אושר סופית: YES ו-HOT יחויבו לספק חבילה צרה של ערוצים במחיר מוזל
מתוך:
http://www.thecom.co.il/article.php?id=17488
החברה תשדר במקבץ שידורים מצומצם שידורי ספורט כפי שתקבע המועצה מעת לעת.
היקף שידורי הספורט: היקף שידורי הספורט במקבץ שידורים מצומצם, מתבסס על הכוונה לחשוף את ציבור המנויים לתוכן ראוי ומגוון בתחום הספורט, מהארץ ומחו"ל. לפיכך, בכוונת המועצה לעגן תכני ספורט בסיסיים במקבץ שידורים מצומצם. שידורי הספורט במקבץ השידורים המצומצם, כהגדרתו בכללים, יכללו את כל אלו:
ערוץ ספורט שיכלול לפחות 126 שעות בשבוע;
לפחות 500 שעות שידורים ישירים של תחרויות ספורט ובכלל
משחקי כדורגל לגברים בוגרים משתי ליגות לפחות– לפחות 150 שעות בשנה;
משחקי כדורסל וטניס לבוגרים/בוגרות – לפחות 100 שעות בשנה מתוכם לפחות 50 שעות משחקי כדורסל;
תחרויות ספורט מענפים שונים, בהשתתפות קבוצות, נבחרות או ספורטאים ישראליים;
לפחות 100 שעות שידור ראשוני בנוסף לשעות השידור הישיר;
מהדורה יומית מקומית של חדשות הספורט באורך שלא יפחת מ – 15 דקות; החובה האמורה לא תחול על פגרת קיץ בת לא יותר מחודשיים ימים.
לי זה נראה לא רע בכלל בשביל משהו לחבילת בסיס. אותי זה מעניין כי אצלנו בבית רואים 5 ערוצים מעבר ל2 ו10. אם אני אצטרך לשלם 140 שקלים בשביל 5 ערוצים במקום 240 אני אהיה מאושר.
http://www.thecom.co.il/article.php?id=17488
החברה תשדר במקבץ שידורים מצומצם שידורי ספורט כפי שתקבע המועצה מעת לעת.
היקף שידורי הספורט: היקף שידורי הספורט במקבץ שידורים מצומצם, מתבסס על הכוונה לחשוף את ציבור המנויים לתוכן ראוי ומגוון בתחום הספורט, מהארץ ומחו"ל. לפיכך, בכוונת המועצה לעגן תכני ספורט בסיסיים במקבץ שידורים מצומצם. שידורי הספורט במקבץ השידורים המצומצם, כהגדרתו בכללים, יכללו את כל אלו:
ערוץ ספורט שיכלול לפחות 126 שעות בשבוע;
לפחות 500 שעות שידורים ישירים של תחרויות ספורט ובכלל
משחקי כדורגל לגברים בוגרים משתי ליגות לפחות– לפחות 150 שעות בשנה;
משחקי כדורסל וטניס לבוגרים/בוגרות – לפחות 100 שעות בשנה מתוכם לפחות 50 שעות משחקי כדורסל;
תחרויות ספורט מענפים שונים, בהשתתפות קבוצות, נבחרות או ספורטאים ישראליים;
לפחות 100 שעות שידור ראשוני בנוסף לשעות השידור הישיר;
מהדורה יומית מקומית של חדשות הספורט באורך שלא יפחת מ – 15 דקות; החובה האמורה לא תחול על פגרת קיץ בת לא יותר מחודשיים ימים.
לי זה נראה לא רע בכלל בשביל משהו לחבילת בסיס. אותי זה מעניין כי אצלנו בבית רואים 5 ערוצים מעבר ל2 ו10. אם אני אצטרך לשלם 140 שקלים בשביל 5 ערוצים במקום 240 אני אהיה מאושר.
