לא יכולתי להתאפק - הזמנתי היום את הנגן OPPO BDP-105

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
erez67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #21 

תתחדש ותהנה מהמכשיר (Y)
שתף אותנו האם אכן יש מגבלה על ניגון קבצים שהורדו מהרשת בגלל ההגנה החדשה

michal20600
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 463
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #22 

ואו!!!
אני גם זוממת לרכוש את המכשיר.
האם הסאונד האנלוגי שלו שווה?
האם הוא נשמע לדעתך טוב כמו ה 93 nuforce adition?
האם באמת ניתן לחבר אליו את ממיר הכבלים כ inpiut והוא מוציא את זה טוב יותר???
האם פתרת את עניין הכתוביות?

מה הביא אותך לרכוש אותו מארה"ב ולא מקום אחר?

האם שמעת על audiocom?
הם מציעים:

http://www.audiocominternational.com/bl ... -zone.html

aviarad3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

michal20600 כתב:ואו!!!
אני גם זוממת לרכוש את המכשיר.
האם הסאונד האנלוגי שלו שווה?
האם הוא נשמע לדעתך טוב כמו ה 93 nuforce adition?
האם באמת ניתן לחבר אליו את ממיר הכבלים כ inpiut והוא מוציא את זה טוב יותר???
האם פתרת את עניין הכתוביות?

מה הביא אותך לרכוש אותו מארה"ב ולא מקום אחר?

האם שמעת על audiocom?
הם מציעים:

http://www.audiocominternational.com/bl ... -zone.html
...
תודה למברכים
ולשאלותייך
בנתיים אני מאוד מרוצה מהסאונד.
אינני מכיר את 93 nuforce adition
ניתן לחבר את ממיר הכבלים לא התעמקתי בהבדלים אך רואים טוב מאוד.
לא צפיתי בעיה בכתוביות. מה שראיתי בנתיים אילו קבצים AVI או MKV עם כתוביות חיצוניות ללא שום בעיה
אני מנגן מכונן רשת SMB
אולם כן ראיתי שהוא לא מנגן תקיית בלו ריי וצריך להיכנס אליה ולהריץ את קובץ הוידאו עצמו
לגבי הלינק שנתת אמנם הוא לא נעול לאיזור אך הוא יקר בכ - 3000 ש"ח
אציין כי המכשיר לא תומך ב GAPLESS AUDIO וחבל
התרשמות כללית עד עתה היא כי זהו מכשיר מדהים כמעט כל מה שרציתי ממקור. בנוי כמו טנק (יחסית ליעוד שלו)
אני מזרים מדיה ממחשב עוד מהתקופה של טלויזיות ה CRT. מזמן נטשתי את כל המקורות הישנים (טייפ, תקליטים, CD, DVD, וכו' אני משאיר לבן שלי את ההתעסקות עם התקליטים והתענגות מכל ה- HISS WAM WOO וציקצוקי הלכלוך והשריטות, קולות שהוציאו אותי מדעתי בזמנו) עקב כמות גדולה של אלבומים שהיו/יש לי שמתי לב שאני לא שומע שירים מסויימים כי אני פשוט לא מגיע פיזית אליהם. לכן הזרמת מדיה בשבילי היא הדרך היחידה, וככזו היא מצדיקה השקעה משמעותית בכיוון.
מדיה סטרימר מאפשר גם צפייה בהופעות חיות ולכן מקור איכותי חייב לתמוך גם בווידאו משמע המקור האידיאלי הינו מזרים מדיה.
השקעה של 7000 ש"ח למקור "כל יכול" כזה היא השקעה נמוכה ביותר ביחס לכל רכיב במערכת שלי.
כך שאני ממליץ לבחון אופציה זו היטב בטרם החלטה.
נערך לאחרונה על ידי aviarad3 ב 15/12/2012 10:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

erez67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

אשמח אם תוכל לענות על שאלתי לגבי המגבלה של סינוייה. לפי מה שתואר ניגון קובץ MKV שהורד באינטרנט עשוי להפסיק להשמיע סאונד לאחר 20 דקות.
האם קיימת תמיכה בכתוביות בעברית?
אני מניח שהתשובות שלך חשובות לרבים מהפורום שמתעניינים כמוני במכשיר
תודה ושבוע טוב

