65st50 הותקנה - וכעת התמונות
65st50 הותקנה
זהו,
אתמול הגיעה והותקנה
היום יגיעו מ - YES ויהיו גם ערוצי HD
חברים אני צריך ערכי כיול - נא עזרתכם
התרשמות ראשונית:
1. משתקפת - ידעתי ואע"פ כן קניתי כי הבנתי שהלדים החדשות לא הרבה פחות.
2. בשידורים רגילים (SD) ועם ממיר רגיל בחיבור מעפן (אדום, צהוב, לבן) - נראה יותר טבעי מטלויזית לד.
3. הסרט 2012 ב HD RIP נראה נהדר.
4. היום ליגת האלופות ב HD - מחכה בקוצר רוח
בקרוב תמונות (אע"פ שהאשה פוחדת מעין הרע) -
אתמול הגיעה והותקנה
היום יגיעו מ - YES ויהיו גם ערוצי HD
חברים אני צריך ערכי כיול - נא עזרתכם
התרשמות ראשונית:
1. משתקפת - ידעתי ואע"פ כן קניתי כי הבנתי שהלדים החדשות לא הרבה פחות.
2. בשידורים רגילים (SD) ועם ממיר רגיל בחיבור מעפן (אדום, צהוב, לבן) - נראה יותר טבעי מטלויזית לד.
3. הסרט 2012 ב HD RIP נראה נהדר.
4. היום ליגת האלופות ב HD - מחכה בקוצר רוח
בקרוב תמונות (אע"פ שהאשה פוחדת מעין הרע) -
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני גם יש לי את אותו מסך כמו שלך ואני רואה על מצב סינימה בחודשים הראשונים כי הוא קצת חשוך וזה יותר בריא למסך בהתחלה. אחרי זה אעביר למצב נורמל. ואל תצפה שמישהו ייתן לך ערכיי כיול אני עד עכשיו מחכה לזה כבר הפוסט שלי נעלם. מה שכן אתה תקבל המון מזל טוב ותתחדש ותעלה תמונות זה מה שיודעים להגיד בפורום הזה.. תהנה ממצבי הכיול הקיימים רואים סבבה לגמריי.
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
תתחדש.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
WOWRAF23 כתב:ואל תצפה שמישהו ייתן לך ערכיי כיול אני עד עכשיו מחכה לזה כבר הפוסט שלי נעלם. מה שכן אתה תקבל המון מזל טוב ותתחדש ותעלה תמונות זה מה שיודעים להגיד בפורום הזה.....
בתור מישהו עם 16 פוסטים יש לך בטן מזה מלאה על הפורום. ממש כועס הא?
אז בוא אני אגלה לך משהו - אין דבר כזה "ערכי כיול". כלומר ברור שיש - אבל מה שנכון לתצורה שלי לא נכון לתצורה שלך...
יותר מזה - אם יש לך 3 input-ים במסך מ-3 מכשירים שונים - אתה למעשה צריך 3 ערכי כיול שונים - אחד לכל כניסה.
אז אם לא נותנים לך ערכים - אל תכעס - כנראה מי שמבין יודע שאין לו מה לתת לך כי הערכים שלו לא יהיו נכונים בשבילך.
אז ניטול קורה מבין עיננו?
ממש לא כועס על הפורום אבל מצפה שאנשים ינסו לפחות לעזור. אבל בוא אגיד לך משהו שיש דבר כזה שנקרא ערכי כיול כנראה אתה לא מבין. כי כשרשמתי ערכי כיול בגוגל באנגלית על אותו הדגם שלי זה נתן לי בכל האתרים ערכי כיול למצב צפייה כמובן של סרטי HD דרך HDMI כי זה לא מעניין אף אחד ערכי כיול למצב של שידורי יס או הוט. אבל בכל האתרים האלה נתנו ערכי כיול למצב תמונה CUSTOM שלנו בארץ אין את המצב תמונה הזאת. לכן ציפיתי שאם בחול אנשים נותנים ערכי כיול אולי פה בארץ אנשים ייתנו ערכי כיול למצב הסטנדרטי של הגדרות התמונה. יש מצב שנקרא נורמל או סינימה ומי שיודע להוציא ממנו את הכי טוב שיפרסם. יש פה יותר מעשרה אנשים שקנו את ה65ST50 ואני ביינהם. .ואם תשים לב עוד כמה אנשים ביקשו ערכי כיול למסך הזה. אז מה כולם לא מבינים?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 60#1792760RAF23 כתב:ממש לא כועס על הפורום אבל מצפה שאנשים ינסו לפחות לעזור. אבל בוא אגיד לך משהו שיש דבר כזה שנקרא ערכי כיול כנראה אתה לא מבין. כי כשרשמתי ערכי כיול בגוגל באנגלית על אותו הדגם שלי זה נתן לי בכל האתרים ערכי כיול למצב צפייה כמובן של סרטי HD דרך HDMI כי זה לא מעניין אף אחד ערכי כיול למצב של שידורי יס או הוט. אבל בכל האתרים האלה נתנו ערכי כיול למצב תמונה CUSTOM שלנו בארץ אין את המצב תמונה הזאת. לכן ציפיתי שאם בחול אנשים נותנים ערכי כיול אולי פה בארץ אנשים ייתנו ערכי כיול למצב הסטנדרטי של הגדרות התמונה. יש מצב שנקרא נורמל או סינימה ומי שיודע להוציא ממנו את הכי טוב שיפרסם. יש פה יותר מעשרה אנשים שקנו את ה65ST50 ואני ביינהם. .ואם תשים לב עוד כמה אנשים ביקשו ערכי כיול למסך הזה. אז מה כולם לא מבינים?...
לי עזר מאוד ושוב תודה למסייע!
הדרך היחידה לעבוד על כל מאפייני התמונה, זה במצב TRUE CINEMA, רק אז
יש גישה לכל האפשרויות כיול. זה מה שבחול מכונה CUSTOM.
בהצלחה.
איך נקרא מנגנון החלקה ??
ואני מבין שאת הערכים הנ"ל עושים תחת מצב true cinema ?
אגב: קראתי שצריך איזו הרצה בהתחלה?
דבר נוסף אני שם לב שיש הבהובים כאלו כמו ב crt (גם בחנות הבחנתי בזה)- זה תקין ?? אפשר להעלים את זה ??
ולא שכחתי - בקרוב תמונות
בטעות הגבתי את הרשום לעיל גם בלינק שצורף
מתנצל
אך אנא הגיבו
ואני מבין שאת הערכים הנ"ל עושים תחת מצב true cinema ?
אגב: קראתי שצריך איזו הרצה בהתחלה?
דבר נוסף אני שם לב שיש הבהובים כאלו כמו ב crt (גם בחנות הבחנתי בזה)- זה תקין ?? אפשר להעלים את זה ??
ולא שכחתי - בקרוב תמונות
בטעות הגבתי את הרשום לעיל גם בלינק שצורף
מתנצל
אך אנא הגיבו