ממיר DVB-T דיגיטלי כולל HDMI של חברת Muller דגם: ML-200

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

המעבד הוא msd אני די בטוח שבכולם יש אותה התוכנה ואותו התרגום רק אולי שינויים קלים. בעיות בממירים הסיניים חלים במעמד תהליך העיברות של הקושחה. לאינובה יש את היבואן שלו שעליו אני מעדיף לא לכתוב ביקורת. מומר מאוד כושל, טיונר mxl חלש וקושחות שצועדות אחורה לעומת קושחות של יבואנים אחרים בחול, היה לי אינובה ואחרי שימוש של שבוע הוא הוחזר כלעומת שבא! ממיר טוב הינו ממיר עם קושחה יציבה ישירות מהקופסה ובמינימום התעסקות וכשאתה מתחיל לעבוד בשביל הממיר ובמקום היבואן - זה ידידי צריך להדליק לכל צרכן נורית אדומה.

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

benny123 כתב:המעבד הוא msd אני די בטוח שבכולם יש אותה התוכנה ואותו התרגום רק אולי שינויים קלים. בעיות בממירים הסיניים חלים במעמד תהליך העיברות של הקושחה. לאינובה יש את היבואן שלו שעליו אני מעדיף לא לכתוב ביקורת. מומר מאוד כושל, טיונר mxl חלש וקושחות שצועדות אחורה לעומת קושחות של יבואנים אחרים בחול, היה לי אינובה ואחרי שימוש של שבוע הוא הוחזר כלעומת שבא! ממיר טוב הינו ממיר עם קושחה יציבה ישירות מהקופסה ובמינימום התעסקות וכשאתה מתחיל לעבוד בשביל הממיר ובמקום היבואן - זה ידידי צריך להדליק לכל צרכן נורית אדומה.
...
בני לא אמרת קודם שאתה ממליץ בין השאר על אינובה??

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 552

שליחה

בני, אתה בעיקרון צודק. מצד שני הקושחה שבמכשיר היא מלפני שנה וחלו שינויים ושיפורים ויפה שהיבואן בנה קושחה חדשה מעודכנת וגם זה לא טרוייאלי ולא ברור מאליו אצל כל יבואן. עם זאת אני לא מצפה שכל יבואן בכל מכשיר חשמלי יפתח כל מכשיר ויעדכן לקושחה האחרונה ביותר לפני שהוא שולח את המכשיר ללקוח.
אם הוא שולח את הקושחה המעודכנת למשתמש במייל או שם אותה באתר אינטרנט או מזמין את המשתמש אליו למעבדה לעדכון (למי שלא טכני ולא מבין איך עושים זאת) אז זה מבחינתי סבבה לגמרי.

דורוני, יש ליבואן קושחה והוא ממש כרגע שלח לי אותה במייל. תן לי מייל ואני אשלח לך ולכל מי שרוצה את העדכון.
לגבי אינובה תקרא טוב פה בפורום. למוצר היו בעיות שנפתרו לאחר עדכון קושחה מה שמראה שגם למוצר ידוע יחסית יכולות להיות בעיות.

XLEE
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

היי
אני מעוניין בעידכון אשמח אם תוכל לשלוח לי תודה

[email protected]

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בוא נהיה חכמים לאחר מעשה ותתן ממצאים לאחר העדכון. בדבר האינובה אני ממש לא ממליץ, רק ציינתי שהוא נסקר פה בפורום ותוכל לקרוא עליו לפני קנייה. כמו שאמרתי יש חומרה ויש תוכנה, לאינובה אולי יש תיקוני תוכנה אבל אין זה יכול לשנות ברמת חומרה שזה טיונר מיושן שמאוד רגיש.

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

rannyz כתב:בני, אתה בעיקרון צודק. מצד שני הקושחה שבמכשיר היא מלפני שנה וחלו שינויים ושיפורים ויפה שהיבואן בנה קושחה חדשה מעודכנת וגם זה לא טרוייאלי ולא ברור מאליו אצל כל יבואן. עם זאת אני לא מצפה שכל יבואן בכל מכשיר חשמלי יפתח כל מכשיר ויעדכן לקושחה האחרונה ביותר לפני שהוא שולח את המכשיר ללקוח.
אם הוא שולח את הקושחה המעודכנת למשתמש במייל או שם אותה באתר אינטרנט או מזמין את המשתמש אליו למעבדה לעדכון (למי שלא טכני ולא מבין איך עושים זאת) אז זה מבחינתי סבבה לגמרי.

דורוני, יש ליבואן קושחה והוא ממש כרגע שלח לי אותה במייל. תן לי מייל ואני אשלח לך ולכל מי שרוצה את העדכון.
לגבי אינובה תקרא טוב פה בפורום. למוצר היו בעיות שנפתרו לאחר עדכון קושחה מה שמראה שגם למוצר ידוע יחסית יכולות להיות בעיות.
...
תודה. שלחתי לך את כתובת המייל שלי בהודעה פרטית. אני עדיין לא מבין למה לי הוא נתן תשובה אחרת.

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

שלחתי לשניכם במייל. תגידו לי אם הצלחת להתקין.
דורוני, לדעתי סתם ניסה לנפנף אותך או היה עמוס כשהתקשרת אליו. שטויות העיקר שיש והשגנו את זה.

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

התקנתי. אין שיפור וזו כנראה אותה הגרסה שכבר היתה מותקנת.
אני אומר "כנראה" כי יש ספרה אחת שונה באמצע מספר הפירמוור, אבל כנראה טעיתי כשרשמתי לעצמי את המספר. לפני ההתקנה מה מספר הפירמוור אצלך ותאריך הבניה?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

כמו שאמרתי, מה שקיבלתם כנראה הוא גרסת הבסיס שמגיעה עם המוצר ומשרתת את המעבדה במידה ויש כשל בתוכנה.
הבעיה ביצרנים סיניים שהם משחררים את הקופסת OEM עם גרסת בסיס ומפרשים אותה בהתאם למדינת היעד - אין בדרך כלל עדכונים כלשהם לאותם ממירי OEM סיניים.

עדכונים במידה ויש יבואו רק מצד יבואן בישראל שירים את הכפפה וישלם מעט כסף למתכנת כדי שיתקן בעיות תוכנה למען לקוחותיו,
מקרים בודדים בהם נתקלנו בזה הינם קונקה ואינובה... למרות שגם גרמין ושופנהקין הוכיחו עצמם כראויים לקנייה ישירות מהקופסה גם ללא עדכונים עתידיים..

benco6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
שם מלא: בני

שליחה

באמת חבל על ההתעסקות והכאב ראש
אני אישית רכשתי ממיר אינובה 7002 מחודש
ומסתבר שהוא לא היה תקין מההתחלה
לא עזר לו שום עידכון ןשום דבר
לצערי גטר ידעו איך לצאת מזה
והאשימו את עידן + ואת איכות השידור
לפני שבוע רכשתי במחיר 150 שח את הממיר שופנהקין
ואיך שחיברתי אותו הוא עובד כמו ענק

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דורוני כתב:התקנתי. אין שיפור וזו כנראה אותה הגרסה שכבר היתה מותקנת.
אני אומר "כנראה" כי יש ספרה אחת שונה באמצע מספר הפירמוור, אבל כנראה טעיתי כשרשמתי לעצמי את המספר. לפני ההתקנה מה מספר הפירמוור אצלך ותאריך הבניה?
...
היי דורוני,
הייתי עסוק ולכן אני התקנתי את הקושחה רק היום. הגרסה היא יותר חדשה מהקודמת כי התאריך הוא כמעט חודשיים קדימה מהקודמת.
אצלי אין יותר בעיית סנכרון. תנסה לכבות את המכשיר ולנתק מהחשמל לחצי דקה ואז תבדוק. אם עדיין קיימת התופעה אז תנסה לצרוב שוב ואז לכבותו להדליק. אם גם זה לא עוזר אז יש לך כנראה מכשיר תקול ואז תחליף אותו.

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אתה בטוח? נראה שלאחר הוצאה מהחשמל יש שיפור למשך שעה - שעתיים עד שהמצב חוזר לקדמותו.
קשה לי להעלות בדעתי תקלה אשר תגרום לתופעה כזו בממיר אחד בשונה מממיר זהה שנמצא על המדף לידו.

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני אבדוק שוב היום-מחר ואגיד לך. אתה אומר שלאחר שאתה מוציא מהחשמל אז הכל בסדר ואחרי זמן מה התופעה חוזרת? זה בהחלט מוזר.
תגיד, עד כמה התופעה חמורה? האם זה ממש בולט לעין החוסר סנכרון?
יש כאן עוד בחור עם הממיר הנ"ל שביקש ממני את העדכון ושלחתי לו. אם אתה קורא את השרשור האם אתה יכול להגיד אם התופעה קוראת גם אצלך?

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

rannyz כתב: תגיד, עד כמה התופעה חמורה? האם זה ממש בולט לעין החוסר סנכרון?
...
בעיית הסנכרון לפעמים יותר גדולה ולפעמים פחות, אבל בכל מקרה ממש בולטת לעין. ישנו הפרש לפעמים של אפילו שניה שזה המון. יחד עם זאת, אני חייב לציין שבבעיית סינכרון בין קול לתמונה יש אנשים שממש מרגישים בה ויש אנשים שבכלל לא.
אנשים שרגילים להסתכל על השפתיים של מי שמדבר ירגישו בכך הרבה יותר מאלו אשר לא מסתכלים על השפתיים.
כמו כן אנשים מוסיקליים או רקדנים ישימו לב לכך יותר כשיראו אנשים מנגנים או רוקדים.
מבחינתי הבעיה מאד בולטת עד כדי זריקת הממיר לפח ללא היסוס אם לא יהיה פתרון.

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

דורוני, בדקתי את המכשיר יומיים. אני יכול לומר שאם המכשיר מכובה לגמרי ומדליקים אותו אז יש בעייה מסיימת עם הסנכרון. בעיה זו נעלמת אחרי 10 דקות כנראה כי המכשיר "מתחמם" (אין לי הסבר אחר).
אם גם אחרי זמן מה מהדלקת המכשיר התופעה לא נעלמת אז תחזיר אותו ואו שתנסה מכשיר נוסף או שתיקח משהו של חברה אחרת.

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הסיפור מתפתח...
לא החזרתי בינתיים, אבל קניתי ממיר אחר APEX STB277.
אותה הבעיה בדיוק...
לא רק זה, אלא שהממיר הזה היה בניילון קרוע, שחוק עם שריטות, עם הכבל מקופל ברשלנות סביבו, הסוללות היו בשלט ( וגם אין אנטנה, לא יודע אם היתה אמורה להיות). די ברור שבמגה מכרו לי ממיר מתצוגה.... את זה אחזיר כמובן.

לפני זה הייתי שנה בלי טלוויזיה. החיים היו הרבה יותר פשוטים.

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ללא ספק שבלי טלוויזיה החיים הרבה יותר פשוטים ויש יותר זמן לדברים אחרים :D
מכרו לך משהו שכבר מישהו החזיר. אם גם ב-APEX יש בעיית סנכרון אז אני לא יודע מה לומר לך. אולי יש הפרעת קליטה מסויימת אצלך בבית? למה שלא תקנה את הממיר שהמליץ עליו בני עם השם שובר השניים ותבדוק אותו?
אגב,כמה עלה לך ה-APEX? יש לו חיבור HDMI?

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ושוב אני אחזור על דבריי... עבור *** משלמים והרבה.. בעצבים, ברגליים.. בכיס

אולי תקשיבו למבוגרים ממכם בתחום ותלכו על בטוח שניכם במקום להתעסק בקקה?
אפקס זה הזבל של הזבל, ישפאר נתקעו עם מלאי מחודשים שזה כל הממירים שהוחזרו מלקוחות, יש בעית סנכרון קשה.. ועוד הרבה תקלות הזויות.

אז מה נשאר?
קונקה
גרמין/שפנהקין
אינובה

קונקה - דגם 980 וותיק בארץ, הכי הרבה מסוקר, די יציב, חסרון בולט - אינו מנגן וידיאו דרך DOK
גרמין/שפנהקין - אותו מוצר בשינוי שם, מעבד ALI (ככל הנראה), ממיר מתקדם, עם כל האופציות שרק צריך, תוכנה יציבה והצגת שעון במצב המתנה
אינובה - מעבד NEC יפני, תוכנה לא יציבה, יש תקיעות פה ושם, ממיר מגושם לעומת הגרמין, אין הצגת שעון במצב המתנה, טיונר חלש שמצריך אנטנה חזקה להשגת קליטה טובה.

ועכשיו תעשו את החשבון לבד ואני אמשיך לעקוב ולראות אם הבנתם מה זה לקפוץ על משהו עלום שם ולא מסוקר והתוצאה שלו או שהחלטתם ללכת על מה שבטוח ולהנות מבחירתכם כמו רבים אחרים כאן בפורום.

המשך ערב נעים ובהצלחה

rannyz פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בני, קודם כל תודה על ההערות הבונות. המלצתי לדורוני לעבור לשפנהקין באם הבעיות לא יפתרו כי זה נראה לי גם מתאים לו לכיס. אם זאת אני חייב לציין שהמולר יציב מאוד, יש לו גם הצגת שעון במצב המתנה, יציאת HDMI, כניסת LOOP, יכולת Timeshift, יכולת הקלטה על DOK תוך צפיה בערוץ אחר ועוצמת הקליטה עם האנטנה שמקבלים איתו היא 85% שזה מעיד על טיונר לא רע ואצלי אין את בעיה הסנכרון. אם הייתי גר במרכז אז אולי הייתי כן מחליף לשפנהקין לפי הצעתך אבל אני לא :עצוב:

דורוני
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה.
מה זה השפנהקין הזה? איך כותבים את זה באנגלית ולמה אני לא רואה אותו בשום מקום?
אגב אפקס זה של ברימאג', לא של ישפאר.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”