שרשור תגובות: בקר RTI לשליטה חכמה על המערכת
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
בתוך הערכה של ה- XP8 מגיעות 8 עייניות או מקום ל- 8 עייניות?
מה הכוונה Blaster מרוחק?
מה הכוונה Blaster מרוחק?
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
אני בטוחBalance כתב:אתה בטוח לגבי הטמפרטורה ועוצמת האוויר? לפי דעתי זה צריך פידבקעמית_לגו כתב:ניתן דרך השלט גם להגביר ולהנמיך את הטמפרטורה כמו כן, גם ניתן לשנות את עוצמת האוויר מבלי צורך במודול מיוחד.Balance כתב:לגבי מזגן - קיימת שליטה בסיסית של כיבוי והדלקה.ra כתב:לגבי מזגן העניין הוא בהיזון החוזר
אבל לפי התשובה אני מבין שזה לא כלול במערכת שלך
עמית_לגו כתב:בשלטים שלRTI עצמם יש RF אך איני ראיתי שלט התומך בBT.ra כתב:חסר לי יכולות bt+rf
האם יש מודולים כאלה ?
איך השליטה במזגנים ?...
בנוסף, לא התנסתי על השליטה על המזגן אבל כעיקרון השליטה אמורה להיות מעולה וללא הפרעות.......
באם רוצים גם לשנות טמפרטורה ולהגביר עוצמת אוויר נדרש מודול למזגן שיודע לתקשר עם הבקר..........
כעיקרון זה לא צורך משהו חיצוני
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
מגיעות 8 עיניות פיזיות וגם 8 מחברי RS232 ל RJ45.Balance כתב:בתוך הערכה של ה- XP8 מגיעות 8 עייניות או מקום ל- 8 עייניות?
מה הכוונה Blaster מרוחק?...
יש אפשרות להשתמש בעינית IR אחת חזקה מאוד שנקראת Blaster עבור כל המכשירים במקום עינית לכל מכשיר.
- Adix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 744
יופי של סקירה, מוצר מעניין
לדעתי, מחיר קצת יקר בשביל שלט במיוחד מכיוון שנדרש סיוע של תכנת ואתה נשאר תלוי בתכנת גם בהמשך.
אשמח לנצל את השרשור ולשאול האם מישהוא מכיר משהוא פשוט יותר עבור אנדרויד?
אפליקציה שמתחברת ל IR למשדר IR יחיד בלבד וכוללת אפשרות שלתכנות מסך + מקרו עבור רצף של פעולות (לדוגמא הדלקת הטלויזיה והמגבר, העברה המגבר לכניסה מסויימת וכו')
באם יש כזו שמכילה כבר קודים לשליטה ברשת מה טוב (רסיבר של ימהה + SB3במקרה שלי)
אשמח לנצל את השרשור ולשאול האם מישהוא מכיר משהוא פשוט יותר עבור אנדרויד?
אפליקציה שמתחברת ל IR למשדר IR יחיד בלבד וכוללת אפשרות שלתכנות מסך + מקרו עבור רצף של פעולות (לדוגמא הדלקת הטלויזיה והמגבר, העברה המגבר לכניסה מסויימת וכו')
באם יש כזו שמכילה כבר קודים לשליטה ברשת מה טוב (רסיבר של ימהה + SB3במקרה שלי)
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
עמית .
כל הכבוד על ההשקעה והמאמר

כל הכבוד על ההשקעה והמאמר
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
Balance כתב:אתה בטוח לגבי הטמפרטורה ועוצמת האוויר? לפי דעתי זה צריך פידבקעמית_לגו כתב:ניתן דרך השלט גם להגביר ולהנמיך את הטמפרטורה כמו כן, גם ניתן לשנות את עוצמת האוויר מבלי צורך במודול מיוחד.Balance כתב:לגבי מזגן - קיימת שליטה בסיסית של כיבוי והדלקה.ra כתב:לגבי מזגן העניין הוא בהיזון החוזר
אבל לפי התשובה אני מבין שזה לא כלול במערכת שלך
עמית_לגו כתב:בשלטים שלRTI עצמם יש RF אך איני ראיתי שלט התומך בBT.ra כתב:חסר לי יכולות bt+rf
האם יש מודולים כאלה ?
איך השליטה במזגנים ?...
