הוט מסרסים את החבילה הצרה
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
כמו שנאמר לפניי ערוץ 23 מחליף נהדר את ערוץ הילדים.
את ערוצי הסרטים והסדרות כולנו יודעים מה מחליף...
את ערוץ המוזיקה - youtube
+ ערוץ 10 / 2
ואתם מסודרים.
(לא יודע לגבי ספורט - לא מתעניין )
את ערוצי הסרטים והסדרות כולנו יודעים מה מחליף...
את ערוץ המוזיקה - youtube
+ ערוץ 10 / 2
ואתם מסודרים.
(לא יודע לגבי ספורט - לא מתעניין )
- dotti
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
יש עוד דבר שבהולנד עושים, ובישראל לא - נלחמים בפיראטיות. כל עוד כל התוכן שבעולם זמין בחינם ובלי מאמץ, לא משתלם לאף שחקן חדש להיכנס לשוק.asaf23 כתב:הבעיה היא שנתנו להוט ויס להציע חבילה צרה מלכתחילה.
בהולנד נתנו זאת לספק חיצוני (KPN - חברת סלולר ואינטרנט). החבילה משודרת ב-DVB-T. תמורת 9 יורו בחודש (50 ש"ח) מקבלים 26 ערוצי טלוויזיה ו-23 ערוצי רדיו.
http://www.digitenne.nl/
האחראים על שוק התקשורת בישראל עושים עבודה לא רצינית, לא יסודית ולא לומדים את התחום לעומק ממדינות אחרות. הצרכן נדפק....
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
asaf23 איזה קטע מנית את כל הערוצים שאני מוצא ברוסיה זורמים בחופשיות
מה שמגניב זה ערוץ ה-BBC שמגיע עם תרגום בעברית
לאחר שגיליתי אותו אני לא מפסיק לצפות בתכנים שבו ותשמע מדובר בתכנים איכותיים אחד אחרי השני שלא לדבר על הסדרה הפיתון השחור של רואן אטינקסון שזו סידרה קורעת לחובבי הקומדיות הבריטיות... ויש עוד מלא תכנים
מה שכן האיכות היא ללא פשרות ואני ממש מקנא בהם ולפחות דרך האינטרנט יכול לדמיין שאני חי שמה נהנה כמו כולם בממיר הקטן שלי בלי מאמץ.. פה בישראל אנחנו מפגרים טכנולוגיות ולפעמים היה עדיף להשאר כבר עם האנלוגי ולחסוך לנו הוצאות מיותרות על ממירים שעוד מעט ישנו בעבורם את הפענוח שלא לדבר על כמות בעיות הקליטה שיש וכל החרא הסיני שנדחף ללקוחות הישראליים עם הכיתוב הנוצץ HD כאשר אין אף ערוץ DTT המשדר באיכות כזו.. עצוב עצוב עצוב
מה שמגניב זה ערוץ ה-BBC שמגיע עם תרגום בעברית
מה שכן האיכות היא ללא פשרות ואני ממש מקנא בהם ולפחות דרך האינטרנט יכול לדמיין שאני חי שמה נהנה כמו כולם בממיר הקטן שלי בלי מאמץ.. פה בישראל אנחנו מפגרים טכנולוגיות ולפעמים היה עדיף להשאר כבר עם האנלוגי ולחסוך לנו הוצאות מיותרות על ממירים שעוד מעט ישנו בעבורם את הפענוח שלא לדבר על כמות בעיות הקליטה שיש וכל החרא הסיני שנדחף ללקוחות הישראליים עם הכיתוב הנוצץ HD כאשר אין אף ערוץ DTT המשדר באיכות כזו.. עצוב עצוב עצוב
-
snad
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 475
http://technation.themarker.com/1.1875922
"החבילה תישאר בסיסית, והלקוחות לא יוכלו להוסיף על גביה ערוצי פרימיום, כמו ספורט למשל. כמו כן, בעלי החבילה לא יוכלו לצפות בתוכני VOD"
"HOT ו-yes מסרבות בינתיים לחשוף את רשימת הערוצים הסופית שתיכלל בחבילה הצרה. מבחינתן, זהו לא אירוע שמצדיק חגיגה תקשורתית, והן מתכוונות לחשוף את רשימת הערוצים רק ביום ראשון. האינטרס של החברות הוא ליצור חבילה מצומצמת שתעמוד בכללי הרגולציה, אך לא מעבר לכך"
"ההערכות הן כי מחיר החבילה יהיה 120-130 שקל"
"החבילה תישאר בסיסית, והלקוחות לא יוכלו להוסיף על גביה ערוצי פרימיום, כמו ספורט למשל. כמו כן, בעלי החבילה לא יוכלו לצפות בתוכני VOD"
"HOT ו-yes מסרבות בינתיים לחשוף את רשימת הערוצים הסופית שתיכלל בחבילה הצרה. מבחינתן, זהו לא אירוע שמצדיק חגיגה תקשורתית, והן מתכוונות לחשוף את רשימת הערוצים רק ביום ראשון. האינטרס של החברות הוא ליצור חבילה מצומצמת שתעמוד בכללי הרגולציה, אך לא מעבר לכך"
"ההערכות הן כי מחיר החבילה יהיה 120-130 שקל"
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
ידיעה מהיום - מחירי החבילות הצרות - 129 ביס, 149 בהוט:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
- MiGHTyDuCK
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
החבילה הצרה בדיחה, צוחקים לנו בפנים
- dodi88
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3803
129 שקלים ב-YES בשנה הראשונה בלבד, לאחר שנה - המחיר עולה ל-149 ש"ח, בדיוק כמו ב-HOT.nirzon כתב:ידיעה מהיום - מחירי החבילות הצרות - 129 ביס, 149 בהוט:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle...
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
דאגו לעשות את החבילה הכי מחורבנת שאפשר.
הוט ויס הן קרטל ופועלות לפי כל מאפייני הקרטל האפשריים. איך הממונה להגבלים עסקיים לא נכנס בעסק הזה, אני לא מצליח להבין.
החברות פועלות להעלות מחירים ולהקטין את השוק וזה לא מצב הגיוני.
אני חשבתי שיהיה נחמד לקחת חבילה צרה בעלות נמוכה ולשים שידורי ספורט. במחיר הזה אני מעדיף להסתדר בלי ולהשאר בלי הוט ויס.
הוט ויס הן קרטל ופועלות לפי כל מאפייני הקרטל האפשריים. איך הממונה להגבלים עסקיים לא נכנס בעסק הזה, אני לא מצליח להבין.
החברות פועלות להעלות מחירים ולהקטין את השוק וזה לא מצב הגיוני.
אני חשבתי שיהיה נחמד לקחת חבילה צרה בעלות נמוכה ולשים שידורי ספורט. במחיר הזה אני מעדיף להסתדר בלי ולהשאר בלי הוט ויס.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
חבל שהמועצה לכבלים לא למדה ממשרד התקשורת איך חברות התקשורת עוקפות את ההנחיות.
לפני כמה שנים בזק הראתה למשרד התקשרות איך מתחכמנים את המערכת ותמחרה את ה-NAKED ADSL, שהמשרד הכריח אותה להציע, בדיוק כמו "קו קל".
עכשיו באה מועצת הכבלים מכריחה את YES ו-HOT להציע "חבילות צרות" וכולם מתפלאים למה המחיר לא אטרקטיבי...
לפני כמה שנים בזק הראתה למשרד התקשרות איך מתחכמנים את המערכת ותמחרה את ה-NAKED ADSL, שהמשרד הכריח אותה להציע, בדיוק כמו "קו קל".
עכשיו באה מועצת הכבלים מכריחה את YES ו-HOT להציע "חבילות צרות" וכולם מתפלאים למה המחיר לא אטרקטיבי...
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- Hadudan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
לאחר קצת שיאורי בית רציתי לעדכן אתכם לגבי החבילות ה"רזות".
כיום בהוט תקבלו:
-הוט FAMILY
-ערוץ 9
-ערוץ10
-ערוץ הראשון
-הוט FILMS
-ערוץ הקניות
- ערוץ 2
- חינוכית 23
- ערוץ 24 מוסיקה
- ערוץ הערבי (30)
- ערוץ ZOOM לילדים
- 33
- ONE
- קהילתי 98
- כנסת 99
- ערוצי רדיו
והפצצה מגיעה בסוף:
לא ניתן להוסיף שירותים או ערוצים נוספים על חבילת ה-compact.
שזה עומר אני לא יכול להוסיף ערוצי ספורט ב-65 שקלים או לצרף ערוצים בטורקית ב-30 שקלים או חבילת טבע ב-40 שקלים ועוד.
עכשיו אני רוצה לישאול אותכם:
זה לא יריקה בפרצוף של הציבור?
אני התנתקתי מהם מייד.ועפילו לא ביררתי אצל היריבה. שיהיה להם בהצלה.
כיום בהוט תקבלו:
-הוט FAMILY
-ערוץ 9
-ערוץ10
-ערוץ הראשון
-הוט FILMS
-ערוץ הקניות
- ערוץ 2
- חינוכית 23
- ערוץ 24 מוסיקה
- ערוץ הערבי (30)
- ערוץ ZOOM לילדים
- 33
- ONE
- קהילתי 98
- כנסת 99
- ערוצי רדיו
והפצצה מגיעה בסוף:
לא ניתן להוסיף שירותים או ערוצים נוספים על חבילת ה-compact.
שזה עומר אני לא יכול להוסיף ערוצי ספורט ב-65 שקלים או לצרף ערוצים בטורקית ב-30 שקלים או חבילת טבע ב-40 שקלים ועוד.
עכשיו אני רוצה לישאול אותכם:
זה לא יריקה בפרצוף של הציבור?
אני התנתקתי מהם מייד.ועפילו לא ביררתי אצל היריבה. שיהיה להם בהצלה.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
יש בלווין 900 ערוצים בחינם, מי צריך את זה?