שרשור תגובות: IFA 2012 - חברת Dune הולכת בגדול ומציגה 10 סטרימרים!
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
נראה לי שאלך על ה base 3D , רק שיגיע כבר , ההבדל בין ה base ל max הוא רק הכונן הפיזי , לא ?
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
תודה רבה!
בהחלט מגוון מרשים בהחלט!
שאלה, מה זאת אומרת "הדגם יהיה זמין למפעילי רשתות כבלים ולווין בלבד."?
זה אומר שכדי לקנות דגם כזה, נצטרך את חסדיהם ו/או מבצעיהן של חברות הכבלים?
ושאלה אחרונה, איזו מערכת הפעלה מריץ ה connect?
בהחלט מגוון מרשים בהחלט!
שאלה, מה זאת אומרת "הדגם יהיה זמין למפעילי רשתות כבלים ולווין בלבד."?
זה אומר שכדי לקנות דגם כזה, נצטרך את חסדיהם ו/או מבצעיהן של חברות הכבלים?
ושאלה אחרונה, איזו מערכת הפעלה מריץ ה connect?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
danielk
זה אומר שהמכשיר מיועד לא ללקוחות סופיים אלא להיות משווק לחברות כמו סלקום ואורנג' שמקימות מיזמי OTT.
זה אומר שהמכשיר מיועד לא ללקוחות סופיים אלא להיות משווק לחברות כמו סלקום ואורנג' שמקימות מיזמי OTT.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה עופר, זאת המדיניות של חברת DUNE, או שמדובר בהסכם שיווקי מול החברות הנ"ל בארץ ובכלל?
האם יהיה ניתן לרכוש את המכשירים "הפשוטים" דרך האינטרנט?
האם יהיה ניתן לרכוש את המכשירים "הפשוטים" דרך האינטרנט?
- urcsale
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
בעיקרון ניתן לרכוש את הדגם של 403 ו-403D ללא תלות בחברות כבלים ולווין; בסופו של דבר מדובר בגרסאות היותר מתקדמות של 203 ו-203D.
יתרה מזו, הדגם הה יהיה בעל טיונר כפול.
אך השאלה אם ניתן לשלב שני טיונרים שונים - למשל DVB-S2+DVB-T???
נ.ב.
לא צוין בכתבה, אך האם הגרסה עם הטיונר הלוויני כוונה לטיונר DVB-S2 ולא DVB-S?
יתרה מזו, הדגם הה יהיה בעל טיונר כפול.
אך השאלה אם ניתן לשלב שני טיונרים שונים - למשל DVB-S2+DVB-T???
נ.ב.
לא צוין בכתבה, אך האם הגרסה עם הטיונר הלוויני כוונה לטיונר DVB-S2 ולא DVB-S?
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

עופר, עם אלו מהמכשירים נוכל נקלוט בארץ את שידורי הHD המשודרים בארץ היום? דגמי ה200 או ה400?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לפחות שיכניסו דפדפן כתוביות ככמו DVICOoferlaor כתב:SRT בבלוריי מלא (עם תפריטים) ככל הנראה לא נראה לעולם. הסיבה היא שהחברות לא מקבלות קוד מקור של נגני ה-BD אלא קוד מקומפל מראש, מה שאומר שהן לא יכולות לעשות כמעט שום קסטומיזציה של הנגן (פרט אולי לשינויים של קבצים גרפיים וטקסט).
מה שקיים הוא BD-LITE שמאפשר שימוש בתפריטים ביחד עם בלוריי מלא. זה עובד גם בדור הנוכחי.
...
- oferlaor
-
- מנהל

- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
+1sam22 כתב:לפחות שיכניסו דפדפן כתוביות ככמו DVICOoferlaor כתב:SRT בבלוריי מלא (עם תפריטים) ככל הנראה לא נראה לעולם. הסיבה היא שהחברות לא מקבלות קוד מקור של נגני ה-BD אלא קוד מקומפל מראש, מה שאומר שהן לא יכולות לעשות כמעט שום קסטומיזציה של הנגן (פרט אולי לשינויים של קבצים גרפיים וטקסט).
מה שקיים הוא BD-LITE שמאפשר שימוש בתפריטים ביחד עם בלוריי מלא. זה עובד גם בדור הנוכחי.
......
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
המכשיר שבאמת מעניין הוא ה MAX 3D.
אבל זה שעדיין לא החליטו באיזה מעבד ישתמשו במכשיר הזה, אומר שהוא מאוד רחוק.
לדעתי הוא לא יהיה בחנויות לפני אמצע 2013. וגם אז עוד חצי שנה עד שהקושחה תהיה יציבה.
פופקורן איכזבו עם A400 שלא כולל תפריטים בבלוריי. ממש הולכים לאחור. עוד מעט אני אוכל למכור את ה C200 שלי בהרבה מאוד כסף ב EBAY. תלת מימד זה נחמד, אבל אי אפשר לוותר על ה Bread and Butter שזה התפריטים.
אני ממתין לחברת Oppo לראות מה הם יכריזו, ומה תהיה הזמינות.
כרגע הפסיקו למכור את ה BDP-93, מה שאומר שכנראה יהיה דגם חדש זמין בקרוב.
אבל זה שעדיין לא החליטו באיזה מעבד ישתמשו במכשיר הזה, אומר שהוא מאוד רחוק.
לדעתי הוא לא יהיה בחנויות לפני אמצע 2013. וגם אז עוד חצי שנה עד שהקושחה תהיה יציבה.
פופקורן איכזבו עם A400 שלא כולל תפריטים בבלוריי. ממש הולכים לאחור. עוד מעט אני אוכל למכור את ה C200 שלי בהרבה מאוד כסף ב EBAY. תלת מימד זה נחמד, אבל אי אפשר לוותר על ה Bread and Butter שזה התפריטים.
אני ממתין לחברת Oppo לראות מה הם יכריזו, ומה תהיה הזמינות.
כרגע הפסיקו למכור את ה BDP-93, מה שאומר שכנראה יהיה דגם חדש זמין בקרוב.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
jpost,
כל אחד ודרישותיו, אותי לא מעניין תפריטים בכלל.
תלת מימד אין לי עדיין אבל בהחלט חושב על כך המסך/מקרן הבא.
אני אהבתי את השליטה והמראה של אפליקציית השליטה מהאייפד בפופקורן a400, יותר מכך,
אני הייתי בטוח שהסטרימר הבא שלי הוא dune, אבל אם הביצועים יהיו זהים כגון פורמטים
ורשת יציבה אני בהחלט שוקל את הפופ.....
כל אחד ודרישותיו, אותי לא מעניין תפריטים בכלל.
תלת מימד אין לי עדיין אבל בהחלט חושב על כך המסך/מקרן הבא.
אני אהבתי את השליטה והמראה של אפליקציית השליטה מהאייפד בפופקורן a400, יותר מכך,
אני הייתי בטוח שהסטרימר הבא שלי הוא dune, אבל אם הביצועים יהיו זהים כגון פורמטים
ורשת יציבה אני בהחלט שוקל את הפופ.....
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
+1sam22 כתב:oferlaor כתב:SRT בבלוריי מלא (עם תפריטים) ככל הנראה לא נראה לעולם. הסיבה היא שהחברות לא מקבלות קוד מקור של נגני ה-BD אלא קוד מקומפל מראש, מה שאומר שהן לא יכולות לעשות כמעט שום קסטומיזציה של הנגן (פרט אולי לשינויים של קבצים גרפיים וטקסט).
...![]()
לפחות שיכניסו דפדפן כתוביות ככמו DVICO...
- sagsag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
עושה רושם שהדגם Dune HD TV-403D
הוא הכי כדאי
מה הזמינות שלהם
