ההפרש במחיר של NEATO XV-11 בין ישראל לבין ארה"ב - למעלה מ-1,500ש"ח, למ
Dhl עצמאי או דרך יו אס וכו׳? האמת שכרגע אני לא כל כך לחוץ עליו ובהנהלה 1250 עבר יותר חלק מ 1500 😃 את הבא בתור היא תזמין בטח לבד מהיבואן בארץ.
אני די חושש מעחויות נוספות ולא צפויות של עמלות וכו אז העדפתי את באי2
אני די חושש מעחויות נוספות ולא צפויות של עמלות וכו אז העדפתי את באי2
איך מצאת OPEN BOX בוולמארט?mikee8 כתב:בוולמארט יש OPEN BOX במחירם טובים...
זה לא סיכון לשלוח לארץ?
לא מכיר מי שנוסע בקרוב לארה"ב וזה לא ריאלי לחכות.
אני מוכן לשלם את ה"עוד" 130$ אבל לא פי 4 כמו שהיבואן בארץ דורש, בעמנו אנחנו חיים וצריך רק למזער נזקים......
חיפשתי ולא מצאתי זכר.
נשמע טוב, אני קונה.HT-Assaf כתב:בדקתי woot זה כולל מיסים בארה"ב, כלומר 264$ למשלוח בארה"ב.
שים לב שזה כולל ערכת חתולים שמוכרים אותה ב-50$ לחוד....
הערכת חתולים הזו שווה משהו לבית בלי בעלי חיים?
מה ההבדל בינו לבין ה XV-12?
http://www.ebay.com/itm/Its-A-Secret-Fo ... 5d37264483embedded כתב:איפה?uv2u כתב:XV14 נמכר עכשיו ב-225$.......
סוף סוף הוא הגיע! כן חששתי קצת לקנות מ EBAY אבל בהפרש כל כך גדול לקחתי על עצמי את הסיכון...
229$+ כ90$ שילוח ב BUY2USA (ימי) והניטו הצטרף למשפחה - XV-14.
נכון, אין לי אחריות, אבל אני יודע שאם תהיה בעיה במקרה הכי גרוע או שאזמין אחד חדש או לתיקון במעבדה ועדיין לא נגיע לעלות המגוחכת בארץ.
איך הוא עובד (אין לי למה להשוות ואני לא נכנס למי יותר טוב זה או זה)?
לאחר כ 10 הפעלות זה פשוט מדהים, שואב מכוון יופי, מטפס, גורר קצת נעליים שלא הורמו מהרצפה, ממשק פשוט, נוח לניקוי ומשאיר רצפה נקייה.
הפינות כמובן מעט בעייתיות אבל זה ממש לא נורא... אפשר "לעזור"קצת בניקיון הבית"....
ההמצא הבאה מבחינתי זה מברשת עילית שתעבור קצצת על הפאנלים
229$+ כ90$ שילוח ב BUY2USA (ימי) והניטו הצטרף למשפחה - XV-14.
נכון, אין לי אחריות, אבל אני יודע שאם תהיה בעיה במקרה הכי גרוע או שאזמין אחד חדש או לתיקון במעבדה ועדיין לא נגיע לעלות המגוחכת בארץ.
איך הוא עובד (אין לי למה להשוות ואני לא נכנס למי יותר טוב זה או זה)?
לאחר כ 10 הפעלות זה פשוט מדהים, שואב מכוון יופי, מטפס, גורר קצת נעליים שלא הורמו מהרצפה, ממשק פשוט, נוח לניקוי ומשאיר רצפה נקייה.
הפינות כמובן מעט בעייתיות אבל זה ממש לא נורא... אפשר "לעזור"קצת בניקיון הבית"....
ההמצא הבאה מבחינתי זה מברשת עילית שתעבור קצצת על הפאנלים