נראה אותכם מגלגלים את זה לסלון בלי שאף אחת (ת) תרגיש...

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

Form78HiFi עשית לי את השבוע. איזה כיף לראות דברים כאלה. דרך-אגב, לאשתי יש כשרון להדביק כינויי גנאי לציוד אודיו. ל-Peerless שלנו היר קוראת 'רמקולים ויקינגים'. למערכות סטראו משולבות פטיפון, טייפ, רסיבר באותה יחידה - היא קוראת מערכות 'בוני-אם' על שם איזה להקת דיסקו 'עליזה' מה-70'. לרמקולים שלך היא קוראת 'רמקולים קתדרלה' על שום הגודל ומפאת הגריל האפור שנראה כמו עמודי כנסייה. היא אומרת שאם היית משפץ את העץ אגוז, סוגר דפיקות, עושה פוליטורה ומשפר את הלוק, ומשפץ ('מכבס') את הגריל המדהים - לאישתך כנראה לא היתה בעייה להכניס אותם לסלון. היא אומרת שזה יופי של רהיט בסגנון עתיק ואפשר לעשות מהם שידות יפות ולשים עליהם אגרטל עם פר.... טוב, לא משנה... תנסה - לשווק לאישתך את הרעיון. אם היא תסכים לא תצטרך לגלגל לסלון בשקט. תוכל לעשות טקס רשמי.

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118

שליחה

עזוב אותך מתרגילים.. בטח שאציע לה להניח אגרטל, אני גם אוסיף אדמה וכמובן שצריך להשקות....הרבה... שינזל......

ככה הרמקול מונח לו בלי שיעברו לידו כל היום ויתחילו השאלות.. מה שנקרא "מתחת לראדאר"

כל עוד הנשים לא אומרות דברים כגון "תעיף את הזבל הזה מהבית" או "למה רמקול צריך להיות כ"כ גדול, אני לא מבינה" או "למה אתה לא יכול לשמוע עם רמקולים של בני אדם" אז איך אומרים?

we're in the clear

לא ככה?
נערך לאחרונה על ידי Form78HiFi ב 29/08/2012 0:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אגב,

וזה יכול להיות רעיון מעולה או גרוע במיוחד...

אני לי בעיה שאשתי תשתף את השקפותיה בנושא לאשתך. כך יוכלו להתאבל על מר גורלם..

are you up to it

or

are we up to it

:)

nat67
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270

חזק

שליחה

(Y)

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נערך לאחרונה על ידי Form78HiFi ב 06/09/2012 1:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Form78HiFi כתב:אני לי בעיה שאשתי תשתף את השקפותיה בנושא לאשתך. כך יוכלו להתאבל על מר גורלם
...
איפה אתה חי? בחיים לא! מפגשי נשים כאלה נגמרים תמיד בלולאת פידבק בלתי-נגמרת וב-backfire רציני שלאחריו אתה נגרר למרכזי קניות חדשים בכל מיני חורים ומוציא כסף על כל מיני שמעטס שבחיים לא חשבת שאתה חייב שיהיה לך בבית... היינו בסרט הזה כבר. זה אף פעם לא עובד כמו שתוכנן ותמיד אתה יוצא לא בסדר. לא רוצה! עם אשתי אני מסתדר לבד. את אלוהים אני צריך שישמור אותי מהחברות שלה.

BennyO
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972

שליחה

tnsilver כתב:
Form78HiFi כתב:אני לי בעיה שאשתי תשתף את השקפותיה בנושא לאשתך. כך יוכלו להתאבל על מר גורלם
...
איפה אתה חי? בחיים לא! מפגשי נשים כאלה נגמרים תמיד בלולאת פידבק בלתי-נגמרת וב-backfire רציני שלאחריו אתה נגרר למרכזי קניות חדשים בכל מיני חורים ומוציא כסף על כל מיני שמעטס שבחיים לא חשבת שאתה חייב שיהיה לך בבית... היינו בסרט הזה כבר. זה אף פעם לא עובד כמו שתוכנן ותמיד אתה יוצא לא בסדר. לא רוצה! עם אשתי אני מסתדר לבד. את אלוהים אני צריך שישמור אותי מהחברות שלה.
...
:lol: אני יושב מול המחשב וניקרע מצחוק!

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620

שליחה

keep going.
:lol:

kobi4u
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 265

שליחה

וואווו נראה מדהים!!!

תמשיכו בבקשה הרגתם אותי מצחוק :lol: :lol: :lol:

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כשיהיה לכם בבית סט של פותחני בקבוקים ב-10K, כשאתם בכלל לא סובלים יין, כשיהיו לכם בבית חנוכיות מכסף, כשאתם חוגגים את חנוכה בערך כמו את חג המולד, כשיהיו לכם בבית אגרטלים, ואזות, קרמיקה סינית וקריסטלים בכמות שמספיקה לתרגיל חטיבת חי"ר, כשיהיה לכם שטיח שעולה כמו מכונית ואסור לדרוך עליו, כשתחליפו קרמיקה במטבח כמו גרביים ושיהיו לכם כתמי צבע בשיער באופן כרוני מרוב שאתם מסיידים את התקרה בגוונים חדשים - אז תקרעו מצחוק. נראה אתכם!