הוא הכי כדאי
מה הזמינות שלהם
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46470
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
תודה לזיו ולמרטין על הידיעה!
לא לדאוג ברגע שיהיו מכשירים שאפשר לחבר לחשמל ולהפעיל כאן בארץ, אתם כבר יודעים להיכן יגיעו לביקורת...
לגבי הכתוביות אני אנסה עוד פעם לשגע את החברים מDUNE, אנו עדיין ממתינים לשדרוג קושחה עם אפליקציות
כגון JUKEBOX פנימי, לגבי יכולות DVB-T2 DVB-S2 ו DVB-C צריך לשקול את הכדאיות של היבוא, מתאם
ה DVB-T הקודם היה מאוד יקר לייבוא ולא בהכרך היה כלכלי (נמכר סביב ה 350 ש"ח והיה אמור לעלות יותר במשלוח
הקודם), לגבי תמיכת ה 3D , מדובר בתמיכה חשובה מאוד מבחינה מסחרית כי כולנו רוצים היום תמיכה ב 3D למרות שבפועל, כמה זמן באמת אנחנו כבר יושבים עם משקפיים ומסך 3D, למי שיש כמובן?
לא לדאוג ברגע שיהיו מכשירים שאפשר לחבר לחשמל ולהפעיל כאן בארץ, אתם כבר יודעים להיכן יגיעו לביקורת...
לגבי הכתוביות אני אנסה עוד פעם לשגע את החברים מDUNE, אנו עדיין ממתינים לשדרוג קושחה עם אפליקציות
כגון JUKEBOX פנימי, לגבי יכולות DVB-T2 DVB-S2 ו DVB-C צריך לשקול את הכדאיות של היבוא, מתאם
ה DVB-T הקודם היה מאוד יקר לייבוא ולא בהכרך היה כלכלי (נמכר סביב ה 350 ש"ח והיה אמור לעלות יותר במשלוח
הקודם), לגבי תמיכת ה 3D , מדובר בתמיכה חשובה מאוד מבחינה מסחרית כי כולנו רוצים היום תמיכה ב 3D למרות שבפועל, כמה זמן באמת אנחנו כבר יושבים עם משקפיים ומסך 3D, למי שיש כמובן?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אגב, סביר להניח כי אם וכאשר יהיו ל- Dune סטרימרים עם יכולת הצגת תפריטי Blu-ray, זה יהיה רק עבור כותרים פיזים, לא ריפים.
המנגנון של Cinavia מחוייב להמצא בכל מעבד אשר מיועד עבור Blu-ray מתחילת השנה ולכן יש בעיה כרגע בכל השוק של סטרימרים יעודיים ל- Blu-ray. לא סתם Dune לא הציגה פתרונות כאלו, כנ"ל Popcorn Hour או כל חברה אחרת בתחום.
המנגנון של Cinavia מחוייב להמצא בכל מעבד אשר מיועד עבור Blu-ray מתחילת השנה ולכן יש בעיה כרגע בכל השוק של סטרימרים יעודיים ל- Blu-ray. לא סתם Dune לא הציגה פתרונות כאלו, כנ"ל Popcorn Hour או כל חברה אחרת בתחום.
- oferlaor
-
- מנהל

מקווה שזה לא מה שיהיה. אני אוהב את הכותרים הפיזיים, אבל גם ריפים. ב-DUNE הנוכחים זה עובד מעולה מריפים.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

זה כן מה שיהיה, השוק הזה בבעיה.
חוץ מזה, המעבד ב- Dune הנוכחי בן שנתיים ולפני שנתיים, לא הייתה חובה בהכנסה של Cinavia למעבדים.
חוץ מזה, המעבד ב- Dune הנוכחי בן שנתיים ולפני שנתיים, לא הייתה חובה בהכנסה של Cinavia למעבדים.
- oferlaor
-
- מנהל

- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
תסלחו על קשיי ההבנה...
אך מה בדיוק התחדש בסדרות החדשות הנ"ל? פרט ל 3D ועידן+ (לא מעניין ולא מעניין).
מה ההבדל ביינם לסדרות Smart & Max הקודמים?
אך מה בדיוק התחדש בסדרות החדשות הנ"ל? פרט ל 3D ועידן+ (לא מעניין ולא מעניין).
מה ההבדל ביינם לסדרות Smart & Max הקודמים?