אחד כבר ניסה: שמעון מור יוסףepony כתב:ואני מחכה שאחד מהעוסקים בתחום ירים את הכפפה וישקיע בבחור..!
...
במידה ויש לך מוגבלות פיזית, אשמח מאוד לעזור וללוות אותך באופן אישי 052.3153.707 {ויש לי יכולות }...

אחד כבר ניסה: שמעון מור יוסףepony כתב:ואני מחכה שאחד מהעוסקים בתחום ירים את הכפפה וישקיע בבחור..!
...
במידה ויש לך מוגבלות פיזית, אשמח מאוד לעזור וללוות אותך באופן אישי 052.3153.707 {ויש לי יכולות }...

למה לא לצטט את כל התגובה, שמייד אחרי הצעת העזרה קראה לפותח השרשור עצלן, תוך התעלמות מוחלטת מהכתוב בפתיחת השרשור?Amir64 כתב:אחד כבר ניסה: שמעון מור יוסףepony כתב:ואני מחכה שאחד מהעוסקים בתחום ירים את הכפפה וישקיע בבחור..!
...במידה ויש לך מוגבלות פיזית, אשמח מאוד לעזור וללוות אותך באופן אישי 052.3153.707 {ויש לי יכולות }......
redcell כתב:שלום Av1
אני מודה לך, על הרצון שלך לעזור לי עם המגבלות שלי, אבל לצערי לא תוכל לעזור לי,
הרמיזה שמדובר אולי בסוג של עצלנות, פגעה בי קשות...

בגלל מגבלות הפורום העוסקים בתחום למעשה לא יכולים להציע את עצמם. אני בטוח שהבחור יכול לברר מספרי טלפון וליצור קשר רגיל ולקבל ייעוץ וגם הדגמה בביתו. צריך רק להתקשר...
ואני מחכה שאחד מהעוסקים בתחום ירים את הכפפה וישקיע בבחור..
...

ואני שואל מדוע צריך להיות בעל יכולת ניוד מוגבלת על מנת שהעוסקים בתחום יגיעו אל הלקוחות לצורך הדגמה?shigidar כתב:בגלל מגבלות הפורום העוסקים בתחום למעשה לא יכולים להציע את עצמם. אני בטוח שהבחור יכול לברר מספרי טלפון וליצור קשר רגיל ולקבל ייעוץ וגם הדגמה בביתו. צריך רק להתקשר...
ואני מחכה שאחד מהעוסקים בתחום ירים את הכפפה וישקיע בבחור..
......

הצדק איתך, אנחנו מגיעים לבתים של לקוחות כל הזמן. כמובן שיש את שלב הבחירה הראשוני שצריך לעשות בחנות מהסיבה הפשוטה שיש בחנות הרבה דגמים להשוואה מיידית. אני נסעתי לבית הלקוח גם פעם עם זוג BX2 בלבד שהוא רצה לשמוע עם ההגברה שלו לפני קנייה, ( אני מציין את זה כיוון שאלו הם רמקולים זולים יחסית). והזוג שנסעתי איתו זה זוג של הדגמות מהחנות, אבל הוא כל כך היה מרוצה שביקש להשאיר לו את זה עד יגיע הזוג שלו וגם לזה הסכמתי. יש איזה עליהום כאילו כל הסוחרים הם דרקונים יורקי אש ומוצצי כסף, למיטב ידיעתי לא כך הדבר במרבית החנויות המקצועיות.ואני שואל מדוע צריך להיות בעל יכולת ניוד מוגבלת על מנת שהעוסקים בתחום יגיעו אל הלקוחות לצורך הדגמה?...

קניית סט של יצרן אחד לרוב עדיפה. אתה יכול לערב סדרות שונות של אותו היצרן, כנ"ל לגבי הסאב עדיף של אותו היצרן כי קל יותר לתאם ביניהם. כמובן שאין שום פסול בהרכבת סטים של תוצרת שונה, פשוט זה מצריך יותר מאמץ,ידע, משוב של הלקוח וניסיון רב.הגעתי למצב שאני חושב, שבמקום לקנות סדרה שלמה של אותו חברה הכוללת: 2 ריצפתיים + 2 אחוריים + סנטר+ וסאב
אז לעשות סוג של מיקס ולקנות: 2 רמקולים מדפיים איכותיים + סנטר איכותי(של אותו חברה) + 2 אחוריים(פשוטים, לא ממש משנה של איזה חברה) + סאב(גם לא משנה איזה חברה אבל שיעמוד בתקציב).
וזה בלי כול סיפור ההגברה.... שהיא טלנובלה משל עצמה....