יש לי מזל אחד בחיים זה שאשתי לא מאמינה בקוסמטיקה. לא שזה פוטר אותי מתיקים ונעליים אבל לפחות על החרא הצרפתי הזה אני לא צריך לשלם. מצחיק???

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני מניח שכל עוד אין כאן הודעה בסגנון:

"אני רוצה להחליף את הרמקולים הענקיים באיזה זוג אסתטי וקטן, ככה שיתמזג עם הסלון"

הנשים לא יגלו שום התענינות בפורום...

מנקודת המבט שלהן, כל דקה שאנחנו על המחשב - היא רווח נקי. אין איזה פירוק מערכת, החלפת מיקומי רמקולים, ועוד כהנה וכהנה "פעולות מעצבנות של הבעל"

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Form78HiFi כתב:אני מניח שכל עוד אין כאן הודעה בסגנון:

"אני רוצה להחליף את הרמקולים הענקיים באיזה זוג אסתטי וקטן, ככה שיתמזג עם הסלון"

הנשים לא יגלו שום התענינות בפורום...

מנקודת המבט שלהן, כל דקה שאנחנו על המחשב - היא רווח נקי. אין איזה פירוק מערכת, החלפת מיקומי רמקולים, ועוד כהנה וכהנה "פעולות מעצבנות של הבעל"
...
תתפלא. אשתי מסתובבת כאן די הרבה. בעיקר כדי לתקן לי שגיאות וכדי לוודא שאני לא מדבר על L300 יותר מידי. היא, יותר מתאים לה, להחליף את הסלון כדי שיתמזג עם הרמקולים. זו הדרך שלה להרגיע אותי ולמתן אותי משינויים כאלה שלא מוצאים חן בעיניה.

indi5
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 581

שליחה

tnsilver-אתה מבוזבז....

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620

שליחה

tnsilver כתב:
Form78HiFi כתב: יותר מתאים לה, להחליף את הסלון כדי שיתמזג עם הרמקולים.
...
:lol: :lol: :lol:
...

grafitis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379

שליחה

רמקול מרשים מאוד, וינטאג' במיטבו.
לא כתבת כלום לגבי הצליל.
אני שמעתי פעם את ה- XP15 שזה דור אחד קודם ומאוד התרשמתי.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

tnsilver כתב:כשיהיה לכם בבית סט של פותחני בקבוקים ב-10K, כשאתם בכלל לא סובלים יין, כשיהיו לכם בבית חנוכיות מכסף, כשאתם חוגגים את חנוכה בערך כמו את חג המולד, כשיהיו לכם בבית אגרטלים, ואזות, קרמיקה סינית וקריסטלים בכמות שמספיקה לתרגיל חטיבת חי"ר, כשיהיה לכם שטיח שעולה כמו מכונית ואסור לדרוך עליו, כשתחליפו קרמיקה במטבח כמו גרביים ושיהיו לכם כתמי צבע בשיער באופן כרוני מרוב שאתם מסיידים את התקרה בגוונים חדשים - אז תקרעו מצחוק. נראה אתכם!

יש לי מזל אחד בחיים זה שאשתי לא מאמינה בקוסמטיקה. לא שזה פוטר אותי מתיקים ונעליים אבל לפחות על החרא הצרפתי הזה אני לא צריך לשלם. מצחיק???
...
כמו שאומרת הבדיחה
אם זו לא היתה אחותי גם אני הייתי צוחק
כל אחד והתחביב של אישתו אצלי זה חמסות קומקומים וציפרים אתם צריכים לראות איזה קומקומים סחבנו מכל מיני מקומות בעולם............. אז תפסיק להתבכיין :lol:

dany75
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255

שליחה

חברים עברתי על השירשור ויש לי כמה מילים להוסיף

אצלי בסלון יש סלט שלם של מערכות וזה הולך ככה וזה רק ההתחלה כי יש לי קריזות כמו לנשים רק בצד שלנו

מחשב HTPC מבוסס קוואד ישן

מגבר ימהה שכרגע מקולקל 2092 - משהו עם איזה ממסר מעצבן בספק שהשבית אותו לגמרי.

סט רמקולים כאלה

http://www.rehifi.se/audio-pro-stage-51 ... c-227.aspx

סט רמקולים XP-7S

וכל זה מול העיניים כל פעם שרואים סרט בטלויזיה 32.

ואשתי רגועה.למרות שהיא לא מבינה כלום בטכנולוגיה.אבל מרשה לי לשפר ולשנות כל עוד זה נותן תפוקה מסויימת.
היא לא בעניין הקיצוני של העיצוב.למרות שזה קיים אצלה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”