חצי מתה
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
אחרי 16 שנים עם כלבה, מכיר את ההרגשה.
תנו לזמן לעשות את שלו...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- Netstat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 690
גם לי בתור מבוגר היה מאוד קשה עם אובדן של כלבי האהוב ,וכנראה שהדרך הטובה להתמודד עם זה כמו שציינו לפני
היא להביא חתול/כלב חדש הביתה שימלא את החלל . הילדה לא תשכח את החתול אבל תהיה עסוקה עם החבר החדש .
- oronp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
מנסיון, מסכים עם קודמי... 
As you get older, you get to find out that shades in your hair .. and life - get grey
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
מחזק את דברי קודמי.
ליצ'י הכלבה של הבת שלי מסוג יורקשיר טרייר גם הלכה לעולמה בנסיבות די טרגיות והאבל של הבת שלי היה קשה מנשוא עד שהיא קנתה כלבה נוספת מאותו גזע.
אנחנו מדברים המון על ליצי (RIP) אבל לולה מילאה חלק גדול בחלל שליצי הותירה בליבה של הבת שלי
חיית מחמד חדשה תמלא את החלל בצורה חלקית וככול שמביאים את חיית המחמד יותר מהר הטראומה של האובדן פחות חזקה
ליצ'י הכלבה של הבת שלי מסוג יורקשיר טרייר גם הלכה לעולמה בנסיבות די טרגיות והאבל של הבת שלי היה קשה מנשוא עד שהיא קנתה כלבה נוספת מאותו גזע.
אנחנו מדברים המון על ליצי (RIP) אבל לולה מילאה חלק גדול בחלל שליצי הותירה בליבה של הבת שלי
חיית מחמד חדשה תמלא את החלל בצורה חלקית וככול שמביאים את חיית המחמד יותר מהר הטראומה של האובדן פחות חזקה
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
- Beta
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1316
רציתי להוסיף כי אומנם ההשוואה אינה הכי מדויקת ומקבילה, אך מחקרים הוכיחו כי ילדים שהחזיקו בעבר בע"ח שנפטר, קיבלו מוות של בני אדם בייתר קלות יחסית לכאלו שמעולם לא חשו את הכאב של לאבד ייצור חי כזה או אחר.
אומנם זה לא הכי מנחם, אך הכאב הראשוני יעבור כשתכניס בע"ח חדש למשפחה שיתפוס את מקומה של החתולה.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **