משתתף בבקשה.tomer1749 כתב:יש מצב לעדכון של הplx ?...
XBMC - TV-IL : כל תחנות הטלויזיה בישראל, באיכות מצוינת ב NAVI שלכם
- qball26
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
מצטרףqball26 כתב:משתתף בבקשה.tomer1749 כתב:יש מצב לעדכון של הplx ?......
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- jclark
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
לינק נמחק.
הלואי וידעתי למי לתת קרדיט על הסטרימינג אבל אני רק אספתי הכל לידי Playlist אחד. מקווה שתהנו.
אגב, חלק מהערוצים לא יציבים/איטיים אז תדעו מראש שזה לא בעיית חיבור או מהירות מצידכם.
הלואי וידעתי למי לתת קרדיט על הסטרימינג אבל אני רק אספתי הכל לידי Playlist אחד. מקווה שתהנו.
אגב, חלק מהערוצים לא יציבים/איטיים אז תדעו מראש שזה לא בעיית חיבור או מהירות מצידכם.
נערך לאחרונה על ידי jclark ב 08/08/2013 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yaronf
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
היי תודה על הרשימהjclark כתב:http://www.navixtreme.com/playlist/1223 ... ive_tv.plx
אגב, חלק מהערוצים לא יציבים/איטיים אז תדעו מראש שזה לא בעיית חיבור או מהירות מצידכם....
אבל לא ניתן לראות כלום מהקובץ הנ"ל שום ערוץ לא נפתח
האם קיים קובץ נוסף
- jclark
-
- חבר שרק התחיל

ערוצי יס, הוט וספורט עובדים לפי מה שאני רואה כרגע. רק ערוצי 1,2 ו-10 בעייתיים כרגע.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
jclark
איפה מצאת את הרשימה הזו?
איפה מצאת את הרשימה הזו?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- shnootz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
jclark הרשימה שלך לא מעודכנת אלו כתובות שהפסיקו לעבוד לפני שבוע ועברו לכתובת חדשה 212.7.207.21
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
איך אתה יודע מה הכתובות?shnootz כתב:jclark הרשימה שלך לא מעודכנת אלו כתובות שהפסיקו לעבוד לפני שבוע ועברו לכתובת חדשה 212.7.207.21...
- jclark
-
- חבר שרק התחיל

שני הכתובות עובדות פשוט הכתובת שאתה סיפקת הרבה יותר מהיר, המון תודהshnootz כתב:jclark הרשימה שלך לא מעודכנת אלו כתובות שהפסיקו לעבוד לפני שבוע ועברו לכתובת חדשה 212.7.207.21...
רשימה מעודכנת:
נמחק.
נערך לאחרונה על ידי jclark ב 08/08/2013 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- wsdwsd
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
רק סאונד
שמתי את התוסף הנ"ל בפליליסט של NAVI ואני רואה את הרשימה של כל הערוצים - עד כאן מצויין.jclark כתב:שני הכתובות עובדות פשוט הכתובת שאתה סיפקת הרבה יותר מהיר, המון תודהshnootz כתב:jclark הרשימה שלך לא מעודכנת אלו כתובות שהפסיקו לעבוד לפני שבוע ועברו לכתובת חדשה 212.7.207.21...
רשימה מעודכנת:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/61737003/Israel.plx...
אבל... כשאני לוחץ על ערוץ מסויים, אחרי כמה שניות, אני עובר למסך שחור ורק שומע סאונד ללא תמונה...
למה ככה? יש לזה פתרון?
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
כן.. להפסיק לקחת לינקים זמניים מאתרים בתשלום ואם רוצים להתחבר לערוצים הישראליים אז להתחבר בתשלום כמו כולם בלי קיצורי דרך.
- wsdwsd
-
- חבר פעיל

