שרשור תגובות: נספרסו יו - Nespresso U - ביקורת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה על הכתבה
מסכים מאוד
ניסיתי בריקה, רציתי מאוד.
אבל יש יותר מידיי התעסקות, לטחון כמות נכונה, במידה הנכונה, להרתיח ולעצור בנקודה הנכונה. ואז גם צריך לנקות... (אני אישית גם לא ממש הבנתי איך מקררים את הבריקה ומכינים מנה נוספת).
לעניין עלות הקפסולות - לדעתי זה כדאי למי ששותה כוס-שתיים בכוס. ואז ביום העלות כי כ-8 שקלים לזוג. ההתעסקות כאן היא אפסית. לא לשכוח שגם זמן זה כסף. אז נכון - תגיעו לעלות של כ-2,600 ש"ח בשנה, אבל לא התעסקתם עם ללכת לקנות קפה, לטחון אותו ולנקות אחרי.
תוסיפו מקציף - ואתם ברקיע השביעי.
מי ששותה רק כוס אחת ביום - בכלל מאושר.
מסכים מאוד
ניסיתי בריקה, רציתי מאוד.
אבל יש יותר מידיי התעסקות, לטחון כמות נכונה, במידה הנכונה, להרתיח ולעצור בנקודה הנכונה. ואז גם צריך לנקות... (אני אישית גם לא ממש הבנתי איך מקררים את הבריקה ומכינים מנה נוספת).
לעניין עלות הקפסולות - לדעתי זה כדאי למי ששותה כוס-שתיים בכוס. ואז ביום העלות כי כ-8 שקלים לזוג. ההתעסקות כאן היא אפסית. לא לשכוח שגם זמן זה כסף. אז נכון - תגיעו לעלות של כ-2,600 ש"ח בשנה, אבל לא התעסקתם עם ללכת לקנות קפה, לטחון אותו ולנקות אחרי.
תוסיפו מקציף - ואתם ברקיע השביעי.
מי ששותה רק כוס אחת ביום - בכלל מאושר.
ההבדל הוא עיצובי ותפעולי. הסיטיז והפיקסי דומים מבחינת התפעול, עם שני לחצני כמויות, הפעלת לחץ על מנת לסגור את הקפסולה במקומה והצורך בשחרור הקפסולה המשומשת לסל ע"י פתיחת התא וסגירתו.truejoker כתב:תודה על המאמר , אבל רציתי לדעת , מה ההבדל בין המכונות של הנספרסו ? למשל מה ההבדל בין הU ובין הסיטיז למשל ? או הפיקסי ?
כמו כן , מה קורה עם מקציף חלב למי שרוצה הפוך ?...
ה-U במובן הזה הולכת קדימה וגם את המעט הזה עושה בעצמה.
מבחינת איכות הקפה, כפי שרשום בסקירה - אין הבדל כלל.
לגבי מקציף, ניתן לרכישה בנפרד, ולרוב מוכרים את ה-U יחד עם המקציף בדיל.
שאלה-
ראשית- תודה על המאמר, אכן מקיף וממצה את העניין.
ושאלה- אנחנו רוצים להתחדש במכונה, אבל מתלבטים בין הפיקסי ל-U (בכל מקרה נקנה את המקציף בנפרד).
הבנתי שה-U נוח יותר לתפעול, אבל בגלל שהוא כמעט כולו אוטומטי ולא ידני- הוא עלול להתקלקל יותר מהר (ביחס לפיקסי, שאולי (?) יותר מאסיבי...)
מישהו יודע משהו בעניין?
מה עדיף- פיקסי או U?
תודה!
ושאלה- אנחנו רוצים להתחדש במכונה, אבל מתלבטים בין הפיקסי ל-U (בכל מקרה נקנה את המקציף בנפרד).
הבנתי שה-U נוח יותר לתפעול, אבל בגלל שהוא כמעט כולו אוטומטי ולא ידני- הוא עלול להתקלקל יותר מהר (ביחס לפיקסי, שאולי (?) יותר מאסיבי...)
מישהו יודע משהו בעניין?
מה עדיף- פיקסי או U?
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
מרטין,
יש הבדלים דרמטים מאוד בין הטעמים השונים. יש כאלה שהם באמת דלוחים (או נגיד ככה - חלשים...). הוולוטו למשל הוא עדין למדי ולמרות שאני אישית מאוד אוהב אותו (יותר לקפוצ'ינו מאשר אספרסו) הוא והדולסאו מעט עדינים.
יש כמה שהם יותר מלאי גוף (אם כי כמובן, לא משתווים למכונה אמיתית). האנידירה והרוסאביה הם חזקים יותר.