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #25 

תתחדש
אכן נראה מכשיר מרשים.
קצת מוזר שאתה משתמש בו רק להזרמה, לא עדיף לקחת סטרימר ייעודי?
העם דורש..... כל מיני דברים

aviarad3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #26 

erez67 כתב:אשמח אם תוכל לענות על שאלתי לגבי המגבלה של סינוייה. לפי מה שתואר ניגון קובץ MKV שהורד באינטרנט עשוי להפסיק להשמיע סאונד לאחר 20 דקות.
האם קיימת תמיכה בכתוביות בעברית?
אני מניח שהתשובות שלך חשובות לרבים מהפורום שמתעניינים כמוני במכשיר
תודה ושבוע טוב
...
אם הבנתי נכון סינוייה צריכה להיות גם בקובץ המנוגן.
אני בכל אופן מנגן MKV באורך מלא ללא שום בעיות.
יש תמיכה בכתוביות בעברית.

aviarad3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #27 

sam22 כתב:תתחדש
אכן נראה מכשיר מרשים.
...
הסיבה העיקרית כפי שציינתי היא איכות הממירים DAC שלו.
אך גם איכות הבנייה של כלל המכשיר, למשל אני לא מעוניין להשתמש בקדם מגבר, לכן איכות הרכיבים והתוכנה השולטים בווליום חשובה. למשל ב A200 שהיה לי איכות זו הייתה נמוכה והפריעה מאוד בהאזנה.
באופן כללי רכישת המכשיר היא יותר סולידית בגישה במובן זה שהעדפתי איכות בנייה, אוריינטציה לאודיו איכותי, יציבות (מה שלא היה כל כך ב A200 על אף ונהיה מחובר דיגיטלית לממיר חיצוני).
עולם הווידאו משתנה בקצב מהיר ולכן אין טעם להשקיע בסטרימר יותר מידי (אורך חיים של סטרימר עדכני הוא כשנתיים שלוש)
המחשבה כאן היא לא כל כך על עדכניות (בטח לא של וידאו) אילה על איכות, יציבות ואודיופיליות. להערכתי מכשיר כזה יהיה עדכני לשימושים שלי אפילו עד עשר שנים מהיום, ואם אחליף אותו נראה לי שזה יהיה יותר מעניין של רצון לשנות או מחלת השדרגת, מאשר מוגבלות של המכשיר.
לפחות זו התקווה :)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #28 

עושה רושם של מכשיר בן !!!! 8)
עושה לי חשק להוריד את הפיוניר BDP-09 שלי מהארון ולהשתמש בו כסטרימר
למרות שלא הצלחתי בזאת עד היום :roll: :idea: (i) (l) (b) (f)

beller007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #29 

aviarad3 כתב:
אכן נראה מכשיר מרשים.
...
אך גם איכות הבנייה של כלל המכשיר, למשל אני לא מעוניין להשתמש בקדם מגבר, לכן איכות הרכיבים והתוכנה השולטים בווליום חשובה. למשל ב A200 שהיה לי איכות זו הייתה נמוכה והפריעה מאוד בהאזנה.
באופן כללי רכישת המכשיר היא יותר סולידית בגישה במובן זה שהעדפתי איכות בנייה, אוריינטציה לאודיו איכותי, יציבות (מה שלא היה כל כך ב A200 על אף ונהיה מחובר דיגיטלית לממיר חיצוני).
עולם הווידאו משתנה בקצב מהיר ולכן אין טעם להשקיע בסטרימר יותר מידי (אורך חיים של סטרימר עדכני הוא כשנתיים שלוש)
המחשבה כאן היא לא כל כך על עדכניות (בטח לא של וידאו) אילה על איכות, יציבות ואודיופיליות. להערכתי מכשיר כזה יהיה עדכני לשימושים שלי אפילו עד עשר שנים מהיום, ואם אחליף אותו נראה לי שזה יהיה יותר מעניין של רצון לשנות או מחלת השדרגת, מאשר מוגבלות של המכשיר.
...
(Y) (Y)

אנשים שכחו שהנגן בעל 7.1 DACים באותה רמה כמו ה-2.0 DAC שלו.

