חצי מתה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

שליחה

(f)

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

(W)
אחרי 16 שנים עם כלבה, מכיר את ההרגשה.
תנו לזמן לעשות את שלו...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690

שליחה

(W) משתתף בצערכם ואני מבין כמה קשה לילדים להתמודד במצבים מהסוג הזה .
גם לי בתור מבוגר היה מאוד קשה עם אובדן של כלבי האהוב ,וכנראה שהדרך הטובה להתמודד עם זה כמו שציינו לפני
היא להביא חתול/כלב חדש הביתה שימלא את החלל . הילדה לא תשכח את החתול אבל תהיה עסוקה עם החבר החדש .

oronp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

שליחה

מנסיון, מסכים עם קודמי... (Y)
As you get older, you get to find out that shades in your hair .. and life - get grey

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

מחזק את דברי קודמי.

ליצ'י הכלבה של הבת שלי מסוג יורקשיר טרייר גם הלכה לעולמה בנסיבות די טרגיות והאבל של הבת שלי היה קשה מנשוא עד שהיא קנתה כלבה נוספת מאותו גזע.

אנחנו מדברים המון על ליצי (RIP) אבל לולה מילאה חלק גדול בחלל שליצי הותירה בליבה של הבת שלי

חיית מחמד חדשה תמלא את החלל בצורה חלקית וככול שמביאים את חיית המחמד יותר מהר הטראומה של האובדן פחות חזקה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

(W)

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316

שליחה

(W)

רציתי להוסיף כי אומנם ההשוואה אינה הכי מדויקת ומקבילה, אך מחקרים הוכיחו כי ילדים שהחזיקו בעבר בע"ח שנפטר, קיבלו מוות של בני אדם בייתר קלות יחסית לכאלו שמעולם לא חשו את הכאב של לאבד ייצור חי כזה או אחר.
אומנם זה לא הכי מנחם, אך הכאב הראשוני יעבור כשתכניס בע"ח חדש למשפחה שיתפוס את מקומה של החתולה.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

חזור אל “ללא קשר”