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אם לא יתנו את חבילת הבסיס שקיימת היום, במחיר של פחות מחצי ממה שגובים היום, (קרי, בין 80 ל 100 ש"ח) זה לא יהיה שווה, ואם יהיו פראיירים שיישארו אצלם, אז שלא "יבכו" אם בתוך זמן קצת תחל זליגת תכנים ועליית המחיר..shigidar כתב:בואו נעשה חשבון, במה צופים אצלי בבית היום.
4 ערוצי סרטים ( לפימים גם MGM) אז נגיד 5
ערוצי ישראל למיניהם 3
ערוצי סדרות 4
ספורט 2
METV עבור הפוטבול
מוסיקה 2
NG למיניהם 2
ערוץ ילדים 2
סה"כ 20
מעניין אם הערוצים הרשומים יהיו בחבילת הבסיס או לא
כי אם יתנו למשל:
ערוצי ישראל 3
ערוץ ערבית 1
ערוץ רוסית 1
ערוץ הכנסת 1
ערוץ לימודית 1 ( לא רע בכלל)
מוסיקה 1
ספורט 1
סרטים 1
סדרות 1
NG 1
וערוצים שאנשים לא צופים כמעט כמו CNN, FOX, RTL
אז זה עבודה בעיניים....
במידה וזה לא יהיה כך, הייתי ממליץ בחום לא להישאר אצלם... לפי מה שהבנתי בעוד כחודש יוסיפו עוד ערוץ נוסף (ככל הנראה ערוץ 24) ובחצי השנה הקרובה יתווספו ערוצים נוספים לעידן פלוס..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
חבילת הבסיס נועדה לתת פיתרון לאנשים שכמעט ולא רואים תוכן למעט הערוצים החופשיים אבל מדי פעם מעוניינים למשל בסרט או סדרה או שידורי ספורט.
לא חושב שזה הרוב. אל תצפו למגוון מאוד גדול של תכנים, הדגש הוא שהם ישלימו את הצפיה עם vod
לא חושב שזה הרוב. אל תצפו למגוון מאוד גדול של תכנים, הדגש הוא שהם ישלימו את הצפיה עם vod
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני מקווה שזה לא מהווה נסיגה נקניקית של המדינה מההבטחה להרחיב את ה DDT ל 18 ערוצים. להזכירכם, הובטחו ערוץ ילדים, ספורט,סרטים וכמובן HD כחלק מה DTT. בפריסה שתימשך כשנה וחצי. בנתיים הוסיפו את ערוץ 23 והרבה תחנות רדיו.
להזכירינו, מן הסתם כל זה לא בחינם (אלא אם כן 400 ש"ח אגרה בשנה זה 'חינם'.)..
להזכירינו, מן הסתם כל זה לא בחינם (אלא אם כן 400 ש"ח אגרה בשנה זה 'חינם'.)..
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
Multimediaman
אם אתה חושב שהחבילה הזו תסופק על ידי המדינה, כנראה שלא הבנת את התוכנית. ההרחבה היא למספר ערוצים, המדינה לא תפיק את הערוצים האלה. יותר מזה, המדינה לא מתכננת בכלל להפעיל את מערך עידן פלוס.
התוכנית היא למכור את עידן פלוס ושגוף חיצוני (כמו סלקום או אורנג') יפעילו אותו.
למיטב ידיעתי, שני הגופים האלה (שהם פחות או יותר היחידים שבאמת יהיו מעוניינים בשירות כזה) לא מעוניינים לרכוש את המערך, במצבו הנוכחי.
אם המדינה תרצה להפעיל את המערך של עידן פלוס משמעות הדבר שערוץ שידור יצטרך להפרד מכ-4 מיליון ש"ח בשנה רק בשביל שיוכל להיות משודר על המשדרים של עידן+. איזה ערוצים אתה מכיר שיהיו מוכנים לדבר כזה? איזה ערוצים בדיוק יש להם גם רשות לשדר פרסומות (שזה מקור ההכנסה שלהם) וגם יהיו מעניינים וגם ירצו לשדר את זה.
מדובר בחלומות יפים מאוד, אבל לא פרקטים לחלוטין. אנחנו צריכים להגיד תודה אם בשנה הבאה עדיין יהיו שני ערוצים מסחריים בישראל (ואם כן, רוב הסיכויים שלא יקראו להם ערוץ 2 וערוץ 10, אלא רשת וקשת).