ז"א שכל החכמים למינהם שמציעים סטרימר + DAC חיצוני הוא לא רלוונטי, כי אמנם טיפלת אולי בדו ערוצי בהוספת DAC חיצוני (ורצוי DAC בעלות של 15,000 ש"ח וצפונה שישתוו ל-DACים באופו)
עדיין ב-7.1 קולנוע יישמע גרוע כאשר סומכים על הרסיברים או פרוססורים זולים למינהם שיטפלו בהמרה של ה-DACים והתוצאה תהיה לרוב - דחוס, לעוס, צורם ורחוק מלהיות איכותי!!!

michal20600
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

לרוכש האופו המאושר -
האם קנית את המכשיר מאיביי או ישירות מחברת אופו?
אתה שיכנעת אותי סופית שאני רוצה אותו

התוכל לצרף את הלינק של החנות ממנה קנית?

אני תכננתי לרכוש מאנגליה - ואז שמתי לב שהמחיר בפאונד ולא ביורו וזה הופך את העניין לסופר יקר...

מדוע לא חיכית לכך שיפתחו פיתרון שיהפוך את המכשיר למולטי זון???

aviarad3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #31 

beller007 כתב:
aviarad3 כתב:
אכן נראה מכשיר מרשים.
...
...
(Y) (Y)

אנשים שכחו שהנגן בעל 7.1 DACים באותה רמה כמו ה-2.0 DAC שלו.

ז"א שכל החכמים למינהם שמציעים סטרימר + DAC חיצוני הוא לא רלוונטי, כי אמנם טיפלת אולי בדו ערוצי בהוספת DAC חיצוני (ורצוי DAC בעלות של 15,000 ש"ח וצפונה שישתוו ל-DACים באופו)
עדיין ב-7.1 קולנוע יישמע גרוע כאשר סומכים על הרסיברים או פרוססורים זולים למינהם שיטפלו בהמרה של ה-DACים והתוצאה תהיה לרוב - דחוס, לעוס, צורם ורחוק מלהיות איכותי!!!
...
צודק ביותר!
מאחר ועיקר דרישות האודיופיליות שלי קיימות בסטריאו, עניין איכות הממירים לקולנוע ביתי אינה מודגשת, אך בוודאי שקיימת.
ועוד אזכיר:
1. שליטה בווליום איכותית (פוטנציומטר - בעולם האנלוגי). המכשיר זוכר רמת ווליום אחרונה אפילו אחרי הפסקת חשמל, משמע אפשר לוותר על קדם מגבר, זהוא צעד אודיופילי וכלכלי נכון. כדברי אחד מבעלי PS AUDIO
"THERE IS NO PRE AMP LIKE NO PRE AMP" כאשר תיאר את הממיר\מזרים שלהם PERFECTWAVE DAC
2. מקור ALL IN ONE יתרון משמעותי ביותר.

מילה חשובה לגבי סטרימרים מצויינים וזולים (לטובה) הקיימים בשוק, הם מצויינים וורסטילים ביותר ולעניין וידאו ואודיו נגיש, הם מעולים. ואכן תקופה לא קצרה השתמשתי בשניים מהם EXTREAMER, A200.
אולם בשימוש במערכת אודיופילית, לבניה איכותית תוך שימוש בחומרים/תוכנות איכותיות, יש משמעות רבה.
ברור לי כי A400 ,PRODEGY ודומיהם וורסטילים וינגנו יותר פורמטים, יציגו את המדיה באופן יפה יותר (אולי) מה OPPO,
אולם כפי שכבר הסברתי, היכן הם הדגשים מבחינתי.

