Supernatural - עונה 8
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הייתי בטוח שפרק 22 יהיה האחרון לעונה, אבל מסתבר שיש 23...
אגב, הרייטינג של העונה הזו גבוה מאוד, אז אולי ימשיכו לעוד עונה מלךאה ולא מקוצרת כמו שחשבו מלכתחילה.
אני מאוד אתרגז אם יסגרו בפרק האחרון את שתי העלילות הפתוחות שיש עכשיו, במיוחד את זו שפתחו בפרק 22...
אגב, הרייטינג של העונה הזו גבוה מאוד, אז אולי ימשיכו לעוד עונה מלךאה ולא מקוצרת כמו שחשבו מלכתחילה.
אני מאוד אתרגז אם יסגרו בפרק האחרון את שתי העלילות הפתוחות שיש עכשיו, במיוחד את זו שפתחו בפרק 22...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אז הסתיימה לה עוד עונה
הייתי אומר חוסר עקביות רציני ביותר, ממש סוג של חור בעלילה עניין הויתור של סאם על סגירת הגהינום בשנייה האחרונה.
נראה לי שיותר לא נראה מלאכים אבל ממש לא בטוח.
אבדון כנראה תהיה ה-BIG BAD החדש
הייתי אומר חוסר עקביות רציני ביותר, ממש סוג של חור בעלילה עניין הויתור של סאם על סגירת הגהינום בשנייה האחרונה.
אבדון כנראה תהיה ה-BIG BAD החדש
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
all the angels fall to the earth so we will see a lot of them.guyezra כתב:אז הסתיימה לה עוד עונה
אבדון כנראה תהיה ה-BIG BAD החדש...
abadon was killed by sam. crauly rulz - his the best character in the series in my eyes.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

המלאכים נפלו ונשרפו להם הכנפיים. יש מצב שהם ללא כוחות אז לא בטוח שנראה אותם.
לגבי קראולי, נכון, אבל אבדון לא מתה, רק נשרף הגוף שהכיל אותה, היא רוצה לשלוט בשדים וכרגע המצב של קראולי לא ברור.
גם הסכין המיוחד לא הרג את אבדון.
לגבי קראולי, נכון, אבל אבדון לא מתה, רק נשרף הגוף שהכיל אותה, היא רוצה לשלוט בשדים וכרגע המצב של קראולי לא ברור.
גם הסכין המיוחד לא הרג את אבדון.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
guyezra כתב:לא הבנתי מה נפתר...
העלילה פתוחה לגמרי.
אולי אין קליפהאנגר וטוב שכך, אבל זהו...
[left] i love this show, it gates better an better from season to season.[/left]