להתנסות עימה היא הRaspberry Pi בשילוב עם OpenELEC, כיוון שמצד אחד היא נתמכת באופן מלא ע"י XBMC ומאפשרת ניגון תכני HD ומצד שני היא פלטפורמה זולה מאוד שמבוססת על מעבד חלש.
זה יעזור לך להבין מצד אחד מה כן ניתן להשיג על פלטפורמה זולה שנתמכת בצורה מלאה ומצד שני את החסרונות שלה מבחינת ביצועים, ויש להשוות כל מוצר זול אחר יחסית אליה.
פלטפורמה שלישית היא לדעתי מכשיר אנדרואיד שתומך בXBMC באופן מלא (כולל פענוח וידאו בחומרה), רצוי מאוד כזה שמחובר ישירות לטלויזיה ולא טבלט או סלולרי כלשהו.
קודם כל תרצה להשוות את מערכת אנדרואיד בהשוואה לOpenELEC (השוואה לפלטפורמות הקודמות),
הנה מס' יתרונות וחסרונות שעולים בדעתי שתרצה להתייחס אליהם
היתרונות של אנדרואיד זה בעיקר הדפדפן, אפליקציות ומשחקים. (אישית אני נגד להריץ דפדפן על מסך הטלויזיה וממש לא התלהבתי מהמשחקים באנדרואיד, אבל רבים יחלקו עלי כנראה בשני נושאים אלו)
לעומת זאת באנדרויאד לא ניתן לנווט עם שלט וחובה עכבר (רצוי גם מקלדת), נראה לי יותר מסובך למשתמש הפשוט לבצע הגדרות מערכת, הרבה פחות אינטאיטיבי למשתמשים פחות טכניים להתשמש בה (ממליץ לך לעשות ניסוי להורים או לבת זוג).
ולא כל מחשב מבוסס אנדרואיד עם אותה גרסה זהה לשני, יש בעיות שנובעות מהתמיכה הגרועה של היצרנים הסיניים, קח לדוגמא את הG-Box Midnight, על הנייר מחשב אנדרואיד מבוסס Amlogic 8762-M3 עם תמיכה מלאה בXBMC ופענוח וידאו בחומרה, בפועל קיימות מס' לא קטן של בעיות עימו שנובעות מהסימפטום הסיני לשווק מוצר שעדיין לא בשל שהתוכנה שלו והדרייברים לא יציבים וכמובן יש להוסיף לכך שלאחר שהמוצר מופץ פיתוח תוכנה למוצר ותיקון באגים מתנהל בעצלתיים תודות לתמיכה הגרועה שמעניקים החברות הסיניות ללקוחותיהן.
ממליץ לך בחום לעבור על השרשור שבקישור http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=140327
על כל הפלטפורמות תרצה לבצע טסטים שונים כמו ניגון קבצי וידאו בפורמטים ורזולוציות שונות עם פסקולי אודיו בפורמטים שונים, ניגון מדיה מהתקן אחסון שמחובר ישירות למכשיר, ממקור ברשת הביתית (דרך רשת חוטית, בד"כ רשתות אלחוטיות לא מתמודדות עם תכני HD), ניגון תכנים מערוצי צפיה ישירה כדוגמת מאקו, צפיה ביוטיוב.
כמובן תרצה לבדוק את קליטת עידן+, אם זה במערכות מבוססות OpenELEC אז תוכל להפעיל שרת PVR על המערכת, מומלץ לנוסת להגדיר בנוסף לכך שני שרתים שונים עבור וינדוס ואולי להתנסות עם קופסא חיצונית כדוגמת HDHomeRun.
תרצה גם לבחון כל מיני תכונות שיתכן שיהיו חשובות למשתמשים שונים כמו פענוח אודיו ברסיבר ולא במכשיר (מכונה passthrough או bitstreaming), הרצת אפליקציות כמו תוכנות טורנט וnews, התנהגות כלקוח Airplay, קיום ושימושיות של יציאות מעבר לHDMI כמו אודיו דיגיטלי (אופטי או AUX), יציאת אודיו אנלוגית וכו...
