מארז בלוריי מהודר ואיכותי לרגל 50 שנה לסרטי ג'יימס בונד כולל 22 סרטים .

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

Mistoffelees כתב:הסכום שציינת כולל משלוח?
בכל מקרה יש להוסיף 17 אחוז מע״מ לחישוב.

אני קניתי את המארז בקינו ומרוצה ממנו.
יש אפילו מקום פנוי ל skyfall
קצת מאכזב שלא הוסיפו איזו חוברת קטנה או ספר למארז.
...

אין סוף למה שניתן להכניס למארז האיכותי הזה . זה המארז הכי איכותי שיצא עד עכשיו לקבל 22 סרטים שעברו עיבוד מחדש שכוללים תרגום לעברית במחיר הזה פשוט פנטסטי (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690

שליחה

מצפיה בינתיים בגולפינגר, באיזור המסוכן,והאיש בעל אקדח הזהב אני מצליח להזכר מדוע "הסידרה" הזו
כל כך מוצלחת בעולם ,ואכן נראה כאילו חל שיפור באיכות התמונה והשמע למרות כי הסרטים הישנים משנות השישים
נראים קצת פחות חדים בחלק מהסצינות .

matanhh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

מארז מדהים אבל יקר

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

למי שיש הרד דיסק עם 1 טרה פנוי ניתן להשיג את המארז הזה בדיוק ברשת בקלילות.תרגום באתר סרטים והכל סבבה :)

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

istarmini כתב:למי שיש הרד דיסק עם 1 טרה פנוי ניתן להשיג את המארז הזה בדיוק ברשת בקלילות.תרגום באתר סרטים והכל סבבה :)
...
זה ידוע שניתן להשיג את כל התוכן ברשת .

אבל יש אנשים שאוהבים את המדיה הפיזית ובמיוחד שיש מארז כזה מיוחד שמכיל בתוכו 5 עשורים של ג'יימס בונד (Y)
.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

9000es כתב:
istarmini כתב:למי שיש הרד דיסק עם 1 טרה פנוי ניתן להשיג את המארז הזה בדיוק ברשת בקלילות.תרגום באתר סרטים והכל סבבה :)
...

אבל יש אנשים שאוהבים את המדיה הפיזית ובמיוחד שיש מארז כזה מיוחד שמכיל בתוכו 5 עשורים של ג'יימס בונד (Y)
.
...
איציק שום דבר מיוחד אין במארז הזה,חוץ מהסרטים כמובן. לא חוברת, לא פסלונים ,פשוט כלום.

במקרה דנן מי שיש לו נפח אחסון, לדעתי ,אין שום סיבה לרכוש .

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

istarmini כתב:
9000es כתב:
...

.
...
איציק שום דבר מיוחד אין במארז הזה,חוץ מהסרטים כמובן. לא חוברת, לא פסלונים ,פשוט כלום.

במקרה דנן מי שיש לו נפח אחסון, לדעתי ,אין שום סיבה לרכוש .
...
istarmini

על כל מארז אפשר להגיד מיותר לרכוש אותו . ויש בזה צדק . מיכוון שהכל נמצא ברשת .
גם לאחסון יש מחיר כמובן לא כמו המחיר של המארז . אני מעריך שלפחות מחצית ממנו ויותר .

מה שנאשר הוא השיקול האישי לרכישה 760 ש"ח כולל תרגום לעברית זה לא מחיר בשמיים .

כל אחד ושיקולו האישי .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

איציק
על כל מארז אפשר להגיד מיותר לרכוש אותו
...
ממש לא נכון
יש מארזים מושקעים, הן מבחינת המבנה הפיסי שלהם והן מבחינת התוכן. יש שכוללים חוברות מושקעות, בתוספת פסלונים כאלו ואחרים.

לא זה המצב במקרה הזה.
המארז פה לא מושקע בכלל. המחיר מושקע גם מושקע.

כמובן שהכל ענין אישי אבל לדעתי במקרה דנן רכישה ממש לא כדאית כי חוץ מהסרטים עצמם אין שום ערך מוסף יחסית להורדה מהרשת.