שמע, לכל חנות יש את הקונפיגורציות הנפוצות... לא מפתיע, לא שאני מחזק את העניין אך עדיין הגיוני.redcell כתב:פניתי להרבה חנויות מתמחות, אבל לצערי הרגשתי יחס לפעמים יהיר\מתנשא ולפעמים חסר סבלנות,
כמובן שאוליי זה בגלל שאני לקוח טלפוני, ולא עומד בפניהם בשר ודם.
יש משהו שמאוד הכביד עליי במסע הזה, וזה צירוף המקרים הכמעט אלוהי, לקונפגורציות הרמקולים השונות,
מתוך 20+\- חנויות שדיברתי איתם קיבלתי כמעט מכול חנות, בין 2-3 מפרטים של קונפגורציות רמקולים שונות(ואני לא הציין את שם החברות), אבל ההצעות היו אחד לאחד אותו הדבר, אם זה אותם חברות, אפילו אותם תת סדרות, של החברות המדוברות.
ונוצרו בי שתי מחשבות: אחת, שבאמת אותם 2-3 חברות הרמקולים המוצעות, הם הטובות ביותר לתקציב שלי,
והמחשבה השנייה, זה שאוליי, שעל אותם 2-3 חברות הרמקולים המדוברות, נתח הרווח הכספי הוא הגדול ביותר,
ואוליי בגלל זה הם לא הציעו לי אפילו לא בתור רעיון\שעשוע, חברות אחרות של רמקולים שבאתרים שלהם הם מציינים שהם עובדים איתם,
אפילו המחירים שהם הוסיפו באתרים שלהם של אותם חברות אחרות, עומד יפה בתקציב שלי.
אז אותו ענן של אי בהירות, האם לסמוך ועל מי, לא רק שלא ירד, הוא החמיר.
הגעתי למצב שאני חושב, שבמקום לקנות סדרה שלמה של אותו חברה הכוללת: 2 ריצפתיים + 2 אחוריים + סנטר+ וסאב
אז לעשות סוג של מיקס ולקנות: 2 רמקולים מדפיים איכותיים + סנטר איכותי(של אותו חברה) + 2 אחוריים(פשוטים, לא ממש משנה של איזה חברה) + סאב(גם לא משנה איזה חברה אבל שיעמוד בתקציב).
וזה בלי כול סיפור ההגברה.... שהיא טלנובלה משל עצמה.
אני לא חושב, אני בטוח!!! לקחתי משימה שהיא 10 רמות מעליי, אם לא יותר, וכרגע אני לא בטוח שאני בכלל יצליח להמשיך לשחות לפני שאני טובע...
ולכול המשיבים תודה רבה, כמו שאמרתי כול ניסיון עזרה ולא משנה כמה קטנה, היא ברכה בשבילי....

גודל החדר הוא 4X4.60 מטר ויש לי תקרה גבוהה 3 מטר(בית ערבי ישן) וגם הקירות, הם מהבנייה של פעם, אני מאמין שמבחינה אקוסטית זה ישנה את הצליל, גם החדר דיי ריק, וישנו הד בחדר, בו נאמר זו מוסיף לי עוד בעיות, בעיקר של ההתקנה.גודל הרמקול צריך להתאים לגודל החדר, מרחק האזנה. מה המידות אצלך?...
כן, אני מודע לכיף של הסאבוופר, בעיקר במשחקים, ואני לא מתכווון לקנות משהו חלש, kipikipod, ציין שתי חברות VELODYNE, REL, תודה!אם אתה אוהב קולנוע ומשחקים, אל תתפשר על סאבוופר, הוא אחראי על כל הכיף....
שיניתי את הכותרת, כי התקציב השתנה ל-20+ לא כולל מגבר.המגבר לא נכלל בתקציב של 17K נכון?...
זהו, שחד משמעי לא! אני לא מעוניין לסגור פינה, עד עכשיו אני מרגיש שהציעו לי: Mazda 3 או Ford Focus וכדומה, והם אחלה של מכוניות, אין לי שום דבר רע שאני יכול להגיד אליהם, אבל אני רוצה לצאת מהמסגרת הקבועה, אני רוצה למצוא את ה-Alfa Romeo שלי,אני יודע שאין לי תקציב לפרארי או אסטון מרטין, אבל משהו מעבר, אני לא רוצה, אני זקוק לחווית נהיגה כיפית, כזאת שבא לך לחזור ולנהוג בה, ואני בטוח שאתה ושאר חבריה הפורום מבינים למה אני מתכוון.השאלה היא אם אתה באמת רוצה לשים 17K ש"ח על "בחירה בטוחה" בנאלית שכזו רק בשביל לסגור פינה?...

