zaviv כתב:יואב,
אני לא ממש מבין את הויכוח האם המארז מושקע לא מושקע כל אחד יעשה את הטוב בעיניו, הדוגמאות שהבאת כגון מארז מושקע של הנוסע השמיני לא עושים לי את ומבחינתי שיהיה שם כמה פסלונים וחוברות שאתה רק רוצה ושוב זה לא שלא אהבתי את הסרטים אבל זו לא אהבה מבחינתי
לעומת זאת מארז שמכיל את כל הסידרה כולל עריכה מחדש סאונד ותרגום מבחינתי זו חובה ושוב נכון שאין שם פוסטרים ופסלונים והשד יודע מה יש במארזים מושקעים אבל אני חולה על הסידרה ומבחינתי הרכישה היא חובה
אני יכול להגיד שעד למועד הרכישה היה לי את כל הסרטים שיצאו עד כה בבלו ריי על הארד דיסק אם אני לא טועהכ11 סרטים נכון זה אולי נוח אבל בסופו של דבר מדיה פיזית היא איכותית יותר וחווייתית יותר, מי יודע אולי אני אוריד את כל הסרטים מהדיסקים להארד דיסק בשביל השואו
שבוע טוב
אביב
...
לא ממש הבנתי מה אתה לא מבין בויכוח?
יש לי דעה מסויימת ולחברים אחרים דעה אחרת. לאור האמור נוצר ויכוח . מה לא ברור?
מה הקשר לסאונד ועריכה ותרגום לבין איכות המארז? את אותו סאונד , תרגום ועריכה אני מקבל בקלות ללא המארז אתה מבין ?
למארז איכותי צריך להיות איזה שהוא ערך נוסף שאתה לא יכול להשיג בדרכים אחרות. בזמנו יצא מארז של בונד שהגיע בתוך מזוודה. לדעתי זה נקרא מארז איכותי

מאחר ואמנם את הסרטים ניתן היה להשיג בדרך אחרת ,אבל לארגן מזוודה כסופה ,בגודל המתאים ,היה קצת יותר מסובך.
שיהיה ברור, שאני מדבר על להשיג ברשת,אני לא מדבר על הסרטים כבודדים, כן? ניתן להשיג בקלות ברשת את המארז "האיכותי" הספציפי הזה רק בלי התרגום. את התרגום אני לא צריך לספר לך כמה קל להשיג.
לקחת 22 סרטים להכניס אותם לתוך קופסאת קרטון מצוקמקת עם לוגו של בונד ,לדעתי, לא נחשב מארז איכותי ולא מצדיק את המחיר אבל ,כאמור ,זו דעתי ומי שלא מסכים מוזמן לנהוג אחרת רק לא מוזמן למנוע ממני להביע את דעתי
עכשיו אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה יותר.