איפה ועד כמה חשובה ומשפיעה ארץ ייצור חלק מסויים...

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #21 

ייצור בסין זו, בפשטות, הדרך של חברות מערביות לעקוף תקנים מערביים (ISO, CMMI וכ"ו) ולהמנע מהטירדה שנקראת זכויות סוציאליות לעובד. זו פשוט יריקה בפרצופו של הצרכן. זה הכול. מדובר בהוזלת עלויות ותו לא. חברות לאומיות מוכרות מתחום הרכב, האלקטרוניקה, האודיו, הרפואה והפארמצטיקה, אירונאוטיקה, נשק ותחומים רבים אחרים - לא מתקרבות לסין. אני ממש לא רואה איך BMW לא שורדת כתוצאה מכך או איך השוק של לוקהיד-מרטין או 'טבע' נפגע.

לנו, בתור ישראלים, יש אינטרס נוסף בלהמנע מהתוצרת של המדינה המנוולת הזו. איפה שיש לישראל אויב - שם תוכלו למצוא קשר סיני. איראן, לוב, סודאן, אלג'יר - כולן שווקים סיניים פורחים. מי תומך במחבלים באו"ם??? מי תמיד תוקע לנו סכינים בגב??? בבקשה. עכשיו קנו את הזבל שלהם ונפחו את חשבונות הבנק של ראשי המפלגה הקומוניסטית בקנטונים ובערים הגדולות. ותעשו לי טובה אישית - לפחות בפורום הזה - תנו לי לשכוח שהם קיימים בכלל.

וברוח זו ובהקבלה -
משחתת בריטית נתקלת בסירה ובה ארבעה חותרים מוסלמים בדרכם לבריטניה. 'מי אתם ומה מטרתכם?' שאלו הבריטים במערכת הכריזה. 'אנחנו מוסלמים ובאנו לכבוש את בריטניה' השיבו החותרים. 'מה? יש איתכם עוד מישהו?' גיחכו בתמיהה הקצינים הבריטים. 'לא!' השיבו החותרים המוסלמים. 'אתם מחכים לעוד מישהו?' המשיכו הבריטים לחקור. 'לא!' השיבו המוסלמים בסירה. 'אנחנו האחרונים'!
...
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 01/12/2012 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7044
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #22 

זה רק עניין של זמן שסין תעבור מייצור לתכנון ולמכירה ישירה ואז כל אותן חברות שחסכו כמה דולרים בעלות המוצר תצטרכנה להתמודד עם המוצרים שלהם מול מוצרים סיניים שיותר טובים והרבה יותר זולים ממה שהם יכולים להכין.

ראו מה קרה ליפן וראו מה קרה לטיוואן וקוריאה.

המערב נותן את הטכנולוגיה לסין עבור יצור זול ובלי להרגיש מוכר את הבכורה שלו בנזיד עדשים!!

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #23 

molvy כתב:זה רק עניין של זמן שסין תעבור מייצור לתכנון ולמכירה ישירה ואז כל אותן חברות שחסכו כמה דולרים בעלות המוצר תצטרכנה להתמודד עם המוצרים שלהם מול מוצרים סיניים שיותר טובים והרבה יותר זולים ממה שהם יכולים להכין.

ראו מה קרה ליפן וראו מה קרה לטיוואן וקוריאה.

המערב נותן את הטכנולוגיה לסין עבור יצור זול ובלי להרגיש מוכר את הבכורה שלו בנזיד עדשים!!
...
אמת.

אם אני לא טועה, קראתי פעם בפורום "דו-ערוצי" פוסט של בחור שחזר משהות בתערוכה בסין וסיפר שיש שם תעשיית High-End בסטריאו שמשאירה למערב אבק.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”