ריסטרטו זה לא בשבילי - הוא טיפה יותר מדי In your face.
יש הבדלים דרמטים מאוד בין הטעמים השונים. יש כאלה שהם באמת דלוחים (או נגיד ככה - חלשים...). הוולוטו למשל הוא עדין למדי ולמרות שאני אישית מאוד אוהב אותו (יותר לקפוצ'ינו מאשר אספרסו) הוא והדולסאו מעט עדינים.
יש כמה שהם יותר מלאי גוף (אם כי כמובן, לא משתווים למכונה אמיתית). האנידירה והרוסאביה הם חזקים יותר.
ריסטרטו זה לא בשבילי - הוא טיפה יותר מדי In your face.
נספרסו ועליית המחירים
תודה על הסקירה היסודית
לאחרונה מתעניין ברכישת מכונה , והסקירה היגיע בזמן.
התאכזבתי לשמוע היום שנספרסו מעלה מחירים.
בעולם הרפואה המהלכים לרב הפוכים. כאשר מסתיים פטנט של תרופה לדוגמא ומתחרים מתחילם לשווק תרופות גנריות בזול, גם חברת האם מורידה מחירים. ופה מתרחש הדבר ההפוך.
האם זה לא תפקיד של פורום מעין זה , שאליו הצטרפתי היום לקום כנגד מגמה זו?
אומנם מדובר רק ב 13 אג' לקפסולה אך מראש הקפסולות של נספרסו היו יקרות יחסית ועצם העליה מרגיזה כאשר בעולם מחירי הקפה במגמת ירידה.
תודה שוב על הסקירה
לאחרונה מתעניין ברכישת מכונה , והסקירה היגיע בזמן.
התאכזבתי לשמוע היום שנספרסו מעלה מחירים.
בעולם הרפואה המהלכים לרב הפוכים. כאשר מסתיים פטנט של תרופה לדוגמא ומתחרים מתחילם לשווק תרופות גנריות בזול, גם חברת האם מורידה מחירים. ופה מתרחש הדבר ההפוך.
האם זה לא תפקיד של פורום מעין זה , שאליו הצטרפתי היום לקום כנגד מגמה זו?
אומנם מדובר רק ב 13 אג' לקפסולה אך מראש הקפסולות של נספרסו היו יקרות יחסית ועצם העליה מרגיזה כאשר בעולם מחירי הקפה במגמת ירידה.
תודה שוב על הסקירה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
רכשתי את המכונה לפני כחודש, מעולם לא הייתי חסיד של קפה \ אספרסו \ קפוצינו וכו.... קניתי אותה בעיקר עקב מעבר לדירה חדשה עם החברה והרצון לארח חברים. מאז אני שותה כל יום בערך 2-3 כוסות ואני מרוצה מאוד ממנה. המקציף גם כן עושה עבודה טובה מאוד.
כסטודנט אני מוצא שהיא ממש שימושית ונוחה בשביל הכוס קפה של הבוקר, והכוסות של הערב כדי להישאר עירני בשעות הלמידה המאוחרות.
ממליץ מאוד!
כסטודנט אני מוצא שהיא ממש שימושית ונוחה בשביל הכוס קפה של הבוקר, והכוסות של הערב כדי להישאר עירני בשעות הלמידה המאוחרות.
ממליץ מאוד!
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
תודה על הסקירה וההשקעה.
1. האם יצא לך לבדוק את שאר המכונות הסטנדרטיות של נספרסו? סיטיז/פיקסי
2. לגבי הקפסולות, מישהו שמע על קפסולות למילוי רב פעמי?
3. יש שמוע ששטראוס תחל לשווק קפסולות מותאמות של נספרסו החל מ 2013, כשהפטנט של נספרסו על הקפסולות נגמר. מישהו מכיר את זה?
תודה.
1. האם יצא לך לבדוק את שאר המכונות הסטנדרטיות של נספרסו? סיטיז/פיקסי
2. לגבי הקפסולות, מישהו שמע על קפסולות למילוי רב פעמי?
3. יש שמוע ששטראוס תחל לשווק קפסולות מותאמות של נספרסו החל מ 2013, כשהפטנט של נספרסו על הקפסולות נגמר. מישהו מכיר את זה?
תודה.
1. כן. הטעם אותו טעם, התפעול ב-u פשוט ואוטומטי יותר.
2. מוכרים כאלו בחו"ל. אין שום היגיון לקנות מכונת קפסולות ולמלא לבד, עדיף כבר לקנות מכונה ידנית.
3. מזמן מוכרים קפסולות חלופיות. בינתיים ככל הנראה אין קפסולות מוצלחות שכאלה.
