YAMAHA השיקה נגן BD חדש וגולת הכותרת - אוניברסלי... (עדכון - התחדשתי בו)

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
Jacob55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

avihuli כתב:התקבלה התשובה הרישמית במייל מימהה ארה"ב, להלן:
Yamaha in the United States does not sell any dual voltage equipment. If you are seeing a dual voltage version of a model that we market in the US, it is not sold here.

Therefore, it is quite possible that the dual voltage blu-ray player you are looking for may also support multiple regions. However, the 120VAC, 60Hz version sold in the US does not.
...
זה קצת מוזר שהם רושמים שלא מוכרים נגן שכולל תמיכה אוניברסלית במתח כאשר זה רשום מפורשות באתר שלהם.
נצטרך להמתין עד שיושק בפועל ואז נבדוק את זה פיזית.
קיצור - חוזרים למצב המתנה... :?
...
עוד פעם המתנה?כבר שנה אתה ממתין
יש סיכוי שעד שתקנה מכשיר בלוריי כבר ייצא פורמט חדש :lol:

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9021
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #22 

תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי מעדיף לא להמתין, אבל מה לעשות שאת ה- 673 אין בארץ, את ה- 1020 לא בטוח שיגיע לארץ ונגיד שגם האופו 103 אופציה אז גם הוא לא בארץ.
הכי טוב לעבור לחו"ל...
אהה, סליחה - גם בחו"ל אין אף אחד מהם...

מזכיר לי את המערכון מהישראלים: "באמת שאני רוצה לעבוד... לא נותנים לעבוד... מה שש בבוקר ?! כ** אומו המדינה הזו..." :D
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Jacob55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #23 

אתה יודע כמה דגמים של מכשירי בלוריי יצאו בשנה האחרונה? :roll:אגב, חלק גדול מהם מולטיזון מלא..

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #24 

ברור שאני יודע...
ל- YAMAHA יצאו 3 דגמים: 473, 673, 1020. הנה ההשוואה בינהם: http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... de=compare
ולאופו יצאו 2 ממש עכשיו חם חם: 103, 105 - http://www.oppodigital.com/players.asp
:lol:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ISAC69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

OPPO VS YAMAHA

שליחה #25 

כנראה שה 103 OPPO טוב יותר מה 1020 YAMAHA אבל הבעייה עם OPPO שאין יבואן מסודר וכל עוד המכשיר עובד הוא מעולה ברגע שמתקלקל לך תחפש מי ייתקן אותו ...
אני מעדיף להמתין ל YAMAHA 1020 או ל DUNE HD MAX 3D כשיגיעו ביבוא מסודר של SG .

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #26 

v - תרשה לי לעשות על זה (Y)
(בהקשר לשרשור אחר פה באתר: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 05#1749105)
.

ISAC69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

לא מולטי זון

שליחה #27 

ה YAMAHA מוצהר כאוניברסאלי והכוונה של החברה שהוא מנגן הכל כולל סופר סידי ודיוידי אודיו אבל אין קשר
למולטי זון , זה מבלבל וקל לטעות והוא איננו מולטי זון היחידים שאני מכיר כרגע שהם כן מולטי זון זה ה OPPO וה DUNE .

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #28 

ISAC69 - האופו 103 לא כנראה יותר טוב, אלא הוא יותר טוב (מבחינת הפיצ'רים שיש לו לעומת הימהה)... (Y)
על פניו הבדל עלות של 50$ בתמחור מצדיק לקנות את האופו ולא את הימהה, אבל אני מאמין שאת הימהה יהיה ניתן להשיג בפחות מהמחירון שפורסם.
כפי שמחירון ה- YAMAHA BD-A673 הוא 329$ אבל נמכר ברשת ב- 275$ (אגב - הוא כבר ניתן לקנייה בימים אלה במספר אתרים).

גם האופו 103 הוא לא מולטי זון, לפי מה שהבנתי מהמדריך למשתמש באתר שלהם: תומך בלו-ריי A ותומך DVD אזור 1.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #29 

השאלה כמה זה באמת משנה שהוא לא מולטי זון?
לגבי סרטים שיש ברשותך מ"הרשת" , אין שום קשר למולטי-זון, זה רק לגבי השכרה או קנייה של DVD ו Blu-ray
עכשיו מי שקונה Oppo/ Yamaha ויש לו מערכת ק"ב שווה לא ממש יקנה DVD אז נשארנו עם Blu-ray.
בעידן האינטרנט והפס הרחב אתה יכול להזמין כל סרט שיצא ב Blu-ray מאמזון, חברים טסים וכו'..
העניין היחיד שה התרגום שכנראה לא יהיה בעברית על זה עומדת ההחלטה, לו הייתי שוקל לקנות אותם.
שוב שימו לב שרוב הנגנים היום הולכים בדרך ה DLNA יש לזה סיבה יותר ויותר חומר מוזרם מהרשת ומחשבים ביתיים/סלוניים. עניין המולטי זון מתגמד לעומת האיכות של הנגן והפורמטים שהוא תומך בהם

Jacob55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #30 

המולטיזון זה רק תירוץ.
אביהולי עסוק במחקרים והתכתבויות לגבי רכישת מכשיר בלוריי מזה שנה פלוס..כמו שכבר נכתב פה-הוא כנראה ימשיך בבירורים עד הגיע פורמט חדש לאוויר העולם.ואז יתחילו הבירורים עבור המודל החדש :wink:

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #31 

Jacob55 - חמודי אתה... :lol:
למרות שאני לא חייב לך כלום, את ההסבר למה ההמתנה קיבלת בהודעה #22.
אתה יכול לקרוא שוב אם לא הבנת / פיספסת ואם עדיין לא ברור תשאל מה חסר לך במידע ואני אשמח לענות בשביל שתוכל לישון טוב בלילה.
אם אתה יכול לארגן את ה- 1020 (או אולי את ה- 103, מי יודע), תגיד לי מאיפה קונים ותבחר אם לשים מלח או ממרח חלפיניו על הכובע שתאכל... :P (f) (Y)

נחדד לך רק שוב בשביל להסיר ספק - את ההחלטה מלפני שנה קיבלתי מלפני שנה ועזבתי את זה. אם היית עוקב היית רואה שרשמתי שמעדיף להמתין לדגמי 2012. מסתבר שההחלטה הייתה נכונה כי המוצר טוב יותר לעומת זה של 2011 וגם מחירו זול יותר - אז הרווחתי פעמיים.
רשמתי לך כבר מקודם - אם יש לך משהו קונקרטי לתרום מבחינת המידע שיש בידך תרגיש חופשי, וגם אם לא - אתה רואה שאני זורם. בינתיים אתה זורק רק אמירות ללא סימוכין.

אלעד - נקודה חשובה ונראה לי גם די נכונה. לא רוצה להתבאס בגלל "מרפי" על הדיסק הראשון שאני ישים ופתאום לא יעבוד לי כי זה לא מולטי זון מלא... 8O

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #32 

אין שום קשר בין מתח למולטיזון/מולטיריג'ן. הנגן אותו נגן, לשנות ריג'ן זה קוד תוכנה פשוט. אז הם יכולים לייצר פעם אחת לכל העולם, ולהתאים את הריג'ן בלחיצת כפתור. יותר זול, יותר פשוט.

Jacob55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #33 

avihuli כתב:Jacob55 - חמודי אתה... :lol:
אתה יכול לקרוא שוב אם לא הבנת / פיספסת ואם עדיין לא ברור תשאל מה חסר לך במידע ואני אשמח לענות בשביל שתוכל לישון טוב בלילה.
אם אתה יכול לארגן את ה- 1020 (או אולי את ה- 103, מי יודע), תגיד לי מאיפה קונים ותבחר אם לשים מלח או ממרח חלפיניו על הכובע שתאכל... :P (f) (Y)

נחדד לך רק שוב בשביל להסיר ספק - את ההחלטה מלפני שנה קיבלתי מלפני שנה ועזבתי את זה. אם היית עוקב היית רואה שרשמתי שמעדיף להמתין לדגמי 2012. מסתבר שההחלטה הייתה נכונה כי המוצר טוב יותר לעומת זה של 2011 וגם מחירו זול יותר - אז הרווחתי פעמיים.
רשמתי לך כבר מקודם - אם יש לך משהו קונקרטי לתרום מבחינת המידע שיש בידך תרגיש חופשי, וגם אם לא - אתה רואה שאני זורם. בינתיים אתה זורק רק אמירות ללא סימוכין.