המושג "מזרים מדיה" "סטרימר" נתפס כמוצר זול, שהוא תוצאה של מחשב מדיה מוגבל ומקונפג, כך שהמשתמש צריך מינימום ידע לתפעל אותו. כתוצאה מזה, נבנו עד עתה מוצרים עם מינימום השקעה ברכיבים, כך שיתקבל מכשיר המבצע את האמור בעלות של 70$-200$ - מטרה שהושגה. זו הסיבה שהמושגים "סטרימר" ו"היי אנד" הם כמעט פרדוקס.
רק בעת האחרונה מתחילים להבין שעולם המדיות הפיזיות הולך ונעלם. ועולם ההורדות\רכישות אונליין פורח, ואז מזרים הוא הפתרון היחיד. וככזה הוא צריך לתת פתרון לשווקים רבים. שוק ההי אנד, הוא אחד מהם.
WADIA, NAME AUDIO, ELECTROCOMPANIET, OPPO ואחרים זיהו זאת ופעלו בהתאם.
לגבי ה OPPO לא הכל מושלם.
הייתי שמח אם הייתה קישוריות BLUETOOTH למכשירים ניידים, NMJ להזרמה ברשת (לא ראיתי כזה) ואני בטוח שיש עוד שחסר. אולם העיקר קיים - איכות, הזרמה מרשת, תוכנה יציבה ביותר, חברה חזקה מאחור.
אגב כבר יצאה גרסת קושחה חדשה וזה פחות מחודש אחרי ההשקה, דבר המעיד על אוזן קשבת ודינמיות.

מחיפשים רבים ברשת לא מצאתי נגן אודיו דו ערוצי ורב ערוצי אודיופילי וגם נגן וידאו וידאופילי במכשיר אחד, ואם כבר מצאתי משהו שעונה לחלק מהדרישות האילו (בפירוש לא לכולם) המחיר לא ירד מ 17,000 ש"ח לזול שבהם.

כך שמבחינתי זהוא מכשיר מדהים הקולע בול לצרכים\רצונות שלי.

דוגמאות למזרימים חלקיים בלבד (לרוב ללא יכולת וידאו בכלל וללא יכולת הצגת רשימות ארוכות - דהיינו חיבור לטלויזיה)

NAME AUDIO NaimUniti 2
http://www.whathifi.com/news/high-end-2 ... of-servers
עלות בארץ כ- 24,000 ש"ח (ללא וידאו כלל וללא חיבור לטלויזיה)

EMP 2 electrocompaniet
http://www.electrocompaniet.no/products ... /emp2.html
אגב זהו OPPO 93 עם DAC ואספקת כח של electrocompaniet
מחיר בארץ ₪16,900

אני לא רואה בטרספורטר של לוג'יטק מכשיר אודיופילי (אין לו יכולות וידאו) יחד עם זאת עלות עד לא מזמן הייתה בארץ כ - 9,800 ש"ח עתה מחירו הורד ל 6,500
http://www.logitech.com/en-us/product/t ... ?crid=1001

וכמובן ps audio perfectwave dac עם כרטיס רשת (ללא יכולות וידאו) עלות בארץ כ 23,000 ש"ח
http://www.psaudio.com/products/audio/m ... twave-dac/
http://www.musicdirect.com/p-84566-ps-a ... otion.aspx

כל המחירים הם ביבוא אישי (למעט EMP 2 electrocompaniet) משמע המחיר יכול רק לעלות עם יבוא מקומי.

