MartinHSabag כתב:אם HD זה לא שיקול, למרות שהצפי לתחילת שידורים מסחריים בארץ זה בתחילת השנה הבאה, אז זו אחלה טלויזיה.
...
אני סבור שכנראה לא יעמדו בצפי ובתחילה השידורים יהיו מוגבלים מבחינת התוכן ויקרים מבחינת החומרה הנדרשת. אני מניח שיעברו עוד כ-3 שנים לפני שמפגרים/אדישים טכנולוגית כמוני יהיו מוכנים להוציא כדי להתאים למה שיהיה לשוק השידור להציע (כאמור, אני לא צופה כמעט ב-DVD).
כלכלית אני סבור שאת העלות של הטלוויזיה עכשיו אני ארוויח בירידת מחירים של המוצרים המתאימים מחר. אני אחבר לה איזה מגברון משומש עם שני רמקולים סבירים ובתקווה החדשות יהיו יותר טובות ושישימו כבר פרשן ראוי למשחקים של מכבי.
דרך אגב, לפני 4 שנים, כשההורים שלי קנו את ה-Aconda, הדיבור היה שאוטוטו כל השידורים בפורמט רחב ואנחנו יודעים מה קרה...
sickboy666 כתב:ואם אתה אוהב מסכים עם צבעים חזקים (חברות אסיאתיות), יש לסמסונג טלויזיה יפה "29 מסך שטוח.
לא תוצרת סין (עפר

) ואמורה להחזיק כמה שנים טובות. עלות שלה סביביות 2000 ש"ח. הרבה מתחת לתקציב שלך.
ואם באמת בא לך להשקיע, אז יש לה גם גירסה של 100Hz.
...
האמת, לא אוהב צבעים חזקים אבל אוהב 100Hz. עם 100 יותר קל הלחץ על העין השדופה...
לסיכום - תוספת מאוחרת
לקחתי קצת זמן לחפש את אלוהים בפרטים הקטנים ועכשיו ברור למה ה-Philips האמורה נמכרת במחיר שהיא נמכרת:
1. המסך שלה שטוח, אבל הוא לא המסך המוביל של Philips שנמצא בטלווזיות "32 ובכאלו שנמכרות באירופה, מה שמוביל אותנו לזה ש...
2. מדובר במכשיר שמיועד לשוק במזרח הרחוק. כנראה שהיבואן שם ידו על מלאי זול משם.
3. יש אמנם Pixel Plus אבל מהדור הישן (לא בטח שזה כזה יתרון) ו-Porgressive אבל אין מעגלי עיבוד תמונה אחרים שהיצרן מציע. מה זה אומר בת'כלס - לך תדע.
4. ככל הנראה מרטין צודק והיא לא מציגה 1080i. היא כן יודעת לקבל HD דרך חיבור קומפוננט ויש עדויות שזה נראה טוב יותר.
לסיכום, כנראה עדיין תמורה טובה.