אם תתנסה בזאת בכל אלה יהיה לך מספיק כלים ידע ונסיון לדעת בדיוק מה אתה רוצה, איך אתה רוצה שזה יעבוד מבחינת ביצועים ועושר תכונות.
aquamale,
כן, אתה בכיוון,
אך לדעתי אתה חייב להתנסות בעצמך או שיהיה לך מישהו עם חוש טכני שיוכל להתקין לך פלטפורמות להשוואה.
לדעתי צריך להתנסות או להדגים בפניך 3 פלטפורמות:
פלטפורמה אחת תיהיה מחשב, זה יכול להיות מחשב זול, קטן מימדים ושקט מבוסס Atom + Ion (מעבד של אינטל וכרטיס גרפי של Nvidia) או לחלופין מבוסס Fusion (מעבד וכרטיס גרפי של AMD) שני המחשבים מסוגלים להריץ את OpenELEC ולנגן וידאו באיכות HD.
לחילופין אתה יכול גם להתקין את OpenELEC על כונן פלאש נייד ולנסות אותה על כל מחשב שברשותך, גם נייד, מאחר ומותקנת על כונן חיצוני אז אתה לא מבצע שינויים במחשב שלך אלא רק על הכונן החיצוני.
פלטפורמה זו תהווה בשבילך נקודת המוצא כיוון שהיא תיהיה מהירה, פונקציונלית ושימושית, רצוי להבין באמצעותה כיצד דברים צריכים לעבוד במערכות הזולות יותר מבוססות Arm ואנדרואיד.
פלטפורמה שנייה שאני ממליץ לך להתנסות עימה היא הRaspberry Pi בשילוב עם OpenELEC, כיוון שמצד אחד היא נתמכת באופן מלא ע"י XBMC ומאפשרת ניגון תכני HD ומצד שני היא פלטפורמה זולה מאוד שמבוססת על מעבד חלש.
זה יעזור לך להבין מצד אחד מה כן ניתן להשיג על פלטפורמה זולה שנתמכת בצורה מלאה ומצד שני את החסרונות שלה מבחינת ביצועים, ויש להשוות כל מוצר זול אחר יחסית אליה.
פלטפורמה שלישית היא לדעתי מכשיר אנדרואיד שתומך בXBMC באופן מלא (כולל פענוח וידאו בחומרה), רצוי מאוד כזה שמחובר ישירות לטלויזיה ולא טבלט או סלולרי כלשהו.
קודם כל תרצה להשוות את מערכת אנדרואיד בהשוואה לOpenELEC (השוואה לפלטפורמות הקודמות),
הנה מס' יתרונות וחסרונות שעולים בדעתי שתרצה להתייחס אליהם
היתרונות של אנדרואיד זה בעיקר הדפדפן, אפליקציות ומשחקים. (אישית אני נגד להריץ דפדפן על מסך הטלויזיה וממש לא התלהבתי מהמשחקים באנדרואיד, אבל רבים יחלקו עלי כנראה בשני נושאים אלו)
לעומת זאת באנדרויאד לא ניתן לנווט עם שלט וחובה עכבר (רצוי גם מקלדת), נראה לי יותר מסובך למשתמש הפשוט לבצע הגדרות מערכת, הרבה פחות אינטאיטיבי למשתמשים פחות טכניים להתשמש בה (ממליץ לך לעשות ניסוי להורים או לבת זוג).
ולא כל מחשב מבוסס אנדרואיד עם אותה גרסה זהה לשני, יש בעיות שנובעות מהתמיכה הגרועה של היצרנים הסיניים, קח לדוגמא את הG-Box Midnight, על הנייר מחשב אנדרואיד מבוסס Amlogic 8762-M3 עם תמיכה מלאה בXBMC ופענוח וידאו בחומרה, בפועל קיימות מס' לא קטן של בעיות עימו שנובעות מהסימפטום הסיני לשווק מוצר שעדיין לא בשל שהתוכנה שלו והדרייברים לא יציבים וכמובן יש להוסיף לכך שלאחר שהמוצר מופץ פיתוח תוכנה למוצר ותיקון באגים מתנהל בעצלתיים תודות לתמיכה הגרועה שמעניקים החברות הסיניות ללקוחותיהן.
ממליץ לך בחום לעבור על השרשור שבקישור http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=140327
על כל הפלטפורמות תרצה לבצע טסטים שונים כמו ניגון קבצי וידאו בפורמטים ורזולוציות שונות עם פסקולי אודיו בפורמטים שונים, ניגון מדיה מהתקן אחסון שמחובר ישירות למכשיר, ממקור ברשת הביתית (דרך רשת חוטית, בד"כ רשתות אלחוטיות לא מתמודדות עם תכני HD), ניגון תכנים מערוצי צפיה ישירה כדוגמת מאקו, צפיה ביוטיוב.
כמובן תרצה לבדוק את קליטת עידן+, אם זה במערכות מבוססות OpenELEC אז תוכל להפעיל שרת PVR על המערכת, מומלץ לנוסת להגדיר בנוסף לכך שני שרתים שונים עבור וינדוס ואולי להתנסות עם קופסא חיצונית כדוגמת HDHomeRun.
תרצה גם לבחון כל מיני תכונות שיתכן שיהיו חשובות למשתמשים שונים כמו פענוח אודיו ברסיבר ולא במכשיר (מכונה passthrough או bitstreaming), הרצת אפליקציות כמו תוכנות טורנט וnews, התנהגות כלקוח Airplay, קיום ושימושיות של יציאות מעבר לHDMI כמו אודיו דיגיטלי (אופטי או AUX), יציאת אודיו אנלוגית וכו...
אם תתנסה בזאת בכל אלה יהיה לך מספיק כלים ידע ונסיון לדעת בדיוק מה אתה רוצה, איך אתה רוצה שזה יעבוד מבחינת ביצועים ועושר תכונות.
נ.ב. יש מאמץ של קהילת הקוד הפתוח ליצור גרסת לינוקס מותאמת למכשירים מבוססי Amlogic 8762-M3, שווה לראות להיכן זה יתפתח, אם המאמצים ישאו פרי אז תפתח האפשרות ליצור גרסת OpenELEC למכשירים האלה (והצפי הוא גם למכשירים מבוססי Amlogic 8762-M6 הדו ליבתי).
הנה דוגמא למכשיר מבוסס M3 עם מקלט DVB-T מובנה http://www.alibaba.com/product-gs/70185 ... d_dvb.html
והנה כזה מבוסס M6 עם מקלט DVB-T מובנה http://www.alibaba.com/product-gs/68641 ... V_box.html
ובוודאי יש עוד רבים.
מאחר וכל מי שעוסק בזה עושה זאת בזמנו הפנוי ולא מרויח מכך דבר קשה לדעת האם יתממש ואם כן באיזה מידה.
אם תצא גרסת לינוקס מתאימה אני כן הולך לנסות בעצמי מכשיר כזה ולדווח על כך ברגע כשיתאפשר לי.
אני מעדכן את השרשור שבקישור בתדירות די גבוהה, שווה לך להציץ מבט
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הנה דוגמא למכשיר מבוסס M3 עם מקלט DVB-T מובנה http://www.alibaba.com/product-gs/70185 ... d_dvb.html
והנה כזה מבוסס M6 עם מקלט DVB-T מובנה http://www.alibaba.com/product-gs/68641 ... V_box.html
ובוודאי יש עוד רבים.
מאחר וכל מי שעוסק בזה עושה זאת בזמנו הפנוי ולא מרויח מכך דבר קשה לדעת האם יתממש ואם כן באיזה מידה.