בנוסף, לא התנסתי על השליטה על המזגן אבל כעיקרון השליטה אמורה להיות מעולה וללא הפרעות.......
באם רוצים גם לשנות טמפרטורה ולהגביר עוצמת אוויר נדרש מודול למזגן שיודע לתקשר עם הבקר..........
אני שולט במזגן (אלקטרה) עם שלט הרמוני. אין צורך בפידבק, אבל כן יש הבדל לעומת מכשירים אחרים.
הרעיון הוא שהשלט בכל לחיצה שולח למזגן את כל ההגדרות של טמפ', מאוורר, חימום/קירור וכו'.
אז מה שעושים זה להגדיר כפתור נפרד לכל טמפ' ומצב שאתה רוצה. למשל :
24 מעלות, קירור, אוורור חלש. ההרמוני לומד את הקוד מהשלט המקורי. ככה אפשר להגדיר הרבה כפתורים, אבל
בעצם אין צורך בהרבה, לדעתי 3 לקיץ ו-2 לחורף למי שמשתמש זה מספיק.
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
נשמע נחמד ומלא פיצ'רים אבל יקר בטירוף...
הרמוני לינק ומוצרים דומים שעושים כמעט או בדיוק אותו דבר עולים 100$...
ההרמוני לינק פשוט מקבל בוייפיי פקודות מאפליקציית אייפון או אנדרואיד ומשגר אותם בחדר, כולל activitiesוחיבור עיניות...
ומאוד קל להגדיר אותו... לא צריך טכנאי, ללוג'יטק יש מאגר עצום של רכיבים וכמובן שניתן ללמד פקודות משלטים קיימים.
ההרמוני לינק פשוט מקבל בוייפיי פקודות מאפליקציית אייפון או אנדרואיד ומשגר אותם בחדר, כולל activitiesוחיבור עיניות...
ומאוד קל להגדיר אותו... לא צריך טכנאי, ללוג'יטק יש מאגר עצום של רכיבים וכמובן שניתן ללמד פקודות משלטים קיימים.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

נכון אבל בשלט הזה למשל ניתן להגדיר את התצורה של הכפתורים ואיפה שאתה רוצה שהם יהיו,hanochh כתב:נשמע נחמד ומלא פיצ'רים אבל יקר בטירוף...
ומאוד קל להגדיר אותו... לא צריך טכנאי, ללוג'יטק יש מאגר עצום של רכיבים וכמובן שניתן ללמד פקודות משלטים קיימים....
כמו כן ניתן לשים רקעים ובנוסף, אפשרויות יותר נרחבות מתאפשרות בשימוש עם השלט הזה.
בתור בן אדם שמתעסק כבר 3 שנים עם הרמוני איני ראיתי שניתן כל כך לשנות ולעצב אותו כמו הRTI.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
מי שמשווה להרמוני מפספס ולא ממש מבין את הייעוד.
אם המטרה היא להדליק מכשיר/מערכת בקו העין אזי ההרמוני מספק, הבקר הזה מאפשר שליטה רחבה יותר גם על מכשירים שנמצאים בחלל אחר, ישנה שליטה על מכשירים ברשת, ב-rs232, IR, אפשרויות התכנות הרבה יותר גמישות לעומת הוויזארד של ההרמוני אבל זה מצריך איש מקצוע.
בנוסף בקר זה מיועד גם לשליטה בבית חכם
אם המטרה היא להדליק מכשיר/מערכת בקו העין אזי ההרמוני מספק, הבקר הזה מאפשר שליטה רחבה יותר גם על מכשירים שנמצאים בחלל אחר, ישנה שליטה על מכשירים ברשת, ב-rs232, IR, אפשרויות התכנות הרבה יותר גמישות לעומת הוויזארד של ההרמוני אבל זה מצריך איש מקצוע.
בנוסף בקר זה מיועד גם לשליטה בבית חכם
- orena
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
מי שמתעניין במערכת דומה לזאת של RTI הכוללת בקר RS232 מוזמן לפנות אלי בפרטי.
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

איני משווה כלל ואני גם לא טוען כי השלט רע באיזו שהיא צורהoferlaor כתב:אי אפשר להשוות מוצרים כאלה להרמוני או הרמוני לינק....
