AviBiton כתב:המסך של הנקסוס גרוע???
מאיפה הבאתם את זה?
לגלאקסי נקסוס יש מסך Super AMOLED איכותי מאד ברזולוציה של 1280X720
...
משהו לגבי הטכנולוגיה שלו... Pentile או משהו כזה, סליחה אם אני מטעה אבל זה מה שזכור לי במעורפל
...
כדאי לבדוק לפני שזורקים דברים באוויר.
שוב, המסך של הגלאקסי נקסוס הוא מסך איכותי ביותר.
...
לא זרקתי סתם, המסך שלו הוא בטכנולוגית Pentile matrix ואתה מוזמן לחפש את צמד המילים הללו בגוגל ביחד עם דגם המכשיר ותראה כמה כתבות אזהרה יקפצו לך.
לא התעמקתי ולכן רשמתי שאני לא זוכר בדיוק מה הסיפור, אבל יש טענות לגבי איכות המסך.
*עריכה: tvholic תרשה לי להרוס לך, הדבר היחידי שדומה במכשירים הללו הוא השם והעיצוב. המפרט שונה http://www.androidpolice.com/2012/10/10 ... droid-4-1/
לפי הלינק של אסף הוא יותר חלש מ S2, סוללה חלשה יותר.
בראט - נכון שה S3 אולי טוב פי שניים או פי מיליון אבל הסיבה שאני שואל כאן בפורום (חוץ מהסיבה שאני מכיר ומעריך כאן המון אנשים) וזו אולי סיבה שלא רבים יתחברו אליה היא שאני רוצה את מה שאני צריך ולא את הכי טוב\יקר.
בעולם שאנחנו מחליפים סלולר כל שנתיים (ואני מהמושכים) אני לא מתכוון להשקיע 3000 שקל. זה יותר מ 120 שקל לחודש על מכשיר!
אני רוצה מכשיר שיספק את מה שאני צריך. וזהו.
הנקסוס עולה סביבות 1400 שקל. לא זול אבל אפשר לספוג.
בעוד 60$ אפשר לקחת את ה S2.
חוץ מהכרטיס הרחבה אני לא רואה הבדלים ביניהם, וכמובן נושא המסך שהועלה כאן.
בשביל 60$ יש מצב שאוותר על החריץ וארכוש DOK גדול (64GB עם עודף).
אני גם חושב, המחיר שלו והעובדה שהוא מקבל עדכונים (ועדיין פועל בצורה מעולה) מפתה מאוד. אני הייתי הולך על הנקסוס, אבל אני מציע שתראה אחד בעיניים שלך לפני שתקנה.
אתה מוזמן לבחון את מסך הגלאקסי נקסוס שלי מול כל מסך אחר (האמן לי, עוברים תחת אמתחתי לא מעט מכשירים ביום).
אני חושב שזה אחד המשפטים שיכולים לסכם את העניין:
[left]Many people just bad-mouth pentile matrix AMOLED for what it is but when the PPI gets over 250 PPI like on the Lumia 800, the visual negatives are very much minimized and quite difficult to tell unless you point it out exactly. When it’s something like 285 or over like that on the Galaxy Note or Galaxy Nexus (315 PPI), it practically becomes a non-issue and now you are just pixel peeping just for the sake of pixel peeping. Unless you always use your phone from about an inch away from your eye. Well, my naked eye can’t even focus that close so if you can, I think you have super powers[/left]
אני אגיד פעם שלישית - רשמתי שאני לא יודע בדיוק מה הסיפור, אבל יש איזשהו עיניין ואכזבה מסויימת מהמסך ברשת. ציינתי שאני לא מכיר את הנושא לעומק. אישית יצא לי לראות את הנקסוס רק פעם אחת ולא שמתי לב לבעיות מיוחדות.
אני קניתי לאחרונה S2 משומש באי ביי גרמניה ואני מרוצה עד הגג
לא המכשיר הכי הכי בשוק, אבל מכשיר בן !!!! שמספק את כל צרכיי ויש לו תמיכה ברשת מפה עד הודעה חדשה
באמת מת עליו
איך הגעת ל1600 שקל ? איפה אתה קונה S2 ב400 דולר אצלך ביד. ???
באמזון בערך 440 דולר או פחות 5 דולר.
אם מישהוא נוסע לניו יורק אז תשלח לכתובת בניו יורק ותשלם 9 אחוז מס = הגעת ל 480 דולר וקצת פחות.
תכפיל בשער יציג - קרוב ל 4 == לי לא יוצא 1600 שקל :
כמה יצא לך?? בחשבון הפשוט הזה.
וזה שהביאו לך אותו לישראל בלי להצהיר עליו - כלומר הברחה ואם יתפסו אותך תשלם את המיסים ועוד כמה מאות שקל קנס. ושוב המכשיר שלך בארץ - המוברח - בלי אחריות וזה אמרנו שווה בערך 10 מעלות הנייד.
עכשיו נגיד שאתה רוצה שישלחו ישירות לישראל - אז על 440 דולר ( פחות כמה דולרים) תעלה מס 34 אחוז ( מס קניה +מעמ) ותוסיף הובלה עמילות מכס , דמי טיפול , שליח לכתובת שלך.
אם לא עברת את ה- 2000 שקל בדרך החוקית הזה - אני חוזר ללמוד חשבון מחדש.
ועכשיו תוסיף עוד 10 אחוז עלות האחריות בארץ שלא תהיה לך === אז לכמה הגענו ???
היתרון הגדול של ה-S3 על ה-S2 זה שיש לו מסך גדול! וזה משהו שברגע שניסית פעם אחת לא תוכל לחזור אחורה (יש לי גם S3 וגם S2). המסך של ה-S3 מדהים! מסכים שזה פחות נוח למי שיש ידיים קטנות - בעיקר לנשים, חוץ מזה אין מה לפחד מגודל המכשיר, הוא מעט יותר גדול מה-S2 ביד, לדעתי זה חיסרון בטל בשישים לעומת היתרון שהוא המסך.
המסך של הנקסוס גם מצויין. בכלל לדעתי הנקסוס טוב יותר מה-S2, גם בהתחשב במחיר וגם אבסולוטית. (מבחינת גודל ביד ה-nexus גדול כמו ה-S3, המסך שלו הוא בין ה-S2 ל-S3, יותר קרוב ל-S3).
מבחינת תמורה למחיר - נקסוס ללא שום ספק, המכשיר הכי משתלם.