המרות קבצי HDTV
- michaels
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 379
אגב, ניתן ב-WinAvi להמיר MKV ל- TS באיכות טובה יותר מ-DIVX.
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
MP4TS או MP2TS?michaels כתב:אגב, ניתן ב-WinAvi להמיר MKV ל- TS באיכות טובה יותר מ-DIVX....
- michaels
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 379
mp2ts , ניתן גם לקודד כך שיווצרו שני קבצים נפרדים (אודיו ווידאו).
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

אז אולי אתה מקבל תוצאה "יותר טובה" מ-DivX או XviD אבל אני די בספק שהיא טובה בהרבה היות ובשני המקרים אתה מאבד דור ולכן השאלה שנשאלת היא לאיזה מהפורמטים החדשים נתת פרמטרים יותר קלים לעיכול. בכל מקרה מדובר כאן בתהליך המרה ממושך.
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
לסיכומו של עניין, האם יש דרך מומלצת ומהירה (ולא שעה וחצי) להמיר X264 או H264 ל TS יחד עם הסאונד המקורי (5.1) או שעדיין להמתין לתוכנה המיוחלת...
(שתגיע בתקווה לפני המשיח
)
גיא
(שתגיע בתקווה לפני המשיח
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

גיא, נכון להיום אין אבל חשוב שתבין למה אין:
זמן ההמרה הממושך שאתה נתקל בו היום זה לא בגלל שהמפתחים של תוכנות ההמרה היו טמבלים ועשו קקה של עבודה, אלא בגלל שהתהליך שאתה מבקש לעשות הוא די מסובך - היות ואתה מבקש להמיר מ-AVC ל-MPEG2 (אני מתייחס כרגע לפורמט הגולמי של ערוץ הוידאו ולא לאודיו או לקונטיינר), תהליך הדחיסה מחדש כולל פריסה מלאה של כל פריים במקור ודחיסה מחדש ל-MPEG2 - שני תהליכים שהם די מורכבים ודי איטיים.
במקרה כזה למכשירים מהדור החדש (הכוללים יכולת פענוח AVC) יש יתרון עצום היות ובתהליך ההמרה שלהם אין צורך לפרוס ולדחוס מחדש לפורמט אחר אלא רק להעתיק את המידע כמו שהוא, פריים אחר פריים, לתוך קונטיינר אחר - תהליך שהוא בפירוש הרבה יותר מהיר.
אני תמיד משתמש כ-reference במשהו כזה:
- MPEG2 encoding (דחיסה): איטי, דורש הרבה חישובים.
- MPEG2 decoding (פריסה): מהיר, לא דורש הרבה משאבים.
- H.264/AVC encoding (דחיסה): איטי מאוד, דורש הרבה מאוד חישובים.
- H.264/AVC decoding (פריסה): איטי, דורש הרבה משאבים.
זמן ההמרה הממושך שאתה נתקל בו היום זה לא בגלל שהמפתחים של תוכנות ההמרה היו טמבלים ועשו קקה של עבודה, אלא בגלל שהתהליך שאתה מבקש לעשות הוא די מסובך - היות ואתה מבקש להמיר מ-AVC ל-MPEG2 (אני מתייחס כרגע לפורמט הגולמי של ערוץ הוידאו ולא לאודיו או לקונטיינר), תהליך הדחיסה מחדש כולל פריסה מלאה של כל פריים במקור ודחיסה מחדש ל-MPEG2 - שני תהליכים שהם די מורכבים ודי איטיים.
במקרה כזה למכשירים מהדור החדש (הכוללים יכולת פענוח AVC) יש יתרון עצום היות ובתהליך ההמרה שלהם אין צורך לפרוס ולדחוס מחדש לפורמט אחר אלא רק להעתיק את המידע כמו שהוא, פריים אחר פריים, לתוך קונטיינר אחר - תהליך שהוא בפירוש הרבה יותר מהיר.
אני תמיד משתמש כ-reference במשהו כזה:
- MPEG2 encoding (דחיסה): איטי, דורש הרבה חישובים.
- MPEG2 decoding (פריסה): מהיר, לא דורש הרבה משאבים.
- H.264/AVC encoding (דחיסה): איטי מאוד, דורש הרבה מאוד חישובים.
- H.264/AVC decoding (פריסה): איטי, דורש הרבה משאבים.