הרד דיסק של 1 טרה עולה משמעותית פחות ממחיר המארז הנ״ל.(470. ש״ח לכונן 3.5 )
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

istarmini כתב:איציק
על כל מארז אפשר להגיד מיותר לרכוש אותו
...
ממש לא נכון
יש מארזים מושקעים, הן מבחינת המבנה הפיסי שלהם והן מבחינת התוכן. יש שכוללים חוברות מושקעות, בתוספת פסלונים כאלו ואחרים.

לא זה המצב במקרה הזה.
המארז פה לא מושקע בכלל. המחיר מושקע גם מושקע.

כמובן שהכל ענין אישי אבל לדעתי במקרה דנן רכישה ממש לא כדאית כי חוץ מהסרטים עצמם אין שום ערך מוסף יחסית להורדה מהרשת.

הרד דיסק של 1 טרה עולה משמעותית פחות ממחיר המארז הנ״ל.(470. ש״ח לכונן 3.5 )
...

istarmini

תן דוגמא למארז מיוחד שכדאי לרכוש אותו .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

תן דוגמא למארז מיוחד שכדאי לרכוש אותו
...
סתם דוגמית קטנה שתבין על מה שווה לשלם למי שאוהב את הענין.
http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedi ... Tour=False

יש מארזים של מטריקס, שר הטבעות, ...........

חבל על הויכוח איציק. המארז הזה לא מושקע בכללללללל. אין שום סיבה בעולם לרכוש אותו מלבד הצפיה בסרטים שאת זה כאמור ניתן לעשות בדרך אחרת וזולה משמעותית.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690

שליחה

istarmini כתב:
תן דוגמא למארז מיוחד שכדאי לרכוש אותו
...
סתם דוגמית קטנה שתבין על מה שווה לשלם למי שאוהב את הענין.
http://www.winwin.co.il/Pages/PopUpMedi ... Tour=False

יש מארזים של מטריקס, שר הטבעות, ...........

חבל על הויכוח איציק. המארז הזה לא מושקע בכללללללל. אין שום סיבה בעולם לרכוש אותו מלבד הצפיה בסרטים שאת זה כאמור ניתן לעשות בדרך אחרת וזולה משמעותית.
...
על טעם וריח אין מה להתווכח בעינייך המארז חסר כל ערך מעבר לסרטים שאכן ניתנים ל "השגה" באינטרנט ,אך לטעמי תוספת של בובות,ופיסלונים של דמויות מהסרט חסרות משמעות אלא אם כן אתה עדיין בשלב הילדות .
אל תקח זאת אישית אבל מתי בפעם האחרונה קנית מארז מושקע שכזה (כמו בדוגמה שנתת). אני מסכים איתך שהזמינות היום ברשת היא גבוהה
אבל כך אין שום ערך לסרטים שאתה צופה בהם ,ומה שאתה רואה לעיתים נשכח בסיום הצפיה ונשאר על הדיסק 1TB שלך שנראה כמו רבים אחרים . עדיין לדעתי מארז כזה המאגד סדרה בת 50 שנה והכולל את הסרטים בבלו ריי איכותי,מתורגמים בתרגום מושלם,תמונות מהסרטים ,ואשר מעוצב בצורה שהוא מעוצב שווים את ההשקעה .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

Netstat חמוד

לא לוקח שום דבר אישית אתה זה שכנראה לוקח את חוסר ההסכמה שלי בענין באופן אישי אחרת לא היית עונה ברמה של ילד בגן.
אני מבין שמבחינתך כל מי שרוכש מארז שכולל פסלונים וחוברות נמצא בשלב הילדות?

ובוא אני אגלה לך סוד
אין לי בכלל מארזים כאלו ,כי מבחינתי מדובר בבזבוז כסף אבל אילו הייתי חושב לרכוש אז ללא ספק המארז הזה, במחירו המיוחד, היה נשאר בחנות כי אין בו שום ערך מוסף,פשוט כלום. רק סרטים נטו . הרד דיסק תופס פחות מקום ונוח יותר להתעסקות, ברמת הצפיה. לוחצים play וצופים בסרט.

