גם קוויק וגם אקספרט ייתנו לך לשנות את הערכים קוויק זה יותר פשוט, אקספרט זה אחד אחד, ואת כל הערכים יש לך באתר היצרן!
בקשר לתזמונים אם הוא לא נתן את הערכים הנכונים לזיכרון המחשב לא יעלה או יפול, ואתה צריך כמו במקרה שלך להכניס ערכים ידנית כדי לפתור את הבעיה. שתגיע לערך הנכון המחשב יעבוד והכל יהיה טוב!
אוטומטי מקריס לך כרגע. קוויק זה בשבילך כנס שחק תכניס!!!!
תנסה להכניס שם את הערכים הנכונים 9-9-9-24 כמו שכתוב באתר היצרן אתה תראה את כל הערכים, אם תדפיס יהיה הכי נוח.
יש עוד לא מעט סרטונים וסנפשוטס של אנשים שהעלו כדי לעזור לאנשים כמוך! איך אתה חושב אני למדתי בזמנו ולומד כיום! הכל קיים ברשת!
באתר היצרן קורסאייר יש מניואל של הזיכרון תוריד אותו, תדפיס אותו, ותכניס ערכים לקוויק!!!!!!!!!!!!
אתה יכול להיות עם XMP או בלי בכל מקרה אתה יכול לקבוע שיעבוד על 1600 עם התזמונים הנכונים או עם תזמונים אחרים שיעבדו.
אתה חייב לשחק בעצמך, שחק תנסה תראה! תעקוב אחרי סרטונים! ובעיקר הגדרות של אחרים עם אותו לוח וזיכרון.
מרחוק אני בקושי יכול לעזור!
דרך אגב שמת לב שבביוס הוא עובד לך על 3.5 GHZ ומכוון גם ל 3.9 טורבו. רק ההגנות כנראה עדיין פועלות ומורידות לך את הכוח בשנייה שהמערכת עולה!!!
כדי לשנות או להוריד את ההגנות תמונה מספר 1 (2).jpg שלך בסקשין advanced cpu cores features
בטח שם כל ההגנות, אם אני לא טועה. שנייה אני יתן לך את השמות