בכלל. מי שמעוניין בקפסולות אחרות, מילוי קפסולות או דברים מסוג זה, נספרסו לא בשבילו. זה עובד ונותן תוצאות מעולות (יחסית לקפסולות), אבל כל עוד משתמשים בקפסולות שלהם ובשיטה שלהם ובלי ניסיונות להתחכם. מי שרוצה דברים אחרים, יש מכונות זולות יותר שיעשו בשבילו את העבודה.
2. מוכרים כאלו בחו"ל. אין שום היגיון לקנות מכונת קפסולות ולמלא לבד, עדיף כבר לקנות מכונה ידנית.
3. מזמן מוכרים קפסולות חלופיות. בינתיים ככל הנראה אין קפסולות מוצלחות שכאלה.
בכלל. מי שמעוניין בקפסולות אחרות, מילוי קפסולות או דברים מסוג זה, נספרסו לא בשבילו. זה עובד ונותן תוצאות מעולות (יחסית לקפסולות), אבל כל עוד משתמשים בקפסולות שלהם ובשיטה שלהם ובלי ניסיונות להתחכם. מי שרוצה דברים אחרים, יש מכונות זולות יותר שיעשו בשבילו את העבודה.
התנסיתי עם 3 מכונות: 2 של המשפחה: CITIZַ&MILK, LATISSIMA PLUS ואני התחדשתי ב U
CITIZ ו U מביאות לאותן תוצאות, קפה טוב והקצפה טובה מאוד
הלאטיסימה, לטעמי, מכונה ממש לא טובה ומאכזבת מאוד (במיוחד לאור העובדה שהיא הכי יקרה)
הרבה פחות אינטואיטיבית (אך עדיין לא כזו מסובכת) והבעיה הכי אקוטית: ההקצפה. פשוט נוראית
אין מה להשוות בכלל למקציף הנפרד של נספרסו או אחר
בנוסף עם הזמן מצטבר ריח בפלסטיק הפנימי של ערכת החלב, ריח חמוץ של חלב שנחמץ . אני מדבר על פלסטיק שלא מתפרק, אבל כן עבר שטיפה וניקוי כמובן. פשוט לא ניתן להגיע לאזורים האלה, בטח לא בדרכים קונבנציונליות
CITIZ ו U מביאות לאותן תוצאות, קפה טוב והקצפה טובה מאוד
הלאטיסימה, לטעמי, מכונה ממש לא טובה ומאכזבת מאוד (במיוחד לאור העובדה שהיא הכי יקרה)
הרבה פחות אינטואיטיבית (אך עדיין לא כזו מסובכת) והבעיה הכי אקוטית: ההקצפה. פשוט נוראית
אין מה להשוות בכלל למקציף הנפרד של נספרסו או אחר
בנוסף עם הזמן מצטבר ריח בפלסטיק הפנימי של ערכת החלב, ריח חמוץ של חלב שנחמץ . אני מדבר על פלסטיק שלא מתפרק, אבל כן עבר שטיפה וניקוי כמובן. פשוט לא ניתן להגיע לאזורים האלה, בטח לא בדרכים קונבנציונליות
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אני סקרן לדעת איך יחזיקו מעמד כפתורי מגע בסביבה חמה ורוויית אדי מים לאורך זמן.
מכונות הנספרסו הראשונות הבסיסיות עם הידית מחזיקות מעמד בשימוש משרדי לאורך שנים.
נכון, הם פחות יפות, אך איכות הקפה זהה.
מכונות נספרסו בהחלט מהוות פתרון הגיוני וזמין לקפה כאשר לא רוצים להתעסק עם מטחנה ומכונה ידנית.
מכונות הנספרסו הראשונות הבסיסיות עם הידית מחזיקות מעמד בשימוש משרדי לאורך שנים.
נכון, הם פחות יפות, אך איכות הקפה זהה.
מכונות נספרסו בהחלט מהוות פתרון הגיוני וזמין לקפה כאשר לא רוצים להתעסק עם מטחנה ומכונה ידנית.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
קניתי אתמול את המכונה, הכנתי את הקפה הראשון של המכונה בלילה, ובבוקר המכונה כבר הייתה מקולקלת!קרמריקה כתב:מכיוון שה-U הוא מוצר חדש, אף אחד לא יכול לנחש כמה אמין ועמיד הוא. בשנה הראשונה יש אחריות מלאה, לאחר מכן, אין לדעת.
מבחינת הרגשה, הוא מרגיש מאוד עמיד ואין סיבה שיתקלקל. אבל אין לדעת.....
פשוט לא להאמין! המכונה התקלקלה לאחר הכנת קפסולה אחת!
אני מקווה שיחליפו לי אותה לחדשה.
אני אעדכן אתכם בהמשך...