אין אחד שמבין אותך יותר ממני, בתור אחד שעשה דרך מטורפת \ הזויה בשנה אחת והפך עולמות בשביל למצוא את האלפא רומיאו, לשמחתי בסוף מצאתי למבורגיני, אך לא בארץ... וגם זה היה בהמון המון כאבי ראש, מתחים וחוסר שינה.redcell כתב:שלום Moshe_L,גודל החדר הוא 4X4.60 מטר ויש לי תקרה גבוהה 3 מטר(בית ערבי ישן) וגם הקירות, הם מהבנייה של פעם, אני מאמין שמבחינה אקוסטית זה ישנה את הצליל, גם החדר דיי ריק, וישנו הד בחדר, בו נאמר זו מוסיף לי עוד בעיות, בעיקר של ההתקנה.גודל הרמקול צריך להתאים לגודל החדר, מרחק האזנה. מה המידות אצלך?...
כן, אני מודע לכיף של הסאבוופר, בעיקר במשחקים, ואני לא מתכווון לקנות משהו חלש, kipikipod, ציין שתי חברות VELODYNE, REL, תודה!אם אתה אוהב קולנוע ומשחקים, אל תתפשר על סאבוופר, הוא אחראי על כל הכיף....
שיניתי את הכותרת, כי התקציב השתנה ל-20+ לא כולל מגבר.המגבר לא נכלל בתקציב של 17K נכון?...
שלום kipikipod,זהו, שחד משמעי לא! אני לא מעוניין לסגור פינה, עד עכשיו אני מרגיש שהציעו לי: Mazda 3 או Ford Focus וכדומה, והם אחלה של מכוניות, אין לי שום דבר רע שאני יכול להגיד אליהם, אבל אני רוצה לצאת מהמסגרת הקבועה, אני רוצה למצוא את ה-Alfa Romeo שלי,אני יודע שאין לי תקציב לפרארי או אסטון מרטין, אבל משהו מעבר, אני לא רוצה, אני זקוק לחווית נהיגה כיפית, כזאת שבא לך לחזור ולנהוג בה, ואני בטוח שאתה ושאר חבריה הפורום מבינים למה אני מתכוון.השאלה היא אם אתה באמת רוצה לשים 17K ש"ח על "בחירה בטוחה" בנאלית שכזו רק בשביל לסגור פינה?......

זה חדר שינה או סלון פתוח למטבח?...
בגלל חוסר הידע הבסיסי שלי, אין לי מושג למה תחום התדרים של הסאב צריך לפחות 20Hz ומטה, והאם אתה מכיר ויכול להמליץ אל חברות טובות שמכורות בארץ, שעומדות בסטנדרטים אלו.לגבי הסאב, יש עוד חברות טובות בעיקר בחו"ל, מה שהכי חשוב בינתיים זה תחום התדרים, אתה צריך לפחות 20Hz ומטה....
טוב עכשיו אתה מדבר איתי בסינית, אין לי שום שמץ של מושג, אני צריך הסברים FOR DUMMIESאני מציע שאת המבחן הראשון בשטח תעשה בין רמקול רצפתי לרמקול מדפי של אותה חברה בשילוב רסיבר של 120 וואט ומעלה עם התנגדות של 8 אוהם, פלוס סאבוופר טוב, וסנטר קטן עם יש עוד סנטר לבחירה. סראונד לא הכרחי למבחן. חשוב שהמבחן ייעשה אצלך בחדר או בחדר דומה....
הכול הולך, אין לי שום בעיה.יש לך העדפה/שלילה ליד ראשונה, שנייה, חו"ל?...

באמת שרציתי לא להגיב אבל לא יכולתי להתאפק, הכוונה במשפט שלך זה לפחות 20HZ ומטה שהוא אמור למצוא סאב בתחום עבודה של 10HZ למשל ???לגבי הסאב, יש עוד חברות טובות בעיקר בחו"ל, מה שהכי חשוב בינתיים זה תחום התדרים, אתה צריך לפחות 20Hz ומטה....

"במידה ומדובר בעצלנות" - זו לא האשמה, זו אפשרות שיכולה להיות נכונה או לא.במידה ויש לך מוגבלות פיזית, אשמח מאוד לעזור וללוות אותך באופן אישי 052.3153.707 {ויש לי יכולות }
במידה ומדובר בעצלנות, איני יכול כל כך לעזור על דפי הפורום עקב המגבלה לעוסקים בתחום
אך לידיעתך, אם אין לך ידע / ניסיון הסיכויים מאוד קלושים שתצליח לבד ליצור איזון במערכת בייחוד אם אינך מתכוון ללמוד בשטח.
ומה שטוב לאחד לא תמיד טוב לאחר = כל אחד ימליץ לך את שנראה לו, ולפי טעמו והידע שלו.
הווה אומר שבמידה ואתה מעוניין להוציא תוצאה מושלמת, אתה צריך לחוות באופן עצמאי.
בהצלחה...
לאחר שהוא הציע את עזרתוואני מחכה שאחד מהעוסקים בתחום ירים את הכפפה וישקיע בבחור..!...