איך היית מגדיר את הצליל של דנון?eliad2 כתב:כבעלים גאה של דנון 3805 אני ממליץ עליו בחום ,
היה לי לפניו ימהה 1000 + מגבר משולב קמבריג' שעלה 2700 ש"ח , הימהה לעומתו היה מנופח מתכתי ולא ריאליסטי למרות שבזמנו הוא היה מאוד מומלץ . אני לא יודע איך הימהה 2500 או 2600 אבל מה שבטוח הוא שונה מהדנון .
לגבי הסטיראו - כמו שאמרתי היה לי מגבר משולב ב2700 ש"ח והדנון נישמע הרבה יותר טוב ממנו , חוץ מזה עכשיו אני מבין ששילוב של רסיבר לא מוזיקלי עם מגבר סטיראו עושה עוד יותר סלט מהצליל בקולנוע בייתי![]()
הRC של הדנון הוא לא אודסי כמו בדנונים החדשים אבל הוא משפר את הצליל משמעותית , ובניגוד לימהה הוא מכוון למקום ישיבה אחד אבל הצליל מישתפר גם בלי קשר לאיפה שאתה יושב ....
רסיבר דנון 3805 מתצוגה
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
תודה
כן זה הCD שלי מן הסתם , הוא עלה 1300 והוא מאוד בסיסי אבל עדיף על הDVD שעלה סכום דומה . בעיקרון אני שם דגש על קולנוע למרות שהחלוקה בזמן הוא 50 50 אבל אני יותר אוהב ק"ב וביגלל זה הסט מאוזן ולא קידמיים בכל התקציב וסנטר ואחוריים זולים , אבל הסט נישמע די מוזיקלי בכל זאת
כן זה הCD שלי מן הסתם , הוא עלה 1300 והוא מאוד בסיסי אבל עדיף על הDVD שעלה סכום דומה . בעיקרון אני שם דגש על קולנוע למרות שהחלוקה בזמן הוא 50 50 אבל אני יותר אוהב ק"ב וביגלל זה הסט מאוזן ולא קידמיים בכל התקציב וסנטר ואחוריים זולים , אבל הסט נישמע די מוזיקלי בכל זאת