אני משתמש גם בהרמוני וגם בRTI ושניהם עובדים מעולה.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- gkz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
טוב חברים בו נעשה קצת סדר בדברים
הרמוני בגירסה המשוכללת שלו ( 900/1100 ) שולח פקודות RF לבקר ששולח פקודות אינפרא רד למכשירים .
השלט הוא קבוע ( 900 או 1100 ) ולא ניתן לעצב מסכים בכלל אלא רק אייקונים של ערוצים.
תוכנת מחשב דיי פשוטה. מתאים בעיקר לאנשים בעלי ידע בסיסי, שרוצים שליטה מאוד בסיסית על מערכת
הקולנוע הבייתית בעיקר ועם אביזרים תואמים אז גם על תאורה ומיזוג אוויר ( IR ONLY ) ללא פידבק.
מה קורה במקרה שמישהו כיבה את הטלוויזיה מהשלט המקורי, האם ההרמוני יודע שכרגע היא כבויה ?
מהוא פידבק:
לדוגמא:
איך נדע שבאמת כיבינו את האור בחדר שאנחנו לא נמצאים בו :
נקבל חיווי על מסך השלט
RTI
אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לומר את המילה RTI והרמוני בנשימה אחת
RTI היא מערכת שליטה מאוד משוכללת שכדי להפיק את המירב ממנה לא מומלץ לתכנתה לבד אלא רק על ידי איש מקצוע מוסמך על ידי RTI ( שלא לדבר על זה שלמיטב ידיעתי התוכנה של RTI היא לדילרים בלבד )
ניתן בהחלט ליצור מערכת פשוטה יחסית של בקר זול ( RP1 ) ושלט פשוט ( T1-B ) לשליטה ב RF ו IR
אך כדי להנות מהיכולת הרצינית של המערכת
המערכת חייבת בקר שליטה ( XP,3/6/8 )
אפשרויות השליטה:
IPAD,IPHON,ANDROID : עיצוב מסכים אישי עם גרפיקות מדהימות
שלטים: קיים מגוון שלטים ( IR,RF,ZIG BEE,WI FI )בלי מסך או עם מסך (ניתן לעצב מסכים גם כאן)
פנלים IN WALL : במספר גדלים
למערכת מספר אפשרויות לשליטה
IR ללא פידבק
RF ללא פידבק
ZIG BEE כולל פידבק חלקי (לא ניתן לקבל COVER ART למשל)
WI FI פידבק מלא
RS232 (ניתן לשלוט ולקבל פידבק ממספר רב של מוצרים שיש להם RS232 )
המערכת אמינה מאוד .
קיימים דרייברים ( דרייברים מאפשרים לנו לשלוט על מוצרים ולקבל פידבק מהם )
דוגמה טובה תהיה שליטה על סרבר של מוזיקה שנוכל לבחור שירים מרשימת שירים מתגוללת
או לבחור סרט לצפיה על פי ה cover art שלו
או לשחק עם האורות בבית ולקבל חיווי על גבי האייפד או שלט
ועוד ועוד ועוד .......
קישור לאתר RTI
http://www.rticorp.com/
מקווה שעשיתי סדר בדברים.
הרמוני בגירסה המשוכללת שלו ( 900/1100 ) שולח פקודות RF לבקר ששולח פקודות אינפרא רד למכשירים .
השלט הוא קבוע ( 900 או 1100 ) ולא ניתן לעצב מסכים בכלל אלא רק אייקונים של ערוצים.
תוכנת מחשב דיי פשוטה. מתאים בעיקר לאנשים בעלי ידע בסיסי, שרוצים שליטה מאוד בסיסית על מערכת
הקולנוע הבייתית בעיקר ועם אביזרים תואמים אז גם על תאורה ומיזוג אוויר ( IR ONLY ) ללא פידבק.
מה קורה במקרה שמישהו כיבה את הטלוויזיה מהשלט המקורי, האם ההרמוני יודע שכרגע היא כבויה ?
