קניית דרימבוקס DREAMBOX (למתחילים)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1914
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #21 

Itay_Pollak כתב:יש כאן כמה שאלות,
א. האם תושבי הבניין לא יתנגדו.
ב. אם יש לך יותר מטלויזיה אחת שאתה מתכנן לחבר - אז זה מסבך ומייקר את ההתקנה.
ג. רוב הכסף בתכל'ס - במיוחד אם תקנה את הממיר לבד - ילך על ההתקנה עצמה. ולכן גם כשתעבור תשלם שוב סכום לא קטן. כדאי לקחת את זה בשיקולים.
...
אם יש יותר מטלויזיה אחת, זה קצת מייקר את ההתקנה, אבל לא בהרבה ולא מסבך אותה. צריך לשים LNB עם מספר יציאות במקום יציאה אחת, ולהוריד יותר מכבל אחד מהגג.
יותר חשוב, צריך לקנות ממיר לכל טלויזיה, אם מתכוונים לצפות בערוצים שונים בו זמנית, וגם לשלם שיתוף לכל ממיר.
התקנה פשוטה זה סדר גודל של כמה מאות שקלים. לי יש שתי צלחות עם ארבע LNB והמעבר עלה לי 800 ש"ח.
השכנים יכולים לעשות בעיות. אמנם לצלחות עד 1.20 הם לא יכולים להתנגד, אבל צריך להוריד כבלים מהגג, הצלחת תופסת שטח משותף וכו'. שכנים זה בעיה , במיוחד אם עוברים מדירה שכורה אחת לאחרת.

thinkfdumb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

שלום,
גם אני מתחיל.... :-)
כמה הבהרות, אשמח אם תענו לי:
1. במה מתבטאת הרגישות של טיונר M ? מה התועלת של זה?
2. האם הממיר ש SCSI המליץ עליו מגיע עם כרטיס SIM או שיש צורך לקנות בנוסף?

המצב אצלי הוא כזה שיש לי כרגע יס בדירה שכורה, בדרך לניתוק כיוון שבאמת אני לא צורך את התכנים שלהם. .
לאחר פגישה עם טכנאי עידן, הבנתי שלהתקין אנטנה חיצונית זה יהיה ממש סרט ולא בא לי לעשות זאת בדירה שכורה.

מה שחשבתי זה לחבר ממיר כזה ולקלוט את הערוצים הפתוחים מהצלחת של יס, עם אופציה עתידית של עידן+ ולהתקנת צלחת.

3.האם קיים TRIPLE עם טיונר M - מה "אפסיד" אם לא אקח את הטיונר M?
4. לגבי הורדת אימג' והתאמתו: האם כמות הטיונרים וסוגם משפיעה על בחירת האימג' או שזו לא הייתה כוונתך בגירסאת ממיר + סים.
5. האם לממיר שאקנה היום ניתן יהיה לשדרג SIM בעתיד?

תודה וסליחה אם אני חופר, פשוט מנסה להבין את העולם הזה....

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #23 

1. במקרה שלך,זה לא יתן לך כלום,לאנשים שיש הרבה לווינים,זה יכול לעזור בתדרים מסויימים,שהם יחסית חלשים....ואם אני לא טועה בטיונר M יש אופצייה של BLIND SCAN (עוד משהו שלא אמור לעיניין אותך עם 4W בלבד)

2. כל ממיר מגיע עם SIM,הנפוץ גרסה 2.1
3. לא,וזה לא אקטואלי בשבילך,טיונר כבלים לא נותן כלום היום בארצנו,עידן + סרט אצלך....אז למה ???
4. לא,מה שקובעה זה סוג של ממיר וה-SIM,במקרה של ממיר שציינתה מתאים כל אימג' של DM800SE או SR4 עם SIM2.1....יש מקרים בודדדים לבעלי טיונר משולש שבאימג' לא היה מוגדר כבלים/DTT לך זה לא חשוב
5.כן

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”