שיחזור JBL L65A

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

Omri617 כתב:למה הם משודכים??
...
הם הולכים להיות משודכים... לא למה שחשבת :wink:
אני חשבתי על דבר כזה, שתכננתי בתור 'תושבות' מלאות חול 'אודיופילי' ויושבות על ארבעה 'שפיצים' מטיטניום. הן ממתינות לביצוע, ובהזדמנות זו - אבקש את חוות דעתכם. מה אתם חושבים? אפשר לבנות דבר כזה לפי המפרטים האלה?

[img2=550x322]https://lh5.googleusercontent.com/-sezp ... ocess.jpeg[/img2]

תמונה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

אתה רוצה למלא את כל החלל הזה בחול ? יש ישקול המון... 8O
לטעמי האישי כמובן, חושב שהתושבות לא יחמיאו לרמקולים בגלל צורתם.
הייתי מתכנן משהו בכיוון שלך אבל במידות של התושבת לרמקול עם בסיס בגובה של 15 ס"מ בערך במידות שציינת, אולי אפילו טיפה רחב יותר.
כך שזה יהיה דומה לאות T הפוכה.
לדעתי צורה כזאת "תרים" את הרמקול בכאילו אשליה אופטית ותכוון את העיניים ישירות לרמקול ולא לכלל הסידור של תיבה (סטנד) + רמקול שדומה במראהו למקרר.
אבל שוב, על טעם וריח אין להתווכח... 8)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583

שליחה

תודה על התשובה.

אמנם לא מדובר בכתבה עדכנית, אך זה עדיין עלול להפתיע: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-117348-00.html

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036

שליחה

לדעתי אין בעיה לבנות תושבות רמקולים כאלה , אם מקפידים על מידות מדוייקות וצביעה זהה , וזה גם ייראה טוב עם הרמקול מעליהן אך זה כבר עניין של טעם אישי . מה שיותר חשוב זה האם הרמקול יישמע יותר טוב עם תיבות חול מאשר מעמד סטנדרטי אחר.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

tnsilver פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

tomyeshuah כתב:אמנם לא מדובר בכתבה עדכנית, אך זה עדיין עלול להפתיע: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-117348-00.html
...
ראית מה זה? איזו חוצפה! כל הכבוד לבית המשפט. חבל שלא קבע פיצויים שהיו ממוטטים את החקיין העלוב ושולחים אות אזהרה לתעשיית הזיופים שקיימת עבור כל מוצר איכותי בג'ונגל המזה"תי הזה. דרך אגב, מנסיון שלי, הלזור הישראלי הלגיטימי (של שתי היצרניות הגדולות) הוא בדיחה ביחס לגרמני. הוא בכלל לא לזור. התחושה שלו היא כמו של צבע שמן מדולל בטרפנטין והתוצאה הסופית מאוד דומה לשכזה. מאכזב.
avihuli כתב:אתה רוצה למלא את כל החלל הזה בחול ? יש ישקול המון...
...
משקל סגולי של חול הוא 1.5 גרם לסמ"ק ויש לנו 92 ליטר. זה ישקול בערך 140 ק"ג. השרטוט שלי הוא לא בקנה מידה ויש לתיבה צורה של מקרר אבל בפועל היא בדיוק - על המילימטר - באותו גודל של הרמקול ואמורה להיות בעלת אותו פיניש. ההמלצה הכללית של לנסינג מדברת על הרמה של ה-L65A כ-"18 מעל הרצפה. בתכנון שלי יש בערך "24 ויכול להיות שאני אקצץ קצת בגובה (וגם במשקל) של התיבות. אני צריך עדיין לסמלץ את זה ולבדוק איך זה נראה. אני התכוונתי רק לוודא שלא חסרות מידות ושהנגר יסתדר עם השרטוט וההנחיות משום שאני לא זמין לעמוד לו על הראש ולבדוק אותו :)

grafitis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379

שליחה

(Y)
כל הכבוד לך על ההשקעה.

vectorM
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88

שליחה