מופיע ברשימת הפיצ'רים (אחרון ברשימה).oferlaor כתב:Orena,
איפה אתה רואה שהם הוסיפו את CIFS?
לא לשכוח ש-ISO לא נתמך בגרסאות בשל החשש של החברה מתביעה......
שרשור תגובות: OPPO מציגה זוג נגני Blu-ray חדשים - BDP-103 - BDP-105
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
אולי לא הייתי ברור, ISO 3D (יש לי אחד בבית ואני יודע שהוא מנגן ISO בלי בעיות, חסר לי רק ניגון של תלת מימד…sam22 כתב:הDune מנגן iso מעולה מהרשתguy_k כתב:בסופו של דבר, אם הDUNE ייתן מענה לניגון של ISO הרשת - סביר להניח שהוא יהיה הבחירה שלי......
עם תפריטים או בדפדוף וניגון קובץ מסוים
בלי קשר
הנגנים של אופו נהדרים...
גיא, אני ואתה ודי!
- orena
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
עופר,
אתה יכול לראות את האופציה החדשה במכשיר במפרט
SMB/CIFS Access - The BDP-103 comes with an experimental feature that can access video, audio and picture files shared by computers on the local network via the Server Message Block (SMB) or Common Internet File System (CIFS) protocol
דיברתי לפני כשעה עם נציגי חברת אופו באירופה, אין עדיין תאריך רשמי ליציאת המכשיר.
נראה כי מכשירים יהיו במלאי לקראת סוף אוקטובר-תחילת נובמבר.
SMB/CIFS Access - The BDP-103 comes with an experimental feature that can access video, audio and picture files shared by computers on the local network via the Server Message Block (SMB) or Common Internet File System (CIFS) protocol
דיברתי לפני כשעה עם נציגי חברת אופו באירופה, אין עדיין תאריך רשמי ליציאת המכשיר.
נראה כי מכשירים יהיו במלאי לקראת סוף אוקטובר-תחילת נובמבר.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
מצטרף לשאלה.shaul567 כתב:האם הדגמים 95 או 105 הם נגני DVD\BR אוניברסלים ומתאימים לאזורינו ?
או שהם מוגבלי אזורים.
תודה...
ולדעתי נגן רפרנס ביותר...
- bilbog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 524
Avihuli ו- Shaul ,
הנגנים אינם אוניברסליים ומפענחים לפי איזורים. ניתן לרכוש צ'יפ שפורץ אותם ובנוסף מאפשר גם קריאת ISO עם אחריות לכל החיים, ומאפשרים המשך עדכוני חומרה של היצרן. נסו ב-EBAY , יש המון מוכרים.
הנגנים אינם אוניברסליים ומפענחים לפי איזורים. ניתן לרכוש צ'יפ שפורץ אותם ובנוסף מאפשר גם קריאת ISO עם אחריות לכל החיים, ומאפשרים המשך עדכוני חומרה של היצרן. נסו ב-EBAY , יש המון מוכרים.
- bennylak
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
הדבר היחיד שמנע ממני להזמין את המכשיר היה עניין ה- SMB/CIFS וזה אכן מעודד לראות את המילים הללו כתובות באתר שלהם אפילו כמעט מושלם מדי... אבל אז ראיתי את המילה הזו...orena כתב:עופר,
נראה כי מכשירים יהיו במלאי לקראת סוף אוקטובר-תחילת נובמבר....
SMB/CIFS Access - The BDP-103 comes with an experimental feature that
- udico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
מעניין מאוד, תודה 
- bennylak
-
- חבר שרק התחיל

