לוחות יד שניה הפכו למזבלה מטרידה
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
קובי,
הפתרון פשוט בתאוריה,
אבל בפועל צריך להקים בשבילו מערך גביה. לא פשוט בכלל.
לי יש פתרון פשוט יותר, מספר הודעות מינימלי בפורומים לפני שמשתמש מורשה לפרסם מודעה בלוחות.
בדיוק כמו שיש מינימום של הודעות לפני שמשתמש מורשה לשלוח ה"פ.
הפתרון פשוט בתאוריה,
לי יש פתרון פשוט יותר, מספר הודעות מינימלי בפורומים לפני שמשתמש מורשה לפרסם מודעה בלוחות.
בדיוק כמו שיש מינימום של הודעות לפני שמשתמש מורשה לשלוח ה"פ.
No place like home.......... Theater
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
הבעיה העיקרית היא לא בלוחות המקושרים לפורומים בתוך אתרים (כדוגמת זה), אלא בלוחות יעודיים כמו יד2 והומלס. הפתרון שלך לא ישים שם.opv כתב:קובי,
הפתרון פשוט בתאוריה,
בדיוק כמו שיש מינימום של הודעות לפני שמשתמש מורשה לשלוח ה"פ....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
יש גם כמה אנשים רציניים שמנסים למכור שם, אני רכשתי ציוד די איכותי במחירים טובים מכמה אנשים, הבעיה היא שכמו שציינו לפני, יש את כל המעכרים שמוכרים ציוד ישן וגם כשהיה חדש לא היה מציאה גדולה במחירים גבוהים ומנסים למכור סיפורים שונים ומשונים למה הציוד שלהם הוא טוב יותר או איכותי יותר. בנוסף שימו לב שסיבת המכירה הנפוצה ביותר היא "עקב מעבר לחול". הזוי. 
תעשו חיפוש ביד 2 לדוגמא סמסונג גלקסי s2.
חדש מהחנות עולה 2040 שח.
ממוצע המחירים בלוח הוא 1800 שח. יש גם שמבקשים 2400. אלו שמפורסמים ב 1300 זה בלוף ואף אחד לא עונה בטלפון.
מי חושב לעצמו שיקבל רק 200 שח פחות עבור טלפון ללא אחריות שהשתמשו בו כבר שנה.
אנשים הזויים.
חדש מהחנות עולה 2040 שח.
ממוצע המחירים בלוח הוא 1800 שח. יש גם שמבקשים 2400. אלו שמפורסמים ב 1300 זה בלוף ואף אחד לא עונה בטלפון.
מי חושב לעצמו שיקבל רק 200 שח פחות עבור טלפון ללא אחריות שהשתמשו בו כבר שנה.
אנשים הזויים.
לא מבין על מה התלונות בדיוק..
אם המחירים כאלה, וממשיכים להיות כאלה, יש שתי סיבות אפשריות:
1. אנשים מוכנים לשלם את זה על מכשיר יד שנייה.
2. כל מי שמפרסם יודע שתמיד יחפשו להוריד במחיר, כי זה ישראל, ולכן הם מחוייבים לפרסם מחיר גבוה.
לגבי המחירים הנמוכים שלא עונים בהם, לדעתי מדובר בקונים פוטנציאליים שמנסים ע"י פרסום מזוייף להוריד את מחיר השוק. ראיתי את זה קורה הרבה פעמים.
אם המחירים כאלה, וממשיכים להיות כאלה, יש שתי סיבות אפשריות:
1. אנשים מוכנים לשלם את זה על מכשיר יד שנייה.
2. כל מי שמפרסם יודע שתמיד יחפשו להוריד במחיר, כי זה ישראל, ולכן הם מחוייבים לפרסם מחיר גבוה.
לגבי המחירים הנמוכים שלא עונים בהם, לדעתי מדובר בקונים פוטנציאליים שמנסים ע"י פרסום מזוייף להוריד את מחיר השוק. ראיתי את זה קורה הרבה פעמים.
התלונות הן :
בעבר לוח הומלס ויד שתיים היו כלי יעיל למציאת מוצרים יד שניה ואל כיום כבר לא. הומלס זה הסטוריה, אין שם כבר כלום ויד שתיים זאת מזבלה. אלפי מודעות שאין מאחוריהן אף אחד, הכל מוקפץ כל כמה שעות ואין דרך לעקוב מה כבר ראית, וכפי שכבר טענתי מחירים הזויים למוצרים משומשים.
אני חושב שכולם נהנים כשהכלי יעיל יותר. הקונה שמוצא מוצר במחיר הוגן, המוכר שעובר למוצר הבא, הסביבה שמזדהמת פחות,בעל האתר מפרסום. במצב הנוכחי קשה לומר שזה קורה, הלוח עמוס סתם, המוכרים לא מוכרים, והקונים בורחים ועוברים ללוחות מקצועיים או לחנויות.
בכל אופן אם עד היום המלצתי לכל מי שדיבר עימי לבדוק קודם ביד שניה טרם קניה של חדש אין זה המצב כיום.
בעבר לוח הומלס ויד שתיים היו כלי יעיל למציאת מוצרים יד שניה ואל כיום כבר לא. הומלס זה הסטוריה, אין שם כבר כלום ויד שתיים זאת מזבלה. אלפי מודעות שאין מאחוריהן אף אחד, הכל מוקפץ כל כמה שעות ואין דרך לעקוב מה כבר ראית, וכפי שכבר טענתי מחירים הזויים למוצרים משומשים.
אני חושב שכולם נהנים כשהכלי יעיל יותר. הקונה שמוצא מוצר במחיר הוגן, המוכר שעובר למוצר הבא, הסביבה שמזדהמת פחות,בעל האתר מפרסום. במצב הנוכחי קשה לומר שזה קורה, הלוח עמוס סתם, המוכרים לא מוכרים, והקונים בורחים ועוברים ללוחות מקצועיים או לחנויות.
בכל אופן אם עד היום המלצתי לכל מי שדיבר עימי לבדוק קודם ביד שניה טרם קניה של חדש אין זה המצב כיום.