שרשור תגובות: האייפון 5 - iPhone5 בידנו - התרשמות ו-hands on ראשונים
Giliboy,
כל העולם יכול להמשיך ולכתוב ביקורות מעולות על המכשיר, זה עדין לא אומר שזה מצדיק שדרוג מאייפון 4.
קח בחשבון ש:
א. המכשיר ממש לא זול, בטח לא בארץ.
ב. הוא לא מחדש כלום. האם אני צריך לשדר את המסך מחשב כאשר יוצר מסך חדש עם תוספת אינצ'?
ג. האם אתה משדרג לפטופ כל שנה?
כל העולם יכול להמשיך ולכתוב ביקורות מעולות על המכשיר, זה עדין לא אומר שזה מצדיק שדרוג מאייפון 4.
קח בחשבון ש:
ב. הוא לא מחדש כלום. האם אני צריך לשדר את המסך מחשב כאשר יוצר מסך חדש עם תוספת אינצ'?
ג. האם אתה משדרג לפטופ כל שנה?
ווייז מבוססת על פידבק של משתמשים. לא ראיתי שום אופציה דומה במפות של אפל.eladme כתב:מחכה להביא לי גם אחד..
המפות לפי ידעתי אמורות להשתפר תוך כדי השימוש של המשתמשים כמו בוויז לפי ידעתי כך שסבלנות והמידע יתוקן בטווח הקרוב .
גם וויז בהתחלה היתה חסרה במידע אולם השימוש המאסיבי הפך אותה למה שהיא היום....
Batnun
.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
באפלקציה של המפות כשאתה נכנס לבחור מצב צפייה למפה יש טקסט Report a Problem תלחץ עליו ושם זה מתן לך אופציות שונות למשלוח פידבק לאפל בנוגע למפות ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
צודק - טעיתי. אכן ישנה אופציה לדיווח.IamEzio כתב:באפלקציה של המפות כשאתה נכנס לבחור מצב צפייה למפה יש טקסט Report a Problem תלחץ עליו ושם זה מתן לך אופציות שונות למשלוח פידבק לאפל בנוגע למפות ......
Batnun
.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
שפו 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
מסכים איתך לחלוטין!!!Giliboy כתב:תתחדש ותהנה..
איזה כיף לך..
ולא מבין את אלה שלא מוצאים את השינויים במכשיר, אף שלא החזיקו בו לרגע,
ומתעלמים מכל האתרים שכבר שבוע רצים על המכשיר ומשחררים רשמים חיוביים מאוד..
בהשקה של ה- 4S אמרתם שזה אותו מכשיר כמו ה- 4.
בהשקה של ה- 5, אתם אומרים שזה אותו מכשיר כמו ה- 4S..
אז מה נהיה..?...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
haimbl כתב:Giliboy,
קח בחשבון ש:
ג. האם אתה משדרג לפטופ כל שנה?...
האייפון הזה, ובמיוחד מערכת ההפעלה, לא מחדשים שום דבר.
האייפון 4 חידש עם מסך מטורף ברזולוציה שטרם נראתה כמותה.
האייפון 4S הביא תפיסת עולם ממשקית חדשה (סירי) - הישום אמנם עילג עדיין, אבל הכיוון מאוד מעניין.
אייפון 5 הביא איתו... הממ... עוד אינטש ומצב "נא לא להפריע"
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
moti_r,
הלוואי עוד אינץ", רק חצי אינץ"
Batnun,
כל הכבוד על הזריזות
הלוואי עוד אינץ", רק חצי אינץ"
Batnun,
כל הכבוד על הזריזות
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי אין קשר בין תכונות המכשיר החדש לבין הצלחה בשיווקו .
מוצרי Apple תמיד נמכרו ללא קשר לשידרוג , העניין הוא "מכשיר חדש" וההמולה סביב השקתו
( ללא קשר לניתוח השיפורים וצדקתם )
מודה אני שהנני מכור קשה ל Apple ואשדרגבכל מקרה ל 5 , לא מפני שחסר לי משהו ב 4 , אלא מפני " שצריך לשדרג " ,
כך Apple חינכה אותי !
