ORAGPU כתב:משהו שגיליתי עכשיו ( אולי כבר ידוע לכם)
אבל השחקן Mandy Patinkin שמשחק את Saul Berenson
שיחק את Inigo Montoya בנסיכה הקסומה מ 1987
ואמר את המשפט הידוע Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die
חזק
...
כנראה אתה בין היחידים שלא ידע את זה ...
...
או.קיי
איתי_הגיתי
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
שליחה
mark13 כתב:לגבי Homeland, העונה התחילה אחרי שכביכול ישראל הפציצה את אירן.
והכל מתרחש כאילו שאירן לא הגיבה בכלל ושוקלת את צעדיה. זה פחות אמין מהקטע של הפלאפון בחדר מצב.
הרי כולנו יודעים שברגע שזה יקרה, לכל הפחות יהיה גשם טילים ורקטות מצפון ומעזה ותגובות מצידנו וכו'
...
שכחת מאירן.
החלום הרטוב שלהם זה לשלוח לעברינו את מלאי הטילים שלהם ולצאת גברים.
ORAGPU כתב:משהו שגיליתי עכשיו ( אולי כבר ידוע לכם)
אבל השחקן Mandy Patinkin שמשחק את Saul Berenson
שיחק את Inigo Montoya בנסיכה הקסומה מ 1987
ואמר את המשפט הידוע Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die
חזק
...
אני לא ידעתי את זה וכל הזמן חשבתי מאיפה הוא מוכר לי! אדיר
ולענייננו- אין מה להשוות בין חטופים להומלנד, לא ברמת המשחק ולא ברמת הכתיבה
אבל בקשר לסלולרי בחדר מצב, עם כמה שזה הפריע גם לי, האם כשמישהו חשוב (נתניהו לצורך העניין) נכנס לחדר מצב לוקחים ממנו את הסלולרי?
אתמול ראיתי back to back את פרק 3 האמריקאי ואת פרק 1 הישראלי.
ההבדלים ניכרים (לא שהופתעתי): בסדרה האמריקאית רובם המכריע של השחקנים לא פחות ממעולים, אצלנו רק חלקם ; הכתיבה והעריכה האמריקאית היא מקצועית ומוקפדת ושלנו קצת בערך (מצטער, סלולרי בחדר המצב אמין הרבה יותר מנוני הילד שהולך אחרי המחבל בלא מפריע); ההפקה האמריקאית מושקעת ושלנו בינונית (הרי גם לרשות המפיקים הישראלים עמדו יפו וחיפה...ואצלנו בכל זאת הובאה שקופית חסות שמראה כפר ערבי בגליל כדי לספר לנו שהעלילה עוברת לסוריה).
בסופו של דבר אני כן חושב שהכל נובע מתקציבים שלנו פשוט אין. עובדה שהרעיון הוא ישראלי ובכך ננוחם. לא שהסדרה הישראלית לא מסתמנת כמעניינת, אבל הלב קצת נחמץ לאור הבדלי הרמות.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462
שליחה
פרק 3 היה בזבוז זמן. במקום להתעסק במה שצריך, בזבזנו פרק על טרמפ לחייט. מלכת הלטאות צריכה לחזור ולהוריד ראשים.
שח_מט
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
שליחה
יש לי מנטרה - רואה רק סדרות שעלות פרק היא לפחות מליון דולר... והמבין יבין
אגב, אני בכלל לא מסכים שהשחקנים פה טובים, חוץ מקארי שפשוט תענוג לראות אותה משחקת וסול ברנסון כל השאר שחקנים בינוניים במקרה הטוב.
די הזוי שהג'ינג'י קיבל את פרס השחקן המצטיין, כל הסצינות עם קלוז אפ על הפרצוף שלו כשהוא מוטרד או לחוץ פשוט פאתטיות, ואשתו בכלל יצאה מבית הספר לאופרות סבון סוג ז'.
איתי_הגיתי
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
שליחה
pup26 כתב:
די הזוי שהג'ינג'י קיבל את פרס השחקן המצטיין, כל הסצינות עם קלוז אפ על הפרצוף שלו כשהוא מוטרד או לחוץ פשוט פאתטיות, ואשתו בכלל יצאה מבית הספר לאופרות סבון סוג ז'.
...
מסכים, שניהם תת רמה. הוא ממש לא שחקן.
מנדי פטנקין מוסיף נופך אמינות שמאזן את ההתנשפויות ההסטריות של גברת דיינס.
giladk
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 523
שליחה
הג'ינג'י שחקן מצויין לדעתי , גם בסדרה אחים לנשק , שם הוא שיחק את המ"מ .
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
גם לקלייר דיינס יש לא יותר מ-2 הבעות פנים, מופתעת ומופתעת יותר.
אבל האקשן והסיפור מפצים על יכולות המשחק.