אם אתה חושב שהחבילה הזו תסופק על ידי המדינה, כנראה שלא הבנת את התוכנית. ההרחבה היא למספר ערוצים, המדינה לא תפיק את הערוצים האלה. יותר מזה, המדינה לא מתכננת בכלל להפעיל את מערך עידן פלוס.
התוכנית היא למכור את עידן פלוס ושגוף חיצוני (כמו סלקום או אורנג') יפעילו אותו.
למיטב ידיעתי, שני הגופים האלה (שהם פחות או יותר היחידים שבאמת יהיו מעוניינים בשירות כזה) לא מעוניינים לרכוש את המערך, במצבו הנוכחי.
אם המדינה תרצה להפעיל את המערך של עידן פלוס משמעות הדבר שערוץ שידור יצטרך להפרד מכ-4 מיליון ש"ח בשנה רק בשביל שיוכל להיות משודר על המשדרים של עידן+. איזה ערוצים אתה מכיר שיהיו מוכנים לדבר כזה? איזה ערוצים בדיוק יש להם גם רשות לשדר פרסומות (שזה מקור ההכנסה שלהם) וגם יהיו מעניינים וגם ירצו לשדר את זה.
מדובר בחלומות יפים מאוד, אבל לא פרקטים לחלוטין. אנחנו צריכים להגיד תודה אם בשנה הבאה עדיין יהיו שני ערוצים מסחריים בישראל (ואם כן, רוב הסיכויים שלא יקראו להם ערוץ 2 וערוץ 10, אלא רשת וקשת).
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
איפה ראית שכתבתי שהערוצים יסופקו ע"י המדינה?
בכל מקרה דבריך מאששים את חששותיי, שמדובר בנסיגה מההבטחה להרחיב את ה DTT. מצידי שבמקום רשות השידור,רשות הנמלים או חברה קדישא יהיו הגוף המשדר. העיקר שלאזרח תהיה תמורה.
כל זה עצוב במיוחד נוכח העובדה שתקציב רשות השידור עומד על כמליארד שקלים לשנה. מכספי ציבור ומיסים, כמובן.
בכל מקרה דבריך מאששים את חששותיי, שמדובר בנסיגה מההבטחה להרחיב את ה DTT. מצידי שבמקום רשות השידור,רשות הנמלים או חברה קדישא יהיו הגוף המשדר. העיקר שלאזרח תהיה תמורה.
כל זה עצוב במיוחד נוכח העובדה שתקציב רשות השידור עומד על כמליארד שקלים לשנה. מכספי ציבור ומיסים, כמובן.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- פרטנר וסלקום לא יציעו ערוצים בשידור חי. מדובר בעיקר על ערוצי VOD ואת זה יכולה חברת הוט לספק
בחבילה ה-"רזה" באופן מיידי באמצעות הממירים שלהם ,ללא בירוקרטיות ואישורים מיוחדים ממשרד התקשורת.
- אין מצב ממשי שהם יספקו חבילת ערוצים בשידור חי +תכני VOD ב - 90 ש"ח בלבד (ללקוח הסופי/ משתמש ביתי).
במקרה בדקתי את הנושא לעומק.
תכנים טובים עולים הרבה מאוד כסף!! ולעומת זאת תכנים שאינם הכי איכותיים גם שווים בהתאם.
בחבילה ה-"רזה" באופן מיידי באמצעות הממירים שלהם ,ללא בירוקרטיות ואישורים מיוחדים ממשרד התקשורת.
- אין מצב ממשי שהם יספקו חבילת ערוצים בשידור חי +תכני VOD ב - 90 ש"ח בלבד (ללקוח הסופי/ משתמש ביתי).
במקרה בדקתי את הנושא לעומק.
תכנים טובים עולים הרבה מאוד כסף!! ולעומת זאת תכנים שאינם הכי איכותיים גם שווים בהתאם.