ולא דיברתי עד עכשיו על הטרנספורט בלו ריי. הסיבה כי אני לא מעריך טרנספורטים באופן כללי, זאת מאחר ולמכשירים מכניים אילו יש תרומה פיזיקלית לא טובה לסאונד. (אגב אני משתומם למראה ההצמדות למכשירים מכניים אילו אלופי הג'יטר, מסיבות של איכות צליל. הדבר דומה בעני לחזרה למכשיר טלפון אנלוגיים עם חוגה היום. יהיו הסיבות אשר יהיו) ולמדיות אילו יש מגבלת מקום ותמיד יבוא פורמט המצריך מקום רב יותר מהמדיה. כך היה עם:
5.25 , 1.44 , BluRay , DVD DL , DVD , LASER DISC , CD וההמשך בטוח שעוד יבוא.
כשיגיעו סרטי ה 4K נצטרך מדיה חדשה ולצורך כך נחליף את כל המכשיר.
המסקנה שאני הגעתי אליה היא שהמידע צריך להיות ב NAS בלבד. זהו קונטיינר דינמי REWRITABLE שיתאים לאגירת כל בסיס מידע של פורמט עתידי.
יכולת ניגון של פורמט חדש ניתן במרבית המקרים להוסיף לקושחה (גם אם בתשלום) ואז אין צורך בהחלפת מכשיר טוב כלל.

אגב טנספורט, אני פתחתי שרשור זה בפורום מזרימי מדיה. המנהל כאן, העביר אותו לפורום זה.
נראה לי ששרשור זה\מכשיר זה, יותר בתחום המזרימים או אודיו, אך בוודאי לא בתחום הבלו ריי. :מבולבל:
אגב אפשר להבין אותו הרי שם המכשיר הוא BlueRay Player :lol:
נערך לאחרונה על ידי aviarad3 ב 16/12/2012 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

aviarad3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

michal20600 כתב:לרוכש האופו המאושר -
האם קנית את המכשיר מאיביי או ישירות מחברת אופו?
אתה שיכנעת אותי סופית שאני רוצה אותו

התוכל לצרף את הלינק של החנות ממנה קנית?

אני תכננתי לרכוש מאנגליה - ואז שמתי לב שהמחיר בפאונד ולא ביורו וזה הופך את העניין לסופר יקר...

מדוע לא חיכית לכך שיפתחו פיתרון שיהפוך את המכשיר למולטי זון???
...
את המכשיר קניתי ישירות מאופו.
http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-105/
אופו ארה"ב מוכרים בארה"ב בלבד ולכן תצטרכי לשלוח לכתובת בארה"ב.
אין שום צורך לקנות בשום מקום אחר . בכל מקום אחר תשלמי סכום שווה או גבוה יותר כאשר הכי חשוב, באופו יש לך בטחון שהמוצר חדש ותקין לחלוטין.
מולטי זון - כפי שכבר ראית זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. שוב, אני מנגן ברוב המוחלט מהרשת. ונראה לי שעם הזמן ימציאו כל מיני מכשירים שמחברים למכשיר כך שתבוטל מגבלת הזונים ואישאללה גם הסיניביה.
ראי רשימה חלקית בלבד לפריצת המולטיזון לאופו 95 83
http://www.ebay.com/itm/OPPO-BDP-95-93- ... 0581581191
http://www.ebay.com/itm/OPPO-BDP-93-95- ... 0382081406
http://www.ebay.com/itm/OPPO-BDP-83-Reg ... 0455359224
http://www.ebay.com/itm/OPPO-BDP-93-REG ... 0547422853
:D

