לא שטוחה, לא widescreen, לא צריך HDMIHDReadyCompatibleEmmo

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nirgen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1662
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

למרות ההצהרה הנ"ל יש לי הרגשה שאתה לא תקנה CRT
מהסיבה הפשוטה שבעוד שנה - שנתיים תסתכל על הדינוזאור שיש לך בסלון ותשאל את עצמך איך קניתי את זה ועוד בכ"כ הרבה כסף :?:

כל מי שייכנס אצלך וייראה אותה יאמר לך ...................אתה עוד המכשירים האלו? :?:

כאשר יצא חלונות 3.11טענתי שאיני צריך את זה ואני מסתדר טוב מאוד עם הנורטון קומנדר
שאף פעם לא נתקע נשמע דבילי היום לא?

כיום לקנות CRT זה להשקיע בטכנולוגיה טובה אך בסופה ונכחדת כמו לקנות טלוויזיה שחור לבן שבוע אחרי שהתחילו למכור צבעוניות ונכון שעדיין חלק מהשידורים הם בשחור לבן====
תחשוב על זה (i)

_falou_ פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
קיבל תודות: 1 פעם

Re: לא שטוחה, לא widescreen, לא צריך HDMIHDReadyCompatibleEm

שליחה #22 

nirgen כתב:כל מי שייכנס אצלך וייראה אותה יאמר לך ...................אתה עוד המכשירים האלו? :? (i)
...
נורא מטריד מה אנשים חושבים. בגלל זה מכרתי את ה-Proac וקניתי סאטליטים, מכרתי את הקליאו ספורט וקניתי יפנומטית 1.6, התגרשתי מהשיקסע והתחתנתי עם יהודיה ולבסוף הסתפרתי. אל תדאג, את החשבון שלי אני יודע לעשות מצויין.

לעניין, עוד לא ראיתי מסך שטוח שנותן כיום תמונה שהיא אפילו סבירה במחירים שאני מעוניין לשלם ואני לא מאלו שסובלים היום כדי להרוויח מחר.

לעניין ה-HDTV, Philips מצהירים בפרוספקט שלהם שהטלוויזיה היא HD Ready. אם זכרוני איננו מטעני יש לה 1080i אבל 480P. אם אתה מגדיר HDTV רק כ-720P אז היא לא. אבל זה לא ממש משנה בגדלים הללו ולתקופה בה היא אמורה לשרת. אותי מעניין שהתמונה תהיה טובה בשידורי טלוויזיה כיום. השאר זניח.

nirgen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1662

שליחה #23 

נורא מטריד מה אנשים חושבים. בגלל זה מכרתי את ה-Proac וקניתי סאטליטים, מכרתי את הקליאו ספורט וקניתי יפנומטית 1.6, התגרשתי מהשיקסע והתחתנתי עם יהודיה ולבסוף הסתפרתי. אל תדאג, את החשבון שלי אני יודע לעשות מצויין.
...
חתיכת נאום :lol:

טוייב אם 29" CRT
אז כמו שנאמר פיליפס, טושיבה, סוני, לווה סמסונג LG , כולם טובים , יש בינהם הבדלים העיקריים הם במעבדי התמונה השונים
שהתוצאה סובייקטיבית למדי ,סוגי הכניסות , מאפייני המכשיר - מסך שטוח , 100 הרץ
חפש מקום שמציג כמה שיותר דגמים כי את בהבדלים קל להבחין כשהן ממוקמות אחת ליד השניה ו..........תתחדש
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות

_falou_ פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

nirgen כתב:

טוייב אם 29" CRT
אז כמו שנאמר פיליפס, טושיבה, סוני, לווה סמסונג LG , כולם טובים , יש בינהם הבדלים העיקריים הם במעבדי התמונה השונים
...
בדיוק זו הנקודה. במחיר זול מאוד ה-CRT האמורה של Philips כוללת מעגלי עיבוד תמונה שלא קיימים במתחרות באותו המחיר. היא למעשה זולה באלפיים מטלוויזיות אחרות ונחותות יותר של Philips, מה שנראה מוזר. החיסרון היחיד שלה הוא העדר שקע RGB, אבל זה לא נורא.
...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

עופר,
תן קישור לנתונים שלה, היא בודאות לא HD READY, מקסימום HD COMPATIBLE.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

_falou_ פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

MartinHSabag כתב:עופר,
תן קישור לנתונים שלה, היא בודאות לא HD READY, מקסימום HD COMPATIBLE.
...
בבקשה:
http://www.p4c.philips.com/files/2/29pt ... ss_aen.pdf

דרך אגב, כבר ראיתי טושיבה "34 שהיא HD Ready ל-1080i (זה היה כתוב בגדול על הטלוויזיה) ב-5K ש"ח.

