אני לא מדבר על האופן בו עושים זאת. ודאי שאתה צודק בדבריך.
התכוונתי לכך שלא הייתי בונה על התכנונים וההצהרות שלהם....
הצעד הבא בלעשוק לקוחות חיבור של 1 ג'יגה עם upload של 3 מגה
- Jonny123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1526
- lior19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
מי הגאון פה שאמר לי פעם שהיחס בין מהירות ההורדה להעלאה חייב להיות 2% מינימום ושאי אפשר לספק פחות מזה? כלומר, למי שיש 100Mbps הורדה, אז העלאה של המינימום שלו תהיה 2Mbps ולא פחות, זה המינימום ואי אפשר לתת פחות מזה. וב-1Gbps..המינימום צריך להיות לפחות 20Mbps..אז עכשיו אני רואה שמי שאמר את זה סתם חירטט.
-
MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
עם אתה חושב שבזק תיתן לך בחיבור 1Gbps אפלאוד של 20 מגה אתה חיי בסרטlior19 כתב:מי הגאון פה שאמר לי פעם שהיחס בין מהירות ההורדה להעלאה חייב להיות 2% מינימום ושאי אפשר לספק פחות מזה? כלומר, למי שיש 100Mbps הורדה, אז העלאה של המינימום שלו תהיה 2Mbps ולא פחות, זה המינימום ואי אפשר לתת פחות מזה. וב-1Gbps..המינימום צריך להיות לפחות 20Mbps..אז עכשיו אני רואה שמי שאמר את זה סתם חירטט....
תעבור לעמוד הראשון בשרשור הזה אתה תראה ששמתי סרטון לקראת הסוף
הילד יושב ליד המחשב אתה תראה שבבדיקת מהירות באתר של בזק הורדה היא סביב ה930 מגה
אפלאוד של 3 מגה אז כמו שאתה רואה בזק תהפוך עולמות כדי שלקוחות פרטיים לא יקבלו יותר מ 3 מגה
אופלאוד בחיבור של 1 גי'גה
הכי מצחיק אהיה שבחיבורים של 10 ג'יגה בזק תתיתן ללקוחות שלה אפלאוד של 6 מגה
- lior19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
אם אני חושב? אני לא חשבתי על דבר. מישהו אמר לי פה פעם שהמינימום של העלאה חייב להיות 2% מהיחס של ההורדה. מה שאומר שמי שאמר את זה חירטט לי את הצורה, וזה בכלל לא נכון.MrYair כתב:עם אתה חושב שבזק תיתן לך בחיבור 1Gbps אפלאוד של 20 מגה אתה חיי בסרטlior19 כתב:מי הגאון פה שאמר לי פעם שהיחס בין מהירות ההורדה להעלאה חייב להיות 2% מינימום ושאי אפשר לספק פחות מזה? כלומר, למי שיש 100Mbps הורדה, אז העלאה של המינימום שלו תהיה 2Mbps ולא פחות, זה המינימום ואי אפשר לתת פחות מזה. וב-1Gbps..המינימום צריך להיות לפחות 20Mbps..אז עכשיו אני רואה שמי שאמר את זה סתם חירטט....
תעבור לעמוד הראשון בשרשור הזה אתה תראה ששמתי סרטון לקראת הסוף
הילד יושב ליד המחשב אתה תראה שבבדיקת מהירות באתר של בזק הורדה היא סביב ה930 מגה
אפלאוד של 3 מגה אז כמו שאתה רואה בזק תהפוך עולמות כדי שלקוחות פרטיים לא יקבלו יותר מ 3 מגה
אופלאוד בחיבור של 1 גי'גה
הכי מצחיק אהיה שבחיבורים של 10 ג'יגה בזק תתיתן ללקוחות שלה אפלאוד של 6 מגה...
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
הודעה של בזק מ 2006:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000134151
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000134151
כרגע ב 2012, ב 100 מגה בזק מספקת Upload שהוא רק 3% ממהירות ה Download.בזק החליטה כי מהירות ה-Upload (מהירות העברת הנתונים מהמחשב לרשת) תעמוד תמיד על לפחות 10% ממהירות ה-Download (מהירות העברת הנתונים מהרשת למחשב)....
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
מי חשב שלפני 5 שנים ידברו פה על בזק ועל סיבים וגיגה עד הבית ....
קטני אמונה
החברה היחידה בנתיים שלמרות רגולציה לא הוגנת ולמרות מתחרים שלא בוחלים באמצעים
ממשיכה לשדרג ולהביא מוצרים אכותיים
קטני אמונה
החברה היחידה בנתיים שלמרות רגולציה לא הוגנת ולמרות מתחרים שלא בוחלים באמצעים
ממשיכה לשדרג ולהביא מוצרים אכותיים