אה???
הדבר הנ''ל איננו ''חוקי''?
הדבר הנ''ל איננו ''חוקי''?
- benny123
-
- חבר מכור קשה

wsdwsd
חידשתי לך משהו אני מבין.... כן בוודאי שמותר לך לגנוב שידורים מספקי תוכן כמו יס והוט ולהנות מהם בחינם, בוודאי שאם תתפס לא תסתכן בתביעה על הפסדים ופגיעה בזכויות יוצרים, בוודאי שכתבתי לך בציניות.
כתבו אלפי פעמים באתר פה שאין לפרסם תכנים מישראל לא חוקיים אבל גולשים מצפצפים וממשיכים להביא מאתרים ידועים שהם בתשלום ופיראטיים את התכנים הנ"ל - עזוב שהלינקים לא מחזיקים עצם הקטע של לשים פס על תקנון האתר שמבקש לא לשתף תוכן מסוג זה.. זה הדבר שמעצבן אותי אישית.
חידשתי לך משהו אני מבין.... כן בוודאי שמותר לך לגנוב שידורים מספקי תוכן כמו יס והוט ולהנות מהם בחינם, בוודאי שאם תתפס לא תסתכן בתביעה על הפסדים ופגיעה בזכויות יוצרים, בוודאי שכתבתי לך בציניות.
כתבו אלפי פעמים באתר פה שאין לפרסם תכנים מישראל לא חוקיים אבל גולשים מצפצפים וממשיכים להביא מאתרים ידועים שהם בתשלום ופיראטיים את התכנים הנ"ל - עזוב שהלינקים לא מחזיקים עצם הקטע של לשים פס על תקנון האתר שמבקש לא לשתף תוכן מסוג זה.. זה הדבר שמעצבן אותי אישית.
- wsdwsd
-
- חבר פעיל

אכן חידשת.
לא ידעתי שיש בעיה עם זה, ישנם אתרים שמאפשרים צפייה בערוץ 1/2/10 באון ליין, חשבתי שזה רק קיצור דרך...
לא ידעתי שיש בעיה עם זה, ישנם אתרים שמאפשרים צפייה בערוץ 1/2/10 באון ליין, חשבתי שזה רק קיצור דרך...
- benny123
-
- חבר מכור קשה

wsdwsd
מאפשרים בהחלט כי הם מביאים ישירות מאתרי השידור כאן בארץ, מה שבמילא מופץ חינם ונגיש לכולם.
מאפשרים בהחלט כי הם מביאים ישירות מאתרי השידור כאן בארץ, מה שבמילא מופץ חינם ונגיש לכולם.
- jclark
-
- חבר שרק התחיל

אני לא אפרסם כאן יותר לינקים ואוריד את הלינקים הקיימים.
נתתי את הלינקים לאור העובדה כי דובר רבות על זה כאן לכן חשבתי שזה לא נוגד את תקנון האתר.
נתתי את הלינקים לאור העובדה כי דובר רבות על זה כאן לכן חשבתי שזה לא נוגד את תקנון האתר.
- lbendror
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
סליחה הנושא אסור לפי חוקי הפורום
נערך לאחרונה על ידי lbendror ב 13/08/2013 13:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- lbendror
-
- חבר פעיל מאוד

נערך לאחרונה על ידי lbendror ב 13/08/2013 13:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- lbendror
-
- חבר פעיל מאוד

נערך לאחרונה על ידי lbendror ב 13/08/2013 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

lbendror אתה ממש חוצפן וזה עוד בלשון נקייה
אתה גונב את כל התכנים שלי ומלביש אותם אצלך - אתה שם פס על חוקי האתר ומעלה כבר כמה פעמים ערוצים של יס ושל הוט למרות שהתבקשת להפסיק - הדרך שבה אתה הולך תביא אותך רק למקום אחד - שיהיה לך בהצלחה ואל תטרח להגיב לי כי אני לבטח לא אגיב לך.
אתה גונב את כל התכנים שלי ומלביש אותם אצלך - אתה שם פס על חוקי האתר ומעלה כבר כמה פעמים ערוצים של יס ושל הוט למרות שהתבקשת להפסיק - הדרך שבה אתה הולך תביא אותך רק למקום אחד - שיהיה לך בהצלחה ואל תטרח להגיב לי כי אני לבטח לא אגיב לך.