כך Apple עובדת , מומחי מכירות ושיווק מגרים את המשוגעים לשדרג ( מה , לא הייתי יכול להסתפק באייפון 3 ? )
ללא קשר , אין על המוצרים שלהם
מוצרי Apple תמיד נמכרו ללא קשר לשידרוג , העניין הוא "מכשיר חדש" וההמולה סביב השקתו
( ללא קשר לניתוח השיפורים וצדקתם )
מודה אני שהנני מכור קשה ל Apple ואשדרגבכל מקרה ל 5 , לא מפני שחסר לי משהו ב 4 , אלא מפני " שצריך לשדרג " ,
כך Apple חינכה אותי !
כך Apple עובדת , מומחי מכירות ושיווק מגרים את המשוגעים לשדרג ( מה , לא הייתי יכול להסתפק באייפון 3 ? )
ללא קשר , אין על המוצרים שלהם
אפל הוציאה מכשיר אחד טוב, וזה היה האייפון הראשון, אנשים מצפים כל שנה לאיזה מהפך, רוב הסיכויים שזה לא יקרה, ואם כן אולי פעם בעשור, וזאת בדיוק הסיבה שאפל מנסה לתבוע כל דבר שהיא יכולה ( כולל דברים שהיא בכלל לא המציאה כמו SLIDE TO UNLICK ) בשביל לנסות להבדיל את עצמה מהאחרים שכבר עקפו אותה בסיבוב והיא רק מסתרכת מאחור ומנסה להדביק את הקצב, נו באמת סוף סוף 4" בזמן שכולם כבר נושקים לכיוון ה-5, 1GB זיכרון, שכבר בזמן הקרוב צריכים התחיל לצאת כמה מכשירים עם 2GB ומצלמה 13M ( כן אני יודע שמגה פיקסל רק מדבר על גודל התמונה והפרטים שבה ולא על איכותה, אבל אלה חיישנים שגם אמורים להיות הרבה יותר טובים, ולספק תמונות טובות יותר ) ועוד ועוד... אפילו בחלק שהיה פעם הצד הכי חזק של אפל, העיצוב, הם כבר לא מחדשים כלום, האייפון נראה אותו הדבר מאז שיצא, העיצוב משעמם ולא מרשים, בטח לא משתווה לחלק מהמכשירים האחרים שזמינים היום, אפילו המחיר של האייפון יקר יותר ממכשירים אחרים וטובים יותר מבחינת החומרה
אפשר להתווכח IOS או אנדרואיד, לפי דעתי ל-IOS כבר מזמן אין יתרונות, אנדרואיד 4.0.4 רצה לי חלק על המכשיר ( HTC ONE X ), אף פעם אין לי קריסות, וזה עוד לפני העדכון של JB עם project butter, זאת כבר לא אותה מערכת הפעלה קשה ומסורבלת שהייתה בהתחלה, המכשירים כבר לא אותם מכשירים איטיים שהיו בעבר ובקושי הריצו אותה, וכבר לא צריך להיות גאון טכנולוגי בשביל לתפעל אותה, שאני משחק עם מכשיר אייפון אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה, עם כל הכבוד לאפל, שעשתה הרבה מהפכות בעולם הטכנולוגי, האייפון כבר לא מה שהיה בעבר, התחרות גדולה, וכרגע לאפל אין שום דבר חדש להציע, ואת זה גם יבינו בסוף כל אלה שישר מתנפלים על כל מכשיר חדש שלהם ופוחדים לנסות משהו חדש, ומחכים כל שנה לאיזו הכרזה נוספת של האייפון הראשון, רוב הסיכויים שזה לא יקרה
אפשר להתווכח IOS או אנדרואיד, לפי דעתי ל-IOS כבר מזמן אין יתרונות, אנדרואיד 4.0.4 רצה לי חלק על המכשיר ( HTC ONE X ), אף פעם אין לי קריסות, וזה עוד לפני העדכון של JB עם project butter, זאת כבר לא אותה מערכת הפעלה קשה ומסורבלת שהייתה בהתחלה, המכשירים כבר לא אותם מכשירים איטיים שהיו בעבר ובקושי הריצו אותה, וכבר לא צריך להיות גאון טכנולוגי בשביל לתפעל אותה, שאני משחק עם מכשיר אייפון אני מרגיש שחזרתי כמה שנים אחורה, עם כל הכבוד לאפל, שעשתה הרבה מהפכות בעולם הטכנולוגי, האייפון כבר לא מה שהיה בעבר, התחרות גדולה, וכרגע לאפל אין שום דבר חדש להציע, ואת זה גם יבינו בסוף כל אלה שישר מתנפלים על כל מכשיר חדש שלהם ופוחדים לנסות משהו חדש, ומחכים כל שנה לאיזו הכרזה נוספת של האייפון הראשון, רוב הסיכויים שזה לא יקרה
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
batnum תתחדש ותהנה
. איך האוזניות החדשות ?