מאחל לך הנאה מרובה ממארז היוקרתי שרכשת אולי בעזרתו תהפוך ל 007 הבא :lol:

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

Netstat כתב:

על טעם וריח אין מה להתווכח בעינייך המארז חסר כל ערך מעבר לסרטים שאכן ניתנים ל "השגה" באינטרנט ,אך לטעמי תוספת של בובות,ופיסלונים של דמויות מהסרט חסרות משמעות אלא אם כן אתה עדיין בשלב הילדות .
אל תקח זאת אישית אבל מתי בפעם האחרונה קנית מארז מושקע שכזה (כמו בדוגמה שנתת). אני מסכים איתך שהזמינות היום ברשת היא גבוהה
אבל כך אין שום ערך לסרטים שאתה צופה בהם ,ומה שאתה רואה לעיתים נשכח בסיום הצפיה ונשאר על הדיסק 1TB שלך שנראה כמו רבים אחרים . עדיין לדעתי מארז כזה המאגד סדרה בת 50 שנה והכולל את הסרטים בבלו ריי איכותי,מתורגמים בתרגום מושלם,תמונות מהסרטים ,ואשר מעוצב בצורה שהוא מעוצב שווים את ההשקעה .
...

Netstat

(Y) (Y) (Y)

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

יואב,
אני לא ממש מבין את הויכוח האם המארז מושקע לא מושקע כל אחד יעשה את הטוב בעיניו, הדוגמאות שהבאת כגון מארז מושקע של הנוסע השמיני לא עושים לי את ומבחינתי שיהיה שם כמה פסלונים וחוברות שאתה רק רוצה ושוב זה לא שלא אהבתי את הסרטים אבל זו לא אהבה מבחינתי
לעומת זאת מארז שמכיל את כל הסידרה כולל עריכה מחדש סאונד ותרגום מבחינתי זו חובה ושוב נכון שאין שם פוסטרים ופסלונים והשד יודע מה יש במארזים מושקעים אבל אני חולה על הסידרה ומבחינתי הרכישה היא חובה
אני יכול להגיד שעד למועד הרכישה היה לי את כל הסרטים שיצאו עד כה בבלו ריי על הארד דיסק אם אני לא טועהכ11 סרטים נכון זה אולי נוח אבל בסופו של דבר מדיה פיזית היא איכותית יותר וחווייתית יותר, מי יודע אולי אני אוריד את כל הסרטים מהדיסקים להארד דיסק בשביל השואו :lol: :lol:
שבוע טוב
אביב

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

zaviv כתב:יואב,
אני לא ממש מבין את הויכוח האם המארז מושקע לא מושקע כל אחד יעשה את הטוב בעיניו, הדוגמאות שהבאת כגון מארז מושקע של הנוסע השמיני לא עושים לי את ומבחינתי שיהיה שם כמה פסלונים וחוברות שאתה רק רוצה ושוב זה לא שלא אהבתי את הסרטים אבל זו לא אהבה מבחינתי
לעומת זאת מארז שמכיל את כל הסידרה כולל עריכה מחדש סאונד ותרגום מבחינתי זו חובה ושוב נכון שאין שם פוסטרים ופסלונים והשד יודע מה יש במארזים מושקעים אבל אני חולה על הסידרה ומבחינתי הרכישה היא חובה
אני יכול להגיד שעד למועד הרכישה היה לי את כל הסרטים שיצאו עד כה בבלו ריי על הארד דיסק אם אני לא טועהכ11 סרטים נכון זה אולי נוח אבל בסופו של דבר מדיה פיזית היא איכותית יותר וחווייתית יותר, מי יודע אולי אני אוריד את כל הסרטים מהדיסקים להארד דיסק בשביל השואו :lol: :lol:
שבוע טוב
אביב
...
לא ממש הבנתי מה אתה לא מבין בויכוח?
יש לי דעה מסויימת ולחברים אחרים דעה אחרת. לאור האמור נוצר ויכוח . מה לא ברור?