עם זאת, כפי שכבר אמרתי, איכות התמונה כעת יותר חשובה לי, כי ברגע שיהיה HD בארץ כבר יהיה מקום לשקול מסכים יותר מתקדמים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #27 

מצטער, לא משכנע אותי.
אם היא היתה HD REAY אמיתית, הם לא היו מתביישים לשים את הלוגו הרשמי:

תמונה

שוב, אני לא ראיתי עד היום אף טלויזית CRT אחת אפילו, שהיא HD READY.
אם כן, זה מקסימום יכול להיות מסך מחשב למשל, בעל רזולוציה שהיא לפחות 720 שורות, תומכת בפרוגרסיב וביחס מסך של 16:9.

בטלויזיה שנתת, אין אפילו כניסת HDMI/DVI מה שאומר, שגם אם היא תומכת בתצוגה כזו, ברגע שיהיו שידורים/נגנים והם הרי מוכני HDCP, שוב, לא תוכל להשתמש במסך הזה.
About.me

_falou_ פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

MartinHSabag כתב:מצטער, לא משכנע אותי.
אם היא היתה HD REAY אמיתית, הם לא היו מתביישים לשים את הלוגו הרשמי
...
אני לא מנסה לשכנע אותך ומבחינתי זה לא פקטור (לעומת ה-Pixel Plus), אבל אני לא מאמין ש-Philips ישקרו במצח נחושה. בכל מקרה יש לה spec מרשים למחיר וביומיים הקרובים אפסיק עם הקשקשת ואלך לראות בעיניים שלי איך התמונה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #29 

אם HD זה לא שיקול, למרות שהצפי לתחילת שידורים מסחריים בארץ זה בתחילת השנה הבאה, אז זו אחלה טלויזיה.
About.me

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה #30 

לא הייתי הולך על יד שניה. קשה למצוא מישהו שבאמת מוכר אותה מסיבה לא זדונית.
ואם אתה אוהב מסכים עם צבעים חזקים (חברות אסיאתיות), יש לסמסונג טלויזיה יפה "29 מסך שטוח.
לא תוצרת סין (עפר :wink: ) ואמורה להחזיק כמה שנים טובות. עלות שלה סביביות 2000 ש"ח. הרבה מתחת לתקציב שלך.
ואם באמת בא לך להשקיע, אז יש לה גם גירסה של 100Hz.

_falou_ פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

MartinHSabag כתב:אם HD זה לא שיקול, למרות שהצפי לתחילת שידורים מסחריים בארץ זה בתחילת השנה הבאה, אז זו אחלה טלויזיה.
...
אני סבור שכנראה לא יעמדו בצפי ובתחילה השידורים יהיו מוגבלים מבחינת התוכן ויקרים מבחינת החומרה הנדרשת. אני מניח שיעברו עוד כ-3 שנים לפני שמפגרים/אדישים טכנולוגית כמוני יהיו מוכנים להוציא כדי להתאים למה שיהיה לשוק השידור להציע (כאמור, אני לא צופה כמעט ב-DVD).

כלכלית אני סבור שאת העלות של הטלוויזיה עכשיו אני ארוויח בירידת מחירים של המוצרים המתאימים מחר. אני אחבר לה איזה מגברון משומש עם שני רמקולים סבירים ובתקווה החדשות יהיו יותר טובות ושישימו כבר פרשן ראוי למשחקים של מכבי.

דרך אגב, לפני 4 שנים, כשההורים שלי קנו את ה-Aconda, הדיבור היה שאוטוטו כל השידורים בפורמט רחב ואנחנו יודעים מה קרה...
sickboy666 כתב:ואם אתה אוהב מסכים עם צבעים חזקים (חברות אסיאתיות), יש לסמסונג טלויזיה יפה "29 מסך שטוח.
לא תוצרת סין (עפר :wink: ) ואמורה להחזיק כמה שנים טובות. עלות שלה סביביות 2000 ש"ח. הרבה מתחת לתקציב שלך.
ואם באמת בא לך להשקיע, אז יש לה גם גירסה של 100Hz.
...
האמת, לא אוהב צבעים חזקים אבל אוהב 100Hz. עם 100 יותר קל הלחץ על העין השדופה...

לסיכום - תוספת מאוחרת

לקחתי קצת זמן לחפש את אלוהים בפרטים הקטנים ועכשיו ברור למה ה-Philips האמורה נמכרת במחיר שהיא נמכרת:

1. המסך שלה שטוח, אבל הוא לא המסך המוביל של Philips שנמצא בטלווזיות "32 ובכאלו שנמכרות באירופה, מה שמוביל אותנו לזה ש...

2. מדובר במכשיר שמיועד לשוק במזרח הרחוק. כנראה שהיבואן שם ידו על מלאי זול משם.

3. יש אמנם Pixel Plus אבל מהדור הישן (לא בטח שזה כזה יתרון) ו-Porgressive אבל אין מעגלי עיבוד תמונה אחרים שהיצרן מציע. מה זה אומר בת'כלס - לך תדע.

4. ככל הנראה מרטין צודק והיא לא מציגה 1080i. היא כן יודעת לקבל HD דרך חיבור קומפוננט ויש עדויות שזה נראה טוב יותר.

לסיכום, כנראה עדיין תמורה טובה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”