מהוא פידבק:
לדוגמא:
איך נדע שבאמת כיבינו את האור בחדר שאנחנו לא נמצאים בו :
נקבל חיווי על מסך השלט
RTI
אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לומר את המילה RTI והרמוני בנשימה אחת
RTI היא מערכת שליטה מאוד משוכללת שכדי להפיק את המירב ממנה לא מומלץ לתכנתה לבד אלא רק על ידי איש מקצוע מוסמך על ידי RTI ( שלא לדבר על זה שלמיטב ידיעתי התוכנה של RTI היא לדילרים בלבד )
ניתן בהחלט ליצור מערכת פשוטה יחסית של בקר זול ( RP1 ) ושלט פשוט ( T1-B ) לשליטה ב RF ו IR
אך כדי להנות מהיכולת הרצינית של המערכת
המערכת חייבת בקר שליטה ( XP,3/6/8 )
אפשרויות השליטה:
IPAD,IPHON,ANDROID : עיצוב מסכים אישי עם גרפיקות מדהימות
שלטים: קיים מגוון שלטים ( IR,RF,ZIG BEE,WI FI )בלי מסך או עם מסך (ניתן לעצב מסכים גם כאן)
פנלים IN WALL : במספר גדלים
למערכת מספר אפשרויות לשליטה
IR ללא פידבק
RF ללא פידבק
ZIG BEE כולל פידבק חלקי (לא ניתן לקבל COVER ART למשל)
WI FI פידבק מלא
RS232 (ניתן לשלוט ולקבל פידבק ממספר רב של מוצרים שיש להם RS232 )
המערכת אמינה מאוד .
קיימים דרייברים ( דרייברים מאפשרים לנו לשלוט על מוצרים ולקבל פידבק מהם )
דוגמה טובה תהיה שליטה על סרבר של מוזיקה שנוכל לבחור שירים מרשימת שירים מתגוללת
או לבחור סרט לצפיה על פי ה cover art שלו
או לשחק עם האורות בבית ולקבל חיווי על גבי האייפד או שלט
ועוד ועוד ועוד .......
קישור לאתר RTI
http://www.rticorp.com/
מקווה שעשיתי סדר בדברים.
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

כתבתי שזה נשמע נחמד ומלא פיצ'רים.
לא ניסיתי להשוות רק ציינתי למשתמש ששאל כאן בפורום על פתרון נוסף, שיש את ההרמוני לינק או מוצרים דומים שניתנים להתאמה גמישה יותר ועולים 100$.
לא מדובר על שלט, מדובר על יחידה ואפליקציה תואמת. בניגוד למה שנכתב כאן מן הסתם אפשר לשלוט בלינק ודומיו מכל מקום שקולט את הוויפי הביתי ולא צריך קשר עין עם היחידה וכמובן שניתן לחבר עיניות. כמו כן באפליקציה לאייפון ואנדרואיד ניתן להגדיר כפתורים ומסכים באופן דיי חופשי אבל בגרפיקה מוגבלת ולא ניתנת לשינוי. יש מוצרים מתחרים ששם גם ניתן להגדיר מסכים וגרפיקה באופן חופשי.
לרובנו אין מערכות בית חכם, מוצרים שנשלטים ע"י rs ולמעטים יש מוצרים שנשלטים ע"י wifi.
ברור שאין מה להשוות בין מוצר מדף (וקל לתכנות) שנועד לשלוט על מערכת מדיה, תאורה ומיזוג בir בלבד, לבין מערכת מקצועית (ויקרה לתכנות).
בקיצור עולה פי 6 ועושה הרבה יותר, אבל לא רלוונטי לרובנו.
אגב, אתה בטוח שהRTI לא תומך בIR חוזר? למשל ממזגנים...?
לא ניסיתי להשוות רק ציינתי למשתמש ששאל כאן בפורום על פתרון נוסף, שיש את ההרמוני לינק או מוצרים דומים שניתנים להתאמה גמישה יותר ועולים 100$.
לא מדובר על שלט, מדובר על יחידה ואפליקציה תואמת. בניגוד למה שנכתב כאן מן הסתם אפשר לשלוט בלינק ודומיו מכל מקום שקולט את הוויפי הביתי ולא צריך קשר עין עם היחידה וכמובן שניתן לחבר עיניות. כמו כן באפליקציה לאייפון ואנדרואיד ניתן להגדיר כפתורים ומסכים באופן דיי חופשי אבל בגרפיקה מוגבלת ולא ניתנת לשינוי. יש מוצרים מתחרים ששם גם ניתן להגדיר מסכים וגרפיקה באופן חופשי.
לרובנו אין מערכות בית חכם, מוצרים שנשלטים ע"י rs ולמעטים יש מוצרים שנשלטים ע"י wifi.