ד"א - drop test לא צריך לעשות - יש כבר תוצאות :
http://iclarified.com/24634/drop-t ... -iii-video
למי שאייפון החדש נראה משעמם ... מוזמן להתנסות בחוויות החלפת ה ROM של אנדרואיד - אכן לא משעמם שם !! וגם אם מסך ה metro של win8 נראה פונקציונלי ומושך אז צריך לראות ולבדוק את החבילה כולה - וכנראה לעדכון SP (או איך שזה נקרא ב mobile ) ואני ממש לא מזלזל במיקרוסופט שלדעתי תגיע לנתח שוק של 10% בשנה הבאה..
בקיצור, למיטב הבנתי אין לצפות יותר ל WOW ענק כקונצנזוס במכשיר סלולרי חדש כלשהו אלא לשיפורים מינוריים כל כמה חודשים.
חברים... לקחת את הדברים בפרופורציות המתאימות
. איך האוזניות החדשות ?
ד"א - drop test לא צריך לעשות - יש כבר תוצאות :
http://iclarified.com/24634/drop-t ... -iii-video
למי שאייפון החדש נראה משעמם ... מוזמן להתנסות בחוויות החלפת ה ROM של אנדרואיד - אכן לא משעמם שם !! וגם אם מסך ה metro של win8 נראה פונקציונלי ומושך אז צריך לראות ולבדוק את החבילה כולה - וכנראה לעדכון SP (או איך שזה נקרא ב mobile ) ואני ממש לא מזלזל במיקרוסופט שלדעתי תגיע לנתח שוק של 10% בשנה הבאה..
בקיצור, למיטב הבנתי אין לצפות יותר ל WOW ענק כקונצנזוס במכשיר סלולרי חדש כלשהו אלא לשיפורים מינוריים כל כמה חודשים.
חברים... לקחת את הדברים בפרופורציות המתאימות
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מיקרוסופט רק צריכה לחכות.
העובדה שנמכרים הרבה מאוד מחשבים על ויינדוז 8
ולאט לאט טאבלטים.
אנשים ירגישו מאוד נוח להסתובב עם סמארטפון כזה.
כל עוד הוא לא יהיה נחות מהמתחרים
העובדה שנמכרים הרבה מאוד מחשבים על ויינדוז 8
ולאט לאט טאבלטים.
אנשים ירגישו מאוד נוח להסתובב עם סמארטפון כזה.
כל עוד הוא לא יהיה נחות מהמתחרים
העם דורש..... כל מיני דברים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ממש לא , הצלי דווקא עם 6 המכשער מרגיש מהיר יותר לעומת מה שהיה עם גירסא 5 וזה באייפון 4.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
הייתי מאוד קרוב לרכישה, אך נראה לי שאני מחכה קצת בעקבות הכתבה הבאה:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 82,00.html
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 82,00.html
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
נכון, צריך לקחת דברים כאלה בערבון מוגבל. תמיד מתוך סדרה של כמה אלפים יצא אחד תקול.puma1 כתב:לכל מכשיר יש בעיות בהתחלה, האחוז הוא קטן, רק שאצל אפל עושים מזה הרבה יותר קעש ממה שצריך, כמו האייפון עצמו, לא הייתי מתרגש...
אם זה היה משהו סדרתי, היה על זה הרבה יותר רעש מאשר אחד דיווח פה אחד דיווח שם.