אני מציע לך, לא לתת לחוות דעת אחת להחליט עבורך , בפרט כאשר מדובר בהוצאה משמעותית.
רישמי לך על דף את התכונות עליהם לא תוותרי במכשיר. קחי את כל המכשירים בתקציב שלך העונים לתכונות אילו (עבודה לא פשוטה בכלל) ואז בשיטה של בדיקת אחד אחד, עם אלימינציה תתמקדי בבודדים ואם תוכלי להתרשם מהם בעצמך מה טוב.
למזלך\לרוע מזלך יש מעט מאוד מזרימים אודיופילים עם יכול אודיו ווידאו.
זה בכל אופן ה-2 גרוש שלי.
כל שאלה שיש לך לגבי יכולות או אי יכולות של מכשיר זה שאלי ואני אנסה לענות כמיטב יכולתי.
בהצלחה. (Y)

erez67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

נראה שגם לקמברידג אודיו יש מכשירים עם מעבדי תמונה זהים ועם יכולות אודיו טובות
בכל אופן במחיר שפוי ביחס למחיר חו'ל
http://www.audio1.co.il/categories/39749
אם יש למישהו מבאי הפורום ניסיון עם אחד מהמכשירים הללו נשמח לשמוע רשמים

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #34 

אני שואל מבחינת ממשק משתמש.
במכשירים האלו מאוד לא נוחים לתפעול (בטח ללא הדלקת מסך)
איך אתה שולט על רשימות האלבומים / שירים / אמנים?
העם דורש..... כל מיני דברים

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #35 

ב-BDP-93/95 זו אכן היתה בעיה. ב-103\105 הוסיפו יכולת DLNA Renderer ככה שאתה יכול להשתמש בהם רק בתור נגן, את התוכן להזרים משרת אחר ואת השליטה לבצע מהתקן אחר (נגיד טאבלט).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #36 

MarioMan כתב:ב-BDP-93/95 זו אכן היתה בעיה. ב-103\105 הוסיפו יכולת DLNA Renderer ככה שאתה יכול להשתמש בהם רק בתור נגן, את התוכן להזרים משרת אחר ואת השליטה לבצע מהתקן אחר (נגיד טאבלט).
...
גם במצב כזה השאלה איך השליטה
למשל בסטרימר האודיו של פיוניר (זה במשולב DAC)
ממשק המשתמש במכשיר ובטבלטים הוא מתחת לכל ביקורת

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #37 

זה DLNA - תעבוד עם איזה תוכנת Control Point שאתה רוצה - Kinsky של Linn ממש מעולה לדעתי.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

michal20600
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #38 

aviarad3:

היי שוב
ראשית - תודה על המענה המפורט שכתבת לי.
יש לי שאלה נוספת לגבי המכשיר -
הושמעה טענה באוזניי שהוא לא נשמע משהו כנגן CD
ושלמטרה זו - נגן CD ייעודי ישמע פי כמה וכמה יותר טוב

האם אתה מסכים עם הטענה?
האם יצא לך להאזין דרכו ל CD מקורי?

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #39 

האם המכשיר יכול לשמש כ DAC רגיל ?
כלומר, האם ניתן לחבר לו כבל דיגיטלי ממקור חיצוני, והוא ישמש רק כ DAC ?
אם כן, כמה כניסות כאלה יש לנגן ?

תודה

aviarad3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #40 

תשובות:
erez67
אני חושב שאין מקום להשוואה עם מכשיר הקימברידג' נראה לי כי הוא עולה עליו בכל רכיב

sam22
השליטה היא עם שלט וטלויזיה 50" מבחינתי זה אולי לא אידיאלי אך בהחלט מספיק לי.
אני בטוח כי שימוש ביכולת ה DNLA תאפשר שליטה נעימה יותר. ראה הודעות MarioMan .

michal20600
אם קראת את שכתבתי בגנות כל הטרנספורטים למיניהם, את בוודאי מבינה כי אין לי שום עניין בערוץ נגינה זה. מבחינתי הכונן האופטי מיותר לחלוטין, ואשתמש בו אולי להציג סרטי ילדים שלעיתים מביאים חברים המתארחים עם ילדיהם.

sufgi (איציק)
המכשיר יכול לשמש כ DAC ע"י כניסות אופטית, קואקסילית וכמובן 2 כניסות HDMI וכן יכול לשמש ככרטיס קול ע"י כניסת USB אסינכרונית איכותית ביותר.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”