מה הקשר לסאונד ועריכה ותרגום לבין איכות המארז? את אותו סאונד , תרגום ועריכה אני מקבל בקלות ללא המארז אתה מבין ?

למארז איכותי צריך להיות איזה שהוא ערך נוסף שאתה לא יכול להשיג בדרכים אחרות. בזמנו יצא מארז של בונד שהגיע בתוך מזוודה. לדעתי זה נקרא מארז איכותי (Y) (Y) (Y) מאחר ואמנם את הסרטים ניתן היה להשיג בדרך אחרת ,אבל לארגן מזוודה כסופה ,בגודל המתאים ,היה קצת יותר מסובך. :)

שיהיה ברור, שאני מדבר על להשיג ברשת,אני לא מדבר על הסרטים כבודדים, כן? ניתן להשיג בקלות ברשת את המארז "האיכותי" הספציפי הזה רק בלי התרגום. את התרגום אני לא צריך לספר לך כמה קל להשיג.

לקחת 22 סרטים להכניס אותם לתוך קופסאת קרטון מצוקמקת עם לוגו של בונד ,לדעתי, לא נחשב מארז איכותי ולא מצדיק את המחיר אבל ,כאמור ,זו דעתי ומי שלא מסכים מוזמן לנהוג אחרת רק לא מוזמן למנוע ממני להביע את דעתי (Y)

עכשיו אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה יותר. (Y) (Y) (Y)

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

istarmini כתב:

לקחת 22 סרטים להכניס אותם לתוך קופסאת קרטון מצוקמקת עם לוגו של בונד ,לדעתי, לא נחשב מארז איכותי ולא מצדיק את המחיר אבל ,כאמור ,זו דעתי ומי שלא מסכים מוזמן לנהוג אחרת רק לא מוזמן למנוע ממני להביע את דעתי (Y)
.
...

istarmini

איך הגעת לזה שהמארז של בונד 50 זה סתם קופסת קרטון מצוקמקת .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

9000es כתב:
istarmini כתב:

.
...

istarmini

...
האמת לא יודע ככה זה נראה בתמונות אבל בתכלס זה ממש לא משנה.לדעתי כל עוד שאין ערך מוסף, חוץ מהסרטים עצמם, המארז לא מצדיק את ההשקעה.

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:

.
...

istarmini

...
האמת לא יודע ככה זה נראה בתמונות אבל בתכלס זה ממש לא משנה.לדעתי כל עוד שאין ערך מוסף, חוץ מהסרטים עצמם, המארז לא מצדיק את ההשקעה.
...
זה שאין ערך מוסך יתכן .

אבל המארז עשוי משני אלבומים מהודרים ומשובחים עם תמונות של הסרטים לפי השנים .
מאוד איכותי ויחודי .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

9000es כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:

.
...

istarmini

...
...
זה שאין ערך מוסך יתכן .

מאוד איכותי ויחודי .
...
אז זהו במידה ואין ערך מוסף לדעתי לא שווה רכישה.
רוצה דוגמה לערך מוסף ?
נניח היו מוסיפים לכל סרט חוברת עם פרוט הנשק והמכוניות שהשתמשו בהן, נניח היו מוסיפים מספר דגמי מכוניות ונשקים מוקטנים וכו...... אז מבחינתי היה למארז ערך מוסף.

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
istarmini כתב:

.
...

istarmini

...
...
זה שאין ערך מוסך יתכן .

מאוד איכותי ויחודי .
...
אז זהו במידה ואין ערך מוסף לדעתי לא שווה רכישה.
רוצה דוגמה לערך מוסף ?
נניח היו מוסיפים לכל סרט חוברת עם פרוט הנשק והמכוניות שהשתמשו בהן, נניח היו מוסיפים מספר דגמי מכוניות ונשקים מוקטנים וכו...... אז מבחינתי היה למארז ערך מוסף.
...

במידה וזה היה קיים במארז את כל מה שכתבת המארז היה מתמוכר במחיר יקר אש והיה גורם לאנשים לא לרכוש אותו .

חזור אל “סרטים וטלויזיה”