ברור שאין מה להשוות בין מוצר מדף (וקל לתכנות) שנועד לשלוט על מערכת מדיה, תאורה ומיזוג בir בלבד, לבין מערכת מקצועית (ויקרה לתכנות).
בקיצור עולה פי 6 ועושה הרבה יותר, אבל לא רלוונטי לרובנו.
אגב, אתה בטוח שהRTI לא תומך בIR חוזר? למשל ממזגנים...?
- Adix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 744
הרמוני לינק
ע"פ האתר, נראה שאפשר לעצב מסכים וכו',
יש למישהוא את המכשיר?
האם הוא נמכר בארץ?
תודה
http://www.logitech.com/en-us/remotes/u ... rmony-link
יש למישהוא את המכשיר?
האם הוא נמכר בארץ?
תודה
http://www.logitech.com/en-us/remotes/u ... rmony-link
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

Re: הרמוני לינק
לא נמכר באופן רשמי בארץ. ניתן לרכוש מ-ebay או אמאזון וכו'.Adix כתב:ע"פ האתר, נראה שאפשר לעצב מסכים וכו',
יש למישהוא את המכשיר?
האם הוא נמכר בארץ?
תודה
http://www.logitech.com/en-us/remotes/u ... rmony-link...
יש לי את המכשיר, עובד אחלה עם אייפון. ישנה בעייה בתמיכה בגרסאות החדשות של אנדרואיד.
ניתן "לעצב" מסכים ולבחור כפתורים אבל הגרפיקה והצבעוניות מוגבלת. לא ניתן לשנות צבעים או לבחור אייקונים בכל המסכים אלא רק במסך הערוצים המועדפים.
(אגב *וזה עניין של טעם* המסכים של ההרמוני לינק נראים הרבה הרבה יותר טוב מהמסכים של הRTI שפורסמו בסקירה)
הייתי ממליץ לך לבדוק מוצרים מקבילים נוספים כמו:
Griffin Beacon | Universal IR Remote
-
עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

את המסכים של RTI ניתן לעצב ללא הגבלות.hanochh כתב:לא נמכר באופן רשמי בארץ. ניתן לרכוש מ-ebay או אמאזון וכו'.Adix כתב:ע"פ האתר, נראה שאפשר לעצב מסכים וכו',
יש למישהוא את המכשיר?
האם הוא נמכר בארץ?
תודה
יש לי את המכשיר, עובד אחלה עם אייפון. ישנה בעייה בתמיכה בגרסאות החדשות של אנדרואיד.
ניתן "לעצב" מסכים ולבחור כפתורים אבל הגרפיקה והצבעוניות מוגבלת. לא ניתן לשנות צבעים או לבחור אייקונים בכל המסכים אלא רק במסך הערוצים המועדפים.
(אגב *וזה עניין של טעם* המסכים של ההרמוני לינק נראים הרבה הרבה יותר טוב מהמסכים של הRTI שפורסמו בסקירה)
Griffin Beacon | Universal IR Remote...
אני בחרתי את המסכים שבמאמר וניתן לשנות אותן לכמעט כל רקע שקיים.
ובנוסף, הגרפיקה היא לא מוגבלת כלל בRTI.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

ברור שזה מה שאתה עיצבת ועיצוב זה עניין של טעם, מה שהתכוונתי לומר שאם אתה לא מעצב גרפי (ואני במקרה כן) אז עדיף מוצר שמציע גרפיקה מוגבלת אבל מודרנית ואיכותית ישר מהקופסה.עמית_לגו כתב:את המסכים של RTI ניתן לעצב ללא הגבלות.hanochh כתב:לא נמכר באופן רשמי בארץ. ניתן לרכוש מ-ebay או אמאזון וכו'.Adix כתב:ע"פ האתר, נראה שאפשר לעצב מסכים וכו',
יש למישהוא את המכשיר?
האם הוא נמכר בארץ?
תודה
Griffin Beacon | Universal IR Remote...
אני בחרתי את המסכים שבמאמר וניתן לשנות אותן לכמעט כל רקע שקיים.
ובנוסף, הגרפיקה היא לא מוגבלת כלל בRTI....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אחלה מאמר עמית,
כל הכבוד
כל הכבוד
העם דורש..... כל מיני דברים