[left]Hello,
can you please tell us your common payment methodes in israel and we will
take care to get them!
I will check the problem with the resellers!
Best Regards
Netload Support[/left]...
netload איך עושים חשבון פרימיום ?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
עידכון.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
agent__smith כתב:עידכון.[left]Hello,
can you please tell us your common payment methodes in israel and we will
take care to get them!
I will check the problem with the resellers!
Best Regards
Netload Support[/left]......
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
Hello,
i expect that it will be avaiable during the next week.
Best Regards
Netload Support
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
באותו הנושא:
netload GmbH ✆
12:09 PM (4 minutes ago)
to me
Hello,
we are working on several new options.
If you have any further questions, please don’t hestitate to contact us.
Thank you for using netload.
Best Regards,
Volker
netload support Team
www.netload.in
Konto: 1000105534
BLZ: 38450000
SWIFT: WELADED1GMB
IBAN: DE78384500001000105534...
לא הבנתי את האימייל הזה ? האם אתה יכול אולי להסביר לי בצורה פשוטה מה אתה הבנת ממנו ? כי בנתיים הכסף שלי שוכב אצל הריסיילר (האמת היא שאולי אני אשם כי לא ווידאתי שהאימייל שלי היגיע אליו , היו לי המון שטויות על הראש
), כך שאשמח לדעת מה באמת קורה איתם
זה באמת מעצבן, בדיוק היום באתי לעשות פרימיום ליומיים לNETLOAD בשביל כמה דברים וגיליתי שאין PAYPAL, גיגול קצר הביא אותי לנושא הזה.
ממתין ביחד אתכם לפתרון.
ממתין ביחד אתכם לפתרון.
- Hertz33
- חבר ותיק

לא ברור למה ההחלטה לוותר על פייפאל. אולי זה צעד מצד פייפאל כי נטלואד מספקים שירות "פירטי". למזלי נשאר לי עוד חודש, מקווה שיסתדר עד אז. ממש לא בא לי נסות לרכוש ממישהו באי ביי למרות שזה יוצא משמעותית זול יותר.
"על החתום...."
- Hertz33
- חבר ותיק

מוכרים לך שם משתמש וסיסמא. לגבי בטוח...לא יודע. מצד אחד יש שם הרבה פידבקים חיוביים לגבי המוכר ספציפית על קניית מנוי לנטלואד. מצד שני זה רק 10 דולר לחצי שנה ככה שזה לא הפסד גדול מדיי אם זה בלוף. אם נטלואד לא יסדרו לנו דרך תשלום נוחה כנראה שאצטרך לגלות.
עכשיו נכנסתי לחפש באיביי וזה לא נתן לי תוצאה. לפני כמה שבועות זה מצא לי כמה. כנראה זה צץ מדיי פעם.
עכשיו נכנסתי לחפש באיביי וזה לא נתן לי תוצאה. לפני כמה שבועות זה מצא לי כמה. כנראה זה צץ מדיי פעם.
"על החתום...."
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

כן מופיע דבר כזה באייבי, 20$ לחצי שנה, אני בדין ודברים עם המוכר, מתלבט אם ללכת על זה.Hertz33 כתב:מוכרים לך שם משתמש וסיסמא. לגבי בטוח...לא יודע. מצד אחד יש שם הרבה פידבקים חיוביים לגבי המוכר ספציפית על קניית מנוי לנטלואד. מצד שני זה רק 10 דולר לחצי שנה ככה שזה לא הפסד גדול מדיי אם זה בלוף. אם נטלואד לא יסדרו לנו דרך תשלום נוחה כנראה שאצטרך לגלות.
עכשיו נכנסתי לחפש באיביי וזה לא נתן לי תוצאה. לפני כמה שבועות זה מצא לי כמה. כנראה זה צץ מדיי פעם....
הוא רוצה תשלום בפייפל אבל לא לציין שום דבר על netload כי לטענתו ברגע שפייפל יראו את המילה netload הם יבטלו את העיסקה.
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

עדכון:
כאמור יצרתי קשר עם המוכר, שלחתי לו דרך פייפל תשלום של 20$ לאחר מספר דקות קיבלתי יוזר וסיסמא לאתר, בינתיים עובד חלק!
למוכר היו כמה תנאים:
כאמור יצרתי קשר עם המוכר, שלחתי לו דרך פייפל תשלום של 20$ לאחר מספר דקות קיבלתי יוזר וסיסמא לאתר, בינתיים עובד חלק!
למוכר היו כמה תנאים:
מי שמעוניין בעוד פרטים שייצור איתי קשר בפרטי.no sharing no changing account info THAT INCLUDES EMAIL ADDRESS OR PASSWORD,NEITHER CAN BE CHANGED IF ANY OF THIS IS VOIDED I WILL REFUND YOU,YOU WILL LOSE ACCOUNT ACCESS AND I WILL LEAVE YOU BAD EBAY FEEDBACK, use jdownload or idm thank you...
טוב העסק נראה שמסתבך טיפה , ניסיתי לעשות דרך real debrid שהומלץ כאן בשרשור , וגם הם לא מוכנים/יכולים לקבל תשלום בפייפאל. נאלצתי לשלם בכרטיס אשראי
אני ממש לא אוהב את מה שמסתמן כמגמה שאי אפשר לשלם בצורה יותר בטוחה ,מאשר להשאיר פרטים של כרטיס אשראי ברשת
אני ממש לא אוהב את מה שמסתמן כמגמה שאי אפשר לשלם בצורה יותר בטוחה ,מאשר להשאיר פרטים של כרטיס אשראי ברשת
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בשביל זה יש כרטיסי אשראי חד פעמיים משולמים מראש (PREPAID) כמו הויזה של הדואר או ISRACARDWEB של ישראכרט בבעלות בנק הפועלים.truejoker כתב:מאשר להשאיר פרטים של כרטיס אשראי ברשת...
קונים כרטיס עם סכום,תעשה הוראת חיוב קבועה (SUBSCRIPTION) וכשייגמר הכסף בכרטיס - שכח ממנו
הוא גם ככה לא מכיל פרטים אמיתיים שלך כמו שם\שם משפחה,ת"ז,כתובת וכו' - דברים שאפשר לפברק כשנרשמים לחשבון באתרים אחרים)