אלעד - נקודה חשובה ונראה לי גם די נכונה. לא רוצה להתבאס בגלל "מרפי" על הדיסק הראשון שאני ישים ופתאום לא יעבוד לי כי זה לא מולטי זון מלא... 8O
...
אז תקנה כבר מכשיר..ריבונו של עולם
כולה איזה 1000-1500 ש'ח,כולל מולטיזון.
חנקת כבר את היצרנים בהודעות אימייל ובירורים.
אפשר כבר לחשוב איזה מסך אבסולוטי ומערכת מיליון דולר יש ברשותך.תרכוש איזה נגן פשוט שיעשה את העבודה וזהו חביבי

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #34 

אפשר כבר לחשוב איזה מסך אבסולוטי ומערכת מיליון דולר יש ברשותך.תרכוש איזה נגן פשוט שיעשה את העבודה וזהו חביבי
...
טוב, אז אני לא מצליח להעביר לך את המסר כנראה...
אותי לימדו שהאחריות על העברת המסר היא על המעביר ולא על הקולט אז ברשותך, פרשתי בניסיון להסביר שוב.
(כמה אגב יצא לך בסקר שעשית של ההודעות והמיילים ?! - זה בשביל שאני אוכל לישון טוב בלילה... :D)

חג שמח - ידידי (f)
.

Jacob55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #35 

avihuli כתב:
...
טוב, אז אני לא מצליח להעביר לך את המסר כנראה...
אותי לימדו שהאחריות על העברת המסר היא על המעביר ולא על הקולט אז ברשותך, פרשתי בניסיון להסביר שוב.
(כמה אגב יצא לך בסקר שעשית של ההודעות והמיילים ?! - זה בשביל שאני אוכל לישון טוב בלילה... :D)

חג שמח - ידידי (f)
...
שום סקר ידידי.
פשוט שמתי לב שאתה מחכה למכשיר מארץ החלומות שיעלה גרושים.לא קיים דבר כזה וגם לא יהיה בעתיד.
אם אין לך תקציב לאופו הפשוט יותר מבין השניים- תקנה כבר איזה מכשיר פשוט בדיוטי,כמו שהמליצו לך כאן.יעשה את העבודה כמו גדול.
אני מתרשם שאתה פשוט נהנה להתכתב עם יצרנים ולחפש פונקציות שכבר קיימות כאן בדגמים עכשוויים.
חג שמח גם לך ולמשפחתך.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #36 

אתה מתרשם בצורה שגויה. התכתבתי פעמיים בסה"כ עם ימהה בלבד ותו לא.
ושוב: לא מעוניין בדגמים אחרים... 8O
- אם כבר נגן "פשוט" - אז רק ימהה (1020) בשביל שיתאים לי ב- LOOK לרסיבר שלי (710). לא מעוניין בנגן פשוט אחר עם אותם יכולות באותו סדר גודל של מחיר שנראה אחרת בעיצוב. למה ? ככה אני רוצה. זו השריטה שלי לגבי הנושא הזה ואני חי עם עצמי בשלום.
- אם כבר נגן "מתקדם" אז האופו (103) - וכאן אני מוכן להתפשר על חשבון העיצוב השונה לעומת הפיצ'רים היותר מתקדמים.
.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #37 

Jacob55 כתב:
avihuli כתב:Jacob55 - חמודי אתה... :lol:

...
אפשר כבר לחשוב איזה מסך אבסולוטי ומערכת מיליון דו
לר יש ברשותך.תרכוש איזה נגןשיעשה את הבודה זהו חביבי
...
שמע, יעקב...
לפעמים אצלנו המשדרגים ואוהבי
התחום... יש איזו כמיהה למוצר כל שהוא שראינו ואנחנו רוצים אותו בגלל עוד סיבות שלא תמיד הן מעשיות ולפעמים גם אמוציונליות.... כי ככה בא לנו טוב בבטן.
אם אתה לא מכיר את התופעה הזו אז תתקדם לשרשור אחר כי לא תמיד אפשר להסביר אותה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #38 

לא יודע, יש מצב שפיוניר נותנים פייט עם נגן עלית אוניברסלי ב-$399 "בלבד", כולל תמיכה ב-SACD ו-DVDA, מרנדר DLNA, מעבד QDEO ושתי יציאות HDMI עצמאיות: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... s/BDP-62FD

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #39 

epony כתב:לא יודע, יש מצב שפיוניר נותנים פייט עם נגן עלית אוניברסלי ב-$399 "בלבד", כולל תמיכה ב-SACD ו-DVDA, מרנדר DLNA, מעבד QDEO ושתי יציאות HDMI עצמאיות: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... s/BDP-62FD
...
epony ידידי - אכן נראה כי הם פחות או יותר באותה רמה, למרות שנראה כאילו פיוניר מתקמצנים על המידע שיש לגביו באתר שלהם. כמות החיבורים עדיפה בימהה פרט ל- 2 יציאות HDMI שלא יהיה לי צורך בהם למרות שטוב שיש (Y)
אכן מחירו בפועל יהיה בטח זול יותר לעומת מחיר הימהה שנמכר בהזמנה עתידית לפי מה שראיתי ברשת בכמה מקומות ב- 399$. מעבר למה שציינת שלהבנתי קיים גם בימהה לא מצאתי את דגם המעבד משום מה.

בטח גם כאן יש את "המקל בגלגלים" שנקרא Cinavia... :roll:
לא בטוח שזה ישבור אותי :P

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #40 

בהמשך לשרשור כאן של דור על הרכש החדש שלו - אונקיו 818, קצת נגנב לו השרשור ולכן אני עונה בשרשור הרלוונטי.
יואב / בן - אכן אין באמת צורך ב- BD ייעודי אולם אני רוצה להחליף את הנגן DVD שיש לי שלא מתאים ב- LOOK הכללי לשאר המערכת - הגודל שלו קטן משמעותית משאר הרכיבים הסטנדרטיים וזה לא בא לי טוב בעין.
אפשר להסתפק בסטרימר ייעודי (שאני מניח שייעלה משהו כמו 1000 שקל +/-, הכנתי תשתית חדשה של 1 ג'יגה ובכל מקרה אני ארצה להחליף את ה- DVD לגודל סטנדרט כך שזה עוד כמה גרושים.
הנגו של ימהה מתומחר ב- 400$ כרגע ויש לי אפשרות להביא אותו גם מארה"ב וגם מגרמניה וגם מהארץ אם יגיע. עדיין לא הבנתי סופית האם יהיה יבוא מסודר לגביו. התוספת במחיר (של כמה מאות בודדות של שקלים), היא שולית במקרה הזה.

ולמה אני נוטה לבחור בו ולא ב- OPPO 103:
1. דבר ראשון ה- LOOK שלו זהה לרסיבר שלי.. (Y)
2. הוא גם סטרימר 8)
3. תומך בכל הפורמטים הקיימים היום (f)
4. יש לו DAC של 32 ביט (b)
5. יש לו 2 יציאות אנלוג :idea:
6. מחיר יחסית לא בשמיים :)
7. יבואן סדיר שבמקרה של תקלה יש למי לפנות (Y) (Y)
8. תאימות אפליקציית השליטה מסמארטפון / טאבלט שיש לי כרגע (כך שלא אמטרך 2 אפליקציות שונות) (~)
9. ממשק משתמש ידידותי ביותר (l)
10. יכולת "דיבור" בין הרסיבר ל- BD (הדלקה בכפתור אחד בלבד) :pizza:

ולגבי 103 OPPO התוספות:
כי הוא בנוי קצת יותר טוב ומיועד לאודיו/וידיאופילים (מה שאני לא)
יש לו תמיכה ב- 4K - לא רלוונטי עבורי בשנים הקרובות, כנ"ל אגב התלת מימד שיש בשניהם
2 יציאות HDMI שאין מצב שאישתי "תרשה" לי לקנות גם מקרן
אין יבואן מסודר (ככל שידוע לי)
המחיר שלו קצת יותר גבוה
ושאר הפיצ'רים נראים לי פחות או יותר אותו דבר (ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה או שפיספסתי משהו)

אגב, בשניהם יש Cinavia ואין לנו מה לעשות עם זה כרגע... (n)

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”