אבל זה מה שעשיתי אתמול וזה פתר לי את הבעיה. לא חלמתי בלילה על זה.clalit כתב:off כתב:שינוי פורטים בחיבור לספקי הניוז אכן פותר את הבעיה. אני רק מקווה שבהוט לא יחסמו (בניגוד לחוק) גם את התעבורה בפורטים אחרים....
לא שינוי פורטים ולא נעליים , גם פורט 80 שהינו גלישה טהורה חסום רק בטווחי הכתובות הנ"ל
אנא על תעלה אינפורמציה לא נכונה לטרייד הזה...
אינטרנט איטי (עד לא קיים) לשרתי astraweb בזק בינלאומי + HOT
Re: לא שינוי פורטים ולא נעליים
שינוי פורט ל80 + SSL פטר אצלי את הבעיה .off כתב:אבל זה מה שעשיתי אתמול וזה פתר לי את הבעיה. לא חלמתי בלילה על זה.clalit כתב:off כתב:שינוי פורטים בחיבור לספקי הניוז אכן פותר את הבעיה. אני רק מקווה שבהוט לא יחסמו (בניגוד לחוק) גם את התעבורה בפורטים אחרים....
לא שינוי פורטים ולא נעליים , גם פורט 80 שהינו גלישה טהורה חסום רק בטווחי הכתובות הנ"ל
אנא על תעלה אינפורמציה לא נכונה לטרייד הזה......
רק דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא בבב"ל אלא בהוט נט.
אז הצעקות שלי על ב"ב אתמול היו לשווא. הם באמת לא שמו לנו רגל על הרוחב פס. כנראה תקלה בהוט.lleon596 כתב:שינוי פורט ל80 + SSL פטר אצלי את הבעיה .off כתב:אבל זה מה שעשיתי אתמול וזה פתר לי את הבעיה. לא חלמתי בלילה על זה.clalit כתב:off כתב:שינוי פורטים בחיבור לספקי הניוז אכן פותר את הבעיה. אני רק מקווה שבהוט לא יחסמו (בניגוד לחוק) גם את התעבורה בפורטים אחרים....
רק דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא בבב"ל אלא בהוט נט....
לא בדיוק כי באחריות בזק בינלאומי לפתור את הבעיה מול הוט !off כתב:אז הצעקות שלי על ב"ב אתמול היו לשווא. הם באמת לא שמו לנו רגל על הרוחב פס. כנראה תקלה בהוט.lleon596 כתב:שינוי פורט ל80 + SSL פטר אצלי את הבעיה .off כתב:אבל זה מה שעשיתי אתמול וזה פתר לי את הבעיה. לא חלמתי בלילה על זה.clalit כתב:off כתב:שינוי פורטים בחיבור לספקי הניוז אכן פותר את הבעיה. אני רק מקווה שבהוט לא יחסמו (בניגוד לחוק) גם את התעבורה בפורטים אחרים....
רק דבר אחד לא מסתדר לי - אני לא בבב"ל אלא בהוט נט.......