רמקולים של פוקאל החדשים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
צודק-אבל רק אם אתה מאמין לתשבוחות
אין ספק שמישהו עשה סיבוב על עשרות קונים כאן בארץ ומכר רמקולים במחיר טוב יחסית-עודפי יצור שלא היו נמכרים במקום אחר בעולם כי כנראה ישנם אלטרנטיבות אחרות.
יצא לי להקשיב שוב לאחרונה -אני בטוח שעוד שנה או שנתיים יהיו גל מכירות יד שניה של הרמקולים האילו .
יצא לי להקשיב שוב לאחרונה -אני בטוח שעוד שנה או שנתיים יהיו גל מכירות יד שניה של הרמקולים האילו .
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני אוהב רמקולים מיוחדים ויפים ולא סתם קופסאות וזה אכן מנע ממני לחשוב על פוקאל.
איך הם נשמעים זה כבר משהו אחר.
אני מקשיב לתשבוחות אבל בסוף בוחר מה שנשמע לי הכי טוב.
לדוגמא ה JBL שלי לא קיבלו תשבוחות ובכל זאת אני אהבתי אותם.
בקיצור כל מקרה לגופו.
איך הם נשמעים זה כבר משהו אחר.
אני מקשיב לתשבוחות אבל בסוף בוחר מה שנשמע לי הכי טוב.
לדוגמא ה JBL שלי לא קיבלו תשבוחות ובכל זאת אני אהבתי אותם.
בקיצור כל מקרה לגופו.
-
המלך
- חבר מכור קשה

רגע,אתה משווה בין רמקולים שעולים באופן רגיל כ 30000 שקל לרמקולים שעולים חצי?web כתב:בקשר לסיבוב על הפוקלים...
ב"מבצע" על ה926 המחיר היה 14800 ש"ח. המחיר מחירון של VSA VR2 שבסופו של דבר קניתי הוא 15K.
מסכים איתך שיש הרבה אלטרנטיבות בשוק....
בדרך כלל זה מקובל למכור רמקולים שמוחלפים במחירי מבצע זה לא חדש וזה לא ספציפי לפוקאל בלבד.
מה הקשר?המלך כתב:רגע,אתה משווה בין רמקולים שעולים באופן רגיל כ 30000 שקל לרמקולים שעולים חצי?web כתב:בקשר לסיבוב על הפוקלים...
ב"מבצע" על ה926 המחיר היה 14800 ש"ח. המחיר מחירון של VSA VR2 שבסופו של דבר קניתי הוא 15K.
מסכים איתך שיש הרבה אלטרנטיבות בשוק....
בדרך כלל זה מקובל למכור רמקולים שמוחלפים במחירי מבצע זה לא חדש וזה לא ספציפי לפוקאל בלבד....
אם אני לא טועה ה 926 עולה בארה"ב משהו כמו $4000 ( וזה עוד לפני מכירת החיסול וניקוי המלאים כדי לאפשר לקופסא מעוצבת אחרת להמכר ) וה V2 משהו כמו 3000$
אז איך בכלל הגעת למחיר של 30,000 שקל?-זה המון. במחיר כזה אפשר להתחיל למצוא רמקולים רציניים
-
המלך
- חבר מכור קשה

http://audioclub.4biz.co.il/Modules/Mai ... px?pid=786
מה זה רמקולים רציניים בשבילך?
בוא לא נשווה מחירים בחו"ל אבל כבר לפי מה שאמרת הפוקאל ממוצבים יותר גבוה מהרמקולים שהזכרת.
הפרש של 1000 בחו"ל זה לא ההפרש בארץ.
תוסיף משלוח מיסים ורווח של היבואן ותגיע למחיר שאמרתי.
לא חסרים מקרים שהמחיר בארץ הוא שערורייתי לעומת המחיר בחו"ל אבל אנחנו חיים בארץ וצריך להשוות לפי המחירים בארץ.
המחיר בחו"ל הוא רק אינדיקציה.
בכל מקרה אינך יכול להשוות בין רמקולים שבמקרה מוחלפים בדגם חדש ולכן מחיר המבצע לרמקולים עכשוויים שהמחיר שלהם דומה.
זה כמו להשוות בין מרצדס למאזדה.
מה זה רמקולים רציניים בשבילך?
בוא לא נשווה מחירים בחו"ל אבל כבר לפי מה שאמרת הפוקאל ממוצבים יותר גבוה מהרמקולים שהזכרת.
הפרש של 1000 בחו"ל זה לא ההפרש בארץ.
תוסיף משלוח מיסים ורווח של היבואן ותגיע למחיר שאמרתי.
לא חסרים מקרים שהמחיר בארץ הוא שערורייתי לעומת המחיר בחו"ל אבל אנחנו חיים בארץ וצריך להשוות לפי המחירים בארץ.
המחיר בחו"ל הוא רק אינדיקציה.
בכל מקרה אינך יכול להשוות בין רמקולים שבמקרה מוחלפים בדגם חדש ולכן מחיר המבצע לרמקולים עכשוויים שהמחיר שלהם דומה.
זה כמו להשוות בין מרצדס למאזדה.
מרצדס למאזדה
אני חושב(לטעמי...כמובן) שזה יותר קרוב להשוות אוטוביאנקי לסיאט ספרדית( עוד לפני הנקנתה על ידי חברה גרמנית)
הלינק שצרפת- יש שם אחלה דיל. מקווה שזה כולל משלוח. במחיר הזה הייתי קונה כמה זוגות.גם לנכדים.
הלינק שצרפת- יש שם אחלה דיל. מקווה שזה כולל משלוח. במחיר הזה הייתי קונה כמה זוגות.גם לנכדים.
נערך לאחרונה על ידי diz1 ב 01/09/2006 1:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
VSA Vr-2.. Oh yeh... 
-
המלך
- חבר מכור קשה

אני מדבר רק על המחיר לא על האיכות.
מאזדה יותר זולה בהרבה אבל לא בטוח שהמרצדס שווה את המחיר שהיא עולה.
יכול להיות שבשבילך הפוקאל הם רמקולים לא רציניים אבל בשביל הרבה אחרים הם מאוד רציניים.
גם יכול להיות שבשבילך ה VR2 יותר טובים מהפוקאל אפילו שהם עולים חצי בלי המבצע.
בכל מקרה אני בכלל לא דיברתי על הדגמים החדשים מסדרת האלקטרה היקרה אני דיברתי על הסדרות הזולות יותר.
מאזדה יותר זולה בהרבה אבל לא בטוח שהמרצדס שווה את המחיר שהיא עולה.
יכול להיות שבשבילך הפוקאל הם רמקולים לא רציניים אבל בשביל הרבה אחרים הם מאוד רציניים.
גם יכול להיות שבשבילך ה VR2 יותר טובים מהפוקאל אפילו שהם עולים חצי בלי המבצע.
בכל מקרה אני בכלל לא דיברתי על הדגמים החדשים מסדרת האלקטרה היקרה אני דיברתי על הסדרות הזולות יותר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
דרך אגב מלך,אם אתה להוט כל כך אחרי פוקל?
יש לך בלוחות את אלקטרה 926
בני 4 חודשים בלבד!
ממש בתוליים.
ולדעתי תוכל להוציא אותם במחיר טוב...
יש לך בלוחות את אלקטרה 926
בני 4 חודשים בלבד!
ממש בתוליים.
ולדעתי תוכל להוציא אותם במחיר טוב...
מלך מה מתאים לך ?
לא הבנתי מהשרשור כלום
לא הבנתי מהשרשור כלום
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
המרצדס שווה כל שקל שהיא עולה...
2 הזהמכוניות עושות את אותה הפעולה, לקחת אותי מ-X ל-Y אז אם שופטים רק לפי הפרמטר הזה בלבד המרצדס לא שווה את הכסף (למרות שהמרצדס תגיע רחוק יותר
), אבל העניין פה זה הערך המוסף, "איך אני מגיע מ-X ל-Y, "פינוק, סטייל, וכו'".
כמו ברמקולים, כל רמקול ישמיע לך מוזיקה, השאלה היא איך..
המלך, אין קשר למחיר של הרמקול, לפני שבועיים שמעתי רמקולים שעולים 28000₪ שזה פי3 מהקליפש שלי ולפי דעתי (וגם לפי דעתו של חבר שלי שהיה איתי) הקליפש נשמעים טוב יותר.
2 הזהמכוניות עושות את אותה הפעולה, לקחת אותי מ-X ל-Y אז אם שופטים רק לפי הפרמטר הזה בלבד המרצדס לא שווה את הכסף (למרות שהמרצדס תגיע רחוק יותר
כמו ברמקולים, כל רמקול ישמיע לך מוזיקה, השאלה היא איך..
המלך, אין קשר למחיר של הרמקול, לפני שבועיים שמעתי רמקולים שעולים 28000₪ שזה פי3 מהקליפש שלי ולפי דעתי (וגם לפי דעתו של חבר שלי שהיה איתי) הקליפש נשמעים טוב יותר.