אם תצא גרסת לינוקס מתאימה אני כן הולך לנסות בעצמי מכשיר כזה ולדווח על כך ברגע כשיתאפשר לי.
אני מעדכן את השרשור שבקישור בתדירות די גבוהה, שווה לך להציץ מבט
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
למי שיש את הmk808 יכול להריץ את הXBMC עם קבצים של 1080p וDTS הנה קישור להסבר:
http://www.armtvtech.com/armtvtechforum ... ?f=6&t=834
http://www.freaktab.com/showthread.php? ... ownload%29
http://www.freaktab.com/showthread.php? ... ownload%29
שים לב רק שהמדיה לא מנוגנת בXBMC אלא בנגן חיצוני, זה יכול לגרום לכאב ראש לא קטן מבחינת הגדרות, אם זה צירוף כתוביות, ניגון דרך מקור ברשת הביתית, ניגון סטרים rtmp, סרטונים מיוטיוב ואתרי צפייה ישירה, ניגון דרך מקור upnp (כנראה והולך להיות דיי שימושי עם xbmc בסביבת אנדרואיד להזרמת מדיה ברשת הביתית עקב מגבלות smb) ועוד...maormark כתב:למי שיש את הmk808 יכול להריץ את הXBMC עם קבצים של 1080p וDTS הנה קישור להסבר:
http://www.freaktab.com/showthread.php? ... ownload%29...
טוב אני רואה שמטרת השרשור המקורית חזרה
בכל אופן לנגן xbmc דרך mxplayer זה רעיון טוב אנסה בהקדם ואדווח על תוצאות...
ניגון תכני hd אחרים דרך הנגן הזה עברו חלק.
גיליתי שככל שקליטת ה wifi של המכשיר יותר טובה הוא מתחמם ונתקע פחות,
הזזתי את ה mk808 לקדמת הטלויזיה ושיניתי מעט את מיקום הראוטר שלי
ניגנתי ברשת הבייתית סרטים וסדרות באיכות hd 720p ועבר כמעט ללא הפרעה (במשך כמה שעות רצוף)
ניסיתי נגנים שונים אך חווית ה mxplayer הייתה הטובה ביותר.
במחשב הבייתי אני משתמש בנגן בשם bsplayer שהיתרון המשמעותי שלו שהוא מוריד ומדביק במקום הנכון את הכתוביות(בנוסף הוא נגן מעולה)
הנגן הזה בגרסה החינמית שלו ב play stor לא הצליח לנגן בכלל את הסרט אך ייבא את הכתוביות כמו במחשב הבייתי.
dhead2009
שאלת על ניגון סרטים שניסיתי: אז ניסיתי בהזרמה ברשת הבייתית ע"ג ה wifi ולכן חשבתי שזה קשור בראוטר (תזוזה קלה של הראוטר וה mk808 פתרו את הבעיה).
כמו כן ראיתי בפורומים בחו"ל שחל שיפור משמעותי בחיבור ישיר דרך usb to rj45 וכבל רשת - אנסה ואדווח.
בxbmc ניגון תכנים מחבילת wow של benny123 באיכות גבוהה תוקעת את המכשיר עד לריסטרט.
נקווה שתצא בקרוב אפליקצייה רשמית של xbmc ל play stor עם תמיכה בהאצת תוכנה ונקווה שישפר את המצב.
אנא תמשיך להעשיר אותנו בידע שלך ובהמלצה על מכשירים טובים.
Batnun כתב בראש הדף על מכשיר שנורא מסקרן אותי - מה חוות דעתך?
תודה.

בכל אופן לנגן xbmc דרך mxplayer זה רעיון טוב אנסה בהקדם ואדווח על תוצאות...
ניגון תכני hd אחרים דרך הנגן הזה עברו חלק.