פניתי לתמיכה של OPPO לגבי ה- Experimental וזה מה שהם ענו לי:bennylak כתב:הדבר היחיד שמנע ממני להזמין את המכשיר היה עניין ה- SMB/CIFS וזה אכן מעודד לראות את המילים הללו כתובות באתר שלהם אפילו כמעט מושלם מדי... אבל אז ראיתי את המילה הזו...orena כתב:עופר,
נראה כי מכשירים יהיו במלאי לקראת סוף אוקטובר-תחילת נובמבר....
SMB/CIFS Access - The BDP-103 comes with an experimental feature that...
Hey Benny,
No, it should work without issues. We use the term "experimental" to denote that it is not a feature that we would be able to offer technical support for, because of the myriad possibilities and potential issues that can come into play as far as configuration is concerned.
Thanks,
Customer Service
OPPO Digital, Inc.
2629B Terminal Blvd.
Mountain View, CA 94043
אם אכן כך נשמע לי בסדר...
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
אני מחכה להחליף את ה C200 שלי בנגן/סטרימר מתקדם שיכול לנגן
כל דבר כולל 3D ISO עם כתוביות חיצוניות וSBS - ובתקוה שמהרשת.
מישהו יכול לענות ולא במילה אחת עם האופו (95 או החדשים) יכולים למלא את הדרישות האלו?
האם יש יתרון ממשי לנגן OPPO על סטרימר בכל הקשור לתמונה /סאונד?
כל דבר כולל 3D ISO עם כתוביות חיצוניות וSBS - ובתקוה שמהרשת.
מישהו יכול לענות ולא במילה אחת עם האופו (95 או החדשים) יכולים למלא את הדרישות האלו?
האם יש יתרון ממשי לנגן OPPO על סטרימר בכל הקשור לתמונה /סאונד?
- bennylak
-
- חבר שרק התחיל

חזרו אלי היום לעוד שאילתה חשובה שהייתה לי.
לצערי זה נראה שגם ה- 103 וגם ה- 105 יתמכו ב- 100Mbps ולא ב- 1Gbps מה שאומר שזה לא יהיה פתרון Streamer טוב ל- blue-rays, 1080P גדולים וכדומה.

נישן על זה לילה ונראה מה עושים
לצערי זה נראה שגם ה- 103 וגם ה- 105 יתמכו ב- 100Mbps ולא ב- 1Gbps מה שאומר שזה לא יהיה פתרון Streamer טוב ל- blue-rays, 1080P גדולים וכדומה.
נישן על זה לילה ונראה מה עושים
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
וזה נחשב מוצר חדש?
עם מפרט ישן.
עם מפרט ישן.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
מאפה בארץ ניתן לקנות אופו 95/105
שלום לכם
היות שיש לי ים שם מקורות מאפה ניתן לקנות אופו 95/105 בארץ
להוסיף לאוסף שלי
בברכה
היות שיש לי ים שם מקורות מאפה ניתן לקנות אופו 95/105 בארץ
להוסיף לאוסף שלי
בברכה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
bennylak,
אין קשר. רשת 10/100 הינה די והותר עבור כותרי Blu-ray.
אין קשר. רשת 10/100 הינה די והותר עבור כותרי Blu-ray.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
גם עבור הזרמת 3D מלא?ziv_r כתב:bennylak,
אין קשר. רשת 10/100 הינה די והותר עבור כותרי Blu-ray....
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
חיובי.
תקן ה- Blu-ray עבור מדיה מדבר על קצב נתונים מקסימלי של 48Mbps עבור וידאו ואודיו יחדיו. כבר נתקלתי בכותרים שמכילים קצב נתונים גבוה יותר, אך זה במעט (60Mbps) ועדיין רחוק מאוד מקצב הנתונים המקסימלי הריאלי של רשת 10/100 אשר עומד על קרוב ל- 12MBps ומתרגם ל- 96Mbps.
תקן ה- Blu-ray עבור מדיה מדבר על קצב נתונים מקסימלי של 48Mbps עבור וידאו ואודיו יחדיו. כבר נתקלתי בכותרים שמכילים קצב נתונים גבוה יותר, אך זה במעט (60Mbps) ועדיין רחוק מאוד מקצב הנתונים המקסימלי הריאלי של רשת 10/100 אשר עומד על קרוב ל- 12MBps ומתרגם ל- 96Mbps.