גיליתי שככל שקליטת ה wifi של המכשיר יותר טובה הוא מתחמם ונתקע פחות,
הזזתי את ה mk808 לקדמת הטלויזיה ושיניתי מעט את מיקום הראוטר שלי
ניגנתי ברשת הבייתית סרטים וסדרות באיכות hd 720p ועבר כמעט ללא הפרעה (במשך כמה שעות רצוף)
ניסיתי נגנים שונים אך חווית ה mxplayer הייתה הטובה ביותר.
במחשב הבייתי אני משתמש בנגן בשם bsplayer שהיתרון המשמעותי שלו שהוא מוריד ומדביק במקום הנכון את הכתוביות(בנוסף הוא נגן מעולה)
הנגן הזה בגרסה החינמית שלו ב play stor לא הצליח לנגן בכלל את הסרט אך ייבא את הכתוביות כמו במחשב הבייתי.
dhead2009
שאלת על ניגון סרטים שניסיתי: אז ניסיתי בהזרמה ברשת הבייתית ע"ג ה wifi ולכן חשבתי שזה קשור בראוטר (תזוזה קלה של הראוטר וה mk808 פתרו את הבעיה).
כמו כן ראיתי בפורומים בחו"ל שחל שיפור משמעותי בחיבור ישיר דרך usb to rj45 וכבל רשת - אנסה ואדווח.
בxbmc ניגון תכנים מחבילת wow של benny123 באיכות גבוהה תוקעת את המכשיר עד לריסטרט.
נקווה שתצא בקרוב אפליקצייה רשמית של xbmc ל play stor עם תמיכה בהאצת תוכנה ונקווה שישפר את המצב.
אנא תמשיך להעשיר אותנו בידע שלך ובהמלצה על מכשירים טובים.
Batnun כתב בראש הדף על מכשיר שנורא מסקרן אותי - מה חוות דעתך?
תודה.
המכשיר מבוסס Tegra 3 של Nvidia, כנראה שמעבד זה יתמך רשמית ע"י XBMC ובפרט המכשיר הזה, אני לא מכיר עוד מכשירים שמכילים שבב זה למעט טבלטים (Transformer של Asus). שים לב שהחברה שמאחורי מכשיר זה תומכת בXBMC ותורמת לה כספים, ובנוסף לכך הכריזה שהמכשיר שלה יהיה תואם XBMC,
האם דיברו על ספציפית על פענוח וידאו בחומרה? לא ראיתי אבל הציפיה שזה כן יקרה.
המכשיר אמור אוטוטו להיות מופץ ללקוחות ואז אולי נדע יותר.
האם דיברו על ספציפית על פענוח וידאו בחומרה? לא ראיתי אבל הציפיה שזה כן יקרה.
המכשיר אמור אוטוטו להיות מופץ ללקוחות ואז אולי נדע יותר.
מאחר והמלצתי בשרשור הזה שרצוי להימנע מרכישת TV Sticks מבוססי Freescale i.MX6 עקב תקלות ובאגים אז רק אעדכן שמדווח שמוצרים מבוססי שבב זה מופצים מחדש וככל הנראה ניתנה התייחסות נאותם לתקלות אלה.
מדובר כמובן בשבב quad-core בתדירות 1.2Ghz (ממש לא אחד המהירים בשוק, אך עדיין quad) עם מאיץ גרפי Vivante GC2000.
נראה שיש שני מוצרים עיקריים כרגע HI802 ו GK802.
קישור לדיווח בCNXSoft
http://www.cnx-software.com/2012/12/08/ ... gle+Reader
מדובר כמובן בשבב quad-core בתדירות 1.2Ghz (ממש לא אחד המהירים בשוק, אך עדיין quad) עם מאיץ גרפי Vivante GC2000.
נראה שיש שני מוצרים עיקריים כרגע HI802 ו GK802.
קישור לדיווח בCNXSoft
http://www.cnx-software.com/2012/12/08/ ... gle+Reader